303
  • Bandee
    azé csórikáimnak egy tisztesebb videokamera kijárt volna ha már ekkora hirverést csinálnak neki xD
  • pasi29uk
    Ne forintban gondolkozz, mert egy másfél fontért lehetne kapni Magyarban a prémium DVDket, játékokat (ahogy írtad) akkor... fellendülne a bevásárló túrizmus legalábbis a csomagküldés de az biztos.
  • Freddycom
    Pont vmelyik nap néztem h a Maya modellező program 1 millió 300 ezer Ft körül mozog. Bazzeg majd' leestem a székről.
  • morden
    Ha mondjuk minden kisebb városban esetleg faluban lenne olyan bolt ahol bármit megvehetsz, vagy netről letölthetnéd eredetiben mondjuk 200-400 forintért a AAA kategóriás filmeket/játékokat akármit, akkor nem lenne gond, de most az van, hogy az új címek egy negyed minimálbér ( vagy sok-sok zsebpénz) vagy csak megyeszékhelyen vanna boltok ( vagy pl pesten van 1 db direkt játékokra szakosodott bolt addig ne várj semmit. Könnyű a jólétben jól viselkedeni, de ha egy elbaszott zsákfaluban laknál ahol reggel megy 1 busz és este jön 1 busz vissza inkább letöltenéd néhány óra alatt, mint egy komplett napot rászánni a vételre nembeszélve arról, hogy hihetetlen drágák a szoftverek.
  • Pares
    Á, szóval ezért nem ment a Gigatorrents... Nagy ügy, pár nap (max. pár hét), és minden megy tovább...
  • pasi29uk
    Sehol az országban nincs 1 db egyetem vagy főiskola ahol warezra használhatod az egyetemi netet.
    Ugyanis kutatási és információ gyűjtési célból van nem pedig azért, hogy a tróger lógósok, egyetemi remeték fizetős SMS vagy seed szervert működtessenek rajta.
  • Freddycom
    Keresztapámék kint élnek Ausztriában, Angliában is vannak ismerőseim, és ott olyan h warez tökéletesen ismeretlen. értem ez alatt h nem élnek ezzel a módszerrel. Nem csak álszenteskednek, látom h ott sorakoznak szépen a polcon a DVD-k (elsősorban). Persze tudom h ott teljesen más a kereset, meg h miket engedhet meg magának az ember.
    Véleményem szerint a warez nem csak a mi(otthoni felhasználók) szegénységi bizonyítványa, hanem a rühes államé is. Rá vagyunk kényszerítve, sajnálom.
  • Zoliz
    Hát te sem vagy egy Robin Hood :D Azon beszűkült egyének közé tartozol akik azt mondják "nincs ingyen ebéd", mindennek jó nagy ára van még egy szegény országban is. De nem mindenkinek adatik meg ami egyes kiváltságosoknak, mint például a drága és tiszta kokó a kedvenc Stohl Andrásodnak és a ciprusi adómentesség a kedvenc jegybankelnökünknek. Takaríts ki a saját háztájadon előbb, aztán szidd a csórókat, ha van bátorságod!
  • pasi29uk
    Nem vagyok észlény de bekaphatod a f@szom te kötekedő gyökér ;)
  • morden
    Ezért megéri megvenni jó sok pénzért a 10. klónt is http://www.sg.hu/cikkek/75089/nagy_bulit_adott_az_activision
  • endrúdí
    Rendőrbácsi fia a papájának múlt héten: apúú, olyan lassan jönnek le a filmek :(
    Papa a kisfiának: jól van kisfiam, vége a sulinak a papa hoz neked olyan gépet amin sok hely van és tele lesz filmekkel, nem kell letöltened
  • Julius Caesar
    Hát nézz csak a gépére. Igazi kisember.
  • vg
    Na álljunk itt meg! Úgy gondolod, hogy a kisember tolvajkodhat? Megsúgom, a -csórókat-, vagy magát csórónak kiadó egyéneket mindenhol utálják, mert élősködnek, fizetni azt elfelejtenek. Nyilván te is veszed a 30e forintos Nike cipőt, és utána idejössz, és szidod a rendőrséget, mert most jól kibasztak veled, mert nem tudod leszedni a Crysis 2-öt, vagy az Avatar bluray verziót. Ez azért elég furcsa, nem gondolod? A kisember(akit te hírből sem ismersz), még zsemlét is alig tudja megvenni hó végén a rezsi után, nemhogy torrentezni, meg internetezni, fórumozni. Szóval gondolkozzál már egy kicsit.
  • Sippie
    Ó bassza meg, hát ezért nem megy a giga?
  • Julius Caesar
    Így jártak. Amúgy ne legyen senkinek rózsaszín képe, ezeken sztem nem csak torrent fájlok voltak, hanem pl ilyen sms-es beküldözgetős cucc is. (Beküldöd sms-t és letöltheted). Szóval sokáig nem kellett illegális adatot keresni rajta...

Ja és az artis jus bekaphatja, mert olyan szolgáltatásért fizetek előre, amit igénybe sem veszek! Ingyenélők.
  • Cat 02 #30
    Elvileg ez mind seed szerver és megint csak "elvileg" pl nCore-nak nincs szervere Európában (ez nagyon elvileg, mert viszonylag gyors (úgy hallottam xP))
  • morden
    Miért nem hallom pl a Blizzardot sírni a kalózok miatt, annó megcsinálták a fasza játékokat és még most is megveszik őket pénzért, más (pl activison) játékokat meg 1 hónap alatt leértékeli, mert a kutya nem veszi a 20. folytatást.

A jogvédőkről az a véleményem, hogy a túlképett jogász szakma meglátta a lehetőséget, hogy ebből is pénzt csináljon és akik nem tudnak elhelyezkedni jogászként a bkv tanácsadójának, azok elmennek jogvédőknek. ( bocsi jogászok):
  • narumon
    Ezek mindig látszatintézkedések, néhány nap és minden megy a régiben. A rendőrség tetszeleghet egy kicsit, az átlagember azt hiszi, hogy hű most aztán denagyfogás. A valóság az, hogy azt a pár nyüves hardvert gyorsan kicserélik és megy minden elölről :)
  • tzolosch
    1st torrent off
    insane tracker off
    nCore off

ezt nem vágom... megsarcolják az összes optikai adathordozót meg a flash tárolókat, merthogy "szerzőijogvédelem" meg "a torrent viszi a hasznot". aztán gyilkolják a trackereket. most vagy ez, vagy az! ilyen erővel az artisjus matrica is illegális :S
  • RealPainKiller
    Szerintem már régóta szégyellheted hogy magyar vagy... 56 óta tuti... ez bűnözés de az hogy a szórakozóhelyen nyakonszúr a cigány elpatkolsz az már nem... Lassan az már csak az erő számít az okosokat meg kiírtják...
  • lpmaskmancick
    Tiszta szégyen. Ezzel most megmutatják az országnak, hogy ők a kemények, hogy lefoglalnak szervereket és feljelentik az üzemeltetőiket? Nem hogy a gyilkosokkal meg a bankrablókkal, más bűnözőkkel foglalkoznának. Ártottak valakinek ezek a szerverek és ami rajtuk volt? Nem. Mert így is van annyi pénzük az előadóknak, pénzéhes producereknek, managereknek, hogy simán elélnek, akármi van. Csak sajnáltatják magukat hogy "jaj nem fogynak a lemezek", mert talán nem kéne szart csinálni és többen vennék meg. Na meg a jogvédők, ők a legundorítóbb férgek a politikusok mellett.
  • morden
    Szórakozásnak ott van a pálesz, már legálisan főzheted magadnak, de letölteni az illegális ( jó tudom hogy nem az meg blabla,de a lényegen nem változtat).
  • blasko1990
    Fizessem a rohadt magas adókat , meg az irdatlan áfakulcsokat , azért hogy ők aztn azt a sok pénzt elb...k és még ezt a kis örömöt is elveszik az embertől!!! Lassan már szégyellem h magyar vagyok , amint befejezem a tanulmányaimat , ha marad minden a régiben , tuti elhagyom ezt az országot az 100. Semmit se tudnak jól csinálni és még a pofánkba hazudjág hogy az országgal minden renben. Persze 80%-s az államháztartás hiány , az euró övezetbe való csatlakozás egyik feltétele szerint ennek 60%-nak kéne lenni , kíváncsi vagyok hogy mennyi idő kell még nekik hogy csődbe vigyék az országot....
  • BIZ0906
  • Zoliz
    Arra nem is gondolsz te észlény, hogy éppen a tanévvégén csaptak le kopók? A szerencsésebbek még le is diplomázhatnak, hiszen főiskolások (Kandósok) a bűn a elkövetői.
  • plmdr
    Az ncoret és a gigát is érinti gondolom, mindkettő halott ...
  • morden
    Amúgy izé, a szerver gazdákat nem kapták el, legalábbis a cikkből csak "ismeretlen tettes ellen" van írva
  • Anomaly
    Ha jól tudom ezek seed szerverek voltak. Szóval ezen rajta vannak az adatok is.
  • Arcor
    Kíváncsi volnék a sünök otthoni gépeinek tartalmára...
  • morden
    Azért meghallgatnám a bírósági tárgyalást is:" tisztelt bíró úr, a logfile szerint az ön kedves fia 60 GB a lánya 40Gb játékot töltött le tőlünk. Kedves ügyész úr, az ön felesége a komplett lostot meg houst töltötte le tőlünk, javaslom ennek fényében gondolják át újra a dolgokat " :D ( persze csak vicc )
  • Mighty
    Seed serverek voltak többek között.
  • torreadorz
    "Azt hittem országban csak az állam szedhet adót és ha más próbálja meg akkor az maffia..."

Van olyan amikor az állam vezetői = maffia
  • morden
    Csináljunk már egy "összefogás a politikus korrupció ellen"-i közhasznú testületet, aztán jelentsük fel őket és nézzük hogy kezd el félszáz sün sündörögni az ügyön :D
    (amúgy nekem még mindig cseszi a csőrőm az artis just matrica, veszek nagymuternek egy digitális fényképkeretet 4gb SD kártyával és fizetek azért egy alapítványnak ( vagyis kb fél tucat alapítványka) hogy a muter lássa az unokáit, szerintem itt valami nagyon bűzlik. Azt hittem országban csak az állam szedhet adót és ha más próbálja meg akkor az maffia...
  • pasi29uk
    "műszaki főiskolán" valaki(k) kb ezzel a mutatvánnyal be is fejezték felsőfokú tanulmányaikat. Biztos megérte...
  • Mat666
    Biztos hogy így lesz múltkor is így volt bár az lehet hogy egy két nagy oldal megfekszik végleg viszont így újak bírnak felemelkedni.
  • FL Zoli
    Akkor azért nem meg a Gigatorrents:(:(..jöhettek volna free időszak előtt is:):) A legutóbbi NAGY SZERVERLEFOGLALÁS után majdnem 5 napig nem működött
  • kovacsgellert
    Nem minden torrent oldal szerverét foglalták le, ami nem működik, csak biztonsági okok miatt jobbnak látták leállni egy kis időre! :) Tehát ahmarosan működni fog szinte minden! :D
  • Zoli007
    Isten adná!
  • Mat666
    Max 1 hét és minden megy a régi kerék vágásban úgy hogy bekaphatja kojak meg társai.
  • gneoka
    ja de abból jó pár ezer tízezer darab :)
    meg gondolom backup meg a fórum meg adatbázis
    meg ezek álltalában hostingként is funkcionálnak nem csak torrent server