52658
-
rambóóxd #22009 Köszönöm!! -
sewy21 #22008 üdvözlet mindenkinek...újra hoztam pár képet az utóbbi 2-3 napról...
sikerült elkapnom, miközben egy Lufthansa gép leszáll az amszterdami reptéren...
már a következő fuvar, kis pihenő vhol Frankfurt és Prága között féluton
ezzel a képpel szeretnék én is Boldog Születésnapot kívánni Vajo-nak...kereken 150000 km!!!...
további szép hétvégét a kollégáknak!... -
#22007 a két pót alap vagy mod?
ha mod kérhetek rőla linket ? és melyik pótot helyetesíti? -
Fifo #22006 Értem, tehát ne keressek +- jelet, hanem csak simán az első osztályra kattintsak. kösz. -
#22005 On az 1.2.5-öst hsználom, ott símá lehet, csak rá kellene kattintanom az elsőre, de valahogy engem nem vonzanak az adr szállítmányok. Nekem külön munkásom vvan rá. :) -
#22004 Tessék -
rambóóxd #22003 Sziasztok!! Tudnátok adni egy linket arról a programról amelyik ki irja az fps-t?? Köszönöm! -
#22002 Mappa nélküli scs fájlokat kell be tenned, és működni fog, ha nem ütközik másik moddal, vagy nem egy másik játékhot artozik. -
Gabító01 #22001 Sziasztok!
Letöltöttem egy modot de nem akar működni, milyen formátumba kell betenni a mods mappába? A modban van scs/mappa/sii fajlból áll. -
AXmen #22000 Nem saját kép, de teccik!
-
vajo #21999 Köszi Mindenkinek :DD -
orixon #21998 Nagyot mondtal most hogy a wabis kamionok amugy is sargak...ezzel nincs gond csak azzal hogy akkor mindegyik daf, merci es man ami az uton fog jarni mind wabis lesz...az mondjuk nem jo.. -
dgufoplast #21997 Az azért van mert le cseréltem a textúrát a kamionokon de a wabbis kamionok amúgy is sárgák :) -
orixon #21996 nem mukodik jol a mod...minden kamiont atfest sargara..nem lehet masra festeni a kamionokat csak sargara.. -
AXmen #21995 Boldog szülinapot Vajo!
-
dgufoplast #21994 -
sewy21 #21993 cég igazgazása, garázsok, kiválasztod amelyiket bővítenéd, bal felső sarokban a képnél "fejlesztés" felirat -
srace #21992 üdv
kocsiállások hogy tudom bővíteni ? -
peta19901010 #21991 Helló
Érdeklődnék,hogy amit linkeltél mód packot abban mi van? -
orixon #21990 Teged meg kerdezett valaki? Fogyasztod az oxigent hiaba... -
#21989 Itt a link
Ha valami nem jó először meg kell nézni miért és nem egyből nyavajogni. -
orixon #21988 Valami nem jo..nem megy a link.
-
AttilaRO #21987 Tessek -
orixon #21986 Azok a felnik sajat keszites vagy valahonnan lehet letolteni?:) -
AttilaRO #21985 sziasztok en is egy par kepel francia-warszaw,manchester torino fele
100683 km
-
zsoly2x #21984 szevasztok.
Ezt a modot hol lehet rarakni a kamionra???vagyis a lancot??
Kerek lanc
-
fs9pilot #21983 Sziasztok! :)
Tudna nekem valaki segíteni, hogy - hogyan kell színezni interiort? Van egy modom, viszont abban szeretném átszínezni a textúrákat.
-
Man19 #21982 Próbáld meg ezzel: Notepad++ ;)
http://notepad-plus-plus.org/download/v6.2.3.html -
-
rarma #21980 Tesztelem az America map-ot , a 125-ös verzióba való.
ITT
-
Zoliikp #21979 Ez az ETS 1-nél még működött... -
gepesz89 #21978 helló melyik map ez ahol te nyomod ? -
Hungarykum #21977 A "game.sii" fájlba felesleges belepiszkálni, mert a "base.scs"-ben lévő fájlokat agyon lehet módolni.
Bármilyen módhoz / hekkhez, ott a mód mappa. Ezért van. -
rarma #21976 hát igen azt tudom, némely sii fájlt normálisan megjelenít, de viszont pont a lényeges sii fájlt nem jeleníti meg rendesen, mert találtam ezt a leírást.
EZT
És az oldalon , a listán lefele haladva erre lettem volna kíváncsi, egy új profilal , hogy tényleg meg lehet-e csinálni.
Most a "game.sii" nevű fájlt szerkeszd a játék mappájában!
Változtasd meg azokat az értékeket, amelyeket szeretnél a játékban változtatni!
Változtasd meg a következő sorokat:
current_career_level [szám]
erre:
current_career_level "5"
current_career_star_count [szám] erre:
current_career_star_count "5" -
Zoliikp #21975 Ez a mentett állás, ez kódolva van.
Viszont a kicsomagolt scs-fájlból már simán megnyitja az sii-fájlokat mind a Notepad, mind a Notepad++. -
rarma #21974 köszi a segítséget , ki is probáltam a total commanderrel , de ugyan az.
a restacar-on olvastam de csak tippelés , hogy állitólag azért ilyen ,
mert kódolva van , hogy ne tudjon az ember belepiszkálni.
-
#21973 Jegyzetömb vagy TC és nyomsz F3-t ugyanúgy megnyílik.... -
#21972 Boldog születésnapot a Házigazdának! -
rarma #21971 Köszi , de az volt az első mivel kiprobáltam, ugyan az a helyzet ahogy a képen látható. -
rarma #21970 Így néz ki ha pár office progival nyitom meg bármelyik .sii fájlt .