Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: B_Jani-7, 2015.12.04. 17:45:26
~Ha jót cselekszel, veled is jó dolog fog történni!~
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Felborult, majd újra keréken 😄
Utoljára szerkesztette: Krszti1160, 2015.12.04. 16:39:07
Refresh Your Steam Files
I believe that Steam's files may be modified, corrupted, missing, or misconfigured. How can I restore Steam to its original state without having to reinstall my games?
Why you may need to refresh your Steam files
Refreshing your Steam files can resolve many issues that can be encountered in the Steam application, store, or games. Performing this operation will ensure that there are no issues that could be resolved with a new installation of Steam, and is a good place to start any troubleshooting process.
Note:
This process will not affect your currently installed games.
Windows XP/Vista/7/8
Completely exit the Steam client.
Open the run dialogue by pressing windows key + r (you can also navigate here from the start menu by typing run).
Type steam://flushconfig then press enter. (If asked to allow this website to open a program, please click Allow or OK).
Restart your computer.
Now, launch Steam directly from the installation folder, not from a pre-existing shortcut (~C:\program files (x86)\Steam).
The Steam application will either appear as Steam or Steam.exe depending on whether your settings show file extensions.
Mac OSX
Completely exit the Steam client.
Open Safari and type steam://flushconfig then press enter
Restart your computer.
Launch Steam and re-test the issue.
Linux
Open Terminal
Type steam --reset
You will see the following: Installing bootstrap /home/
Reset complete!
Restart your computer.
This should remove and download new Steam files for your Steam client.
Launch Steam and re-test the issue.
Forrás
ON
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Ma elindítottam a steam-et és ismét frissítette az ETS2-t. Utána próbáltam a játékot indítani
de állandóan lefagy a steam.
Amit tudok:
más steam-es játék (rF2) hibátlanul megy online
a steam naprakész
ha a steam-t indítom mindig felugrik a kliensfrissítő ablak a csíkkal 2-3 mp-re
valamiért - a fagyás alatt a feladatkezelőt indítva - 2 db ETS-m van
Valaki tapasztalt hasonlót?
Utoljára szerkesztette: szaboz80, 2015.12.03. 20:30:52
Szép gépek/képek srácok! <#eljen>#eljen>
Utoljára szerkesztette: DIESEL DOG, 2015.12.02. 10:45:10

Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.11.30. 13:52:58
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
ASRock H97 Peromance Fatal1ty | i5 4590 | CM Hyper TX3 Evo | MSI GTX960 Gaming 100ME | HyperX Fury 120Gb SSD | Kingston 8Gb RAM Enermax Triathlor ECO 550W | NZXT S340
Valaki megtudja mondani, hogy a multiplayerben a Volvo gyárból hogyan lehet Volvo kamionokat szállítani? Voltam ott párszor de sosem ad ilyen lehetőséget, közben mjndenki más viszi. Illetve mégegy kérdés a High Power Cargo dlc működik a multiayerben? Megvettem, de egyenlőre nem találtam ilyen fuvart. Köszi előre is.
ASUS P8Z77-V, Intel Core i5-3570K 3600MHz, 16Gb DDR3 1333, Geforce GTX650 2GB GDDR5
bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
A rendőrség is igazán tehetne ezek ellen.
És tudom hogy ők vannak tiltott helyen!
De akkor is ő kormányozta a szerelvényt jobbra. Nekem ezzel a manőverrel csak annyi a bajom hogy a sofőr saját magát hozhatta volna kellemetlen helyzetbe!
Részemről lezárva a téma!
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
"menekültek közé hajtott..."
Hja, nem is azok a barmok vannak a pályán tiltott helyen, nem.. a kamionos van közöttük.. <#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Tényleg szörnyű látni hogy min mennek keresztül!
Inkább bővülne a térkép / kamion / tréler választék.
Érdekes, de jó.
Szerintetek meg éri a cabin dlc 2,79€?
Akciós a stemen akit érdekel.
Utoljára szerkesztette: Stefan28, 2015.11.26. 16:34:09
Utoljára szerkesztette: smog15, 2015.11.26. 06:19:20

bajuszati Hewlett-Packard Gaming 15-ak002nh
Atiwrc: Szerintem mindenkinek van egy régi titkos szerelme 😄 Itt az enyém
Mindenhol csak Scania modellek jönnek...a G-P-s szériák..
Mindenhol Scania...de egy egyedi holland stílussal jelzett DAF vagy Sisu (csőrös) vagy Rába, Steyr sehol..
A gyári kamionok alig tehetőek egyedivé, márpedigleg 8 garázzsal 15 munkással elég szépen lehet kaszálni a bolton, így lenne lehetőségem egyedivé tenni a dolgot.
Nekem mesél a motor, de az alap hangok lófaszok...
Elég cinkes mindig más kamion hangját alátenni az enyémnek..(most a Mercim alatt egy módosított Volvo hang van)
A térképek pláne az alap, halál unalmas...köze nincs a valósághoz.
A Frank féle magyar map nem volna rossz, de sok a kanyar benne, nem érzékelhetőek a távolságok.
Van egy kis élet benne ugyan, de kb szintén unalom.
A Brazil ill Orosz térképek viszont már hangulatosabbak...
itt ott elhagyott kamionok, balesetek, érdekességek...
Kiegészítőket sokszor magamnak kell csinálni, izag meglévőből, de DDS szerkesztése csodákra képes....
Nem volna rossz megtanulni Blendert vagy Zmodit használni...
Baromi sok ötletem van, csak hülye vagyok hozzá.
BátorJani kolléga segít megvalósítani a dolgokat.
Mercedes Actros Mp4 - (LimitedEdition)
- Ültetett karosszéria
- szélesített első kerekek
- új kipufogó rendszer (sor 6 Volvo hang)
- szélvédő felirat
- LED-es szoknya
Folyamatban
- hollandos dobozos oldal szoknya
- LED hátsó lámpák, LED fülke világítás
- középre illeszett névtábla
Csak nehezen haladunk..
ui: MAN-hoz ha érdekel meg tudom csinálni neked ezt a hangot: Peterbilt 351
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2015.11.22. 18:51:55
Eleve mivel más játékokhoz vagyok szokva a szó számomra azt jelenit egy kiegészitő csomag. Legalább 1 vagy több új 3d-s autó, új skinek, lehetőleg új menü és új intro videó. Az hogy valaki felrak néhány kiegészítő valamit a kamionra + belerak néhány lóerőt( így másabb a fizika) az számomra nem jelenti azt hogy az egy új kamion. Ahogy nézegetem felépítését a truck shop-nak szerintem megoldlható lenne, hogy amit 1-1 ember összeállít magának azt egy gyári felszereltség mellet egy egyéni felszereltség listából lehessen akár változtatni. Illetve, hogy annak egyes alkatrészeit( ha a készítő engedi) lehessen más kamionokra is felrakni, pl egy uj felnit...)
Csak hogy érthetőbb legyen számomra ezek ugyanazok a kamionok más kiépítéssel/felszereltséggel:
http://trucksnewz.com/wp-content/uploads/2015/09/mercedes-actros-engine-YjIC.jpg
Különböző kamionok:
Ha ilyet keres az ember( és nem tudja a nevét fejből) elég sok lapot át kell lapoznia mire talál valami új kamiont...
(Miután ifát sehol sem találtam 😊) Végül egy MAN-nek szavaztam bizalmat és egy F90-es raktam be amivel szeretném róni a magyar utakat.
Part 1/4
A következő képen éppen egy új man(igaz piros volt nem narancs) által húzott hasonló pótot előztem, mire felkapcsoltam az élsimitást és az éppen kikapcsolt HDR-t eltűnt a melletem lévő kamion 😞
Sajnos magyar rendszám nem volt a kamionra, így egy szlovák rendszám került rá, az mifelénk úgyis divat....<#zavart2>#zavart2>