Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
VEDD MEG CD GALAXISNÁL KAPHATÓ ÖSSZESEN: 6000 FT HA PICK PACK PONTAL KÉRED A SZÁLLÍTÁST
AHOVÁ SZEMÉLYESEN KELL A JÁTÉKÉRT ELMENNED
HÁZHOZSZÁLLÍTÁS DÍJA: 990 FT/CSOMAG IDE VISZONT KIHOZZA A FUTÁR
ha eredeti lenne a játékod, akkor gratulálnék azért, hogy megosztottad jópár emberrel a serialod
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
De mind2 esetben jó nagy hülye vagy.

Elég láma vagyok az ilyen játékokhoz, pedig az ETS régi verzióját már évek óta nyomom. Viszont megrendeltem az ETS2-t, és néhány dolgot nem értek. :( Mit jelentenek ezek a variációk, mint pl: v1.1.11, 1.1.13 ? Ezek online frissítések, vagy mik? És hogy vannak ezek a letölthetõ különbözõ logók, lámpák, kiegészítõk, alváz variációk, egyedi kamion belsõk, külsõk, pótok, sebesség korlátozás feloldások, stb...? Ezeket valakik feltörik, megírják, és be lehet tenni a játékba, vagy mi a csuda ez? Hogy mûködik, leírná valaki egy "újonc" szintjén? Nem zavarják ezek meg a gyári dobozos játékot? Olvasgattam itt, ezek szerint annyi, hogy letöltöm, berakom a megfelelõ mappába, és kész? Köszi. <#help>#help>
Amúgy, hogy van navid, sötét belsõvel?? :)

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
DE
Pozitív:
-belülrõl is szivesen hallgatnám a turbót
-kívülrõl jól szól
Negatív
-amikor fékezek, olyan mintha egy manusz kiabálna valamit, tehát nem a tipikus féket hallom..ez idegesített
ha ez javítva lenne, ajánlanám mindenkinek :)))
De volt olyan rádió, ami Winamp-al ment, de a játékba már nem. Ezt én raktam bele, de jónak kéne lennie, mert összesen 5-öt raktam még bele, ebbõl 2 szól a játékban is, de a többi 3 nem akar, pedig Winamp-al szól mind az 5.
(6x4, 6x2 illetve kis- és nagy fülkés verziók is)
MANos Viktor : tudod cserélgetni õket de meg kell várnod míg az adott kamionon dolgozó sofõr végez a fuvarral.
Asus P8Z77-V, Intel Core i7-3770 3.40 Ghz, Corsair 32GB DDR3, ASUS RTX 2070 SUPER 8GB, WD 1000 GB 7200Rpm, Samsung 860 EVO 500GB SSD, Cooler Master Hyper 212 Evo, Corsair HX 650W, HAF 912 Plus
UMF Hardy DJ 2, MAN TGX \\8/
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Az is meglehet hogy valamelyiknek egy ideig OFFLINE lesz a stream linkje. Pl. a Top10 rádiót, amikor elkészültem a listával, el tudtam indítani, de tegnap este nem...
Egy tipp: Az Európa Rádió egyáltalán nem mûködik! végtelenségig pufferel, ezért csak a feladatkezelõbõl tudok kilépni a játékból.
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Az mitõl van, hogy az online rádióknál van amelyik szól és van amelyik teljesen néma?
Vagy csak többet kell várni némely rádiónál, amíg betölti?
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB