Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát csak emiatt nem is fogok egy GTX 690-est venni, mert más játékok maxxon mennek az 1GB-ossal is 😊
PisiTIME
És megérkeztem...
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
Egy kis pihi...
Melóra fel!
Bécsben összegyûltek páran... ( mögöttem 2-3x ennyien voltak )
My new pc -> || GB 970A-UD3P || - - - || 4GB 1600mhz HyperX RED || - - - || WD 1.5TB || Corsair VS550 || Thermaltake Versa H22
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
használj 125%-os rendert, vagy vegyél vissza a felbontásból
más nem fog segíteni
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!

CB: KIS CSOKY !!HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR!!
Edwin : Olaszországban, vagy Franciában!
Danyr : Váááááááááááááááááááárom már szeretettel 😛
Gis80s : Képet sajnos nemlátom.. de azért bepróbálom a játékba 😞
dgufoplast: Baromi jók lettek a skinek,nagyon bejönnek! Gratula hozzá! <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

ETS2 Multiplayer játékosait várja a Waberer's International Transport Zrt. Csatlakozás: http://myvtc.net/r/664 TeamSpeak: 87.229.120.161:9988
Volna egy kérésem ha módosítok valamit és a készítõk nevét fel tüntetem akkor én azt ki adhatom nem ? és azzal nem sértem meg a készítõket sem 😊 ? vagy is az omsinál úgy volt 😊 konkrétan erre a pakra gondolok (ETS2_Krone_Pack_by_Nordish_and_Bora.scs)mert le van írva benne valami olyasmi Use this pack to enjoy your game and please respect the authors
DO NOT: Upload this mod anywhere else but feel free to repost the link
Cut skins ez és a google nem a legg jobb forditásba és ebbe az van írva hogy ne töltsem fel más hová akkor nem lehet ? mert akkor csak textúra lesz ki adva ? bocs kicsit off is a dolog 😊
Nem tudjátok, hogy ez a híd merre található??

CB: KIS CSOKY !!HAJRÁ SAPA FEHÉRVÁR!!
Állandóan kilép a telepítõ az instalálás kezdetekor. Van erre valami megoldás?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
Biztos lehet abba is valami amit mondol de a valóság meg a játék két külön világ szerintem és a skíneket magamnak csináltam eredetileg de érdekli a népet is a hogy észre vettem azt meg hogy be fejezem csak az ért írtam mert már túl sokk képet raktam be
De én be fejezem mert a végén vita lesz belõle de ha valaki félre értett vagy ilyesmi akkor el nézést 😊
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
...::: LETÖLTÉS :::...
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
DE tetszik a stílus, az hogy nem egy kommersz fehér platóra van valami odahányva arial betûtípussal.....
lehet jönni kövezni 😄
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
2: nem a skinjeidet fikáztam, csak simán kiráz a hideg ettõl a cégtõl...

Asrock 880GXH/USB3|AMD Phenom II X4 B55 3200mhz|Kingston DDR3 1600mhz 4GB|Sapphire HD 5770 Vapor-X 1024MB |Samsung 1TB 7200rpm|LCD Asus VW195D|Chicony Hipro 500W TDU nick: [HUN]Navarro