52664
-
DIESEL DOG #49098 Kis buricskás... :D
Szép képek és gépek srácok!
#49096: Így van, pooontosan! :D -
Puhos #49097 Irány Hollandia:
-
#49096 "Szükséged lesz a def/cargo mappára a játék főkönyvtárából. Ha az meg van akkor lehet átírni egyesével az összeset a kívánt pótkocsira. Az adott rakomány súlyát is betudod vele állítani ha mást szeretnél. Jó sok van, elég hosszú idő átpöcsölni az összeset. :D" (Diesel Dog) -
Stefan28 #49095 Sziasztok!
Potkocsit hogyan tudnám át írni úgy hogy mindenre meg jelenjen. -
#49094 Valószínűleg az ki tud hajtani 2 processzor szálnál/magnál többet, az ETS2 meg szerintem max 2 szálat tud, vagy sokkal inkább VGA mint CPU igényes a játék. Ilyen szempontból valóban igazad van, hogy "optimalizálatlan" az ETS2. Volt nekem is COre i7 alapú "gamer" laptopom, és az agyf*sz kerülgetett, hogy a legtöbb játék a 8 szálból 2-t használt, vagyis maximum 25%-osan volt kihasználva, miközben a VGA is csak 40-50%-on pörgött. MOst a Core i3 (2 mag/4 szál) és a GTX650Ti Boost kombóval a proci 30-50%-os, a VGA meg 80-100%-os kihasználtsággal megy ETS2 alatt. Nagyjából olyan FPS-ekkel, amit te is írtál.
Utoljára szerkesztette: sure, 2016.05.11. 12:33:22 -
#49093 Fene bele, bezzeg az a mocsok GTA V high-on nevetve fut stabil 50-60 fps-sel :) -
#49092 "mellé egy 965BE-s processzorom"
Ezért. 2009-ben lehet, hogy ez egy ütős processzor volt, de 2016 van... (ha ez egy AMD Phenom II x4 965 Black Edition-t takar) -
#49091 Egyedül az RJL Scania mod van bent, valamint a Scandinavia DLC.. de az ATS is ugyan erre a remek motorra épül.. mindenen túl 50-60fps, városban 25. Jobb esetben.. pedig abban aztán tényleg semmi mod nincs :D -
smog15 #49090 Ha FullHD-ban játszol és minden maxon van azt nem fogja bírni főleg nem Hungary mapon. -
#49089 Városon kívül rögtön 37-50.. Kicsit mintha optimalizálatlan lenne néha..:D -
#49088 térkép vagy egyéb modok veszik le általában..
-
#49087 Sziasztok!
Az mitől lehet hogy hiába van egy GTX950-es kártyám ami játék közben alig 40-44%-ot használ, mellé egy 965BE-s processzorom ami szintén 40-50% közt ugrál, és a játék csak 25-26fps-t képes kiadni magából.. menüben persze rögtön 170 fölé ugrik..
Van valami korlátozás? Vagy mi a fene? :/ -
Szép gépek/képek!!! -
kamionos dzsó #49085 Alakulgat... :)
-
#49084 Pakoljad csak Gusztikám...haladjunk... -
cxaxoxc #49083 Az új fényezéssel:
@hotwheels ("Punky"): Nagyon pofás szerelvény! A pót saját, vagy elérhető valahonnan? -
#49082 Ahooojjjj emberek :-))
-
goofey84 #49081 Sziasztok! Van egy olyan bug nálam újabban, hogy állok a pirosnál nem nyomok semmit és a kamion kb 20km/h-ra gyorsít magától. A játék eredeti 1.23 verzió és a promod mappel játszom. Más is találkozott ilyennel? -
#49080 Még az érdekelne, magyar pályához még milyne modokat használtok? (pl skin vagy bármi más) -
Alexzel #49079 Sziasztok!
Érdemes használni a 'ProMods Map Expansion'-t és a 'ProMods Trailer & Company Pack'-ot? Érdekesnek tűnnek, de érdekelne annak a véleménye aki használja/kipróbálta. Esetleg melléjük használatra érdemes Mod-ot tudtok javasolni?
Érdekelne még az hogy normális az, hogy miután leszállítottam a szállítmányt egy 'Stein Bruch' bányába (?), üresen alig bírtam felmenni az emelkedőn? (DAF XF Euro 6 Space, 460 LE, 6x2 chassis). -
Soram #49078 Sziasztok! Ezen a hétvégén a Steam-en most 50 % kedvezménnyel lehet megvenni a Skandinávia DLC-t! :) -
Alexzel #49077 Mivel a traktort említetted, gondolom az értékes rakományt fejlesztetted. Érdemes mellé a törékeny rakományt felvenni/fejleszteni, mert akkor már kocsikat/helikoptereket is szállíthatsz és dupla bónuszt kapsz (értékes és törékeny rakomány). Az ADR szállítmányoknál is vannak olyanok amik törékeny árú bónuszt adnak. Ezek után a 'Just in time'-on is érdemes min. 2 pontot felvenni. -
#49076 Úton útfélen..
-
#49075 Eddig mindig csak kérdeztem, de képet nem is hoztam.. Na majd most!
(Bekapcsoltam, feltekertem minden istennyilát' hogy lássam milyen is lenne ha lenne rendes kártyám :D)
-
Maceehun13 #49074 mi ez? meglepett :)
http://store.steampowered.com/app/388479?utm_source=ets2_game&utm_medium=dlc%20banner&utm_campaign=Hungarian%20Paint%20Jobs -
Carl Davies #49073 Vegyél fel hitelt, vegyél egy kamiont és fogadj fel sofőrt. Ha összejön még egy kamionra, akkor veszel még egyet, arra is sofőrt, és máris kicsit gyorsabban jön a pénz. -
#49072 Talán ez segít,olvasd el a hozzászólásokat is!
Error
Utoljára szerkesztette: Frequency, 2016.05.05. 15:42:25 -
#49071 magyar mappon ( de régebben amugy a teljes original mapon is), mivel lehet a legtöbb pénzt keresni?
állaodnan traktorokat meg tartályokat viszek, tök rondán nézki, ahelyett hogy sima pót lenne. vannak persze azok is, de alig érnek valamit :( -
-
Axtros #49069 Másnál is előfordul ugyan ez a probléma, és nincs rá közvetlen megoldás. Nyilván valamilyen driver összeomlás, amely olyan esetekben jön elő, amikor a kirenderelés során hibás értéket kap a GPU, és nem tud vele mit kezdeni. Mondjuk egy másik kártyával ki lehetne próbálni, hogy reprodukálható-e vele a probléma, illetve azt letesztelhetnéd, hogy ha nem a magyar map-al játszol, akkor is előfordul-e. -
Martin560 #49068 Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, eredeti ets 2 (steam 1.23) és magyar mappal játszok(a legfrissebbel).
Problémám az, hogy a játék változó időközönként kifagy a következő hibával:<ERROR> [dx9] Present failed. [0x88760874]
Kipróbáltam 4 féle VGA driver-t Radeon 270X kártyám van de mindegyiknél ugyan ez a hiba, más játékokkal probléma nincs.
Újraraktam a játékot is de így sem megy :(
Mapon kívül nincs más mod bent.
Akinek radeon kártyája van leírná melyik drivert használja?
-
#49067 Szép estét :)
Rég tettem már képet :)
45-ös :)
Szép gépek :) -
Puhos #49066 Szia!
Köszi a választ, akkor a lényeg, hogy a profiles mappát kell lementeni és később az alapján lehet a játékot folytatni. -
Desert #49065 Az a biztonsági mentés, arra a verzióra.
A profiles mappában van az utolsó mentés mindig. -
Puhos #49064 Akkor úgy kérdezném, hogy a bal oldalon pirossal kijelölt részt ha kimentem és a játékot újrarakom, majd ezek után a kimentett részt bemásolom a megfelelő helyre, akkor minden onnan folytatódik ahol a kimentett részben van?
-
hangacsi #49063 Szerintem a mentés nem verziószám függő. -
Puhos #49062 Hali!
Ha a játékot egy későbbi időpontban újra akarnám rakni, akkor a most jelenlegi játék verziószámával megegyező profil mappát lementem és később bemásolom az újratelepített játékba akkor onnan folytatom ahol most abbahagytam?
-
Desert #49061 Tegnap feltűnt, hogy a magyar paint job pack bekerült a játék kiegészítői közé, pedig meg sem vettem. -
Maceehun13 #49060 Üdvözlők mindenkit Angol földről
Newcastle, hajóra várva kollegával sütjük már a lecsót :)
-
Carl Davies #49059 Hát ja. :D Egyszer én is be szívtam ezzel.