Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csaby
a base.scs-t nekem nem nyitja meg a winrar.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Csaby
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
vársz amig befejezi, majd
scs_extractor base.scs definition
vársz amig befejezi, majd
exit
kell a végére az exit parancs is, és akkor lesz két mappád, a definiton nm kell, mehet kukába.
így csináltad?
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Még pár ködös kép...
Ez még a Magnummal volt...
Minden ami van,felkapcsolva... MAN-ban...
Ez meg amikor már kezdett felszállni a köd.. 😊
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Márt csak azt nem tudom,hogy mikor definiáltam akkor miért üres majdnem minden mappa? Kihagytam volna valamit?
Csak a mappa látszik meg az egyéb nyalánkság,de a lényeg nem.Illetve,hogy tudom vissza rakni?
Tekerd a kormányt ahogy bírod, és nyomd a gázt padlóra.Csak a gyávák nem mernek kérdezni.
És itt örültem hogy volt pár lámpám.. amúgy meg tompított lámpa a neve.. nem távolsági 😊

Olyanba kérném a segítségeteket, hogy véletlenül letöröltem az ets 2 õt.. A doc.and sett.-be csak Profile marad meg. Újra telepítettem a játékot és át tettem a profilomat minden jó felismeri és a betöltés után kilépet ezzel a felírattal Euro Truck 2 mûködése leállt.
Hogyan tudnám vissza hozni a mentésemet?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
valaki nem tudja hogyan tudnám megcsinálni hogy a "matrica" az ajtón ne legyen ilyen pixeles? próbáltam a felbontást növleni de akkor eltûnt minden :S

Csaby
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
: (
😞
De egy próbát megért 😊 XD

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988
ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988

De csak kezdõ vagyok 😊