Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kistódi
Ha nem vetted volna észre nem kiemelés hanem oda illesztettem a képet.....

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

fuszhi
Ne csináljunk már ilyen csúsztatásokat, hogy a mondat elsõ felét kiemeled. Hiszen a mondat egyik fele mégse teljes értékû a másik fele nélkül, és valóban mást jelent mint a másik felével együtt. Azért van ott :" azt értem ez alatt hogy nem rakja le a rakományt és vesz fel újat." <#alien2>

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Köszi és remélem itt is szó lesz róla ha megjelenik a demó.
Szegény TRAXX meg sem érzi azt a pár vagont.. :)
Amúgy ígéretesnek látszik a dolog, kitartás a készítõknek!

Aláírás (max. 200 betû, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

tibi08
keresztbe állt az autópályán lol :DDD

Majd lesz demója, most még nincs.

Sziasztok!
Kérdezném hogy van esetleg demója már vagy csak kamu oldalak jelennek meg a keresõben mert megvenni megfogom az biztos csak ha lenne egy demó az lenne a király
Kistódi
"Én még azt is észrevettem hogy nem is szállít semmit se"????
Nekem nem úgy tûnik...

\\8/ Scania R580 Topline \\8/ Svéd gépek a legjobbak... Rally alapszabály: \"...Soha ne vedd el a GÁÁZT...\" Szarok az idõre kilincsel elõre!

fuszhi
Igen, jogos a pont.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

yokel
Hogy a fészkes fenébe tévedhettél ekkorát, mikor ezt NEM AZ SCS készítette, hanem az angliai kiadó partnerük, az Excalibur Publishing, és az összes többi jobbkormányos videót! <#rolleyes>

Könyörgöm ha már szidunk vkit, akkor azt szidjuk aki csinálta, ne a játékfejlesztõket, akiknek ehhez semmi köze! Max. a tartalmi részéért, meg a megvalósításért, de a videókészítésért ne õket!

CONZERV MANIA: http://i41.tinypic.com/2qjfuvd.jpg

Biztos csak ez lehetett a cél <#nyes>
Arra nem gondoltatok még hogy direkt egy olyan videót csináltak amiben vannak bõven balesetek is hogy lássa a nép hogy van megoldva ez a része a játéknak?

Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer

fuszhi
Hallod, jövõév karácsonyára jó meglepetés lesz :))))))) kár hogy a kormányom direkt a rebesgetett , de nem biztosra ígért augusztusra vettem erre tessék. :)

Atikah
"Én még azt is észrevettem hogy nem is szállít semmit se"
Lehet saját pótkocsit húz, és üresen :)

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

fuszhi
Egész biztosan azért nem megy a programozóknak a vezetés, mert ahhoz nem értenek. Gondolták sokadik nekifutásra fel kell gyorsítani a videót és megvan oldva minden. De te mint szakavatott fürkész simán észrevetted hogy összecsapták. Nem kérdés, lehet szándékosan. Én még azt is észrevettem hogy nem is szállít semmit se , azt értem ez alatt hogy nem rakja le a rakományt és vesz fel újat. Aztán lehet azért van ez így , mert ez egy hosszú fuvar. Nagyon hosszú "A"-ból "B"-be.

Alaposan megnéztem a videót, volt benne ám sok hiba:

- 7 másodpercnél már karambol
- 9 mpnél is
- 0:39 az autópályán felborul a kamion, mert a szalagkorlátnak ütközött.
- 0:57-nél karambolozik az AI autóval
- 0:59 gyorshajtás
- 1:13 rossz helyre fordult
- 1:23 2 AI autó bénázik
- 1:32 Újabb karambolozás
- 1:54 neki a betontömbnek
- 2:38 Újabb 2 al bénázik

és legfõbb gond, hogy billentyûzettel nyomta végig.

Elnézést a következõ pár sor ért! Hogy a fészkes fenébe gondolták, hogy a készítõk kiadnak egy 10-szeresre felgyorsított videót ami tele van hibákkal, baleseteket, út irány eltévesztéssel stb.??? Legalább megvághatták volna. Ez a videó nem tetszett, sajnos azt kell mondanom, hogy mehet kukába.

53 másodpercnél eltéveztette az irány, meg 1:56 és mét nekiment a korláttnak. Nem tudom nekem nagyon gyengének tûnik ez a videó ez a felgyórsítás egy rakkat szart se ér minek kellet akkor kisseb útvonalat terveztek volna és nem gyorsítják fel hanem csak össze vágják fontosabb részeket.

wollnerd
LOL, Hogy lehet ilyen idióta??! Autópályán is felborul! Egy gyors printscreen!

<#wilting>

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

szabii98
<#eljen><#eljen>
azthiszem itt az ideje egy új kormány beszerzésére <#hehe>

I met God. She's black

Nem tudom valaki észre vette-e, hogy a 39-40. másodpercnél egy kanyarban megcsúszik, aztán felborul a sofõr a kamionnal <#hehe>

Semmi gond, itt kielemeztük a videót. ;)

Törölt felhasználó
Mondhatom ((enyhén gyors)) szinte semmit nem lehet látni benne. Csak azt hogy megy valamerre de merre?! elõre, se több. <#confused>
http://www.youtube.com/v/ePzHP8P6zQk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

fuszhi
Hát persze hogy jó, végre megcsinálják normálisra. :)

"fake" hír .Nem igaz. A készítõk nem hozták még nyilvánosságra a megjelenési dátumot.Vagy olvastatok már a blogjukon hasonlót?Az elõrendelésí hírekkel meg egyszerûen ügyfelet fognak.Ne dõljön be senki a hülyeségeknek(persze ha van egyálltalán olyan aki elhiszi). De úgy látszik van.Majd ha a galaxisnál vagy az 576- nál kapható elhiszem addig nem.Inkább az elõzõ abból is.
nagykispeter
Köszi!
Persze hogy nem gond,viszont én úgy tudtam hogy magyar nyelvû lesz,itt pedig az van kiírva,hogy angol.
Na majd meglátjuk!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Igeb ezen az oldalon láttam. Nem gond h te linkeltél mert 8.44kor még bõven aludtam
nagykispeter
Ezt nem tudom hol láttad,mert cdgalaxison és 576-on még nincs,de nem lenne baj ha így lenne.Linket tudsz kirakni?

Jó képek.<#taps>
Látom a verõfény csillagos ég még nem került javításra.
No meg a tükörben sem ártana ha látnánk a kamion árnyékát.
De gondolom mire kiadásra kerül minden a helyéére kerül.<#eljen>
Jó ez az ETS2 Beta :)))

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Sziasztok!

Lehet nem mondok újat, de elõrendelésbe meglehet venni az ETS2-õt 8990 Ft-ért (elõrendelés nélkül is ha jól tudom ennyi az ára), amúgy a boltok polcaira Szeptember 21.-én fog kikerülni
nagykispeter
Mivel itthon a PlayOn fogja kiadni,legegyszerûbb ott rákérdezni.Én levélbe rákérdeztem annyit válaszoltak,hogy hamarosan kiadásra kerül a játék.igaz arra hogy honosítva kerül e kiadásra nem válaszoltak semmit!
Legegyszerûbb lenne ,ha valaki még akár telefonon vagy levélbe rákérdezne,hátha többet elárulna!

mani13
vajo jók a képeid<#nevetes1>

Törölt felhasználó
Aha értem. :))
Egyik sem, konvertáltam illetve átalakítottam.

Törölt felhasználó
Ezt a scaniát te csináltad, vagy letöltötted?
Még béta...<#idiota>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Törölt felhasználó
Nekem még mindig csinálja. Már mindent szartam vele, de nem javult meg.

Nálam nem fordult elõ .
igen,nekem csinálta.Én letöröltem,újrainditottam a gépet,feltelepítettem,rá az 1.4-es patchet és mûködött.

Stig95
Állítólag a tört verziónál csinálja ezt.

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Atikah
Másnak is csinál olyat a játék, hogy fogja magát játék közbe vissza vág a menübe?

@ atikahsuperstar.picturepush.nl

lesz valami meg az iden az ets2-bol mert mart nagyon varom hogy jatszhasunk vele.
köszönöm
Udv.Biztosat senki nem tud ,de ne várd szeptemberre szerintem.Én úgy gondolom ,de ez csak egy sejtés hogy az idén abból nem lesz semmi.Ne legyen igazam:)
azt szeretném megkérdezni, hogy még mindig szeptemberre várható a játék? mert van 1-2 pletyka, ami szerint megint halasztanak a kiadáson.
elõre is köszi
<#eljen><#eljen>