Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Amúgy ígéretesnek látszik a dolog, kitartás a készítõknek!
Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
Kérdezném hogy van esetleg demója már vagy csak kamu oldalak jelennek meg a keresõben mert megvenni megfogom az biztos csak ha lenne egy demó az lenne a király
Nekem nem úgy tûnik...
\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Könyörgöm ha már szidunk vkit, akkor azt szidjuk aki csinálta, ne a játékfejlesztõket, akiknek ehhez semmi köze! Max. a tartalmi részéért, meg a megvalósításért, de a videókészítésért ne õket!
CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Lehet saját pótkocsit húz, és üresen :)
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
- 7 másodpercnél már karambol
- 9 mpnél is
- 0:39 az autópályán felborul a kamion, mert a szalagkorlátnak ütközött.
- 0:57-nél karambolozik az AI autóval
- 0:59 gyorshajtás
- 1:13 rossz helyre fordult
- 1:23 2 AI autó bénázik
- 1:32 Újabb karambolozás
- 1:54 neki a betontömbnek
- 2:38 Újabb 2 al bénázik
és legfõbb gond, hogy billentyûzettel nyomta végig.
<#wilting>#wilting>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
azthiszem itt az ideje egy új kormány beszerzésére <#hehe>#hehe>
I met God. She's black
Persze hogy nem gond,viszont én úgy tudtam hogy magyar nyelvû lesz,itt pedig az van kiírva,hogy angol.
Na majd meglátjuk!
Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Látom a verõfény csillagos ég még nem került javításra.
No meg a tükörben sem ártana ha látnánk a kamion árnyékát.
De gondolom mire kiadásra kerül minden a helyéére kerül.<#eljen>#eljen>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Lehet nem mondok újat, de elõrendelésbe meglehet venni az ETS2-õt 8990 Ft-ért (elõrendelés nélkül is ha jól tudom ennyi az ára), amúgy a boltok polcaira Szeptember 21.-én fog kikerülni
Legegyszerûbb lenne ,ha valaki még akár telefonon vagy levélbe rákérdezne,hátha többet elárulna!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
@ atikahsuperstar.picturepush.nl
elõre is köszi