52658
-
Petke77 #20726 Zsíros fuvar! :)
-
Linux01 #20725 nagyon tetszetős... -
#20724 Varáltam 1 kicsit a belsőt.
Kép_1
Kép_2 -
#20723 Tévedsz. Nem tudja betölteni a kamiont mert valami alkatrész hiányzik róla. Elég sok ember beleesett ebbe a hibába, hogy nem állította vissza a gépet gyári alkatrészekre és törölte a modot. -
#20722 copyright? :D
-
épp befért... -
rarma #20720 Festegettem egy picit .
-
zorba3333 #20719 Ott más lesz a gond, és nem a kitörölt módosítás hiánya, ugyanis, ha kitörlöd az adott módot, akkor az alap "gyárit" tölti vissza (kamionok esetében), és gond nélkül fut tovább a program.
Egy mód törlése miatt, még nem száll el a játék, hacsak nem virágbolti, és valójában nem a modifikációt hiányolja, hanem a regisztráció ellenőrzésekor akad fenn indításkor a rostán, netán befrissítetted okosba, ami után szintén bebukott.
Amennyiben eredeti a játékod, próbáld ki úgy, hogy törlöd a bennlévő összes módot, majd indítod a játékot, és ha ezután is megzuhan, akkor ott biztos, hogy más lesz a hiba.
Könnyen lehet, hogy valami olyan változtatást hajtottál végre, ami felülírt egy eredeti fájlt, majd miután törölted, nincs helyette másik.
Erre viszont csak akkor van sansz, ha a mod mappán kívül is "kotorásztál" a játékban, hiszen a program pont azért kezeli az egyénileg telepíthető változtatásokat teljesen külön helyen a játék főkönyvtárától, hogy óhatatlanul ne lehessen nagyobb galibát okozni.
(Megnéztem neked biztos, ami biztos a saját, eredeti, dobozos, 1.2.5-re frissített játékomban, nehogy hülyeséget írjak.
Leteszteltem a megjelent Scania módokat, és bármelyiket is használom, majd törlöm nem zuhan össze a játék, simán visszatölti a gyári kamiont, és megy minden tovább!
Az RC-ről, valamint az ets2-mods.com-ról tölthető Scania módok nálam biztos, hogy nem csináltak olyan galibát, amiről írsz.) -
janos123 #20718 Sziasztok :) Akadt egy kis problémám. :(
Tettem be valami scania mod-ot. (azzal szeltem a kilómétereket)
Viszont véletlen kitöröltem, lomtárból is, mindenhonnan.. Most pedig nem enged belépni a játék, profil betöltésnél hibát ír ki és kilép. Lehet ilyenkor valamit csinálni? Gondolom vissza kéne rakni ugyan azt a mod-ot, de sajnos nem emlékszem melyik volt az.. valami más megoldás esetleg? Segítségeteket előre is köszönöm. -
Xannis #20717 Létezik olyan mod a játékba, ami felviszi az AI sebességét? A kamionokét pl. 85/70-re autópályán/főúton? (nem a no speed limit mod kell) -
#20716 Köszi! -
Hungarykum #20715 Nem -
DANIELTRUCKER #20714 Az a Trollface a végén nagyon nagy!!!!!!! -
David224 #20713 Ha ráteszek vagy leveszek egy mod-ot elveszhetnek a kimentéseim? -
#20712 Valaki tud belinkelni MAN V8 hangot? Restacarrol törölték :S -
#20711 #20686 :)
Vajó nagyúrtól :) -
#20710 találtam yutubon egy vidit. szerintem nem láttátok mert nem találtam itt a forumban -
David224 #20709 Megprobállom,bár a legfrisebb van fent szerintem.bár a hibaelháritással indítás talnán most megoldotta.MOndjuk biztos jó lenne ha nem csak 1920x nem tudom hányban futna de ha lentebb veszem haláli sötét -
#20708 VGA driver frissítés...
-
David224 #20707 Sziasztok!Nem tudtok valami megoldást,hogy egy idő után az autók nem nagy fekete kockába villogjanak?tapasztaltatok már ilyet.illetve,hogy az egész befeketedik? -
#20706 Én még annyiba sem! :D:D Kézi váltóra állítottam át, amikor még ez a mod volt mert automata váltóval egyszerűen nem bírtam elindulni rendes úton sem! :D -
dgufoplast #20705 Tudom hogy nincs :)
Nem ha magamnak csinálok valamit ahhoz úgy tudom nem kell engedély :) meg azt se tudom hol kell :D -
#20704 facepalm...
a Waberersnek nincs scaniája...engedélyt kértél a Waberer's logó használatához? :) -
Linux01 #20703 kipróbáltam, tényleg... Csak 3-ba meg 4-be tudok elindulni kb. -
#20702 Nem csak emelkedőn, amúgy is! :) -
#20701 Köszi szépen!!!! -
dgufoplast #20700 Mai alkotás még béta állapot de nem sokká el készül :D
kép 1 kép 2 kép 3 kép 4 -
Linux01 #20699 annyira csúszik emelkedőn? -
#20698 Tessék: Csúszkálós winter mod
Csak szigorúan jó lenne hozzá a hólánc is... -
razor1997 #20697 Mindenki odavan érte és nagyon várjuk, csak megpróbálja mindenki valahogy magába fojtani nem az hogy 3-4 hsz-en keresztül csak ujjong. -
#20696 Melyik a legjobb winter mod?A hol csuszkál is a kamion!Egy jó linket kuldjetek már!! -
#20695 Pedig éppenséggel van jó winter mod... Éppen azért kell a hólánc, mert a nagyon meredek helyeken rendesen elakadok... -
#20694 És mikor adja ki? nagyon tetszik ez a mód. nektek is? vagy csak én vagyok oda az ilyen pompákért? -
#20693 Semmit... Neked,mivel még nemcsináltál semmit, nemtudod hogy mit hogyan kell csinálni. Ő tudja.. és ha készlesz a RED akkor kifogja adni. :) Ennyi ! :) -
#20692 és mit kell beírni? -
#20691 sokáig keresett a google-n :) -
#20690 őő csinálta? dehogyan? én is akarok ilyent -
#20689 nemtudhatta :D
egyébként jó film a Blackdog :) -
Blackdog #20688 Őőőő...., hát izé. Ő csinálta. :D -
#20687 Honnan szedted le? Kérek linket én is!!