52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • csaba90
    az MAN csak a tetejéről vedd le azt a sok lámpát... vagy a kicsi laposat tedd rá... így nem lesz jó a közegellenállásod :D
  • Krisztiam #19227
    melyik a legjobb? :)

• Geriga
    Csak azt látni mindenütt az utakon az egész országban. Gondolom ezért.
  • Tikal #19225
    Azert vannak oda erte mert még valoszinuleg iskolasok, fogalmuk nincs milyen a valo elet, milyen egy tetu ceg is a waberer...
  • SimaSuna #19224
    hát nemtudom, én hiányolom a TEFU-t, meg a régi RÁBÁkat :)
  • Werner91
    Ha a tetves angoloknál levezetek 100 km-et úgy, hogy nem büntet meg 500 euróra ha 90-es táblánál 89-el megyek, hogy nem b*szom telibe az előttem izomból satuzó ai kamiont, ami 90-ről kb 10 méteren megáll, nem hajtanak ki elém, belém, alám stb akkor az nem old fel valami jutalmat? Mondjuk egy 730-as scaniát, vagy egy doboz „leszarom” tablettát? :p

OFF: Áruljátok már el, hogy mit van mindenki oda ettől a b*zi wabererstől?? Az egyik legtetűbb mocskos gennyes cég egész magyarországon, itt meg mást se hallok csak: úúú jááááj wabereeeers, úúúúj… Emberek…
  • zoltan1232
    Az biztos!! :D
  • dgufoplast
    Biztos meg ijedt hogy le törlöd :D
  • zoltan1232
    Na hirtelen megjavult. 4x fagyott ki.
  • zoltan1232
    Sziasztok!

Lenne egy kis gondom. A sofőr kamionját szerettem volna fejleszteni. Rányomtam és exe hibával kilép. Renault kamionról van szó. Másik alkalmazottat választok ki annál nem lép ki. Mi lehet a hiba?
  • dgufoplast
    Ment privát mindent le írtam benne :)
  • orixon
    Na...? Eltudod kuldeni? vagy legalabb a skint amit a programmal fellehet tenni a potra..
  • dgufoplast
    Nem kötelező :).............. találtam egy másikat ebbe beszélnek is :) németül :)
  • orixon
    Nagyon jo...eltudnad kuldeni nekem igy atfestve azt a potot?
  • V43 1105
    Ha már tutorial illene beszélni alá ..
  • dgufoplast
    Üdv Ets 2 pótkocsi festése meg lévőt festetem át de látni a lényeget :)

• csaklaca
    Na,szomorúan,de megyek aludni!akinek olyan ambíciója van,hogy az összes városban legyen garázsa és minden garázs tele kamionnal,sofőrrel,az tegyen le róla!116 sofőr a max...!Tehán,én ezen szempontbol kivégeztem a játékot!Jó éjt nektek!
  • csaklaca
    ez nagyon jó!:)
  • SimaSuna #19210
  • Dimice
    És olyan van, hogy egy patch miatt nem tudok játszani, csak egy csomó szarakodás után? Nem tudom ki verte beléd az ellenkezőjét, vagy csak a magyarok ilyen homályosak? Segítséget kértem, nem ész osztást! Senki nem állított olyat amire reagáltál, de kösz a hsz-t.
  • sewy21
    kimásolod pl az asztalra, az egész euro truck simulator 2 mappát, majd ha kész vagy a patchelésekkel, akkor elindítod a játékot, ha nincsenek benne a cuccaid(mentések), akkor kilépsz, és bemásolod az asztalon lévő ets 2 mappát a dokumentumok mappába, és felülírod...de erre nem lesz szükséged...;)

Juhász27...ez van...:/...:D
  • Juhasz27
    Olyan játék nincs,hogy 1 patch miatt elveszíted a mentésedet.Nem tudom ki verte belétek ezt a baromságot.
    De jól beetetett vele,gratulálok hozzá.
    Ha minden egyes patch miatt elveszítenéd a mentésed,nem lenne értelme a játéknak.

Csak a magyarok ilyen homályosak ?!
  • Dimice
    Köszi a segítséget, de mit másoljak ki? Az egész mappát? És ha igen, akkor hova másoljam vissza?
  • sewy21
    a dokumentumokban lévő ets 2 mappa nem törlődik uninstallnál elvileg, de biztonság kedvéért másold át vhova, és telepítés, patchelés után vissza, bár sztem nem törlődik...:)...
  • Dimice
    Na de ezt akkor sem értem! Megveszek egy játékot, telepítek rá egy a készítők által készített frissítést, és innentől nem tudom használni a játékot???? Ugye nem mondjam ki mire gondolok.....
  • Dimice
    De ekkor elvesztem az eddig elért szinteket, meg mindent, nem?
  • Dimice
    Ja és nem voltak modok a mappában mikor telepítettem.
  • sewy21
    uninstal-->install-->1.1.3 patch--->1.2.5 patch--->1.2.5.1 patch--->aktiválás, és már taposhatod is a gázt...:)...nekem így működik gond nélkül...:)
  • Dimice
    Valaki bennfentes segítsen légyszi!!! Telepítettem az új 1.2.5-ös frissítést (eddig az 1.1.3-as volt) és azóta el sem indul a játék. Nem tudja megnyitni sem.... Dobozos, legális.
  • LACEJKA
    wabis scania nincs is.... De nagyon szép
  • VERESS 96
  • kerel
    nagyon nagy! :)
  • sewy21
    azt nem tudod a játékon belül megcsinálni...azt game-n kívül kell ráügyeskedned...:)
  • jozsefpici
    Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a cég nevét hogyan tudnám a kamionra fel írni ?? vagy az szinthez kötött?
  • dgufoplast
    Waberer's :)
  • Geriga
    Nem fért fel. :D

Pihi,cigi Milano közelében. ;)
  • vajo

Bővebben itt!
  • csaklaca
    kár!116-nál nem enged többet a játék...
  • sewy21
    én még csak 24 alkalmazottnál járok...szépen lassan terjeszkedik a Persped...:D
  • Linux01
    Halihóóó!

Képfeltöltéshez használhatjátok a saját képfeltöltőmet, csak most csak nektek csináltam :)

Képfeltöltés az ETS2 képeknek