Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Megjelenés: 2011. augusztus vagy szeptember". Fönn épp nem üti ki a szemed. ;-)

T&T-s kiegekhez meg javallott rajongói oldalakat végiglátogatni, olvass vissza pár oldalt, lesznek linkek is. 😉

Look up!

A T&T-hez honnan lehet kiegészítõket letölteni?? Az Euro Truck 2 mikor jelenik meg??? köszönöm.
Én meg fogom venni! Most kaptam fizetést nyári munkára úgyhogy most futja rá!

Penge88
Sziasztok! tegnap este kipróbáltam a játékot, nagyon király! A H-váltó részt még fejleszteni kell, de már az is nagy haladás, hogy egyáltalán beleszerkesztették valamilyen formában. Nagyon tetszik, hogy ha egérrel balra nézel akkor kihajol az ablakon. tetszik a plusz tükör, amellyel a túlsó sarkot pásztázhatod. Egyszóval már ezzel a játékkal is nagyot fejlesztett az scs. Fizika is fényévekkel jobb lett, arról ne is bezsélve, hogy a gyorsulás sem street fighteres 😄 . Az 576 oldalán 24-ére van kiírva a megjelenés, ha ez összejön, akkor pénteken megveszem. 3e ft-ért szerintem jó vétel.

Thank God, I\'m a Lada owner!

Gis80s
Az túl egyszerû....meg azért 3e Ft nagy pénz 😊))))
...de legalább olvasna a fórumon, mert már írták a megoldást.

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

gumikacsa
meg kell venni.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Am a 30 perc olan gyorsan elteltXDXD
Pedig siettem mint az attom és naon jo game cracket nemtud vki vagy megkell venni?:/
kutizsolt
nem a 2-esel hanem az 5-ösel

V-Power Shell

Köszi😊😄

к.ιηтнуα.

Gell97 kolega
A számokkal: 8 - elõre, 4 - balra, 6 - jobbra, 2 - hátra. GTS-ben így van, gondolom, hogy akkor T&T-ben is. 😊.

Izé,tudnátok nekem annyit segíteni,hogy az "ö" betûs nézetnél nem tudom a kamerát elõre hátra irányítani csak az egérrel jobbra-balra:S...a gts-ben is ugyan ez:S

к.ιηтнуα.

Angol Windows 7 bármely változat magyarítása: Windows Update -> Egyéb frissítések között megtalálható a magyar nyelvezet. Letöltése és alkalmazása után teljesen magyar lesz a Windows 7.

Angol Windows Vista bármely változat magyarítása: Windows Update -> Egyéb frissítések között megtalálható a magyar nyelvezet. Letöltése és alkalmazása után teljesen magyar lesz a Windows Vista.

Angol Windows XP magyarítása: Kikell googlezni a magyari mui packot az XP-hez, majd azt bemásolgatni a Windows mappába értelem szerûen ha telepíteni nem engedi.

Nem emlékszem a magyar Windows fordítására (én is angol Winrõl írok), de ha hetesed van, próbáld ki ezt. 😉

yokel
Alapba nincs benne "ingázás", de ezt is ugyan úgy lehet szerkeszteni mint az elõzõ játékokat...
Belépsz a map editor-ba és továbbépíted a pályát olyanra amilyenre te szeretnéd.
Elõbb-utóbb úgy is ki fog majd jönni ehhez is ilyesmi mód, vagy itthoni moddertõl vagy külfölditõl.<#hehe>
Egy már van is ha jól tudom.

Én is megnéztem már az editort, túl nagy változás nincs benne (sõt), a lényeg, h itt is "window" módba kell futtatni a játékot, ne full screen-be. Kipróbáltam a pályaépítést, egy minimális szakaszt hozzátettem, h müxik-e és igen, minden további nélkül lehet, csak lusta vok most ott molyolni vele órákat, csak azért, h kolbászoljak vele jobbra-balra a parkolások helyett!
Mások úgy is csinálnak majd hozzá bõvített pályákat! <#hehe>

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Valaki megtudná mondani, hogy az angol windowsba az Advanced minek felel meg a magyarba?? mert szerintem ez lehet a hiba, de meg kell próbálni, de megfog az az advanced. xDD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Biztos tippjeim sajna nincsenek a hibákra, de itt szépen levezetik a leggyakoribb hibákat, és annak okait. Meg ott van a csapat support emailcíme is, support kukac scssoft pont com, ha szaraxik a játék, csak õk tudják megmondani miért lehet. Utóbbi esetben egyébként érdemes a Dokumentumok/Trucks and Trailers mappából kihalászgatni a game.log fájlt, és elküldeni nekik, segíthet a hibakeresésben.

Örülnék ha modolhatnám, de elindítom a parancsfájlal asztalról, majd tálcán megjelenik a t&t, de utána 1 perc néma csend, és hibajelentés. És az, hogy miért, nem tudom.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Hello!
Annyi kérdésem lenne, hogy a trucks&trailersben van szabad városok közti ingázás mód vagy itt csak kis tolatások és beállások vannak??
elõre is köszi
gumikacsa
Az alap, vagy modolgatod? Mert a modolást, mint az eddigi részek is nem nagyon csipázza...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Engem meg hibajelentéssel kidob állandóan. Üdv a "képélvezõk" között. 😊)

Cindas
torrentnek ehhez semmi köze amugy nem torrent, felvan téve a játék és exe indítás után írja ki a vírust...:S

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

Amit letöltöltöttél abban van a zip file azt bemásolod a mod mappába majd a játékban a tutorial 1 map ot indítod el 😊

Ha torrent ne csodálkozz, ha demo telepítõje akkor nem tudom :S

Cindas
Miért van az hogy nekem telepítés után a vírusírtó trójai vírusként kezeli az exe-t?😮

a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?

vki elmondaná hova kel rakni a mapot mert a modba raktam és nem volt a játékban vagy nem látam?

Urak!

Aki kapcsolatban van a fejlesztõkkel a blogon, az legyen kedves kérdezzen rá, hogy a TrackIr hibáról tudnak-e? Az összes játékukban ugrál a TrackIr, jó lenne, ha javítanák. ( ha megteszik, meg is veszem )

www.smart-bus.hu

leho94
ez engem is idegesít, hogy az ennél 1000x nagyobb gépigényt igénylõ játékok mennek a gépen, ez meg játszhatatlanul szaggat :S fingom sincs mi van

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Az scs megvizsgálja de még semmi 😄

Szerintem meg jó helyen járok,hiszem ez Truckc&Trailers topic is, és csak egy egyszerû kérdésem volt mindenféle off szándékot mellõzve!

Warezról beszélsz ? -.- Mert ha igen akkor irány off topic!!
ETS 2 Off Topic:
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1295024874

Vagy ha az a bajod hogy senki se ír off topicba akkor vedd meg a játékot,kész,ennyi. Szerintem nem nehéz megrendelni illetve boltban megvenni. 😉

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Üdvözletem mindenkinek!

Néhány oldallal visszamenõleg olvasgattam a hozzászólásokat a Truck&trailers-el kapcsolatban (amit ncore-ol töltöttem le),és próbáltam megoldást keresni a grafikára,szaggatásra.A menüében is állítgattam ezt-azt, de semmi.Valakinek valami ötlete?

A segítséget elõre is köszönöm!

Falkon
Az a tükrön van!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

na máma kellene jönni a játéknak ha meg nem máma akkor holnap már jön. 😊)) <#taps><#eljen>

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Willl
<#wave>

Scania,Man,Daf,Volvo*-* Az iskola nem kocsma,hogy minden nap oda járjak:D

gomze
A T&T valójában egy ügyességi kamionos játék ahol nem fuvarozni kell, hanem egy nyerges vontatóval és pótkocsival különbözõ feladatokat kell idõre teljesíteni. A grafikája az eddigi legjobb szerintem a kamionos szimulátorok között.A környezet hasonlít a German Truck Simulátorban megszokotthoz, de rengeteg újítás van a játékban, mint például a dinamikus árnyékolás, vagy az új modellek.

Master91
Most keveredtem ide. Végre valami fain kamionos játék! Hard Truck óta várok valami komolyabbra. Az elsõ részivel ha jól emlékszem jácottam, de az annyira nem jött be...meg a Kings Of The Road....az sem volt valami igazi :/ Amivel nyomjátok T&T az jó?
gomze
Tök jó a T&T játék. Tetszik, hogy vannak benne állatok amik szaladgálnak, és a pihenõben is madárcsicsergés hallatszik. Ezektõl már élethûbb a játék.

TruckerDave
Vagy még az is egy megoldás, hogy a Trucks & Trailers játékot meg keressük a Trucks & Trailers hivatalos oldalán.

Gis80s
A fórum funkciója, hogy egy bizonyos témakörben, sok-sok emberke megosztja észrevételeit és tapasztalatait. Ami fontos egy fórumot használó embernek, hogy ne csak kérdezzen, hanem elõtte olvasson is azon a bizonyos fórumon, ezzel megkímélve magát, illetve a fórumon jelenlévõket a felesleges kérdésektõl.

A kérdésedre a választ pedig #4372-es hozzászólásban (is) megtalálod, de egyébként a google is a barátod, hiszen a "trucks & trailers demo" szavak keresése után az elsõ megoldás is rögtön elrepít a célodhoz.

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Sziasztok ti honnan töltöttétek le?
gigamen
Truck Driver001
No, látszik hogy már késõ van..
Svéd akart lenni.

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Truck Driver001
A játékban "törik" a kamion? Ez újdonság..
Bár a fülke leszakadás azért enyhén extrém - gyanítom nem volt akkora csatt, egy személykocsi által, hogy 8 fele zuhanjon egy svéd acél. 😄

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Ádios SCS és ETS széria.

Atikah
Akkor úgy beperelik az SCS-t, hogy nem lesz több ETS!

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

ésakkor mivan ha nemliszenszelik le csak bele nyomatlyák a játékba?

Mert a DAF licenc az 500 ft.

kazai21
<#hawaii>

Mi equipo favorito: Real Madrid

luspaydavid
Belém jött 2 AI

The Truck Is My Life

TruckerDave
Az lehet, hogy Mercire nem lesz licensz, de õ éppen a Daf licenszrõl beszélt<#whatever>