Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
Az egesz flottam piros Scania 360 vagy micsoda😊) meg egy extra lampa sincs rajtuk... Majd ha nem lesz mar hitelem talan upgradelek😄

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

akos25
Jó éjt mindenkinek:
[/url][/img]

Tikal
Mindegyikkle lefagyott? 😞

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Jaja, lampa az kb 10fps, nagOn durva. Nekem nem is azzal lenne bajom hogy csak 30fps es nem 50 v 60 hanem az hogy megy folyamatosan aztan egy masodpercre befagy, mintha toltene a palyat vagy nem tdom, es akkor ez van fél percenkent. Most ugy nez ki a directx verzioval jobban fut..

Köszi a gyors válaszokat kipróbálom.
@Tikal: már kipróbáltam... le is fagyott..😄DD
Jah, amúgy tényleg lenne mit optimalizálni rajta:

- Belsõ tükör kikapcsolása: +5-6 FPS
- felkapcsolom a mûszerfal világítást (lámpát nem): -8 -10 FPS...
Renderinget vedd le 150%-ra, árnyékokat kapcsold ki, saját AA-ját kapcsold ki, belsõ tükröket kapcsold ki (F2), meg próbálgasd a graf beállításokat. Nagy a játék gépigénye amúgy
Tikal
Szar a grafikus motor, nincs jol optimalizalva. Startmenubol keresd ki a programot, lesz egy olyan mappa a jatek mappajaban hogy troubleshooting, ott inditsd el a directx v opengl fajlt, hatha segit

Sziasztok! Valaki tudna vmit mondani h egy olyan gépen ami bõven kielégíti az ajánlott gépígényt miért szaggat súlyosan és fagy le a gépem. Adatok: oprendszer:win7 64 bit vidikártya: nVidia GeForce 525M RAM: 8gb proci i7-2630QM. Csöndben jegyzem meg h az FSX is (aminek azért vannak igényei) is szépen fut 25-30 fps-en és közel MAXon. köszi
Tikal
Emelj panaszt az oktatod fele, igen 😊

persze nem mindent oktatnak a suliban, van amit mar csak felszed az ember a sok vezetes kozben😊

Ja és van segédmotoros jogsim meg személyautóból is 2-3 hét és meglesz.... És akkor honnan kéne tudnom, hogy a Kamionok gyárilag le vannak korlátozva 90-re? Ezt nem írták a Kresz könyvemben.... Emeljek panaszt a kiadó felé?
Jó mindegy akkor...
Tikal
Gondolom nincs jogsid, azert kerdezel ilyen butasagot. A kamionok nem mehetnek tobbel mint 90, gyarilag le vannak szabalyozva.

Boxer HUN: a kollegak miert csak 70nel mennek palyan?😊)

Szabi84
speed limit mint minden kamionban

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Na. 10.500 km után:

Ez a játék eszméletlen jó. Nem tudom miért de nem tudok felkelni elõle egyszerûen 😄 9/10 nálam, azért van benne egy két apró bug, de ezt õk is tudták hogy maradni fog benne.

Jótanács: Tartsatok távolságot az elõttetek haladóktól... 😄 Az MI autók hajlamosak az utolsó pillanatban kitenni az indexet és satufékezni a keresztezõdésekben, te meg szépen beléjük koccolsz. Már kétszer ütköztem azért mert mentem egy kamion mögött, az autópálya behajtónál meg szépen besatuzott elõttem ismeretlen okból, egy autó nem volt a környéken.

A másik egy sima mellékút T keresztezõdése (itt én is hibáztam mert 60-al érkeztem a keresztezõdésbe, esélyem sem volt elkerülni az ütközést), elõttem két autó ment, a hátsó amelyikhez elég közel mentem hirtelen eszébe jutott hogy õ balra akar menni így megtorpant elõttem miután kivágta az irányjelzõt én meg PAFF bele...

Cool Story Bro!... gondoljátok ti, én meg bosszankodtam egyet hogy miért nem jelez idõben a gép a szándékairól 😊

Ja meg volt egy olyan hogy megyek egy szintén mellékúton, záróvonal volt elõzni tilossal, erre egy személyautó egy beláthatatlan kanyarban elszáguld vagy 100-al mellettem 😊 Mázlija volt, nem jött szembe semmi, de néztem egy nagyot akkor is 😄
Én is játszok a játékkal. Nagyon tetszik el lehet vele lenni... De egy valami nagyon zavart! Miért nem megy többet a kamion 90km/h-nál? valahol ki lehet ezt kapcsolni? Vagy el kell érni valami szintet, vagy mi a nyûgje neki?
Lehet progi de ugyanúgy lehet gép hiba is 😄 Nekem nem szaggat pedig fullos grafikán van 😄
valaki leírná nekem hogy mért sazggat a játék ha megvan a gépem hozzá, meg minden és mégis... valami program baja lehet..? meg a direct x-el hogy lehet elindítani?.. olvastam nemrégen hogy úgyis lehet.....
Nah az már szent igaz hogy nem lehet itt lenni folyton voltam admin több oldalon is elég nehéz!
Tikal
Hm, lehet segitett egy kicsit. Most palyan mentem nem szagatott csak nagyon picit neha, directx. Maj probalom opengl-t is

Koszi a tippet

Ott van😊 <#eljen>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

TruckerDave
De azért minden percben sem lehet itt lenni. 10 percig ha nem voltam és jött vagy 6 új hsz.. Nem lehet követni 😄

Carlos
+1

Þór vígi þessi rúnar

gumikacsa
A Hg nem végzi jól a munkáját, ez tény, ezen nincs mit szépíteni. A topik most is szét van baszva hülyeséggel.

Renault magnum http://kamionszim.hu

Boxer HUN
Itt csak eredeti játékról legyen szó!!!

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

gordon 24
Királyság! Majd megnézem akkor. Köszike.

Downhill!!

skype-od van és kb hány éves vagy én 15 de sok minderre rájötem hogyan mûködik és jó nekem 😊

és cd key nélkül is tudom vinni
Netrõl kaptam egy linket,és úgy,de rajtam kívül mindenkinek engedi tovább,csak nekem nem
DE úgy veted meg vagy letöltöted és úgy aktíváltad?
Sziasztok!Nekem olyan gondom van,hogy felraktam a játékot,aktiváltam,majd le vezettem 8.000km-t,vettem + 2 kamiont,és egyik pillanatról a másikra nem enged játszani,mert azt írja aktiváljam a játékot,be írtam még 1 szer ugyan azt a kódot,és akkor már azt írta ki,hogy a kód érvénytelen.
Ilyenkor mi van?
Boxer HUN
Tökéletes a kormánnyal
CD Galaxis vagy 576 és 6000 HUF
liszenszek részben
AI-k okosabbak mint az elõdben és fejlesztik még.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

gordon 24
Szerbusztok!

Infót kérnék😊)

Aszondja hol is kezdjem.

Kormánnyal játszható-e. A régi nagyon nehezen mûködött vele sajnos (legalábbis nálam)

Aztán a másik, honnan szerezhetõ be és kb mennyi hufot kóstál a dolog.

A kamion cégektõl kaptak jogokat, vagy csak úgy néznek ki, és töltögetni kell ahhoz hogy nevesedjenek?

Ai mennyire buta?

Így elsõre ennyi. Azt látom, hogy grafikába sokat lépett elõre a dolog, remélem irányításban is vannak pozitív változások😊

Downhill!!

V43 1105
Mehet a fejlécbe ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Kamionkereskedõk:

Scania:
- Aberdeen
- Dresden
- Hannover
- Lille
- Manchester
- Milano
- Strasbourg

Volvo:
- London
- Luxemburg
- Nürnberg
- Osnabruck
- Verona
- Wroclaw

Mercedes:
- Bratislava
- Geneve
- New Castle
- Plymouth
- Rotterdam
- Stuttgart
- Szczecin

DAF:
- Amsterdam
- Bremen
- Cardiff
- Glasgow
- Leipzig
- Salzburg
- Zurich

MAN:
- Berlin
- Bern
- Birmingham
- Calais
- Dortmund
- Edinburgh
- Munchen

Iveco:
- Brussel
- Frankfurt
- Grimsby
- Hamburg
- Torino
- Wien

Renault:
- Dusseldorf
- Felixstowe
- Lyon
- Paris
- Prague
- Rostock

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

kösz!

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

Carlos
Volvo valós logó!

Þór vígi þessi rúnar

Palesz2

<#banplz>

fuszhi
Ha hirtelen kell fékezni fék kézifék mindenképp rövidül a féktáv persze nem néztem a videóban hogy használtad e a kéziféket és mekkora sebességgel érkeztél , de volt nekem is egy sztori autópálya ráhajtó és lehajtani is egy sávba lehet az AI kis sebesség tartományban haladt és mondom kimegyek még elõtte mivel beért jól inkább meggondoltam magam és elengedtem volna mire rám rántotta a kormányt gondolom a pályáról szeretett volna lehúzódni és így sikerült. Nem számította fel balesetnek és nem kellett fizessem ilyenkor a vétkes fizet gondolom én kivan ez találva.

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

Cujo HuN
hátha most sikerül a kép

Milyen link kell ?
Carlos
Honnan van?
Kéne link!

Þór vígi þessi rúnar

Jó a reflexed 😊)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

fuszhi
Köszi szép kis csomag jól mûködik hasznos ember

"A memória a tapasztalat terméke. Így a tudat visszahatás a tapasztalatok útján b?vül."

DJKonya
Nekem olyan volt, hogy csordogáltam szépen Reims éjszaka, aztán a sötétben kanyarban egymás mellett szépen megjelent egy kamion és egy személyautó, vagy a személyautót viszem el, vagy az oszlopot, mindkettõt sikerült 😄

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Cujo HuN

Cujo HuN
Ha valakinek szaggat a játék nagyon,próbálja opengl-be vagy directx-be indítani a startmenübõl.

Ryder159
Már csak azért is megéri a "Volvo", mert elfelejtették szinthez kötni az erõsebb motorokat, így amint van pénzed megveheted a legerõsebbet is anélkül hogy várnod kellene a 16-os szintre...

fuszhi
Azon lesek hogy mindenki díszíti a kamionját én meg sehol nem tudom még teli aggatni. Lehetséges hogy nem csak tapasztalati szintek kérdése a dolog? Szeretnék én is név táblát talán és más fajta mintás festést talán egy két lámpa kíséretében. Lehet egész nap játszottak szakadatlan azok az emberek akik már szénné kozmetikázták a kamionjukat?

wollnerd
Katt!
Benne van a 119 adással együtt!

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

bullseye9
Korrekt a Premium: