Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Várjuk ám majd a képeket a gameról😊
Jó futárvárást mindenkinek😄D
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Kíváncsi vagyok erre a játékra. A STDS is nagyon tetszik, de ez remélhetõleg még jobb lesz.
Azt most már be lehet fejezni a rinyálásokat!!! <#hehe>#hehe>
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
576-nál DHL futárszolgálat szállít házhoz ennek díja: 1050/FT/csomag
CDGALAXIS-nál: GLS futárszolgálat szállít házhoz ennek díja: 1000/FT/csomag
NO WAREZ!! NO SPAM!!!
NO REKLÁM!!!
REMÉLEM MÁR MINDENKI TISZTÁBAN VAN MINDENNEL!!!<#taps>#taps><#mf1>#mf1><#help>#help>
A JÁTÉKOT AKI ELÕRENDELTE AZ HOLNAP ÁT TUDJA VENNI SZEMÉLYESEN VAGY FUTÁRON KERESZTÜL!!!
EZ ÉRVÉNYES AZ 576 ÉS A CDGALAXIS ÜZLETRE IS!!!
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
Ott a dátum mellett az van írva h raktáron. Szóval, ha holnap reggel bemegyek a camponába akkor már megtudom venni? (elõre van rendelve nekem)
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
Fen fogok kukorékolni éjfélkor 😄
\"Amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten\"
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
De ha annyira sürgõs 1 telefont megér felhívni õket.
A vidéki üzletekbe nagy valószínûséggel csak holnap szállítják,legalább is nekem ezt mondták,így én is csak holnap tudom átvenni,de ahogy Gumikacsa is mondta éjféltõl el leszünk a demóval,reggelig,utána meg irány a bolt ,igaz én csak este megyek mert akkor lesz arra felé dolgom,no meg nem is sürgõs.<#nevetes1>#nevetes1>
Éjféltõl tölthetõ lesz a demó.
De szerintem baszottsokan fogják tölteni.
Renault magnum http://kamionszim.hu
szóval igazából azokat szúrják tökön akik megvették a játékot
Notebook, Intel Core2Quad [email protected] 4GB RAM (1066MHz) GT240M 1GB
Ha csak nettel megy, akkor nekem felejtõs (ugyanígy szoptam be a Dirt 3-mal is, az meg csak nettel együtt mentett)
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
végre ez is eljött
azért remélem figyelitek mennyi mindent javít a "0. nap patch"....
nem semmi
Patch info (angolul) +patch letöltése
szerintem van közte 1-2 elég idegesítõ bug is.
De attól még várom a holnapot, és rohamozom meg az 576oi <#taps>#taps><#mf1>#mf1>
Sakkoo.......Baszkiiii
😄DDDD