Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
@Tikal: már kipróbáltam... le is fagyott..😄DD
- Belsõ tükör kikapcsolása: +5-6 FPS
- felkapcsolom a mûszerfal világítást (lámpát nem): -8 -10 FPS...
persze nem mindent oktatnak a suliban, van amit mar csak felszed az ember a sok vezetes kozben😊
Boxer HUN: a kollegak miert csak 70nel mennek palyan?😊)
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Ez a játék eszméletlen jó. Nem tudom miért de nem tudok felkelni elõle egyszerûen 😄 9/10 nálam, azért van benne egy két apró bug, de ezt õk is tudták hogy maradni fog benne.
Jótanács: Tartsatok távolságot az elõttetek haladóktól... 😄 Az MI autók hajlamosak az utolsó pillanatban kitenni az indexet és satufékezni a keresztezõdésekben, te meg szépen beléjük koccolsz. Már kétszer ütköztem azért mert mentem egy kamion mögött, az autópálya behajtónál meg szépen besatuzott elõttem ismeretlen okból, egy autó nem volt a környéken.
A másik egy sima mellékút T keresztezõdése (itt én is hibáztam mert 60-al érkeztem a keresztezõdésbe, esélyem sem volt elkerülni az ütközést), elõttem két autó ment, a hátsó amelyikhez elég közel mentem hirtelen eszébe jutott hogy õ balra akar menni így megtorpant elõttem miután kivágta az irányjelzõt én meg PAFF bele...
Cool Story Bro!... gondoljátok ti, én meg bosszankodtam egyet hogy miért nem jelez idõben a gép a szándékairól 😊
Ja meg volt egy olyan hogy megyek egy szintén mellékúton, záróvonal volt elõzni tilossal, erre egy személyautó egy beláthatatlan kanyarban elszáguld vagy 100-al mellettem 😊 Mázlija volt, nem jött szembe semmi, de néztem egy nagyot akkor is 😄
Koszi a tippet
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Renault magnum http://kamionszim.hu
és cd key nélkül is tudom vinni
Ilyenkor mi van?
CD Galaxis vagy 576 és 6000 HUF
liszenszek részben
AI-k okosabbak mint az elõdben és fejlesztik még.
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Infót kérnék😊)
Aszondja hol is kezdjem.
Kormánnyal játszható-e. A régi nagyon nehezen mûködött vele sajnos (legalábbis nálam)
Aztán a másik, honnan szerezhetõ be és kb mennyi hufot kóstál a dolog.
A kamion cégektõl kaptak jogokat, vagy csak úgy néznek ki, és töltögetni kell ahhoz hogy nevesedjenek?
Ai mennyire buta?
Így elsõre ennyi. Azt látom, hogy grafikába sokat lépett elõre a dolog, remélem irányításban is vannak pozitív változások😊
Downhill!!
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Scania:
- Aberdeen
- Dresden
- Hannover
- Lille
- Manchester
- Milano
- Strasbourg
Volvo:
- London
- Luxemburg
- Nürnberg
- Osnabruck
- Verona
- Wroclaw
Mercedes:
- Bratislava
- Geneve
- New Castle
- Plymouth
- Rotterdam
- Stuttgart
- Szczecin
DAF:
- Amsterdam
- Bremen
- Cardiff
- Glasgow
- Leipzig
- Salzburg
- Zurich
MAN:
- Berlin
- Bern
- Birmingham
- Calais
- Dortmund
- Edinburgh
- Munchen
Iveco:
- Brussel
- Frankfurt
- Grimsby
- Hamburg
- Torino
- Wien
Renault:
- Dusseldorf
- Felixstowe
- Lyon
- Paris
- Prague
- Rostock
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Benne van a 119 adással együtt!
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2