52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tomi151996
    helló 75%-ra
    és akkor a felbontást akkorára kell rakni mint a asztalnak a felbonátsát ?
  • Stig95
    Hány %-ra raktad?
    Esetleg még olyan tippem van hogy nem megfelelő felbontás.
    Vagy Texturák minősége.
  • tomi151996
    helló tudnátok nekem segiteni hogy ne legyen homályos a játék a rendelési százalékot már beállítottam és még mindig homályos a valaki tudna nekem segiteni az írjon privátba vagy az is jó ha valaki feltesz nekem ide a grafika beállításait és én úgy meg csinálom!!!!!!!!
    várom a válaszotokat:D
  • szabii98
    nézzétek át jól deniel volvoját, ő is magyar rendszámosat csinált
  • kecsa kamionos
    engem is érdekelne
  • TheSosy
    Szia rarma!
    Megosztanád velünk,hogy erre a szépségre hogyan varázsoltál magyar rendszámtáblát? :)
  • ForceindiaFisi
    Alig várom a teljes játékot,elvileg ázsia is benne lesz,töréssel,stb-vel

U.I.: valaki mondja meg légyszives,hogy a letöltésnél a fájlokat (pl limit kiiktatása,rendőrség kiiktatása,stb) HOVA ÉS HOGYAN telepítsem? privátba is jó!
    csak sajnos a dokumentum//ets2/mod mappába raktam és ott NEM JÓ

Kérem,valaki segítsen!
  • kecsa kamionos
    akkor majd ugy julius agusztus felé
  • rarma
    Hali mindenkinek !

Mivel tudnám a már .scs fájlban lévő jelszóval védett .dds fájlt megnyitni ?

Van valami progi rá amivel a jelszót meglehetne tudni a .dds fájlnak ?
  • jocking
    Bazz, január 2. van. Év vége felé már lesz hivatalos magyar map is. :D
  • kecsa kamionos
    én is pont most akartam irni hogy még kész sincs
    Várható: év vége felé
  • Szabi #21596
  • sewy21
    olvassatok egy kicsit vissza légyszives...még csak most állt neki a tereprendezésnek, városépítésnek...majd ha kész lesz -gondolom én- szólni fog...
  • bazsika00010109
    frank007
    privát üzibe el tudod küldeni a magyar mapot ??
  • kecsa kamionos
    Zola 02 kettővel egyett értek mert a kátyukat ténleg lehet ne csinálni de igy is jo az a lényeg hogy legyen egy jo magyar mapunk
  • ronso
    Én Budaörsi vagyok külön örülök;hogy láttam a videon a városom grat.
  • Tappancs83
    Valahol tudok e találni kicsit más jellegű kamion modelleket? Bár eddig még nem volt szerencsém Iveco kereskedéssel találkoznom, de eddig minden kamion egykaptafa volt. Jól jönne pár mod, A magyar térkép engem is érdekel majd, ha elkészül, sajnos nem tudok segíteni benne. Utánfutók nem érdekelnek, de más jellegű kamion modellek igen, csak sajnos nem tudom honnan letölteni őket, az ETS1- hez tartoző modellek nem használhatóak sajnos.
  • gomze
    Hello!
    Tud valaki értelmesen konvertálni TT-ből GTS-be és vissza etsedit-tel úgy hogy az működjön is?
    Segítségeteket előre is köszönöm!
    Le a kalappal a magyar map előtt, nagyon bíztatóan néz ki.
  • retoucher
    Már kész vannak a táblák mind a 320 városhoz?! OMG!
    Az igen, mikor kezdtél te ebbe bele?!
    Te mivel foglalkozol?!

Akkor mindent bele, kitartást és akkor vágd ki azt a nagy fát!

#21574: egyetértek veled!
  • retoucher
    Üdv Yusuf,

köszi az észrevételt és, h beírtál ide a fórumba, megmondom őszintén én abszolút nem voltam tisztában azzal, h vki csinál magyar térképet, pláne, h őket hol lehet elérni.
    Vki belinkelt ide 1-2 videót, ami után elkezdett érdekelni ki(k) csinálják és elkezdtem kutakodni a neten, ennyi történt!

Részemről eddig se volt kifogásom a munkátokkal kapcsolatban, és továbbra is csak azt tudom mondani, h sok sikert a maphoz és többedmagammal várjuk a mielőbbi fejleményeket ezzel kapcsolatban, remélhetőleg ha lesz újdonság azt megosztod majd itt velünk, hisz ha jól látom nagyon sokakat érdekelne egy magyar térkép, pláne, h szinte egy időbe derült ki, h rögtön ketten is belevágtak egy ilyenbe!
    Inkább legyen két magyar mód mint egy sem, nem igaz?!

További jó munkát!
  • Szabi #21586
    egész jó lehetőségek vannak a játékban tuningra, jó hogy legalább a modderek élnek vele :D
  • Trenta
    A Halásztelki rész az nagyon király pont mint régen :) és Ráckevei lehajtót látva megdobbant a szívem, igaz asszony oda valósi, de imádom kevét :)
  • Zola02
    n azért a kátyúkat hiányolom :D
    Itt van egy orosz mapról 3 kép. látszatra nincs hangulata.

A magyar maphoz képest, ez az orosz map semmi.
    Ezzel nem akarom leszólni az oroszokat, nekik így tetszik nekünk meg úgy. :)
  • Szabi #21582
    nagyon hangulatos, gratulálok az eddigiekhez és sok-sok kitartást kívánok hozzá

ha jól látom teljesen új térkép lesz, a távolságokat sikerült megoldani, hogy majd ne 2500km legyen egy BP-Szolnok útvonal ? :)

a telephelyeket még akár időben át lehetne gondolni, hol mi legyen és szerintem szívesen segítenénk itt jó páran szép minőségi festéseket összedobni a házakra és kamionokra/pótokra :)
  • Tappancs83
    A gondolat, hogy kiegészíteni a játékot, nagyon jó. Nekem is jobban tetszene, ha a teljes Európa térképen zajlana a játék, és nem csak egy megcsonkított Európában kellene furikázni.
  • Fifo
    Már csak azért is elég lehet, hogy a km és játékidő aránya ne legyen zavaró. ( Nagykanizsa BP ne egy perc legyen, de ne is tíz.)
  • fagy53
    Csak halkan csorog a nyálam.......!

"Szerintem bőven elég lenne ha csak a megyeszékhelyeket csinálnád meg...az eredetiben még ennyi sincs." - Frequency
    Ezzel a hsz-szal értek egyet, lehet, hogy a kevesebb is elég!
  • frank007
    Hoztam még két videót. Remélem sikerül beszúrnom.. :)

• Tappancs83
    Üdv. 12-es szintű játékos vagyok, mégis ötltet szeretnék kérni. A lökhárító rácsra kellenének fehér színű segédlámpák. Narancs színűek vannak. Sajnos a képfeltöltés nem akar sikeres lenni, pedig már 20 kb alatti képekkel próbálkoztam. Van 3 Renault magnumom mind egyformára design- ozva, 2 minkásom. Van egyáltalán rá valami mód, hogy a szegény szerencsétlen munkásaimnak én magam adjak valamit, vagy mindenképpen maguk keresik a munkát?
  • SimaSuna #21576
    a fórum arra van, hogy véleményt fejtsek ki. ez lehet pozitív v negatív.

jelen pillanatban a hsz-emben megjegyeztem sajátos stílusodat, majd egy humoros kérdésben lévő :)-al jeleztem viccnek szánt kérdést. ezek szerint kimaradt az olvasmányodból, és zokonvetted..

ha a házigazda arra törekszik, hogy ne legyen tele offolva a topik sok hasznontalan kérdéssel, ami már kismilliószor fel lett téve(és meg lett válaszolva), lett egy FAQ / GYIK csinálva, használja már az illető.

szép estét :)
  • rarma
    Már többször olvastam itt hozzászolásaid , és legtöbbje mind kritizálás - kritizálás hátán , szerintem nem ebbe a topicban van a helyed , ha mindekit csak kritizálsz, és kioktatsz.
    Ha ír bármit is valaki, legyen az egy kérdés, segitség kérés, vagy csak ha valaki feltesz a kamionjáról képet, stb..
  • danyr
    Le a kalappal! Gratulálok! Ha kell segítség, bármi szóljatok nyugodtan, az igényes munkákat pártolom. :)
  • Hungarykum
    ZModeler 2-vel módosítottam kicsit a kerekek helyén, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy, hogy kell kiexportálni, hogy jó is legyen?
    Csak a truck.pmg-t nyitottam meg hozzá semmi más textúrát nem nyitottam meg hozzá és nem raktam rá, aztán kiexportáltam, visszakonvertáltam, de ha belépek a játékba, akkor a kamionból a kasztni nem látszik.
    A tükör, az oldalszoknya, a napellenző és a kerék látszik minden más nem.
    Valaki aki tudja, hogy, hogy kell jól kiexportálni az írja már le nekem.
    Egyáltalán ZModeler 2-vel kilehet jól exportálni?
  • SimaSuna #21572
    van egy stílusod..
    kamiont vezetsz vagy karácsonyát? :)
  • tomi151996
    helló tudnátok nekem segiteni letöltöttem az 1.2.5-ös patchet- nincs benne semmi mód és mégis azt írja ki hogy hibajelentés küldése mi lehet a gond?
  • rarma
    üdv mindekinek !

Új év , új kamion vásárlás , tuningolás .

• Frequency
    Szerintem bőven elég lenne ha csak a megyeszékhelyeket csinálnád meg...az eredetiben még ennyi sincs.
  • Szabi #21568