52658
-
peti178 #25985 Első kérdés az lenne milyen vírus irtód van?
Mert nekem ESS6-om de az még sose szirénázott ha módokat szedtem le a játékba. Ha valami más vírusirtód van esetleg próbáld meg ezt innen tudod letölteni: www.eset.hu illetve amivel kapsz licenszet itt találod: http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1111644056 | #11770 hsz! Nem kell kód jobb gomb másolás katt regisztráció feliratra ott bemásolod a kódot egy név nem kell teljes meg email cím és 1 percen belül kapsz emailt amibe ott lesz a licenszkulcsod! Remélem tudtam segíteni! -
#25984 Sziasztok "zorba3333" és " metaxx" ! Köszönöm szépen a tanácsokat és segítségeteket, de még az a bajom, hogy bárhonnan próbálom letölteni a TSM 2,2 -őt szirénázik a vírus irtó és hát nem szívesen tiltanám le a tűzfalat, hogy le tudjam tölteni, mert már az ilyenből volt már elég bajom! Nem tudtok valami megoldást?
Bármelyikőtök segítségét előre is köszi! Üdv. -
metaxx #25983 TSM mapnál új profilt kell kezdeni, hogy legyenek fuvarok. Nem lehet folytatni a régivel, mert egy deka fuvar se lesz sehol. -
BBSTi #25982 Az összes városból eltűntek a fuvarok, a példa a legdurvább eset volt, a lejárati idő még nem telt le. -
Hungarykum #25981 Mikor nézed a fuvarokat a listában, akkor a pótkocsik alatt van egy lejárati idő.
Ha ez lejár, akkor tűnik el a pótkocsi, ha kiválasztottad leszállításra, hanem. -
BBSTi #25980 Valaki segítene? Feltettem a TSM 2.2.1-es fixet és most eltűntek a fuvarjaim. A legdurvább az volt, hogy elindultam egy kicsit messzebb lévő pótkocsiért és mire odaértem, eltűnt :D -
#25979 szép letisztult -
#25978 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
metaxx #25977 A kolléga csak abban akart segíteni, hogy ne fogyjon el a memória, és emiatt ne vagdaljon ki a bugos engine. -
#25976 -
XxXcsabi1987XxX #25975 na nee ez komoly? ha ezeket be írom meg minden,akkor tényleg benne lesz az ETS 2ben egész Magyarország? neem,az lehetetleenn!! :D -
zorba3333 #25974 Bár nem engem szólítottál meg, de hátha tudok segíteni...
Hozzárendelted a szükséges memóriát a játékhoz?
Amennyiben még nem, akkor így teheted meg:
Indítóikon --> Jobb klikk --> Tulajdonságok --> és itt a cél mezőben lévő indítási útvonalban szereplő exe után nyomj egy szóközt, majd írd be ezt:
-mm_pool_size 1200
Ha csak 4Gb, vagy ettől kevesebb memóriád van, akkor az 1200 helyett csak 400-at írj az érték helyére! -
XxXcsabi1987XxX #25973 hát az nem sok,jó lenne a teljes Magyarország :) -
metaxx #25972 csak győr -
metaxx #25971 nincs bent a 2.2 akkor csinál ilyet. a 2.2.1 csak update, önmagában nem elég -
XxXcsabi1987XxX #25970 metaxx,köszönöm a letöltéseket :) csak győr van benne? van van több magyar város is? -
#25969 Köszi a válaszodat, de tudom, hogy mit kell csinálni , hogy aktív legyen a mod és csak a TSM Map van benne, nem 16000, csak 1 db mod és új profil , de csak félig megy a betöltés és vissza ugrik a profilokhoz!
Szerinted? Kösz!
-
metaxx #25968 1. Ha nem jelenik meg, akkor a profil szerkesztésénél be kell pipálni, hogy aktív legyen.
2. Ha kifagyogat, akkor minden modot ki kell venni, és egyesével visszatenni, megnézni, hogy hol fagy.
3. Nem kell és nélkül 16.000 modot berakni, és akkor nem fog fagyni.
Mindösszesen ennyi van nekem is, és bőven elég:
-
#25967 Valami gáz van ezekkel, mert az alsót le lehet tölteni ugyan ,de nem jelenik meg a játékban, még új profillal sem, a másikat meg nem lehet letölteni sem! Bocsesz, hogy közbe kotyogok, de valami nem stimmel ezzel
a TSM Mappal, mert már több helyről próbálkoztam, de vagy ki fagyott tőle a játék vagy meg sem jelent! -
metaxx #25966 Tényleg Győr. A TSM Map tartalmazza. Új profilt kell létrehozz, különben nem lesz fuvarod a városban. Ez fontos.
Itt eléred a 2.2-t: http://ets2.lt/en/trucksim-map-v2-2/
Itt meg a fix-et 2.2.1: http://www.ets-2.com/tsm-map-fix-to-2-2-1/ -
XxXcsabi1987XxX #25965 te metaxx,az a Győr vagy látszat,vagy tényleg valahol ott mászkáltál? bakker az kell nekem is,az valamelyik mod vagy map? a lényeg,hogy ha kettő közül valamelyik,elküldöd nekem? kössz előre is... -
xmute #25964 Boxer, Bart!
Ti mint béta teszterek, tudtok valamit arról, hogy a DLC-t is ki fogják majd adni nektek tesztelésre?
Csak azért mert ha igen akkor abból lehetne saccolni, hogy onnantól kezdve még legalább 1 hónap mire kiadnák hivatalosan, kb. nem?!
Amúgy a patch tesztelése, hogy áll? Hanyadik béta build van már kint az uccsó 1.3.1 patch óta? A béta tesztnek mikor lesz vége?
Gondolom a tesztereknek van egy saját belső fórumuk, ahol egymás közt tudnak kommunikálni, hogy ki mit vett észre a játékba, stb, ott nem zúgolódnak a többiek, hogy mi a péló van már?!
Legalább ti adjatok valami infót a játékról, ha már a fejlesztő szarik tájékoztatni a közösséget, csak képeket dobálnak egy olyan dologról, amiről lassan fél éve tud mindenki, pff...
Köszi!
-
metaxx #25963 -
mzsolti21 #25962 Amikor még tudtam játszani:
-
bem13 #25961 Fent katt a Letöltésekre, ott találod a "No speed limit 120km/h" modot. -
-
lusti12 #25959 Esti kör.
-
#25958 Ez nem Need For Speed :D
Elég oda a 90 km/h -
XxXcsabi1987XxX #25957 nekem van hozzá módom :D -
sirenato #25956 Hello! Hogyan lehet beállítani azt,hogy a kamion ne csak 90km/h-val menjen? -
Hungarykum #25955 Nekem sokszor eszembe jut, hogy repkedek kicsit, aztán mégis mást kezdek csinálni :D -
fs9pilot #25954 Na jóvan' gyerekek... Én azt hiszem elrugaszkodom a földtől egy picit. Megyek Szolnokra reppenni egyet.
Ha benne leszek a kékfényben, akkor nem tudtam leszállni ahogy akartam.
....Az úton lévő kollégáknak addig is balesetmentes vezetést! -
mzsolti21 #25953 És ez sem jó. Bemegyek egy városba és kilép. Már kivettem a RED-et is, csak egy fizika mod van bent. -
Suba1993 #25952 Van olyan kibővített térkép mod, amit úgy is tudnék használni, hogy ne kelljen új mentést nyitnom? -
bakter985 #25951 köszi jó lett -
Hungarykum #25950 Csak annyit kell csinálni, hogy az egyik kamiont 1 hellyel arrább kell rakni.
Az egyik kamiont kicsomagolod és lesz egy ilyen könyvtár:
def\vehicle\truck_dealer\daf\daf_0.sii (0-7-ig valamelyik)
A daf_0.sii fájl nevében lévő számot átírod másra:
PL.: daf_4.sii
Utána megnyitod ezt a fájlt és az elején lesz egy ilyen sor:
tdealer.daf_0
Itt is átírod a számot erre:
Pl.: tdealer.daf_4
Ennyi. Elvileg jó lesz. -
bakter985 #25949 sziasztok.
ritkán szoktam ide irni,mivel álltalában nem szokott oly méretű gondom lenni amivel nem tudok mit kezdeni ,de azonban most egy dolog kifogott rajtam.
hosszas nézelődés után,olvasgatás után,úgy döntöttem hogy felteszem a tsm mapot a 2.2-es verziót.ezzel nem is lett gondom,minden meglett,meegtudtam oldani ahhoz hogy megindúljon,menjen a játék.
a gondom abban van,azzal lett,hogy az egyik amcsi kamion pont ott van ahol nekem eddig az euro 6-os dafom volt,és most azt nem jeleniti meg a játékban,mivel annak a helyén,azoon a helyen egy amcsi csőrös kamion van.
a kérdésem az lenne hogy esetleg ha valaki Közületek játszott ezzel a térképpel és kiegészitéseivel,abban az esetben tudnátok e segiteni abban hogy hogy lehet a dafom megjelenési jelét átirni hogy egy másik helyén jelenjen meg,vagy esetleg főleg ha le lehet cserélni,nem az van hogy le van tiltva ez a lehetőség.
a válaszotok előre is köszönöm,és bizom benne hogy tud segiteni valaki ebben a problémámban... -
#25948 kedd délután -
#25947 -
XxXcsabi1987XxX #25946 sziasztok mikor lesz bent az ETS 2ben Magyarország? valaki tud valamit?