Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fuszhi
Mi 7 ezer ft?

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Stig95
Szvsz ez csak elõrendelés

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Már kint megjelent .

ETS 2

Hogy egy kicsit hozzászóljak... ez az aszfalt által elvezetett víz eleve halott ötlet, tekitve azt a tényt hogy télen amikor nappal van pl. +5°C, akkor a víz cseppfolyóssá válik, de éjszaka amikor a levegõ lehûl és van pl. -10°C, akkor a víz fizikai tulajdonságából adódóan ahogyan fagyna meg és tágulna, a résekben maradt víz gyakorlatilag szétszakítaná az aszfaltot. Erre a legjobb példa az ha beraksz egy vízzel csurig telt palackot a fagyasztóba vársz, majd ha kiszeded akkor azt látod majd hogy a palack szét van repedve... amikor szilárd a halmazállapota a víznek akkor nagyobb a térfogata is...
fuszhi
<#eljen>

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

varsanyi92
Ezt inkább a közútkezelõknek kéne elolvasniuk...:D

Én sem vagyok a téma szakértõje, de abban biztos vagyok, hogy az aszfalt nem ereszti át vizet. Ha áteresztené, akkor azt össze kéne gyûjteni a teljes felület alatt, ami kivitelezhetetlen. Fizikai képtelenségnek tartom az elgondolásod.

www.smart-bus.hu

<#idiota>

&#1082;.&#953;&#951;&#1090;&#1085;&#1091;&#945;.

pfff.<#fejvakaras> Tudomásom szerint minden út lejt a két széle felé! a közepétõl. Így a szalagkorláttól a leállósávhoz folyik a víz. Ott meg már vízelvezetés kérdése hogy aszfalt alatt milyen rendszeren folyik el!

Atikah
Evidens, hogy ha ott maradna a víz, megsüllyedne az egész.. ha arra akarsz kilyukadni, és nem állítom, csak feltevés. Nem vagyok útépítõ.. nem értek hozzá... Lehet, hogy alá van építve egy vízelvezetõ csatorna és az vezeti el onnan a vizet, nem tudom. <#nemtudom>

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

Tehát azt állítod, hogy azon az aszfalton átfolyik a víz? Az alá az aszfalt alá, amelyen napi szinten több millió tonna halad át!?

www.smart-bus.hu

Atikah
Hollandba meg láttam a múlthéten, hogy ott nem nagyon áll meg az esõ víz az úton, ebbõl gondolom, hogy átfolyik az aszfalton keresztül a talajba.. és ez sík terepen volt, azt se lehet mondani, hogy lefolyt volna a domb aljára a víz.

Gell97 kolega
<#eljen><#eljen>

gumikacsa
Mazda

Renault magnum http://kamionszim.hu

0:43-nál mi az a dúrva fülke berángás?
Am Jólesz, jólessz<#eljen><#eljen>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Elvileg igen, mivel állítólag külön embert vettek fel a fizikai réteg átírására. Remélem ez a gyakorlatban nem csak annyit jelent majd, hogy nagyobb a kamionok tehetetlensége.

@Solt: Ürgeöntésre használják. ;D

Gerypapa 95
ne légy butus :))

Lyukacsos szerkezetû aszfalt, ami magába vezeti el a vizet? Fejtsd ezt ki nekem bõvebben légy szíves, hogy mégis hova lesz a víz...

www.smart-bus.hu

fuszhi
Áhháá, akkor valószínû itt is ilyesmirõl lehet szó. Nekem miért nem szóltak? Ezek szerint, eléggé erõteljesen bejátszik : JohnBart féle hozzászólás "Az ETS2 világában a szomjas föld és aszfalt azonnal felszívja a vizet. ;D" Vagy másként amit te írtál Atikah. Nem is olyan rossz találmány balesetvédelmi szempontokat figyelembe véve. Gondolom százalékosan nõ a veszélye a megcsúszásoknak, ha az esõ dézsából öntik illetve ha a kamion magas sebesség tartományban száguld. Vajon fékezés estében változtattak a ETS2 ben a kamion viselkedésén?

Atikah
GTS-ba is voltak csatornák, vagyis csatorna fedeleket láttuk, de amúgy külföldön néhány helyen már olyan aszfalt van ami lyukacsos szerkezetû, és magába vezeti el a vizet ... így ritka az esõ függöny is!

fuszhi
Odébb találtam valami hasonlóthttp://noob.hu/2011/08/30/elvezeto.jpg szóval nem értem. Mondjuk nem is érdekel a dolog annyira, csak már játszhatnék vele.<#vigyor2>

Na, ez a kérdés is megoldódott... ;)

fuszhi
Nézzétek csak . : Ilyesmire gondoltam.

fuszhi
<#nyes><#eljen>

Az ETS2 világában a szomjas föld és aszfalt azonnal felszívja a vizet. ;D

Egyébként én még egy autós/kamionos játékban nem láttam eddig vízelvezetõket az úton/utcákon, szóval ha nem említed, fel sem tûnik a hiányuk.

fuszhi
Szerintem nagyon jó lett. Tudom hogy kritizálni könnyebb, viszont volna egy kérdésem. Ha esik az esõ, hova folyik el a víz? Ezt nem azért írtam hogy valaki jól beolvasson, már jól elõre szólok. Csak észrevételeztem a dolgot. Nem könnyû egyszerre kreatívnak is lenni és még odafigyelni százezer dologra, hogy mondjuk hogy néz ki a dolog ha esik az esõ. Nekem elfogadható színû volna, ha tennének egy lefolyót valahova a lejtõ legaljára. Vagy majd odaképzelem, de szerintem az már nem nagy dolog lenne. Amúgy nagyon örülök hogy mutattak videót belsõnézetbõl is. Igazán hangulatosra sikeredik majd ahogyan látom. Üdv. Azért várnám az értelmes hozzászólásokat a témához. kéne oda azért keresztbe egy vízelvezetõ nem?

gege97
Nem vagy egyedül....Bár nekem egy új gép kell:DDD
Már nagyon várom..:)

Hangulatos kis vidi, ráadásul mást is megmutatott a táj mellett... Az Actros kívülrõl-belülrõl tetszik. :)

Egyébként várom, hogy a blogon mikor bukkan fel az elsõ "dehátmérnemelõznekazautóóók" hozzászólás... :D

Ejha... <#eljen>
Robertoo21
nem találok szavakat..nagyon jó lesz!!! vennem kell egy új videókártyát :)

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

luspaydavid
http://www.youtube.com/v/e7idad9T76U&version=3

The Truck Is My Life

Na sracok nemtudom mi törtent de en most csak anyit mondok hogy (piszok+sar+kamion)na szerintem mindegy hogy hogy vagy mijen csak legyen a kamionon valami <#vigyor0>
kutizsolt
de geci ne gecizd a kamionosokat te vagy a buzi teged basztak segbe:))

V-Power Shell

luspaydavid
TAKARODGYÁ MÁRRR !!

The Truck Is My Life

leho94
ezt az állandó felüljárón való mászkálást az ugyanolyan kinézetû dolgokkal elfelejthetnék már :D legalább országonként változna :D

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Ilyen már az ATS-ben is volt, az osztrák részen az autópályák két sávosak, lehajtónál pedig a külsõ lekanyarodik (szóval amíg a felhajtósávhoz nem érünk, egy sávon megy tovább a továbbhaladó forgalom).

fuszhi
Hát jobb közlekedés ügyileg ahogyan látom az ETS2 mint az OMSI busz szimulátor :)

nah végre,márcsak azt kéne megoldaniuk hogy a civil is közlekedjen ott,mert az elözõ játékaikban állandóan egyenesen mentek,meg keresztezõdésekben sem úgy viselkedtek ahogy kéne

TruckerDave
Ezek autópályások, de vannak valahol városi képek is. De azt nem találom.

TruckerDave
Azt nem tudom, de a sávról van kép, megpróbálom megkeresni.

külön lekanyarodásjelzõ lámpával?

TruckerDave
Lesz lekanyarodó sáv.

Amúgy az jutott az eszembe,hogy miért nem csinálnak olyat a játékba mint a valóságba...hogy megy két sáv...és van egy lekanyarodó...meg legalább az legyen benne hogy behajtani tilos,meg egy irányú utca...meg a lámpán legyen lekanyarodó jelzõ is...sztem ez megoldható dolog lenne :S
Jah igen tudom...ahoz túlságosan is megkéne eröltetniük magukat.....

Nem. Csak kiírta, hogy elkaptak a helyi szervek. :DD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

De ETS be már nem volt autó nem?

ETS-el zárult be a police. :D

Police volt egypár 18 wos ban.

TruckerDave
Én kérek elnézést :) Nem tudtam hogy a yungan road az bolívia.

Bolíviában a Yungas Roadon volt a tûzoltókocsis meló emlékeim szerint. Bangladesh-ben nem volt, csak törzsi festésû Volvo FH meg nagy budi teherautók. :D