Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Véglegesített logo mod
Cserélve minden típus logoja a kamionokon, a fuvaroknál és a kereskedõknél is. (kivéve az Iveco interiort)
...::::LETÖLTÉS::::...
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
http://pokemon-arena.kyokai.hu Életfilozófiám: \"A bosszú édes, de kalóriamentes!\"

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Na nem mintha ez vigasztalna engem vagy bárkit is ,hogy más is szív vele.
Természetesen kipróbáltam az adott tippeket ,openGL,DX bõl való indítás,semmi javulás.
Arra jöttem rá hogy hiába veszem le a graf beállításokat,akkor is egy idõ után elõjön a hiba akadás majd leállás.
Jó persze ha mindent levennék közepesre vagy lejjebb akkor lehet nem lennének gondok,no de azért ne barlangrajzot nézegessek azért mert a játék nincs rendesen optimalizálva és belassítja a gépet.
Ennél komolyabb játékok sem okoznak ilyen gondokat a gépemnek,no meg ahogy olvasom nem csak az enyémnek.
Ja és még csak nem is melegszik, volt már olyan játék ami 2x-3x jobban melegítette a gépem és mégsem voltak ilyen problémák.
Egy szónak is száz a vége arra jutottam míg nem lesz a készítõk részérõl valami érdemleges javítás a játékhoz ezen a téren, 2 max 3 óra játék után kilépek újra indítom a gépem,és tolom tovább,azt vettem észre ez így megoldja a gondokat,ha már jobb nincs,egyenlõre.
Hogy másról is essen szó.
Ekkora köddel sem találkoztam még a játékban.
Egy pici esõvel megspékelve.
Köd a javából
Még mindig köd
Sûrû köd

-a fülkét belülrõl üresnek érzem még ha ott van 2 oldalt a tábla is, kisebb díszeket jó lenne még belepakolni.
-és a Scania Highline-ról ha már a fülke tágasabb, akkor nem lehet rátenni a spoilereket oldalra...
Szóval csak így tovább SCS, nagyon jó gamet sikerült összehozni ^^
Régen:
Most:

XBOX 360 Gamertag: TaRka94
@Tikal: már kipróbáltam... le is fagyott..😄DD
- Belsõ tükör kikapcsolása: +5-6 FPS
- felkapcsolom a mûszerfal világítást (lámpát nem): -8 -10 FPS...
persze nem mindent oktatnak a suliban, van amit mar csak felszed az ember a sok vezetes kozben😊
Boxer HUN: a kollegak miert csak 70nel mennek palyan?😊)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ez a játék eszméletlen jó. Nem tudom miért de nem tudok felkelni elõle egyszerûen 😄 9/10 nálam, azért van benne egy két apró bug, de ezt õk is tudták hogy maradni fog benne.
Jótanács: Tartsatok távolságot az elõttetek haladóktól... 😄 Az MI autók hajlamosak az utolsó pillanatban kitenni az indexet és satufékezni a keresztezõdésekben, te meg szépen beléjük koccolsz. Már kétszer ütköztem azért mert mentem egy kamion mögött, az autópálya behajtónál meg szépen besatuzott elõttem ismeretlen okból, egy autó nem volt a környéken.
A másik egy sima mellékút T keresztezõdése (itt én is hibáztam mert 60-al érkeztem a keresztezõdésbe, esélyem sem volt elkerülni az ütközést), elõttem két autó ment, a hátsó amelyikhez elég közel mentem hirtelen eszébe jutott hogy õ balra akar menni így megtorpant elõttem miután kivágta az irányjelzõt én meg PAFF bele...
Cool Story Bro!... gondoljátok ti, én meg bosszankodtam egyet hogy miért nem jelez idõben a gép a szándékairól 😊
Ja meg volt egy olyan hogy megyek egy szintén mellékúton, záróvonal volt elõzni tilossal, erre egy személyautó egy beláthatatlan kanyarban elszáguld vagy 100-al mellettem 😊 Mázlija volt, nem jött szembe semmi, de néztem egy nagyot akkor is 😄
Koszi a tippet
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Renault magnum http://kamionszim.hu
és cd key nélkül is tudom vinni
Ilyenkor mi van?
CD Galaxis vagy 576 és 6000 HUF
liszenszek részben
AI-k okosabbak mint az elõdben és fejlesztik még.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Infót kérnék😊)
Aszondja hol is kezdjem.
Kormánnyal játszható-e. A régi nagyon nehezen mûködött vele sajnos (legalábbis nálam)
Aztán a másik, honnan szerezhetõ be és kb mennyi hufot kóstál a dolog.
A kamion cégektõl kaptak jogokat, vagy csak úgy néznek ki, és töltögetni kell ahhoz hogy nevesedjenek?
Ai mennyire buta?
Így elsõre ennyi. Azt látom, hogy grafikába sokat lépett elõre a dolog, remélem irányításban is vannak pozitív változások😊
Downhill!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Scania:
- Aberdeen
- Dresden
- Hannover
- Lille
- Manchester
- Milano
- Strasbourg
Volvo:
- London
- Luxemburg
- Nürnberg