Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TaRka0107
Most már az a bajom ,hogy a garázsba nem tudok belépni és nem tudom melyik módot kell visszaraknom. Valami mercedes-es faszságot ír és már nincs meg sajnos.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

bocsi ets2 elirtam, de ettõl függetlenül nem megy
A RED2 semmit nem változtat a játék menetén, a térképen, csak és kizárólag a környezeti hatásokat javítja. Ebbõl kifolyólag csak akkor lehet a fagyások és szaggatások oka a RED, ha nem bírja a gép.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Hát ha ETS 2-höz való modot szedtél le az ETS 1-hez, akkor ne csodálkozz, hogy nem megy, de ha nem így van, akkor fogalmam sincs....

Sziasztok!megint nem értem mi a gond!!!letöltöttem és beraktam a modba vagy 2 hete a red et.tegnap eljutottam egy város közelébe ahol egyszerüen kidobott mindig ugyanott ugyanabba a kanyarba.ez mitöl lehet ugyanis ugy is probáltam hogy minden modot ki vettem és akkor is.A RED " ami tegnap jött elvileg mivel lett jobb mert igy már nem szivesen kezdeném elölröl megint a játékot ha nem sokkal!!köszi
sziasztok!
tudna nekem vki.segíteni abban, hogy letöltöttem a peterbilt387-et-de nem jelenik meg egyik kereskedõnél sem!- nem úgy mint a peterbilt 379, melyet megtaláltam az ivecoban!---hol lehet a hiba' -a játékom sajna csak az ets1
elõre is köszi! sziasztok
Sziasztok! Van egy kérdésem hogy a zmodeler-be hogy kell betenni a kamiont hogy megcsináljam ? elõre is köszönöm
Az általad említett "Scania mega mod" a problémás kiegészítõk körébe tartozik. Sok felhasználónál okoz(ott) kisebb nagyobb gondokat.

Sajnos a fejlesztõ nem volt a helyzet magaslatán, mikor ezt a modifikációt készítette.
Több olyan szarvashiba is van benne, amitõl simán összeomlik / összeomolhat a játék, ha használsz egyéb olyan kiegészítõt, amit a "mega mod" is tartalmaz.
Érdemes elolvasni több felhasználó véleményét a "mega mod"-ról:
Vélemények a Scania mega mod-ról

Mindenképp érdemes a game.log fájlban az kezdetû sorokat átnézni, mert ebbõl legtöbb esetben kideríthetõ a fagyás oka.

Amennyiben teljesen elakadtál, szvsz érdemes megkérdezned Restacar-on RalphWlad-tól, hogy mit lehet ilyenkor tenni.
Igen sok kiváló kiegészítõt, leírást, és egyéb segédanyagot készített már a játékhoz, ismeri csínját bínját a programnak, és mindig segít, ha kérdezel tõle a fórumon.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Hasonló esetek vannak nálam is :D

Nálam volt, hogy elõzött személyautó DUPLA záróvonalnál, KANYARBAN! - Indexelt visszafelé a szerencsétlen a sávomba... Mondom indexeljél csak h*lyegyerek! :DDD Ennek tetejében még meg sem tudott elõzni, a vicc ez volt.

///M I Love BMW. :)

gomze
Van még mit tanítani az AI-knak <#nevetes1><#eplus2>

Jöhetne a magyar map mert záróvonalas elõzésbõl sincs hiány.
XD Ez a rohanás....
Azt is szeretem, mikor a busz akar elõzni, aztán valahogy mindig hátrább kerül XD

Hogy tovább fokozzam az élvezeteket:

Elölrõl:

Ugyanez, hátúlrú:

Útfelújítás címén, 1 sáv volt járható, a forgalmat pedig jelzõlámpa irányította. Zöldet kaptunk, elindultam hát, de látom hogy kedves barátom (ami a fehér kocsi elõttem az elsõ képen) lassít, majd megáll. Hát, látom hogy zöldike in front of the white car, elõzött volna, de elb*szta! Nem kicsit, nagyon! Fasírtban voltam. Mögöttem 2cm -re kamion, elõttem 2cm-re a fehér autó. Ahogy a második képen látszik, az én sávomban a kocsisor vége belelógott, így a másik sáv nem tudott átjönni oda, hiába volt nekik zöld. <#idiota><#idiota>

Képfeltöltés miatt ki kellett lépni, így az AI megúszta, hogy utólag elcsapjam :D

Én is csak néztem, hogy mi van. <#idiota>

Szabi
sakk-matt <#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

wollnerd
LOL, már látom hogy a bal oldalon is akart valaki elõzni... XD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Megunta a várakozást és inkább tolakodni akart, de szerencsétlenül járt. XD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ördögi kör

köszi erre voltam kiváncsi köszönöm
gomze
-Nagyobb a térkép (több város, nagyobb távolságok)
-Gazdagabb az élõ világ ( emberek a városokban, és állatok a városokon kívül)
-Jobb grafika ( pl dinamikus árnyékolás, részletesebben kidolgott objektumok)
-Több kamion márka (pl DAF Xf105, Renault Premium)
-Tuningolhatók a kamionok
-Több féle pótkocsi, és szállítmány
-Változatosabb AI forgalom
-Választható a játék nyelve (magyarországon alapból magyar)
-Egyéb újdonságok (vasúti átjáró, csalagút Franciaország és Anglia között, komp járatok angliába)

köszi a választ de mitöl jobb a grafika a játék mód vagy miért bocsi de kiváncsi vagyok.lényegébe a 2-rész meg van csak érdekel pl.nagyobb e a térkép a régibe
Egyszerûen jobb! :))

sziasztok mivel gondolom itt már sokan játszotatok az EURO TRUCK 2009-el valaki meg tudja mondani mi a külömbség a 2009 és a mostani 2-dik rész között köszönöm
TaRka0107
Scania mega mód-al van probléma, akárhogy próbálom kivenni, pipát kivenni a módból, új játékot kezd és amikor tölteném be a mentésemet, akkor kifagy.

Édesszájuaknak<#finom>
Nálam is hasonló problémák vannak, ha beteszem ezt az új gépet krakkkkk!
Nélküle simán megy, úgy fél éve... :)
TaRka0107
Nekem ettõl az új Daf-tól is fagy a játék, valami nagy gebasz van nálam a módoktól:DDDD

TruckSim Map 2.2-t használok. Mi lehet az oka annak, hogy egyes városokban, pl. Bécsben a pótok kerekei nem látszanak?
A hátsó két kép bonus- .Re

Mindjárt ott vagyok Prágába<#ravasz1>
Hmm, ha mostanában mki DAF-ot hajt akkor én is teszek még pár képet!

Még több kép (akit érdekel) <#papakacsint>

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

TaRka0107
Okés, majd megpróbálom. Köszi a sok segítséget. Remélem már sikerülni fog.

Hali. megtudnátok mondani h hol találok olyat h MANci belsõ nézete normálisabb legyen! ?? valahol láttam már de nem tom h hol..köszike
Megyek a szekérré' <#hehe>

#25506: Én Amsterdamba vettem szalonból, lehet utcai kereskedésben nincs!

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

2008 ban kezdtem kamionozni 18 Wos america acrossal,gyenge géppel kevés ideig,utánna 18 Wos Haulin 1év. 2009 ben kezdtem el az ets-t kb 2 évig 12 térképen nyomtam,de nem végig mert mindig jött utánna másik. Aztán jött a mix map 1.3-és a plus bõvitett világtérkép ezt csináltam végig kb 1 évig, munka és gyerek mellett. Majd ha az ets 2 ben is szórják a térképeket, akkor nem lesz ennyi idõ fórumozni. Bár még akkor nem is figyeltem van e fórum csak szedtem az extrákat meg játszottam.<#vigyor2><#wave>.
Sziasztok! Valaki nem tudná ezt a kamiont megcsinálni nagyon megköszönném

http://www1.picturepush.com/photo/a/11487694/1024/Euro-Truck-Simulator-2/temmel3.png

"A hiba valóban a Te készülékedben van" :D
Viccet félretéve...
Nagyon valószínû, hogy valami valamivel nagyon csúnyán összeakad nálad, ami a játék összeomlásához vezet.

Elsõ körben próbáld meg kideríteni, hogy melyek azok a módosítások, amelyek akadnak egymással.
Amennyiben még nem csináltál ilyet, itt egy kitûnõ, jól érthetõ leírás róla.
Összeakadó módok helyreállítása

Elsõ lépésként a régebben használt eredeti céglogó V1.0, és V2.0 módokat kapcsold ki ideiglenesen (persze csak ha használod õket :) mert a Lidl mód tartalmaz saját céglogókat. A leírásban említett módon megtudod nézni, melyek akadnak, ha egyáltalán akadnak, és a szükséges módosítás után simán visszakapcsolható. Ha nem használtad az említett kiegészítõket, akkor természetesen ezen a téren nincs semmi tenni valód.

Második lépésként nézd meg szintén a leírás alapján, hogy az általad használt félpótkocsik közül melyiket használja a Lidl mód is, és ezeket szintén nézd át a leírás alapján, majd javítsd a hibákat, természetesen ha van ha.
Cirka 2x5-7 perc (Lidl mód + hozzá tartozó félpót pakk átnézése) ráfordítással kideríthetõ mi a gond, miután belejössz a dologba a késõbbiekben 2-3 perc bõven elég rá.

Ez a két dolog befolyásolhatja a Lidl mód mûködését jelentõsen.
Egyébként a szóban forgó kiegészítõ helyes mûködése normál esetben mindössze annyi elõvigyázatosságot követel, hogy indítás elõtt az említett céglogók, valamint félpót kiegészítõk legyenek kikapcsolva, majd indítás után egyenként visszakapcsolva rögtön kiderül, ha valami gáz van.
Neked valószínû, hogy ez a folyamat kerülte el a figyelmedet, ezért rögtön telepítetted, ráindítottál, és megtörtént a baj.

Ha minden kötél szakad, akkor egy korábbi mentésed bemásolásával vissza tudod állítani a hibát megelõzõ állapotot, majd a helyes sorrendet betartva gond nélkül telepítheted a Lidl módot.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Misuka963
Gyönyörû<#eljen><#taps><#wow1>

Jó éjszakát! :) <#wave>
TaRka0107
Valami nagy gebasz van itt nálam, kiveszem a pipát a módoknál, elindítanám a profilom és új játékot akar kezdeni, utána meg kiválasztom a várost és kidob a játék.

TaRka0107
Most meg azt csinálja, hogy mennék rá a profilra és úgy dob ki, pedig minden mód bent van.:D

Köszi a válaszokat fs9pilot és SZABI-VIP -nak. Gondoltam én is félig meddig, hogy kamu lehet,ezért is kérdeztem rá itt, kiváncsi voltam hogy többiek mit mondanak rá.
Gondolom akkor ez is kamu ami ezen EZEN LINKEN TALÁLHATÓ LETÖLTÉS mint a videó is.

Jó persze.. :DDDD Berak a videóba állóképeket, amin a kamionok felé random hasraütés szerûen nickek vannak írva.. 10 perc alatt összeteszem Sony Vegas-al, de még Movie Maker -el is megkockáztatnám. <#idiota>

Szabi
28. másodpercig néztem, igen biztos hogy kamu, ahogy végigkattintgatod a linkeket arra õ minimális pénzt kap..

"Nulla tenaci invia est via"

Sziasztok !

Megint napvilágot látott egy videó ETS2 multiról. Arra lennék kiváncsi, hogy ez is ugyan olyan szemfényvesztés, a közelmúltban lévõ videó?.

http://www.youtube.com/v/gq94MaD6A5c&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

OLDAL LINK

TaRka0107
Okok, megpróbálom. Köszi!