Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem is zavaró a fekete alap - fehér betû.
@V43 1105 köszi!
Nekem is zavaró egy kicsit.
Az új térképen fuvarokkal nem,de Ufokkal már találkoztam.
No meg bringásokkal.

Én is a hírekért olvasom... pontosabban olvasnám, mert ettõl kifolyik a szemem... a fekete alapon a fehér betû iszonyat zavarja a szemem. Lehet, hogy a korral jár...

www.smart-bus.hu

Nem tudom. Engem ez meg a régi se zavart. Amúgy meg én a hírekért, új képekért olvasom a fórumot, úgyhogy nekem igazából teljesen mindegy.

Urak!

Tartsunk már egy kis közvélemény kutatást topik külalak tekintetében...

A banner nagyon tetszik, az okés...

Még a topik háttérkép is elmegy, bár az már annyira nem jön be...

Viszont ez a fekete hátteres, fehér betûs megoldás egyenesen irritál... iszonyat zavarja a szememet! :S

Ha más is így van vele, jelezzétek... örülnék, ha legalább ez a rész visszatérne a régi kerékvágásba, persze, ha a többségnek ez jön be, akkor így jártam...

www.smart-bus.hu

Boxer HUN
..remélem Vajo kollégám nem laggol be tõle.. 😄

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Boxer HUN
Nem új keletû...

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

6x2-es Scania? 😊
Azért 1:04 tõl látszik a kamion satuja így hogy visszatérjek egy régi fék témához 😄

SimaSuna
egy orosz oldalon már van 6x2-es Scania elletve szalon is már...készül egy V3-as map is..
<#hehe>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Sziasztok.

Grat az új külalakért.<#taps>

Már kezdtem azt hinni ,hogy megjelent az ETS 2 és erre fel az új dizájn.<#finom>

Még egyszer köszi hogy sikerült feltenni a fórumra,a képeket,pedig eredetiben nem is voltak olyan nagyok <#csodalk> <#worship>
V43 1105
Szép napot!

Kattintásra nagy méret is elérhetõ!

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

fuszhi
hoppáléé külalakot változtatunk? 😊 Ez igen így nyár alkalmából még olvashatóbbak a betûk.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

V43 1105
Végre normális háttér, MPIII <3 <#worship>

Látom sikerült kibogarásznod a lényeget a css-bõl, jó lett a topik. Ha esetleg valamit nem értesz akkor írj privit... 😉
Most rendbe van. 😊)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Töröltem a hsz-edet mert akkorák voltak a képek, hogy az én gépem belaggolt tõle. Ha lehetséges azért maradjunk meg a HD kategórián belül. 😄D Köszi és bocsi. 😊

JohnBart - Köszönöm a választ!
Ja ja ,de ez csak amolyan "teszt" jellegû volt,a felvevõt és a játékot próbálgattam hogy mennyi max grafikát bír el együtt azért is nincs bekapcsolva az árnyék,mert akkor többnyire lassított felvételt láttam volna.<#szomoru2>
Boxer HUN
küld el a képeket mailban, és az oldalunkról lehet is posztolni...

SimaSuna
a 2 virtuális tükröt kilõhetted volna :/
Hát nem tudom... inkább trackir...

www.smart-bus.hu

gumikacsa
Sziasztok!

A 3 monitoros képek...és vidi (kéne még két monitor.... 😛)
(sajnos a normál képfeltöltõk meghasaltak a képek alatt, képfeltöltés.hu-t meg az sg tiltja...hogy rohadna meg...

Renault magnum http://kamionszim.hu

Boxer HUN
Helló tisztelt közösség!

Még egy pár nap van amíg a fejlesztõi csapatba be lehet kerülni. Modellezõk, pályaépítõk jelentkezését várjuk... gyakorlat elõny.

[email protected]

THX. by Boxer

SimaSuna
Értem, tök jó, hogy centizgetni, meg segget szorítva férõsen kell cuccolni.

a még nincs bennük felkeltette a vágyam 😊
V43 1105
Kicsinek kicsi, hiszen nem azért készült, hogy fuvarozgass, inkább máson van a hangsúly .. az ügyességi részen :-))

Nincs bennünk? De hogy nincs, amint a modderek tudják, hogy rakjanak be új modelleket, biztosíthatlak felõle, hogy lesznek benn csõrös gépecskék :-))

1. A sima változatban nincs videó- és képgaléria, az Extendedben igen.

2. A dobozos változatok mindegyike Extended, a CD Galaxisos is.

3. Az autók simán áthajtottak a benzinkúton, nem álltak meg. Elvileg most már megállnak.

4. Az új szerintem orvosolja majd, legalábbis nálam este esõben a béta peccsel (elvileg pár napon belül kijön) kevésbé zavaró már az effekt.

SimaSuna
STD-hoz hozzászólva:

-egyetlen bajom az EU-s kamionos játékokkal, hogy nincs benne csõrös Scania, SISU vagy amcsi kamion. Aminek szép formája van. Nem csak egy kocka.

- ez az SDT térkép, igen lóf..kicsi. Most ha jól olvastam visszafele lett kiadva valami kis extra map, de igen csak kevéske. Remélem ez csak bõvülni fog. Jólenne tágasabb mozgástér.

- 100km/h-nál automatikusan visszaveszi a gázt a gép. Miért? Ha én tövig akarom nyomni, had menjen már az a szekér.

- a baleset az extra mapon van? Ilyen is ritka egy játékban. (tetszenek a mászkáló emberek, a forgalom kevés

+ megoldották a H váltót, szerelem is a g25 gombja alá a S/H gombot 😊
+ tetszett a "kamion suli". Egész életszerû helyzetet mutatott be. A szerpentines dolog ismerõs volt Romániából 😊 A fogarasokban hasonló van.
+ grafika egész jó, bár a fizika nem 100%-os 😊

Mindenesetre ennyi 😊
Szia .
Ment privátba pár link,ahogy méltóztattad kérni.<#wave>
Légy szíves majd oszd meg a mélyen tisztelt fórumozókkal,és illeszd be a fóruba.
Remélem használhatók a kinkek.<#fejvakaras>
Elõre is köszönet,érte.<#worship>
Kipróbáltam a játékot, és úgy döntöttem, hogy megveszem, de elõtte szeretnék kérdezni tõletek:
1 - Mi a különbség a "sima" és az "extended" változat között? A neten ezt a két faját láttam.
2 - A CD galaxistól rendelem - tudja valaki, hogy õk melyiket árulják?
3 - A patch-nél írják, hogy javították a várakozási idõt a benzinkutakon. Mi volt azzal a gond? (Remélem nem rövidítették, mert szerintem így volt reális).
4 - A patch javítja azt, hogy esõben "elhomályosodik" a mûszerfal? (Ezen mondjuk rohadtul kiakadtam, nem tudom elhinni, hogy teszteléskor a készítõk ezt nem látták).
Elõre is köszönöm a választ.
akos25
Kissé csalódott vagyok, hogy egy kicsit csúsznak, azonban az elõttem szólóknak tudok csak igazat adni. Inkább csússzanak kicsit, és adjanak ki egy rendes játékot, bár engem az STDS is meggyõzött. Nem hinném, hogy csalódnunk kellene ETS 2-ben sem, de azért nyugtával dicsérjük a napot... :-)

Figyeltétek a korlátozást?Szintek elérése után lehet csak kinyitni extrákat, illetve kamionokat!Valószínû így teszik "kötelezõvé" a vezetést és nem lesz elég simán átírni a pénzösszegünket ahhoz hogy jobb kamionunk legyen!<#eljen>

Ami meg a javításokat illeti: Nem baj hogy utólag javítják, mert õk legalább javítják. De természetesen jobb lenne ha egybõl 1 "kész" játékot kapnánk!

Nem bántom õket, inkább drukkolok nekik, mert igazság szerint kevesen próbálkoznak azzal amivel õk.

Padlogáz
Inkább késsen és legyen normális.Már így is jó,hogy a pttm-bõl ismert cég alapítás,tuning,festés megint lesz.

http//www.kamionfan.atw.hu

Az STDS bétatesztelése jó tapasztalat volt számukra, az ETS2 zárt bétája néhány héten belül kezdõdik, és sokkal több idõt szánnak rá. Gondolom ezért döntöttek a csúsztatás mellett, mert egy hónap tesztelés az STDS-re sem volt elég. 😉

A magam részérõl megértem a döntést, inkább építsék be az STDS fixeit és a tesztercsapat által talált hibák javítását, mint hogy az STDS-hez hasonlóan az ETS2-höz is rögtön két peccset kapjunk mindjárt az elsõ két héten.

Jaja, írták, h kérnek még egy hónapot és talán szeptemberbe meg tud jelenni a játék, de ezt sem garantálják. Megértem az okaikat és igazuk is van amiért csúsznak, de az a 2 év csak 2 év amióta csinálják! <#szomoru2>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

gumikacsa
Igen, és már az elsõ mondat rosszul kezdõdik... Nem lesz kész augusztusra.

Bár, én a stds-ban akkorát csalódtam (pozitívan), hogy nem bénom, annyival is jobb lesz a játék.
Sõt, már a következõ játékukat (ATS) is nagyon várom, végre lenne egy jó kis amerikai kamionos játék is, ha már a RnR akkorát bukott...

Kistódi
Újabb hírek 😊

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az időre kilincsel előre!

Ejjj, azok ott szépen csattantak egyet! <#wow2>
Persze egybõl megállt mki bámészkodni!

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

Abszolút nem, ez egy friss belsõ build, a teljesítménye pedig nálam sokkal faszántosabb, mint amit nektek van. Elvileg még ezen a héten kidobják mindenkinek. 😉

DirectX-ben pedig úgy tudod majd futtatni a játékot, ha a Start menüben megkeresed az STDS-t, rákattintasz a Troubleshootingra, és ott a Play Scania Truck Driving Simulator (DirectX)-et választod. De mondom, várd meg a következõ peccset, Pavelék nagyon ki akarják már lökni.

Ma este küldték ki a legfrissebb belsõ buildet, abban a következõket javították:

- we have included latest translation as of GetLocalization state of this afternoon (friss fordítás két újabb Dangerous Drive pályához)
- we changed smoothing strategy for averaging framerate times, with the hope of making the game feel more fluent with less visible spikes in framerate (elvileg nem szabadna most már brutálisan leesnie az fps-nek)
- we worked around a piece of AI code which may have caused crashes. (elvileg javítottak egy MI-vel kapcsolatos fagyást).

gumikacsa
Szia!

Engem veszettül érdekelne, hogy mutat 3 monitoron a játék. Ha feltöltöd egy képfeltöltõre, és belinkeled, úgy is láthatjuk. Vagy elküldöd valakinek a linket, és õ beteszi... áááá, nem vagyok ám türelmetlen 😄

Köszi megtaláltam.<#worship>
Igazából ebben a formában ami nálam fut nincs különbség.
Akadozik,de érdekes módon leginkább ha kanyarodok,akkor jelentkezik,jobban.
Na mind egy ,majd ha javítanak rajt remélem élvezhetõbb lesz,ez a része is,mostanában amúgy se jut,sok idõm a játékra,sajna.
Mindent össze vetve nagyon tetszik amit eddig elértek, fejlõdtek minden téren a játékban.<#taps>
Meg van már sikerült is ki nyitni a modellt 😊
Cujo HuN
start menü-stds-troubleshooting és ott tudsz választani directx-es indítást is

Köszi a válaszokat.<#worship>

Akkor a te teszt verziód nem ugyan az mint a miénk,ha jól értelmezem?<#rinya>
Azt nem tudom hogy nálam DirectX-be fut é mert itt nem úgy indul mint a GTS.ben hogy felajánlja az elején egy beállítási menüben,hogy mibe akarod futtatni,indítani,csak indítom és annyi.
De lehet egyáltalán valahol ezt állítani?
A procival(i7)meg a többi ketyerével nálam sincs probléma,sõt a wint is újra lett telepítve.
De akkor ezek szerint te is eyefiniti-ben 3 moncsival tolod vagy csak én értettem félre?<#fejvakaras>

Ez a tükör "probléma érdekes mert ha még én megmutatnám a 3 moncsin hogyan látom a jobb tükröt,na az is egy érdekes megjelenítés.
Na mind 1 majd letelik ez a pár hét és én is tudok ide belinkelni képeket és esetleg vidit hogy milyen is mikor egyszerre kilátsz a jobb-bal oldal ablakon stb,stb.<#circling>
Gis80s
Én csak arra várok, hogy az, aki már rájött a szerkesztési megoldásra, az megossza. Nekem sajnos egyenlõre se kép, se hang... :-S

...::: http://www.g10design.hu/ :::...

Üdv! ezt a programot merre találom ? meg amit le írtál mert én próbálkoznék attól magamtól a kamion be rakással a játékba ··(eddig egyetlen módszer ismert, egy etsedit program segítségével átkonvertálni a pmg-t, majd szerkesztés/export után visszakonvertálni)··?