Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az Airborn elég régi. :) De ajánlok a figyelmedbe egy VGA updatet. Az sokat segíthet. :)

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Miért van az,hogy letöltöttem a demót és feltelepítettem minden jól ment. De mikor elindultam a kamionnal rettentõen akadozott? :O . Holnap megveszem a játékot. Megvegyem? Szerintem nem a gép hibája. Mert az újabb/jó játékok is simán futnak rajta. Mint pl. a Medal Of Hondor Airborne.
Megvehetem? Vagy csak pénzkidobás mert nem fog menni a gépemen?
Sziasztok! A kamion menetteljesítményében valami változik, ha 6 tengelyessé alakítom át, vagy csak az üzemanyag tartály mérete csökken?
Van egy olyan a tetõre ami egy picit visszább nyúlik. Annak az oldalsó részére tedd õket, és akkor lesz jó.

Nekem is úgy van. :DD

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Szép Napot!
Mai elsõ fuvar, elektronikai cuccok Strasbourgba:

Egy kérdésem lenne.
Ha valaki a vontatóját 3 tengelyesre tuningolja az üzemanyag tartálya mennyivel lesz kisebb?
Nálam majdnem 1400 literes nagy tank van de félek ha 3 tengelyesre tuningolnám sok lenne a veszteségem.
wollnerd
Hát hova máshova tudnám tenni õket? :D A Scania logó alatt csak rossszabb. :D

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

A kérdés arra vonatkozik, hogy az összes alvállalkozói fuvar eltûnt a listáról. Ilyenkor mi a teendõ?

milyen ingyen??? a jatek 25 eur. a hard truck 2-ben jobb volt az ffb, a managelás stb. pl latszott az ai-kon a logo, ha sok ai-d volt sokszor talalkozhattal veluk az uton... 15évvel ezelotti gamerol beszelek.

ebben annyi az ffb, hogz az utak 0.00001 szazalekan a banyabol kivezeto kavicson razkodik...

Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

Még 2 db kép a hajóról, a doveri kikötõbõl...

<#eljen>.. am nem lógnak ki nagyon a kürtök? :D

naaa valaki mondja már el, hogyan tudom a garázsomat fejleszteni!!! most már marhára érdekelne, mert vennék fel sofõrt

Köszi.

wollnerd
Elkészült az 1. saját kamionom.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

jól csinálják az scsnél, tegnap töltöttem le torrentrõl a gémet, tutin mûködött minden, de ma már újra demó módban nyomhatom:D
várom már a 25.ét akkor jön meg az eredeti:D

Rotterdam felé igyekezve szembe épp egy repülõ landolt.

wollnerd
Számítógép vezérelte forgalom.

Calaif elõtt megálltam tankolni és kivettem a pihenõmet, hogy reggel folytatva az utamat meg se álljak Swansea-ig (Anglia)

Mi az "AI"?

VERESS 96
Én is sokat küszködtem vele az AI-k se sokat segítenek! De legalább van a játékban egy kis kihívás :D

Carlos
Jajj, ezt énis úgy utálom. Meg a "koppanós" bányákat... :)

Þór vígi þessi rúnar

Köszönöm,hogy segítesz,igen azt is levettem teljesen alapra :(

A linearitást kikapcsolni?próbáltad már?

Lejárt

SZiasztok. Az eltûnõ fuvarokra van valami megoldás?

nyomj F4-et és ott be tudod kapcsolni
Volvo Fh12 460
Jó reggelt kérnék egy kis segitséget ! az lenne hogy meg vettem a volvomra a szúrokat és a szervizbe ahol tesztelni lehet a lámpákat müködik de ha kint vagyok az utcán akkor nem müködik csak a távolságim kapcsol:S köszi elöre is a segitésget:)

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

Ide beállni csak nekem nagy kihívás? És még az AI-k is a seggembe jönnek, nehogy hátra tudjak tolatni. :D
Valaki válaszoljon már erre #14461 legyen szíves,köszönöm.

nem vagyok kamionos,de németbe jártam sokat és mint ha úgy vettem volna észre,hogy a kamionok 90-el mentek volna mert az volt nekik a megengedett felsõ határ.
De lehet tévedek.
http://eurotrucksimulator2.quezz.com/
<#falbav><#hamm>
Tomika boy
Egyre durvább a fórum:S xD

Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!

NEM teszteltem,ne engem kövezzetek ha mem müxik :)
többi kamiont nem lehetne valahogy beálitani hogy ne 70 el menjenek autópályán ??? 9 el meg elhuzok melettük valaki segitsen köszi
Juhasz27
nagyon szépen a No speed limit mod köszi!!!!!!!!!!!!!
nagyon rendes vagy !!!!!!!!!!
Tikal
Mikor láttál utoljára 90 felett száguldozni kamiont autopályán? Már ha vezettél már egyáltalán autot valaha.... Mivel ez egy simulator ezért nem mehet többel a kamion mint 90, mert le vannak szabályozva...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Hogyan lehet garázst fejleszteni? Valaki adjon már tippet nekem légyszives

Amúgy nagyobb fülkével lassabban fog gyorsulni ugyan az a motor mint ami kis fülkével jól megy?
légyszives valaki olyann no speed limit mod liket tegyenki ahonnan lelehet azt tölteni
elõre is nagyon szépen köszönöm
lényegses lenne mert az egyenes szakaszokon nem 90-el kéne döcögni az autópályán
Tikal
Vagy legalább már ne az elsõ nap adnának hitelt, mentem vagy két fuvart aztán máris 400ezret ajánlottak fel. Túl könnyû így. Ha nem vagy nagy kamion fan, így hamar elmúlhat az érdeklõdás mert a vezetésen túl nem sok minden köt majd le...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Üdv! Szerintetek az miért van,hogy beállítottam a kormányom érzékenységét a legalacsonyabbra és a játékban épphogy fordítok rajta még a kamion is felborul. Min kell állítani,hogy ne legyen ennyire érzékeny? Elõre is köszönöm a segítséget. Egyébként nekem Pozsonyban van a garázsom,hát ott ne vegyen senki,már eltelt egy hónapom,de még hasznot nem hozott a két söfõröm,ráadásul visszfuvarban soha nem visznek semmit,ezért -550euró! :(

Boxer HUN
Ez már elég korrekt hozzászólás volt.. határozottan. Senki nem játszana, ha nem lenne benne sikerélmény. Ezért a felpörgetett játékmenet.

(amilyen a hozzászólás, olyan a válasz is) <#lookaround>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

Carlos
Ah, értem.
Akkor télleg nincs értelme! Köszi.

Þór vígi þessi rúnar

Tikal
Kis magyarázat, lemaradt :) HA átállítod, akkor csak olyan fuvart fognak keresni álltólag amelyik skill-t erõlteted, tehát ha hosszu fuvarokra állítottad, akkor azt fogják keresni, és ha nincs éppen olyan a városban akkor lehet üresen megy vissza

Hali valaki tudna speed limit modod adni hogy ne 90-el menjen a kamionom?

Elõre is kösz!
Carlos
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

Tikal
Nem érdemes, hagyd úgy.

Tikal
Egyébként milyen hangnemben is írtam az a kritikát? Ugyan kinek fájt az rajtad kivül? Én elhiszem hogy neked ez a szíved csücske, de másnak ez csak egy játék... Talán ezt is el kéne fogadni, ennyi, és nem rögtön magadra venni, meg rögtön az SCS védelmére kelni...