52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • SimaSuna #49178
    Pisi szünet..
  • NIBI
    Sziasztok kamionosok. :)
    Egy kéréssel fordulok felétek. :)
    Fejkövető rendszereket építek, amit nagyszerűen lehet használni az ETS-ben is, ehhez a Freetrack-et szoktam ajánlani (mert sokkal könnyebb beállítani mint a rivális programokat), viszont a Freetrack nagyon sokaknál nem hajlandó együttműködni az ETS-el. Pl nálam sem. De a napokban rájöttem egy trükkre amivel használható lett a FT/ETS páros, és aki használ fejkövetőt azt felkérném ez ügyben egy kis tesztre.

Tehát olyan teszterek kellenének, akiknél alapból a FT-el nem megy az ETS (és ezért az Opentrack-et vagy a Facetracknoir-t kell használnia)!
    Alapból alatt azt értem, hogy a FT-et elindítja, stream-et startolja, majd az ETS-t elindítja és nem mozog a nézet...

Szóval őket kérem, hogy ezeket a lépéseket tegye meg, és jelezzen vissza, hogy sikert hozott-e nála is:
    1. Opentrack indít, stream start
    2. ETS2 start
    3. Opentrack stop
    4. FreeTrack indít (lehet hogy rendszergazdaként indítva lesz csak jó), stream start.

Örülnék ha így mindenkinél működne, mert vannak akik azért nem vágnak bele a fejmozgás követő rendszer építésébe/vásárlásába mert az a hír járja, hogy az Opentrack-el kb lehetetlen beállítani a dolgot. Amiben jócskán van is valami, de azért ennyire nem vészes a helyzet. Ha pedig ez a trükk beválik, akkor semmitől sem kell tartaniuk. :P

Előre is köszi minden teszternek ezt a kis idejét! ;)

Utoljára szerkesztette: NIBI, 2016.06.13. 08:31:30
  • csaba90
    köszönöm!
  • Fenimor
    Hali People! Lenne itt egy kis gond! Letöltöttem ezt a Cargo modot:Ez az Nagyon faja, változatos szerelvények, többféle Skin... Az vele a problémám hogy messzebről nézve nincs kereke a szerelvényeknek. Példa: Megyek az autópályán s a szembejövő sávban jönnek az NPC kollégák, távolabbról nincs kerék a vontatmányon, közelebb érve meg "pakk", ott terem. Elég bosszantó hiba! Szerintem valami látótávolság baja lehet! Grafika, minden maxon, driver a legújabb. Valaki, erre valami megoldás? Sajnálnám ha e miatt kéne kukázni!
  • Sordoran
    Itt leírtak szerint egy fájlban benne van kódolva az aktivációs kulcs. Na most ezt te nem hiszem, hogy vissza tudod fejteni, de az oldal alján lévő e-mail címre ha írsz, lehet tudnak segíteni, és a fájl segítségével megadni a kódot.
    Utoljára szerkesztette: Sordoran, 2016.06.12. 11:59:45
  • csaba90
    sziasztok! Olyan problémám lenne, hogy fel van nekem telepitve az 1.8-as eredeti változat még 2013-ba vettem... de nem találom sehol az aktiváló kodomat... valahogy vissza tudom nézni a már feltelepített játékban ezt a kódot? nem szeretném mégegyszer megvenni :S és így meg most nem tudom updatelni :S :(
  • fazerus
  • joceruza
    Helló!
    Van olyan mod vagy valami,ami javít a tükörbeli kép minőségén?

Minden maxon van.
  • Sordoran
    Ilyenkor rossz, hogy dVGA nélkül maradtam, és az integrált HD3200 finoman szólva kevés hozzá. Hát azt hiszem ideje kölcsön kérnem egy másik gépet.
  • hangacsi
    Nekem éppen most jött a kód. :)
  • jocking
    "segments on a ferry are not counted!"

A fuvarnak a komputazás nélkül kell 200 km-nek lennie, a kompozás nem számít bele, mert amúgy bele szokta számolni a játék a végleges úthosszba.
  • RaKmaTakaTa
    Aki még nem tudná:
    Ha június 15-ig megcsinálsz 3 darab, legalább 200 km hosszú world of trucks-os fuvart, akkor ingyen megkapod a zászlós dlc-t.
    A kódot a wot oldalán kapod meg 24 órán belül. Mármint ha teljesítetted a fuvarokat.
    (Ezt a feltételt viszont nem értem: "segments on a ferry are not counted!")
    Forrás: scs blog
  • Maceehun13
    Némá' migránsok : http://ets2.lt/en/channel-tunnel-riot/
  • hangacsi
    Melyik kamionnál volt ez, mert sík úton én nem tapasztaltam ilyet.
  • BigdaweM12
    sziasztok! egy olyankérdésem lenne hogy a legutóbbi frissítés előtt az automata váltó nálam úgy ment hogy ha sebességben hagytam alapjáraton gurult ha nem nyomtam a fékre végülis mint az igazi automata, de a mostani frissítés után ez eltűnt.. sebességben is áll egy helyben. ez a frissítés miatt lehet vagy csak egy beállítás kérdése?
  • hangacsi
    Tegnaptól elérhető a végleges verzió.
  • Robertoo21
    Sziasztok! Kipróbáltam a nyílt bétát (bár ne tettem volna) . A Steam autómatikus frissítésen van.
    A problémám az, hogy a cabin dlc tartalma "követi a kamiont a levegőben" külső nézetben. Mikor tudom felrakni az 1.24-t vagy hogyan tudom átállítani, hogy ne a public beta-t töltse be?
    Köszönöm a segítséget, előre is.
  • Stefan28

• fazerus
    Numerikus billentyűzettel esetleg? 4-7-8-9-6, 5-el középpontba megy a kamera.
  • Tirdi
    Sziasztok!
    Egy kis kihagyás után most játszok újra, és azt tapasztaltam, hogy sehogy sem sikerült fülke nézetben forgatni a kamerát. Nézegettem a beállításokat, de csak a kormány kamerát sikerült. 1.24.1.1s Valami ötlet? Előre is köszi! :)
  • papi08
    Sajna nem.. el van csúszva rajt a kép. :(
    Szinte szélesvásznú lesz a játék hiába van beállítva :(

De köszönöm! :)
  • RaKmaTakaTa
    Én ezt használom, bár az ETS2-vel még nem próbáltam.
    Borderless Gaming
  • papi08
    Sziasztok!

Dupla monitoros setupban szeretnék úgy játszani a játékkal hogy egyik monitoron megy a játék, a másikon meg bármi. A lényeg az lenne hogy alt+tab-bal tudjak átugrani a másik monitorra, anélkül hogy a játék lekerülne a tálcára. Beállítottam a felbontást, és ablakban fut (FHD monitoron FHD felbontás, borderless módban), viszont ilyenkor a képben marad a rendszer tálca.

GTA V gond nélkül tudja hogy ilyenkor a tálca fölé kell kerüljön, de sajnos az ETS ezzel nem birkózik meg ezzel.. :/

Az viszont nem lenne a legjobb megoldás hogy a tálcát kikapcsolgatni minden játékindítás előtt..

Ha valakinek van ötlete, akkor azt megköszönöm! :)

üdv!
  • komiki
    Hát ez szerintem akkor lett volna igazi meglepetés ha DLC-ként jön :).Elég gyengus .
  • RiCSi1234
    Jött egy 437 megás patch.. :(
  • SimaSuna #49153
    Egy Griffmadárral kevesebb az utakon...
    Kellett neki szívózni...
  • Stefan28
    Mert arra már nem lehet menni mert csak akkora a map.
  • N o N a m e
    Dániában miért vannak letakarva a közúti táblák?
  • Stefan28
    https://www.youtube.com/watch?v=0N5etotHtqw
  • Maceehun13
    az oké ,de észre vettem a Merci jelet is hogy világít (tudsz küldeni linket róla?)
  • Stefan28
    Maceehun: A második tipp a jó!
  • macleody
    Vagy hogy ennyi zséd van 5 kamionnal.
  • Maceehun13
    A DAF a profilképen vagy az ,hogy full máshogy néznek ki a játékbeli ikonok
  • Stefan28
    Estét!
    Mai utam!

STAU

Jól megérdemelt pihenő!

Ki találja meg az érdekességet a képen?

Papi08,Fazerus
  • joceruza
    Halló! A Promods 2.02 mennyivel dobja meg a gépigényt? Érdemes használni?
  • Frequency
    Nem is annyira off,kamionos szimhez jól jön a kormány.Még spoilerbe sem kellett volna raknod ;)
  • fazerus
  • ToMy_
    Kicsit off, de engedelmetekkel betenném ide is:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha valakit érdekel, van egy eladó Saitek R660-GT FFB-s kormányom, kiváló állapotban, 7500 Ft-ért. Érdeklődni PM-ben lehet.

• fazerus
  • fazerus