52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tikal #14291
    Semmi, szarul programozták ezt le :D Szart se keresnek a sofőrök, nekem napi 100eurot hoznak
  • varazs01
    Vagy te csináltad vajó? Ha te csináltad és nem titok elárulhatnád a program nevét :)
  • precise
    no speed limit mod ot hol talalom?
  • balukah
    Vajo ezt honnan szedted?Le lehet tölteni?
  • vajo
    Környezet tuning a Dijon-i fizetőnél.

Ha nem jelenne meg, vagy csak lassan, itt a link: Kép
  • zoltan1232
    Sziasztok!

Bővítettem a garázsomat, vettem új kamiont és felfogadtam egy sofőrt. Sajnos alig dolgozik és eddig csak 1000 eurót keresett. Mi lehet a baj?
  • Hexenking
    Sziasztok

Na én is elkezdtem dolgozni. Szerintem nagyon jó kis játék lett.
  • huhuhorgasz
    Üdv mindenkinek.

Na a warez az tényleg arra volt jó, hogy kipróbáljam a játékot, semmi egyébre. Le is adta a rendelést, csütörtökre megjön a játék, ha minden igaz. Addig meg egy kis szünet. jónak tűnik a game, talán az egyik legjobb amivel eddig játszottam. Viszont van egy két dolog amin lehet csiszolni. pl egyszer nem adta meg az egyik autós az elsőbbséget, kikanyarodott elém, alig tudtam kikerülni, éppen csak meghúztam az oldalát. durr bünti :@ meg egy másik esetben amikor előttem álló autó a pirosnál állt. zöldet kaptunk, elég nagy a kereszteződés. bementem utána, ő elengedte az egyenesen haladókat, mire el tudtunk indulni kiíta nekem hogy piroson átmentem. na mondom fasza :@ de ezen kívül nem találtam benne eddig olyan felháborítót.
  • bazsi96615
    köszi megvan:)
  • Bal0924
    tessék itt is van.

http://cdgalaxis.hu/PC/20163/euro-truck-simulator-2.html
  • norbee46
    576 v. galaxis!
  • bazsi96615
    de hol lehet megvenni??
  • norbee46
    Meg kell venni!
  • bazsi96615
    sziasztok
    letöltöttem a játékot és kéri a játék a kodot
    akinek megvan az letudná írni azt nagyon megköszönném:D

• szabii98
    az acsik hiányoznak nekem is, ets 1ben jók voltak
  • Szantai80
    Sziasztok!

Milyen jó is az, amikor a konkurrens oldal reklámja ide van betéve...
    Aztán, amit hiányolok a játékból:
    1 online rész
    2 a pótos szerelvények és azok küldetései.
  • thomson002
    Rotterdam utcáin.
  • Szilard3
    Egy új Euro Truck Simulator-ral kapcsolatos magyar oldal:
    Magyar Euro Truck Simulator Közösség

Lehet userbart is csinálni regisztrált felhasználóknak :).
  • Tomika boy
    Hali:)

Nekem most ilyen a vasam:PP

• szabii98
    ha jól sejtem, a rotterdam/amsterdam melletti alagúton ment át, ott simán fel lehet gyorsítani
  • TopGun
    Szinte 100%, hogy a semmibol, de lehet, hogy megis holt tervolt, pedig azon az oldalon a "belso" tukor is "kint" volt es a kamion tukre is. Biztos, hogy nem 80-as tabla volt, tuti, hogy 60-as. Nem tudom, az lehetseges, hogy egy fuvar pl. 12 oraig elerheto es amikor felveszed, utana a gps is ezt irja ki?
  • wollnerd #14270
    peta19901010 & halasgabor99:
    Töltsétek le az enyémet!
  • nmagyar
    Ezthogy??? :)
  • csaba90
    ja, kamionoknak csak 80 :D főúton 70 xd
    ilyen az én kicsikém.... jelenleg 12-es szinten vagyok.. úgyhogy sokáig így is fog maradni...
    jó lenne valahogy matricákat rátenni... valakinek van ötlete hogyan lehetne skinnelni esetleg?
  • Ubi52 #14267
    De még mekkora
  • ronso
    Amugy nem a kamionoknak a megengedett a 130 hanem a személyautóknak...
  • csaba90
    van ilyen, egyszer én is jártam így.. megyek 90-el egy felüljáró alatt és hirtelen megjelent előttem egy kocsi ami 70-el ment kb.. telibe is vertem.. és persze én voltam a hibás... -.- ez tényleg gáz.. de azóta nem láttam ilyet.
  • csaba90
    amit először kiír az nem az hogy 20 percig elérhető az a fuvar?
  • Warrior888
    Biztos vagy benne hogy a semmiből jött elő? Mert én ilyet még nem tapasztaltam. Szerintem esélyesebb hogy a holttérben volt amikor a tükröt lested, bazi nagy holtterük van ám a kamionoknak.
    Egyszer én is majdnem ráhúztamegy autóra, az utolsó pillanatban láttam meg a kistükörben. Egyszerűen ha épp a fülke mellett megy valaki, azt nem látni. De ez így reális, a valóságban is észnél kell lenni sávváltogatásnál egy ilyen döggel.

Indokolatlan 60-as táblával szintén nem találkoztam, nem 80 volt az?

A kamionokban pedig igazából is síri csend honol, elég idegtépő lenne naphosszat hallgatni valami orbitális zúgást. :D
  • csaba90
    előtte nem volt valami nagy lejtő?:D
    Értem köszi, hogy erre mért nem jöttem rá!
  • TheSosy
    Bejelentkezve kell megnyitni.
    Tudom hogy hülye kérdés, de az off topik mért nem működik? egyszer jó egyszer nem

• TopGun
    Sziasztok! Leirom a tapasztalataimat: Micsoda baromsag mar, hogy a semmibol tunnek elo az autok? Hajtok az autopalyan, sorolnek ki a benzinkutra tankolni, kiteszem az iranyjelzot, lassan kanyarodok, erre a semmibol mellemvag egy szemelykocsi, pedig elotte neztem a tukrot es senkit nem lattam benne! Haladok a 3 savos auto palyan 90-nel erre elobukkan egy 60km-es korlatozo tabla, hogy is van ez? A kornyeken sehol semmi nem indokolta a tablat, sehol egy utepites, se egy tereles, tudtommal az autopalyan meg kulfoldon is 130km/h a megengedett legnagyobb sebesseg. A fulkeben szinte alig hallani a motor hangot, ez is eleg nagy gaz.
    Masik: kivalasztom a fuvart, ki van irva, hogy 20 perc a menet ido, felveszem a fuvart, inditom a kamiont es a gps-ben a menet ido 4 ora 22 perc lesz! ez most hogy mukodik?
  • WinStar
    Sziasztok.ugye eredeti a gamma amivel játszok...de az a gond,hogy a legfrissebb driver frissités van fent,és Cardiffnál amikor lemegyek az autópályáról elfeketedik a képernyő,és csak a jobb oldali visszapillantót látom...WTF?Mitől lehet? :S
  • zozyk
    Csak tudnám hogy miért megy ennyit...

Ezek a modok vannak benn:
    Cabin_physics.scs
    Cabin_sounds.scs
    Navigator v Premium.scs
    Real company.scs
    Real Logos v0.1 beta.scs
    Realistic Physics Mod v1.scs
    SCHMITZ_v2.scs
    Tankstellen-Mod-by-LT-Schall.scs
    trailer_traffic_mod_v1.0.scs
  • Tikal #14255
    Olastam, páran irták lehet a konfigod szar.. hát nem hiszem. Édekes mod minden játék fut nálam High meg Ultra beállitáson egyedül ez szaggatt be és mindegy neki milyen beállitásokkal, közepes vagy alacsony beállitásokkal is szar.. pl a fényszóró felkapcsolása 10fps-be kerül :D Egyszerűen ez nem egy frostbite engine, hanem valami saját cucc, ennyit tud, nem elég jol optimalizált, bele kell törődni...
  • csaba90
    ez azért már tényleg sok.... a 110 és a 120 azt mondom oké... még belefér.. mert nekünk a CF-es DAF-unkból ki lett üttetve és az megy 115-öt is... na de annyit már nem bír menni egy normális kamion se -.-
  • Boxer HUN
    Próbáltál már CPU drivert a gyártó oldalán nézni?
  • Tikal #14252
    Cseréljétek már le ezt a szar háttért , de tényleg! köszönöm... rohadtul szar rajta olvasni, mert nem elég hogy világos betűket használtok de még világos hátteret is ami néhol átfut sötétbe, hát komolyan, borzasztó gány, nem tudom kinek van ilyen izlésficama