5
-
Retechegér #5 Ha mindent tudsz akkor 15-16 óra,
amúgy meg inkább 1.re 0 segítséggel olyan 25-30 óra mire végigviszed. Van benne minden, nem csak ölés, hanem ügyességi részek, logikai részek és gyűjtögetés is. Ha mindent össze akarsz gyűjteni vagy a skilleket mind megvenni, akkor 40 órára is rúghat mire végzel vele, és akkor még nem biztos hogy minden achievementet megcsináltál!
Jól összegyúrt játékot csináltak egész finom grafikával és jó CGI-vel (magyarok kezének hála - a végén érdemes végignézni a stáblistát és büszkélkedni!), irányíthatóság és játékterepet nézve nekem olyan érzésem volt mint egy kis Fable 1-2 egy kis Assassin's Creed 1 (ló irányíthatóság)-2 (logikaiknál kameramozgások) lenne vegyítve egy kis minimális WoW gameplayyel, de mindet együttvéve is fasza kis játékot csináltak, jó CGIkkel és átvezetéssel, meg történettel. Egészen bele lehet élni magad a végére, és egy idő után már izzad a tenyered, hogy hol jön a következő nagy csata, hogy gyorsan válogass a fegyverek és kellékek közt miközben 2-3 benga állat rohan a sarkadban faltól falig 5-10 kis köcsöggel. :) -
vasziszdasz #4 az első rész végigjátszása 15-16 órát emészt fel, ami a mai világban szintén kiugróan magas
Ez magas?? Olyan játékot meg se vennék aminek ennek minimum a 2-3x-osát nem tenné ki csak a gyors végigrohanás. -
vg #3 Én még csak a xbox demóval játszotam live-ről, de már ott teljesen elakadtam, és youtube-ról kellett megnéznem mi a rákot kell csinálni. Remek játék. -
#2 Most ölöm a 4. "toronyőrt" 16 óránál vagyok és szerintem még 3-4 óra tuti lesz a végéig, pedig eskü. nem tökölök.
Amúgy nem rossz játék, de valahogy a GoW minden másodperce zseniálisabb, ennél meg vannak csúnya mélypontok, ráadásul a graf. helyenként félelmetesen szegényes.
A készítők rengeteget loptak... mindenből igyekezték a legjobbat ellopni és azt egybe gyúrni... sokszor úgy érzem a kevesebb több lenne... pl. amikor már a 8.-ik vackot kapod meg, már azt sem tudod mit nyomjál, hogy aktiválódjon, mert egy gombnak van vagy 4 szerepe ^^ -
Jagdgeschwader #1 Szuper! :)