52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Petidanone
    A játékban? F10
  • zorrobomber
    Most csak azért alt-tab-oztam egyet, hogy beírjam, megint találkoztam a jelenséggel. Szembe sávban(!) áll a kocsi, indexel jobbra, hogy visszajönne, szembe jönnek és megállnak előtte, mert nyilván nem tud visszasorolni miattam.

Apropó, képet hogyan lehet legegyszerűbben lőni?
  • Man19
    Mi a francért van, hogy egyes módoknál a fájl elejét tele rakják "zzzzzzzzzzz"-vel???
  • Man19
    Jah igen: autópálya felhajtóknál a híd alatt, meg az útdíj fizetőknél... ^^
  • Tappancs83
    Ilyenben még nem volt részem. Láttam már útszűkületben hasonló dolgot, elsőbség adás kötelező, és ha semmi sem jön már még mindíg nem indulnak, hanem várnak még félórát. :)
  • zorrobomber
    Azért persze köszi a linkeket, próbálkozok velük! :)
  • zorrobomber
    Az a helyzet hogy sejtésem szerint ezek nem javítják(amit elsőre felraktam sem) az alap hülyeségeket. Leginkább az zavar hogy országúton kialakulnak 50km/h-s konvojok, személyautókkal, így mint egy őrült ezeket is előzgetnem kell. Simán tudna előzni a bmw, és ott szarozik 50-el. A másik az autópályán jobbról előző ámokfutók. Úgy alapjában véve az AI előzés nagyon béna. Nem egyszer láttam belső sávban ÁLLÓ(!) autót amint jobbra indexel.
  • Tappancs83
    Sajnos olyannal még nem találkoztam. :( De ez váltoyatosabbá teszi az MI forgalmat. Nekem nagyon bejött.
  • Man19
    Én már régóta keresek olyat, nincs "több gyalogos" mód??? :D :D
  • Man19
    Természetesen "IS"... :D
  • Tappancs83
    Ezt is érdemes kipróbálni: http://uploaded.net/file/3cuc9n5x
  • Man19
    Próbáld ki ezeket... ;)
    More traffic
    More traffic parking
    Real traffic speed
    Real traffic logos
  • zorrobomber
    Köszi! Ezt fogom kipróbálni.
  • Gabító01
    Ezer köszönet érte!
  • Tappancs83
    Vannak kamionokra is meg ai forgalomban résztvevő gépkocikra is. Küld9m, hogy honnan töltheted le.
    Kamionokhoz:
    http://restacar.hu/forum/index.php?threads/real-logos-v0-5-beta.149/#post-5170
    MI gépjárművekhez:
    http://www.modbox.us/euro-truck-simulator-2-mods/1586-real-3d-ai-vehicles-logos.html
  • Man19
    Ezt a modot, csak simán ki kell csomagolni a mods-ba és annyi???
    http://ets2.lt/en/road-signs-v1-0/
    Csak, mert nem nagyon látni változást... :S
  • Man19
    http://ets2.lt/en/category/other-mods/
    Írd be, hogy traffic... ;)
  • zorrobomber
    Traffic javító mod van?
  • Stig95
    Útban volt a tábla
  • Szabi #22030
    nem szép ez, csak túl sok a hdr :D
  • gera995
    Szia! Szerkesztett kép, vagy hogy ilyen szép neked a kép?
  • Suba1993
    Honnan lehet ezt a pótot letölteni, olyas formában, hogy én is tudjam vontatni? Amúgy nagyon jó!
  • Ördögpalanta62
    nagyon köszi
  • Stig95
    Szerintem ez az.
  • retoucher
    Alvállalkozói fuvar...

• gordon 24
    1000 köszönet!
  • Stig95
    link
    patch from any older version to xxx version (1251)
  • gordon 24
    Hali!

Újra raktam a gépet! Hogy vannak a patchek?

Van sorrend vagy a legújabba aminek nem tudom a számát benne van az összes javítás?

Légy szíves segítsetek!

Köszike.
  • 5665
    Sziasztok! Annyi kérdésem lenne csak hogy ha letöltök egy pályát akkor azt hova tegyem be? Mert ha a modokhoz másolom nem indil el.....!
    KÖszi a választ!
  • Szentis fiu
    Magyar Euro Truck Simulator 2 fórum

Ha érdekel nézd meg és regisztrálj. Tagokat várunk ide.
    Köszi
  • zorrobomber
    Hali! Ezt a közlekedés javító mód-ot merre találom?
  • Fifo
    Tudjátok mi tette volna kicsit élővé ezt a játékot, egy online leaderboard, vagy online statisztika. Lehetne a szinteket, vezetett kilómétert látni, gyorshjtásokat, legtöbbet járt város, kedvenc megbízó, ilyenek. Hamár maga a játék nem tartalmazza...

Persze ez odatett volna ennek a modmániának, ami a fejlesztők szegénysége miatt övezi az ETS-t.
  • Ördögpalanta62
    ezt a modot honnan lehet letölteni?
  • Gabító01
    Egy kis segítség kellene abban, hogy honnan lehetne letölteni a valós logókat tartalmazó modot.Ha egyáltalán van ilyen.
  • Gabító01
    Privátot küldtem mert ide még linket nem tudok.
  • rarma
    Az .scs fájl végződésüeket a mód mappába kell tenni .
    Nem tudom melyik és milyen mód lehet ahol .sii fájlt is mellékeltek , én még olyannal nem találkoztam ez idáig .
    Linket tudsz mellékelni ide a topic-ba , melyik mód az és hol találtad , megnézem én is.
  • Tappancs83
    http://restacar.hu/forum/index.php?threads/1500le-s-motorok-minden-kamionhoz.348/
    1500 Le
    8000 Nm
    Ezek a főbb adatok, a linkből letölthető, de ugyan itt van gyengébb motor is, ha ezt túlzásnak véled.
  • orixon
    a volvonak van egy 750loeros motra...
  • Petidanone
    Sziasztok!
    Olyan kérdésem lenne, hogy most Scaniam van, és a legjobb motor van benne. 730 hp (537kW), 3500 Nm->1000-1350 rpm. Létezik-e ennél jobb motor akármelyik másik kamionnál? mert én sehol nem találok. :/ Köszi Kollégák. További jó utat :DD
  • Tappancs83
    Én nem használok csalásokat, nem sok időm jut sajnos a játékra, de így is a 17-es szinten vagyok, még 2 szállítmány és elérem a 18-ast, akkor lesz elosztható pontom, ha nálad nem jön be, mivel fogalmam sincs melyik verzióval játszol, nem tudok mást mondani,míg nincs elosztható pontom. Nekem klikkelhető felületnek néz ki, +, vagy - jelet szerintem nem fogsz találni, az egyesben azt külön vetted, itt meg símán megtanulod. :)