52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • csaklaca
    senki?
  • Drope
    Üdv! Olyan embert keresek,aki tudna nekem készíteni egy egyedi kamion skint,és szivesen vállalná is! Sajnos én nem boldogulok vele! Aki tud segíteni írjon egy Privátot! Köszi
  • Gázfröccs
    Köszönöm szépen mindenkinek a rengeteg segítséget!
    Holnap meg is próbálom!
    És remélem hogy ez a sok segítség kisegít engem!
    Nagyon szépen köszi: Ádám
  • Kronos79
    Én sem nyúltam bele. Ez eszembe sem jutott. Csak a Daf logo modot szedtem ki a modlistából.
  • csaklaca
    tegye fel a kezét az,akinek 116-nál több alkalmazottja van!
  • Juhasz27
    Nekem is bent van a Real Logos,nem vettem ki belőle semmit,és semmi baja,ja és a patch is fent van.
  • razor1997
    Jó de te lehet kiszedted belőle a DAF-ra vonatkozó fájlokat vagy nem.
  • Kronos79
    A real logos nekem is fent van és nincs vele gondom.
  • razor1997
    És valószínű hogy a Real Logos is mert már a DAF licenszelt.
    De én a helyedbe mindent kivennék én is úgy játszok most amíg nem jön ki frissítés a modokhoz.
  • macleody
    Tedd föl az 1.1.3-at, másold vissza a modokat, a profilodat, indítsd el a játékot. Menj be egy szervízbe, vegyél rá gyári kereket ha van, lépj ki a játékból. Töröld a modokat, aztán nézd meg hogy így elindul-e a game. Ha igen akkor telepítsd az 1.2.5.1-et, nézd meg megy-e a játék. Ha igen akkor másold vissza a modokat de a real logos-ból töröld ki a DAF-ra vonatkozó fájlokat mert az már licenselve van.
  • Kronos79
    Pedig valamivel összeveszett a progi. Nálam a klíma mod kavart be a Scania festésnek. Magyar tarka lett. Úgy tippelem az a Scania wheel mod lesz a nyerő. Próbáld elmásolni a mod mappát és nézd meg, úgy működik-e!
  • Gázfröccs
    Gumikacsa
    Nem raktam tele moddal mert csak egy scania wheel mod, egy real logos mod, és egy no speed limit mod van benne!
    Semmi más, ilyen kor is fennt áll ez a lehetség?
    Ádám
  • kamionos26
    scania talán ezen az oldalon találsz megfelelőt.
  • gumikacsa
    Mert televágtad moddal, amik egymásal is akadnak, meg a peccselt játékkal is.
  • Yani2
    Sziasztok, nekem meg olyan kérdésem vagy kérésem lenne hogy tud-e valaki olyan oldalt mutatni ahonnan jó scania kamionok tölthetők le, előre is köszi
  • Gázfröccs
    Köszi csak az a baj hogy én előtte már feltettem az 1.1.3 at de még így se!
    Pedig már 16 os voltam ami nekem kifezetten jó mert csak ritkán kerülök géphez!
  • TheSosy
    Elvileg előtte fel kell tenni az 1.1.3as patch-et is.
  • Gázfröccs
    Sziasztok!!
    Nagyon fontos lenne segítségetek!
    Feltettem a 1.2.5.1-es pachet de amiután feltettem azután a game nem indult. :( Próbáltam a frissítés leszedni róla de nem találtam hogy hogyan! Ezért uninstalláltam a játékot de minden más fájlját rajtahagytam!
    Ilyenkor ha újra felrakom akkor előről kell kezdenem? De már túl jól álltam ahhoz hogy előlről kezdjem!
    Valami megoldás?
    Előre is köszi: Ádám
  • DANIELTRUCKER
    Sziasztok!

Olyan gyermeteg problémáim lennének hogy:

1#
    Vajó Scania mask festés modja mi miatt nem jelenhet meg?

2#
    Valamiért egyetlen buszt se láttam?

3#
    A Scaniába való GPS valamiért lilásra színezi az oldalablakot és a műszerfalat.

Ha ezekre tudtok megoldást azon kívül hogy vegyem ki a modokat akkor boldog lennék!
  • Árpási
  • Árpási
    Átgurultam angolba :)
  • TheSosy
    Hát konkrétan semmi :D
    Próbálták már nekem elmagyarázni,de nem nagyon tudom megérteni.És gondoltam egy videó alapján sokkal egyszerűbb lenne.De ha nincs videó,egy nem túl bonyolult leírás is megteszi
  • dgufoplast
    Konkrétan mi nem megy az el mentése a festésnek ? vagy az egész ? és pót festésről van szó ? vagy másról ?
  • orixon
    Igen ebben en is egyetertek....
  • TheSosy
    Nem szeretne valamelyik kolléga csinálni egy rövid kis tutorialt festés készítéséről,és berakásárol?Sokaknak segítene! :)
  • csaklaca
    na,megyek,befejezem a londoni utat...
  • csaklaca
    nagyon király!
  • LACEJKA
    Laza lett :D
  • csaklaca
    Típus váltás történ a cégnél...:D
  • LACEJKA
    Az saját festés :.D
  • orixon
    Azokat a feket piros csikos kerekeket honnan szerezted? Betudnad linkelni nekem is oket..?
  • ntex
    Physics modot próbálta már valaki? Kicsit meg vagyok keveredve hogy 2 vagy 3 fajta van (mindegyik alvázhoz), nem ütik ki egymást ha mindet egyszerre felrakom? Mennyivel lesz reálisabb az irányítás?
  • csaklaca
    Nagyon király!
  • LACEJKA
    Sziasztok itt az új gépem :D

LIKE !

• Tikal #19154
    milyen rendesek hogy még rájuk is gondolnak :D
  • ntex
    1.2.5.1-ben csak a warezosoknak javították ki hogy a bannolt kulcsokkal ne vagdalja ki őket a játék csak újra feldobálja az ablakot hogy lejárt a DEMO
  • TruckerDave
    1.2.5 és 1.2.5.1 verzió ugyan az.
  • csaklaca
    Sokat!
  • hungaryws
    Ez egy új javító csomag, és tegnap este adták.
  • Euro Truck
    az nem baj,hogy az előző patch nincsenek meg?