52658
-
#13680 Az miféle anomália, hogy indexelésnél minden kattanásra lelassul a játék? (FPS marad 40-50 fölött, de a játék szó szerint lelassul) -
Robi546 #13679 Adom! -
Hippo0315 #13678 Hát sün mentesíts 4 :D -
#13677 Alig van kint a játék 2 napja és te már ilyennekkel foglalkozol?
Szép kis ember vagy! Gratulálok -
#13676 két sünbe is belefutottam....köcsög brittek :D -
Robi546 #13675 Bocs nem rakta be,mégegyszer:
-
Robi546 #13674 Szép napot!
Meg álltam szervízben felszerelni a kamiont,ez már saját. Egy kezdő munkásnak még jó lesz a gyári.
Gépem:
Már csak egy jó motor kell bele mivel még a gyári 360 Lovas van benne. :) -
#13673 Az előbb tévedtem még is találtam egy szem gyalogost 5 óra játék után:) -
#13672 Én 25 és 45 ezer között kapok. Az értékeseket, ADR-t és a hosszútávúakat viszek :) -
Warrior888 #13671 Törékeny rakományt és az ADR vizsgákat csináljad ezerrel, azokban van a lóvé. -
Robi546 #13670 Valahol nem lehet át állítani hogy amit játékban fényképezek képet F10-el vagy F12-vel azt JPG-be mentse le ? Előre is köszi. -
#13669 megnézem,köszi!
azt hiszem iracinghez raktam fel valami ilyesmit,akkor az lesz az -
#13668 Hányas szinttöl lehet kapni normális lóvét a fuvarért?A legjobban fizetö melóm 11000 és 850 km...7 szinten vagyok -
#13667 Nektek az első munkásotok mennyi bevételt hoz? nekem csak ilyen 900 akat... -
komiki #13666 TÉLLEG!:( -
#13665 Amint megvetted az első saját kamionod, automatikusan van céged. -
JohnAngel #13664 A kormánynak adj egy kevés holtjátékot, a non-linearitás meg legyen maxon.
Neked nincs gondod azzal hogy a tempomatot nem lehet használni, mert magától kikapcsol?
Illetve azzal, hogy a gombkiosztáson nem lehet változtatni, mert vagy nem fogadja el amit nyomsz, vagy a "Joy le" gombot adja be?
Engem ezek rettentően idegesítenek. -
jawol #13663 Ebben amugy télleg lehet saját céget csinálni? -
Warrior888 #13662 Az elején ki akartam próbálni minden kamiont, úgyhogy céges kamionokkal tepertem le az első ezer kilométereket. Az első kamionom egy Volvo FH16 kisfülkés, ugyanakkor szinte minden elérhető extrával felszereltem már vételkor, meg motorból sem elégedtem meg az alap 600 lóval, és a középső 700 lovasat kértem bele. :)
3k km van benne, szerintem 6k körül cserés lesz.
Íme:
-
#13661 hali!
ha valaki tolja logitech formula force ex kormannyal vagy vmi hasonloval pls mutasson egy kepet a beallitasrol mert nem akar osszejonni hogy szepen lehessen iranyitani :/
thx -
endy papp #13660 Nekem ezt a hibát egy más játékhoz használt kis progi okozta még anno a STDS-nél jelentkezett először ugyan ez a jelenség,no meg ennél is de itt már a lomtárba helyeztem ezt a programot,és ha használni szeretném ahhoz az adott játékhoz egyszerűen vissza helyezem a helyére.
Így működik ez a funkció.
Nézd meg nincs é neked is a gépeden valami hasonló progi.
Nekem ez okozta ezta jelenséget,nem kis gyomlálás kellet mire rájöttem.
Ja igen ez a progi arra szolgált egy másik autós játékban hogy a cokpit nézetet állítsa le-fel előre-hátra és jobbra-balra . -
#13659 bocs
-
-
#13657 Ha holland rendszámot akarok, költözzön a telepünk Amszterdamba pl?
Nem hátrány, ha van Torinoban is egy telep, vagy azt ki kell törölni?:D -
#13656 Kapcsold ki a HDR-t, és akkor nem lesz homályos. -
#13655 Premium, 4500km után leadtam az új sofőrömnek, most Volvo van, 2600km van benne. Ezen kívül van még egy MAN, amit odaadtam a 2. sofőrnek. -
ricky92 #13654 Ezt a sebességkorlátot nem lehetne valahogy kiütni, mert nem az, hogy száguldozni akarok, csak egy előzésnél jól jön ha 100 vagy 110 nem akadály a gépnek...
Meg még annyit vettem észre, hogy ha esik az eső homályosodik kint az idő, de vele együtt a műszerfal is... -
#13653 nekem Renault Premium, 6k km után lecseréltem egy DAF XFre, és ebben is kezd jönni a 2. ezres km -
#13652 Végig játszottam a demot,legalább is kiírta,hogy itt a vége,de nem jöttem rá miért nem tudom belső nézetben a kameraállást forgatni.
Egyszerűen nem tudok kinézni jobbra-balra a kereszteződésben. Amire konfigoltam azzal külső nézetben forog a kamera de cockpitben nem. Egérrel sem megy. G27-et használok.
Szóval még meg is venném szívesen mert tetszik,de így elég sokat ront az élményen,hogy külsőre kell váltanom ha ki akarok nézni oldalra,hogy mehetek-e. valami ötlet? -
endy papp #13651 Na így már érthető,mitől is vagy te annyira gazdag és sikeres....a játékban XD
Én személy szerint maradok a hagyományos dolgozz és meglesz a jutalmad,elvnél,persze kizárólag a "játékban"
Nekem így teljesen értelmét veszti a játékban az amiért megvettem és játszok vele,de mivel nem egyformák az elvárások egy-egy játékkal szemben,és mindenki másképp szereti elérni a célokat.(én speciel "csalások" nélkül)
Nincs ezzel semmi gond,"ízlések és ficamok" különbözőek ahogy mi emberek is, hála a jó égnek így van ez jól.
További jó hekkelést. -
nmagyar #13650 Körkérdés:
Kinek mi volt vagy mi az első kamionja?
Nekem Daf és most is azt hajtom :D -
Hippo0315 #13649 Szép medvéktől mentes vezetést. :D
Nagyon kellemes rendőrség nélkül "száguldani" :D -
#13648 -
vajo #13647 Engem nem izgat, hogy ki mire használja. Mindenkinek a saját felelőssége. Én csak meg mutattam az utat, azoknak, akiknek nincs kedve heteket játszani, hogy legyen flottájuk. :DD -
#13646 DAFnál jobban hallani, mint Rönyó prémiumnál, ennyit tudok mondani. :D -
#13645 Sziasztok,
Másnak is van olyan problémája, hogy fülke nézetben alig hallatszódik a motorhang? Tudom, hogy ez alapvetően normális, de én szívesen hallgatnám :) -
#13644 És kész is... Izgis volt:
-
nmagyar #13643 Komolyan tolod neki a modolást :DD -
Plett #13642 ezt a cheatengine-t nem kéne reklámozni, sajnos rosszabb dolgokra is lehet használni, ami ugye kinyírja általában a multis játékokat - oké itt nem az a cél, de na :) -
#13641 múltkor huntruckersen olvastam, hogy ő ets 1ben meg gtsben a benzinárakat is átírta:D
szóval ja, ő vajo :D:D