52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Ördögpalanta62
    összemásoltam a mód mappákat egybe és ezt szeretném exe.filére átalakítani,hogy a másik vinyómon ne legyen 1.8 gb hely foglalás.
  • rarma

Üdv Tonno Szabi !

itt van mégegyszer a .scs kicsomagoló letöltési linkje.
  • rarma

Az .scs fájl kicsomagolásához, EZT használd.
    Ha rar fájlt, fájlokat akarsz kicsomagolni, ahoz jó a winrar progi is.
    Mód mappának lenni kell, mert mikor feltepíted a játékot, azt követően elindul magától a játék,és így ezzel, megjeleníti,legtöbb esetben a mód,save,music,profil, mappákat. A screenshot mappa akkor jelenik meg, mikor játék közben egyszer legalább megnyomod az F10-es gombot, ebben találhatod meg a pillanatképeket, amiket az F10-es gombbal készitesz.
    Így hogy nincs mód mappád, akkor valahogy rosszul telepítetted fel a játékot.
  • Ördögpalanta62
    sziasztok
    lenne egy olyan kérdésem,hogy milyen programmal tudom a mód mappába levő kiegészítőt exe.-be átalakítani?
  • Tonno Szabi
    Helló mindenkinek!!

Még elég új vagyok a játékban.Szeretnék egy kis segítséget kérni,nem tudom kicsomagolni az scs fájlokat és nincs mod mappám sem.
    A játék élethű,de nagyon zavar,hogy a 3tengelyeseken nincs oldallemez.
    Van Winrar es totalcomander is.

Köszi a segítséget
  • matusz09
    Próbáld meg, hogy csak azt a két modot hagyod bent. Tehát a TSM 2.2, illetve a trailer pack-t, és indítás előtt, jobb klikk az ETS 2 ikonjára, ott a "CÉL" mező végére a " jel után nyomsz egy szóközt, és beírod ezt:
    -mm_pool_size 1200
    Tehát valahogy így:
    "D:\game\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -mm_pool_size 1200
    nekem ez az elérési útvonal, de a vége a lényeg. Ezzel megnöveled a játékhoz rendelt memóriaméretet.
    Ha a modok miatt mégsem akar indulni a meglévő profilod, akkor próbáld meg, hogy csinálsz új profilt, és csak ezt a két modot használod, a fent említett parancssorral.
  • Madix
    áhááá értem...:P És ez a klíma? :D bekapcsolom, meg ki ha "úgy adódik?" :D
  • Ivanmaxx

• Gázfröccs
    Hát ha 1.3.1-es patched van akk felesleges leszedni! Viszont, ha nem 1.3.1-es akk azt csinálja, h a premiumot is lehet tuningolni!
  • BBSTi
    Szia!
    Köszi, de amióta beletettem, folyamatosan kilép, valamint elkövettem azt a hibát, hogy a modokkal mentettem, így most ha a modokat kiveszem, nem indul el. buktam az idáig játszott profilt :) Valami ötlet?
  • milos620
    Sziasztok!

Végre megtaláltam a számomra legjobb skint!

Rég töltöttem fel képet így megmutatnám! :)

• Madix
    Mit takar a modok közt itt fent a "prémium tnuning"? "Mi van benne?"
  • matusz09
    http://ets2.lt/en/trailer-pack-for-all-trailers-with-just-play-truck-sim-map-2-2/

parancsolj :D
  • Szabi #24806
    kapcsold ki a HDR-t
  • mzsolti21
    Üdv. Pár kép Romániából.
    Nem tudja valaki hogy az utolsó képen ezt a fura "világítást" hogy lehetne eltüntetni? Majdnem az összes tárgy így virít.

• hun violetta
    melyik mapról van a video:
  • BBSTi
    A TSM 2.2-t megtaláltam, de hogy keressek rá a hozzátartozó trailer pack-ra?
  • BBSTi
    Hello!
    Köszönöm szépen a tippet!
  • matusz09
    Hello!
    Szerintem a TSM map 2.2-t mindenképpen érdemes berakni, meg a hozzá tartozó trailer packot is, mert nagyon feldobja a játékot.
  • BBSTi
    Sziasztok!
    Tetszik az ETS 2, örülök, hogy végre testre is lehet szabni a kamionokat, megjelentek a pótkocsikon a méretjelzők, stb. Pár dolog azonban még hagy kivánni valót maga után. A motor hangja még mindig nem az igazi, hamar felpörög utána gyilkos hangja van:) A másik, hogy a parkolólámpákat is jobban megcsinálhatták volna. A térképen pl. Spanyolországot nem látom, vagy ez csak később lesz elérhető?
    Tudtok olyan modokat, amiket érdemes telepíteni?
  • Szabi #24799
    naja, jól összerakták az SCS-es srácok :D
  • Alias Pingvin
    Gratulálok a videóhoz!Nagyon király lett!Csodálatos!
  • Bala24
    Am tetszik ez a videó
  • vajo
    Mert az előző meghibásodott.
  • szgabe
  • Szabi #24794
    ezt most vajon minek töltötték fel ? :D
  • Szabi #24793
  • Mandoki72
    Helló frank007 nem tudod hogy a spanyol részt miért hagyták ki az ETS 2 ből?
  • frank007
    !
  • szgabe
    Kicsit ellaposodott a fórum. Szerintem már csak Frank007 jelentkezése segíthetne egy kicsit.
    Kérlek adj egy jelet, hogy létezel!
  • i robot
    Kösziiiii!
  • Drope
    Várakoztam a kompra:)

Találkoztam egy kollégával,akivel elég sokáig együtt is haladtam:)

• Szabi #24787
    ha nem kapcsoltad ki, akkor automatán frissít, de amúgy játékindítás után ahol a profilt írja ki, ott van alul a verziószám :)
  • i robot
    Sziasztok!
    Hol tudom megnézni milyen a sim. verziója? Megnéztem a honlapjukat és akad néhány update.
    Nem világos, hogy a Steam magától updatel vagy nekem kell manuálisan.
  • Mandoki72
    Ja, csak a parkolót kellet volna arrébb tenni,mint a valóságban,de amúgy király mód sűrűn viszek oda
    árut mert jó tolatgatós hely.
  • akos25
    Egy kis köd:
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • TopGun
    Ja ertem, koszi, ezekszerint akkor ez a mod csak erdekessegkeppen van bent a jatekban, mint pl. a Tesco-k es a hasonlo helyszinek, mert csak vinni lehet oda arut, onnan hozni nem? :(
  • Ivanmaxx
    MAN hoz kellene valami jó Sound tud valaki?
    1.3.1
  • Istbur
    A TSM map-ok működnek? És melyiket érdemes használni??
  • Drope
    Visszatértem :) Mára ennyi!