52658
-
#24819 összemásoltam a mód mappákat egybe és ezt szeretném exe.filére átalakítani,hogy a másik vinyómon ne legyen 1.8 gb hely foglalás. -
rarma #24818
Üdv Tonno Szabi !
itt van mégegyszer a .scs kicsomagoló letöltési linkje. -
rarma #24817
Az .scs fájl kicsomagolásához, EZT használd.
Ha rar fájlt, fájlokat akarsz kicsomagolni, ahoz jó a winrar progi is.
Mód mappának lenni kell, mert mikor feltepíted a játékot, azt követően elindul magától a játék,és így ezzel, megjeleníti,legtöbb esetben a mód,save,music,profil, mappákat. A screenshot mappa akkor jelenik meg, mikor játék közben egyszer legalább megnyomod az F10-es gombot, ebben találhatod meg a pillanatképeket, amiket az F10-es gombbal készitesz.
Így hogy nincs mód mappád, akkor valahogy rosszul telepítetted fel a játékot. -
#24816 sziasztok
lenne egy olyan kérdésem,hogy milyen programmal tudom a mód mappába levő kiegészítőt exe.-be átalakítani? -
Tonno Szabi #24815 Helló mindenkinek!!
Még elég új vagyok a játékban.Szeretnék egy kis segítséget kérni,nem tudom kicsomagolni az scs fájlokat és nincs mod mappám sem.
A játék élethű,de nagyon zavar,hogy a 3tengelyeseken nincs oldallemez.
Van Winrar es totalcomander is.
Köszi a segítséget -
matusz09 #24814 Próbáld meg, hogy csak azt a két modot hagyod bent. Tehát a TSM 2.2, illetve a trailer pack-t, és indítás előtt, jobb klikk az ETS 2 ikonjára, ott a "CÉL" mező végére a " jel után nyomsz egy szóközt, és beírod ezt:
-mm_pool_size 1200
Tehát valahogy így:
"D:\game\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x86\eurotrucks2.exe" -mm_pool_size 1200
nekem ez az elérési útvonal, de a vége a lényeg. Ezzel megnöveled a játékhoz rendelt memóriaméretet.
Ha a modok miatt mégsem akar indulni a meglévő profilod, akkor próbáld meg, hogy csinálsz új profilt, és csak ezt a két modot használod, a fent említett parancssorral. -
Madix #24813 áhááá értem...:P És ez a klíma? :D bekapcsolom, meg ki ha "úgy adódik?" :D -
Ivanmaxx #24812
-
Gázfröccs #24811 Hát ha 1.3.1-es patched van akk felesleges leszedni! Viszont, ha nem 1.3.1-es akk azt csinálja, h a premiumot is lehet tuningolni! -
BBSTi #24810 Szia!
Köszi, de amióta beletettem, folyamatosan kilép, valamint elkövettem azt a hibát, hogy a modokkal mentettem, így most ha a modokat kiveszem, nem indul el. buktam az idáig játszott profilt :) Valami ötlet? -
milos620 #24809 Sziasztok!
Végre megtaláltam a számomra legjobb skint!
Rég töltöttem fel képet így megmutatnám! :)
-
Madix #24808 Mit takar a modok közt itt fent a "prémium tnuning"? "Mi van benne?" -
matusz09 #24807 http://ets2.lt/en/trailer-pack-for-all-trailers-with-just-play-truck-sim-map-2-2/
parancsolj :D -
#24806 kapcsold ki a HDR-t -
mzsolti21 #24805 Üdv. Pár kép Romániából.
Nem tudja valaki hogy az utolsó képen ezt a fura "világítást" hogy lehetne eltüntetni? Majdnem az összes tárgy így virít.
-
hun violetta #24804 melyik mapról van a video: -
BBSTi #24803 A TSM 2.2-t megtaláltam, de hogy keressek rá a hozzátartozó trailer pack-ra? -
BBSTi #24802 Hello!
Köszönöm szépen a tippet! -
matusz09 #24801 Hello!
Szerintem a TSM map 2.2-t mindenképpen érdemes berakni, meg a hozzá tartozó trailer packot is, mert nagyon feldobja a játékot. -
BBSTi #24800 Sziasztok!
Tetszik az ETS 2, örülök, hogy végre testre is lehet szabni a kamionokat, megjelentek a pótkocsikon a méretjelzők, stb. Pár dolog azonban még hagy kivánni valót maga után. A motor hangja még mindig nem az igazi, hamar felpörög utána gyilkos hangja van:) A másik, hogy a parkolólámpákat is jobban megcsinálhatták volna. A térképen pl. Spanyolországot nem látom, vagy ez csak később lesz elérhető?
Tudtok olyan modokat, amiket érdemes telepíteni? -
#24799 naja, jól összerakták az SCS-es srácok :D -
Alias Pingvin #24798 Gratulálok a videóhoz!Nagyon király lett!Csodálatos! -
Bala24 #24797 Am tetszik ez a videó -
vajo #24796 Mert az előző meghibásodott. -
szgabe #24795 -
#24794 ezt most vajon minek töltötték fel ? :D
-
#24793 -
Mandoki72 #24792 Helló frank007 nem tudod hogy a spanyol részt miért hagyták ki az ETS 2 ből? -
frank007 #24791 ! -
szgabe #24790 Kicsit ellaposodott a fórum. Szerintem már csak Frank007 jelentkezése segíthetne egy kicsit.
Kérlek adj egy jelet, hogy létezel! -
#24789 Kösziiiii! -
Drope #24788 Várakoztam a kompra:)
Találkoztam egy kollégával,akivel elég sokáig együtt is haladtam:)
-
#24787 ha nem kapcsoltad ki, akkor automatán frissít, de amúgy játékindítás után ahol a profilt írja ki, ott van alul a verziószám :) -
#24786 Sziasztok!
Hol tudom megnézni milyen a sim. verziója? Megnéztem a honlapjukat és akad néhány update.
Nem világos, hogy a Steam magától updatel vagy nekem kell manuálisan. -
Mandoki72 #24785 Ja, csak a parkolót kellet volna arrébb tenni,mint a valóságban,de amúgy király mód sűrűn viszek oda
árut mert jó tolatgatós hely. -
#24784 Egy kis köd:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#24783 Ja ertem, koszi, ezekszerint akkor ez a mod csak erdekessegkeppen van bent a jatekban, mint pl. a Tesco-k es a hasonlo helyszinek, mert csak vinni lehet oda arut, onnan hozni nem? :( -
Ivanmaxx #24782 MAN hoz kellene valami jó Sound tud valaki?
1.3.1 -
Istbur #24781 A TSM map-ok működnek? És melyiket érdemes használni?? -
Drope #24780 Visszatértem :) Mára ennyi!