Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez egyébként mintha kimaradt volna:

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
De most tényleg, nézzétek meg a 2. képet ahol a Premium áll az út szélén és tényleg nem nagyon vastag az út. :) És ez szerintem jó. :)
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.
csak hogy elethüb legyen
JohnBart tudom hogy tese akarsz nekik irkálni de egypár ötletet elküldhetnél nekik mert neked mindig szívesen válaszolnak még a blogon is :) Legalább az elõzést meg a lámpát megírhatnád nekik :)
Elõre is köszi :)(De emailbe mert blogot le**ják)
es ez is csak egy ötlet
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A 3. képen a Premiumnak hátul a jobb villanyára rá süt a nap ??
Mert nekem az valahogy nagyon világos/fényes. Mert a bal villanya az normális a jobb felén pedig egy kicsit mintha fakóbb lenne. Nem ?
Nagyon ott van. :)))
Fain! <#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#wink>#wink>
De mondom, a fenti csak apróság, én inkább azt remélem, hogy a fõutakon szüttyögõ forgalmat fejlesztik tovább, mert a GTS-ben az 50-el hajtó autó- meg kamionkonvojok azért lássuk be, elég röhejesek.
csak egy ötletet adtam neket
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Ha meg olyan kamion "szimulátort" akar valaki amiben tényleg minden benne van (koszolódik a kamion, le lehet mosni, összetörik stb.) akkor szépen levizsgázik C+E kategóriára, csinál PÁV I, PÁV II vizsgát, ADR-t, stb., felpattan egy kamionra és nekivág Európának. Csak lehet az már túl életszerû lenne, hogy lépten-nyomon baszogat a KPM (bocsánat, NKH), mert egyszerûen a valóságban szinte lehetetlen hogy minden megfeleljen a kedves sünök és még kedvesebb "barátaik" kényes elvárásainak, de ezeket mindet benyeli, és még pénzt is keres vele.<#taps>#taps><#taps>#taps>
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB
Renault magnum http://kamionszim.hu
Jók ezek a kívánságok,meg lehet álmodozni,de maradjunk már ésszerû határokon belül. Elõzgetõ személyautók,meg kamionmosás...Vicc. Másrészt meg fel lehet venni az SCS-el a kapcsolatot,aztán lehet sírni-ríni ott.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Várom már a hétvégét mivel azt vettem észre hogy: a Blog-ra képeket jobban szombat,vasárnap rakják fel gondolom akkor van annyi idejük hogy felrakjanak a blogra egypár képet. :)
Thank God, I\'m a Lada owner!
szerintem jo ötlet lenne hogy ha koszos a kamionod akkor le tud mosni
De ez úgy se lesz benne.
ezt csak igy eszembe jutott
Egyáltalán nem azért,amit mondasz,hanem azért,mert egyszerûen nincs idejük/kedvük/erejük megcsinálni. Ennyi.
Steam-nek pedig marhára semmi köze a multihoz.
És ez a Renault Premimum nagyon tetszik és nincs rajta a hátulján az a takaró tudjátok az a Vas/Fém szerintem akkor azért rakták rá azt mert még nem volt kész a hátulja a kamionnak (itt gondolok a levegõ tartályra,üzemanyag tartály,stb...) és addig rá tették hogy ne üresen legyen most pedig le vettek azt a Fém Fedõt vagy mi az a hátulján mert már kész van. :) De ez csak az én véleményem.
#3858: szerintem ez a legújabb Magnum.
#3859: 66°% kedvezménnyel vásárolhatod meg Steam-en a játékot, szó nincs multiplayer-rõl.
Csak azt akarom mondani hogy új hír illetve kép is van a Blogon még hozzá:
American Long Haul featured on Steam!
ez, ezek szerint lehet multiplayer vagy csak normálisan megveszed a game-t steamon és játszod a Single -t ??
Itt sem csúnya, és valószínûleg ennél már csak szebb lesz.
Reménykedem benne, hogy a Magnum-ot is szépen megcsinálják, fõleg az interior miatt.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
Renault: Utálom, mert fos, de ez marha szép. A keresztezõdés pedig kecsegtetõ.. :)))
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*