22
-
Loverman #22 nem azt mondta hogy ne habozzon, hanem azt hogy ne annyira. de nembaj -
#21 El kell, hogy keserítselek: ha nem habozna, akkor az azt jelentené, hogy hiányoznak belőle a lényeges és egészséges alkotóelemek, fel van hígítva. Ergo, addig örülj, amíg habzik. -
-
#19 South Parkban is volt már:D -
andersh #18 döntsd meg a poharat és lassan öntsd bele
de remélem evvel nem mondtam újat... -
culas25hc #17 Szerintem jó dolog, hogy vannak milliomos prof-ok, akik nem törődnek a világ gondjaival, hanem ilyeneken agyalnak. Ez most nem ironikus volt, mert tényleg poén . Jobban szeretek ilyen hírekre hazajönni, mint arra, hogy lefoglalták az ncore-t :D:D:D -
KRTuning #16 Simpsonék már megcsinálták! -
pasi29uk #15 "Már tudjuk, hogyan pukkan szét a buborék"
Úgy, hogy belenyomok egy nagy rozsdás szöget és pukk. -
#14 Hála az égnek! -
Gabo #13 És gondolom a time warpban a folyamat matematikáját is kifejtették, leírták... Ja, hogy nem... -
nextman #12 Igen, szép, hogy ezt most kikutatták, de time warp-ban én is láttam már vagy egy éve:D -
#11 Azt oldják akkor meg már végre, hogy a ser, a kóla és a pezsgő ne habozzon olyan bazira, mer az kurvára idegesít. Akkor máris hasznosnak lehet tekinteni az ilyen kísérleteket... :D -
#10 a buborék bukolikusabb formája;) -
#9 jaja Time Warp már bemutatta. -
Hawaii #8 Nyugodt lehetsz, nem te találtad ki. -
WilliamMcKinley #7 Jaja tényleg! Az a műsor egyébként is rohadt jó. -
M2 #6 Kik laknak a kádban?
Buborék. -
#5 ez a vdieó elég szar, az amikor megállutjukaz időpbe nsokkal jobb kéepk voltak, ahogy kipukkad egy buborék -
#4 A bugyborék értelmes szó, vagy csak az én kitalációm? -
googlekereso #3 Én is olvastam, már az origón, de a mi viccesebb, hogy előtte kb. egy hete volt a discovery-n a Time Warp (nem jut eszembe a magyar neve) című műsor és már ott is mutatták ezt (jobban mondva hogyan olvad össze egy csepp a vízzel, de a két folyamat majdnem ugyanaz) és az asszem 2009-es műsor (az eredeti) volt (bár nem vagyok benne biztos), minden esetre rohadt érdekes jelenség -
TommyGun #2 Én nem olvastam, hálás vagyok hogy itt megtehettem. bye -
WilliamMcKinley #1 Két hete én is olvastam róla az origón.