52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Tikal #18186
    áá, ez az AI nagyon durva.. remélem ezeket a satu fékezéseket javítják, mert eszméletln hogy meg tudnak állni :D
  • Oliverius
    Vegyél nagyobb monitort!
  • Debilon
    hol voltál életed eddigi részében? :DDD
  • f2d
    Hogy tudnék egy kicsit közelebb kerülni a műszerfalhoz? Sajnos a Renault-oknál nem látom jól a fedélzeti computer adatait. Letöltöttem ezt az üléspozíció modot, de nekem nem csinál semmit, vagy csak nem tudom mit hogyan kell rajta állítani.
    A széket próbáltam már közelebb húzni a monitorhoz, de valahogy nem vált be. Jobb ötlet kellene.
  • Tikal #18182
    A serules modell tenyleg gyaszos... Meg 45xp , egy parkolasert?? Lol
  • fuszhi
    Lehet ám bűvészkedni a felbontással ha nem látod , de nem olyan a gépteljesítménye.
  • fuszhi

Gerypapa 95

csaklaca

:)
  • macleody
    Ez most két hosszú fuvar után, lefekvés előtt jó volt. Honey, I'm home!
  • DJKonya
    Ez hülye :DD
  • baly94
  • I Angel Disco
    Még egy segítséget hadd kérjek:

Hogyan lehet megtalálni üres telkeket amire garázst építhetek? 1 már van, de bővítenék...

Az elöbbi dolgokat kiprobáltam, nagyon király, megegyszer köszi!

Angel D.
  • macleody
    Ahhoz netkódot kellen írni ami nem kis meló.
  • Ubi52 #18174
    A szerver a legkisebb gond...
  • 0Diaz0
    Srácok,a patchbe nemtudnátok belevarázsoltatni még egy gumi választékot pl? Mert kicsit idegesitő hogy hiába megyek lassan az esőben, jön egy kicsit nagyobb kanyar,és a kamion már dobja is a seggét.. és visszaszedni egyszer még lehetséges.. de a következő az hogy belerongyolok a korlátba,mert átfordul a másik irányba...

Nameg, agyaltam ezen a multis dolgon,amit nemtudom ki hogy tolerál,kinek mennyire tetszik,de szerintem vagy meglehetne oldani hogy saját szervert tudjunk csinálni, vagy valami normális mód lenne erre kitalálva.. mert sokkal többen megvennék a játékot.. ( bár sajnos maradna rengeteg elbutult hülyegyerek,aki továbbra is kéregeti a pénzkódot,meg jönnek a cd key kéregetők... de ha eredeti játék(od) lenne ezt szerintem kivitelezhető lenne.. )
  • I Angel Disco
    Köszi, ezt is kiprobálom...
  • asdr
    #18167-nek
  • asdr
    Tessék Az egész fizikáját valósághűre cseréli és van no limit része is
  • I Angel Disco
    Köszi szépen a gyors választ!
  • AudiQuattro
    Ezt töltsd le és rakd a mod mappába.csak ha viszed a gépet műszakira szedd ki belőle :D

Speed limit off

• I Angel Disco
    Sziasztok!

Nem is gondoltam, hogy ennyi kamion sofőr van az országban :) :) :) Itt a helyem...

A viccet félre téve, tudd nekem valaki abban segíteni, hogyan lehet a sebesség határolót kikapcsolni, mert uncsi már egy a fix 90...

Előre is kösznöm

Angel D.
  • AudiQuattro
    Ez 80/100 litert eszik 100 km en.10x10 a pót 2 tengelye is hajtott :D kímélte a gépet:D

• bullseye9
    Night shot:

• Juhasz27
    Hallani? Még látni sem láttam így :D
  • nagy zoltán
    miért van az hogy semmilyen cégnél nem jelenít meg rakományt???
  • macleody
    Felkeményítettem az első rugókat, így már nem bólogat fél percig ha megállok. /Real Physics 1.2/
  • Zámbó
    a-a
  • Debilon
    ahogy már írták..igen

de ne mondd hogy még sehol sem hallottad így?
  • Zámbó
    HOGY lehet a kamionra MATRICÁZNI???
  • Martens4466
    De, azért így van, mert a franciák így írják.
  • Juhasz27
    Talán a belgák így írják a saját nyelvükön?
  • Debilon
    de
  • Juhasz27
    Ez nem Brüssel akar lenni ?

• csaba90
    A mi kamazunk 28-30 litert fogyaszt :D
  • csaklaca
    dehogy!a 46 liter csak papíron volt annyi!20- bol megvolt a fuvar,a maradék meg ment a kannába!:D
  • Gerypapa 95
    46 liter ? kamazzal voltál te jófiúú ? :D
  • Zidan21
    Hali valaki tudna olyan pótót és olyan kamion festést adni amelyet átlehet festeni sajátilag ?

előre is köszöném!
    Üdv sziasztok! rég voltam erre.
    1 kérdésem lenne hogy eztmeg tudja e valaki csinálni? köszi a válasz előre is? :)
  • macleody
    A redmít nézve a renault magnumot excellence-t cseréli és belső nézete is van.
  • ukipapa
    Mind az AI miatt van :(
  • fuszhi
    és a vicc miután hínom kellett segítséget a szerviz pont abba a városkába vontattak el amelyikbe ép az úti célom tartott