52658
-
skwerl1990 #19559 újabb kérdés,
Mercedes Axor, beteszem de a nagyobb fülkék nem működnek, valaki járt már vele így? leáll a játék:( -
csaklaca #19557 -
skwerl1990 #19555 köszi szépen:)
-
#19554 ??? mondom hogy vannak hibák magában a játékban, lehet abba futottál bele, azt meg nem értem miért mondod, hogy bólogat, mert nem bólogat. A real physics modban nyomok egy pici féket aztán fél óráig bólogat a gép, elindulok vele aztán egy óráig az eget bámulom mert égnek áll a fülke.. szerintem nem gyengén túlzásba vitték a kabin mozgást. -
#19553 de csak kulcs kell neki :D -
#19551 Tess -
lenhoffer #19547 waberers es a huncargot honan lehet letolteni -
nyitraip #19546 Nem a pót sérült annak semmi baja, a kamionra dobta a 30%-ot. De leginkább a folyamatos bologatás miatt cseréltem. -
#19545 A MAN-hoz szeretnék csinálni egy waberer's skin-t, persze a modellfájlhoz nem nyúlok mivel nem tudom mivel megnyitni. Az lenne a kérdésem hogy nincs vmi sablon a paintjob-hoz (nyilván a matching_pattern-en kívül mert az scania-hoz van, és elég szarul is kivehetőek a fülke bizonyos részei)? A qualcomm feliratot sikerült elhelyezni de a waberer's feliratnak még nem találtam meg a helyét, igaz most nem is tudtam vele sokat foglalkozni. Meg ha valaki elárulná hogy mivel tudnám megnyitni a modellfájlokat az is nagyon hasznos lenne! :) Kérdeztem már párszor de nem kaptam rá választ eddig. :) -
#19544 Beálltam a sóderbizniszbe.
-
#19543 hát, az lehet hogy a játék hibája. vannak szakaszok ahol sérül a pót akkor is ha nem csináltál semmi. BUG. -
nyitraip #19542 Sziasztok!
Én is teszteltem ezt az uj Physics modót és valoban egyhébb a bólógatás és jobb a fék, de kb 5 perc autópálya után fogta magát és elkezdett folyamatosan bologatni és rámpakolt 30% sérülést csak ugy. Semmi nem indokolta a törést nem mentem neki senkinek és belém se jöttek üres volt a pálya. És persze bólogat mint hülye gyerek a discoban. Nálam nem jött be én visszatettem az elözöt. -
mrtp #19541 Vagány, de a cégnél sosem volt Scania vontató; pedig sokan csípnék :)
MANci, Merci, Volvo hegyek, de Scania (rendes nagybeszerzésből) 1 sem... -
#19540 Mivel most kezdted csak olyan fuvarokat tudsz csinálni amihez adják a vontatót is így a pihenés akkor jönne szóba ha nagyon hosszú fuvarokat tudnál csinálni ami az elején nem jellemző. Majd ha lesz saját géped akkor lesz lényeges a pihenőidő beiktatása mert különben elfáradsz útközben. A fuvar vállalás ugyan ezen oknál fogva működik így az elején. -
lenhoffer #19539 a volvo rar es a waberers trailerl rar fajlt hogy kell kicsomagolni -
-
#19537 Így elsőre úgy érzem, tényleg jobban érezhető hogy van súlya a kamionnak, és nem bólogat annyit gyorsuláskor meg fékezéskor, sokkal finomabb a kabin mozgása, a másik modban nagyon billeget szerintem, utaztam már kamionnal párszor, és emlékeim szerint nem olyan erős az a bologatás mint a másik mod-ban, azt ezért nem is szerettem nagyon.
egy MAN-nal tesztelgetem, ezt azelőtt még nem vezettem, szóval lehet csak ennél ilyen, majd meglátjuk, szerintem szedd le. -
rambóóxd #19536 Oks, majd irj hogy milyen.. :) -
Madi92 #19535 Sziasztok!
Mai nap kezdem el játszani! Pár kérdés így rögtön az elején! :)
Mikor kell pihenni? Láttam egy számlálót, ami szerintem ezt hívatott jelezni, de az minden fuvar után újraindul. Ezek szerint, csak hosszabb fuvaroknál van jelentősége?
Illetőleg miért van az, hogyha célba érek, akkor nem csak az adott városból induló célokat látom, hanem akár más városokból is indulhatok, mintegy odateleportálva? Ez csak engem zavar?:D -
-
#19533 Most tesztelem. Nem nem vírus. Német ets forumrol van. -
siplace2 #19532 Eddig is érvényesek voltak rád a sebesség korlátozások,csak mivel nem használtál no speed limit mod-ot ezért nem is volt baj,mivel csak max 90-el tudtál menni.Persze ha az 50-es táblánál mentél 90-el akkor bünti van.Én ezért használom a tempomatot,hiába van no speed limit mod felrakva. -
mrtp #19531 Hello,
Olvasgatom már egy ideje a topic-ot; sok hasznos információra leltem; ezeket köszönöm.
Előre bocsátom, hogy szimulátorként játszom a játékkal, tehát semmi mod-cheat-trükk. Lassan haladok, de nem zavar, nem gimis vagyok már :)
Lenne kérdésem, a speed limit-el kapcsolatban:
Ha használnám (gondolkodom rajta) a no_speed_limit mod-ot, akkor mindenhol meg fognak büntetni, ahol 90nél gyorsabban megyek, vagy az adott útszakaszra érvényes korlátozások (pl. 110km/h) lesznek érvényesek rám?
A játékmenet nagyon klassz, óriási előrelépés az előző rész után, szinte az összes olyan dolgot javították/fejlesztették, ami unalmassá tette azt a játékot egy idő után.
Egyáltalán nem könnyű hiba nélkül elvinni egy 1000km-es fuvart; és az autósok NEM félnek a kamiontól :)
Nagyon leköt, órákig képes vagyok vágtatni Európában, 12es szint után még a térkép 2/3át fel sem fedeztem, az Olaszoknál csak 1x jártam, Svájcban csak éjszaka és Brno-ban van 1 bádogbódém, gyűjtöm a lóvét egy rendes kamionra :)
Hajrá! -
rambóóxd #19530 Tesztelted? működik a peccsel? nem virusos? -
#19529 Egy másik physics mod, a srác egy kamionsofőrrel együtt készítette, állítólag jobb mint a másik.
-fékek javítva
-a kamion súlya 10tonnára javítva
-trailer 30tonnára javítva
-realisztikus kabinmozgás
DOWNLOAD
-
Hungarykum #19528 Ha elérsz egy bizonyos szintet, akkor fel lehet oldani a drágább kamionbelsőt.
3 kamion kivételével (Mercedes, Renault Magnum és Premium) mindegyikben van GPS, de csak a drágább belsővel érhetők el. -
dgufoplast #19527 Igen itt meg találod ha erre gondoltál :) -
#19526 Ki.. kétféle verzió is kintvan.. ;)
Restacar-on láthatod! -
skwerl1990 #19525 A waberer's skin ki lett már addva? -
#19524 vezess 10.000km-t balesetmentesen, maxi 90-el és megkapod bónuszként őket :) -
kiskamionos17 #19523 sziasztok! daf standardba valaki nemtudna gps-t rakni úgy mint a többi kamionba van? Nagyon megköszönném...
-
#19522 Nem photoshop, a gép úgy néz ki a játékban is, ahogy a képen, de a függöny, névtábla, stb. csak külső nézetből látszanak, belsőből nem. -
milos620 #19521 Tehát nem moddal készítetted hanem fotosoppal igaz? -
Converse017 #19520 hoppp :D elirtam sorry :$ :DDDDD ohh köszönöm szépen :) -
#19519 A lámákat nem!
De a lámpákat igen nyomsz egy F4-et és beállítod. -
Converse017 #19518 Halli én most lettem 5 ös szintű :D valaki megtudná mondani amiket felraktam kiss lámákat azokat felehet kapcsolni ?:D
Köszönöm:Domcsi -
Lion4Ever #19517 haha :d ezt én is nétemxd -
#19516 Itt megtalálod a megoldást a problémádra -
Lion4Ever #19515 úgy csináltam :D na mind1 viszont most 1 nagy segítsére lenne szükségem. Gamezok az ets 2 vel majd kidobja hogy aktiváljam a cumót oké rendben mesálom meg minden töbször megnéztem és jó... Na de mikor rá megyek hogy aktivál azt írja ki hogy biztos összekevertem a betűket stb.stb.. de amikor feltettem a gamet ugyanazzal az aktiváló kóddal indítottam és írta, hogy köszi, hogy meg vette a játékot... Így viszont nem bírok játszani légszives valaki ha tud akkor segítsen előre is köszönöm. -
#19514 Köszi :)
A névtábla, függöny, stb. alapból benne volt az átrakott modellbe, de sajna belső nézetből nem látszik, ahhoz nagyon sok szerkesztgetés kellene, macerás.