Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tessék Ricsike9214

http://ets2.lt/en/marcopolo-g7-1200-4x2-bus-v-2-0/#more-10061
Hali, egy kérdés. tudnátok vmi linket küldeni, ahol normális bus okat tudok letölteni, úgy gondolom h amikor megyek vele, akk a belsõ nézet az kamion...nem bus, nem tom mi az oka, tudnátok vmit küldeni!!😊 köszike
tolem is 3 kep

sziasztok kérdezném hogy van két dátum és idõ a határidõ résznél most mejik számit mejiket kell néznem a pontos leszálitás véget a másik a tréler vagyis a rakomány suja számit mijen gyenge vagy épen erös kamionom van mert gyanitom de ezt csak én gondolom egy 320 lovas kamionnal nem célszerü nehéz rakományt vinni mert ki csinálja a motort

Fehérvárra kéne menni,de a térkép neem en ge di.<#sir>
Oliverius
Ha felrakod mehetsz észak Afrikába és Európa bejárható részei is bõvültek, nem utolsó sorban több lett a dimbes dombos útszakasz.

nem tudtok valami hasznos modot bele? amit érdemes felrakni?
HAli ez a mod mit takar érdemes felrakni? TruckSim Map 2.2

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Szia!

Ez a TSM Trailer Pack-ban van

TSM Trailer Pack
TaRka0107
Amit linkelt nekem zorba, total commander-ben a mappaszinkronizáció.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Szabi
<#fejvakaras>

"Nulla tenaci invia est via"

TaRka0107
Valaki meg tudja mondani a valódimód jelszavát? Scania mega módd-al eléggé összeakad és szinkronizálás után kéri a jelszót.

BBSTi!
Ez melyik pót mod? Válaszodat elõre is köszi!
A Hungarocamion és a Merkuros pótokat honnan lehet letölteni ?
Ugyanott, ahol az elõzõ alvázak is vannak. ets2.lt
Köszönöm szépen! a TSM 2.2 Hol tölthetõ le?
Igen, ez a TSM 2.2. Valahol Afrikában repkednek a csészeljak...

M.A.N. 8x4
Scania 8x4
Nekem az utóbbi teljesen jól müködik a TSM 2.2 Mappal, amiben sajna nincs Magyarország, sem Románia....
@Hungarykum
@fs9pilot
No én ugyaígy jártam, csak éjjel és ezzel:

Kicsit meglepõdtem, mikor egy keresztezõdés után egy enyhén felfelé és balra kanyarodó úton szembejött egy Qashqai....
Szia, ez map lenne?
Sziasztok! Szükségem lenne egy 8x4/8x6 os alvázra tudnátok linkelni egyet? Illetve egy Románia, vagy Magyarországi map ha elérhetõ valahol! Elõre is köszönöm
Volvo Fh12 460
hello!
Egy videó linket tud nekem vki adni pótkocsi konvertáláshoz Ets 2 -höz??
Köszönöm szépen elöre is a segitséget!!

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

Nekik is tetszik az ETS2<#eljen>
UFÓ!!!! <#alien>

😄
TaRka0107
Megoldottam 😊))

TaRka0107
Most már az a bajom ,hogy a garázsba nem tudok belépni és nem tudom melyik módot kell visszaraknom. Valami mercedes-es faszságot ír és már nincs meg sajnos.

bocsi ets2 elirtam, de ettõl függetlenül nem megy
A RED2 semmit nem változtat a játék menetén, a térképen, csak és kizárólag a környezeti hatásokat javítja. Ebbõl kifolyólag csak akkor lehet a fagyások és szaggatások oka a RED, ha nem bírja a gép.

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Hát ha ETS 2-höz való modot szedtél le az ETS 1-hez, akkor ne csodálkozz, hogy nem megy, de ha nem így van, akkor fogalmam sincs....

Sziasztok!megint nem értem mi a gond!!!letöltöttem és beraktam a modba vagy 2 hete a red et.tegnap eljutottam egy város közelébe ahol egyszerüen kidobott mindig ugyanott ugyanabba a kanyarba.ez mitöl lehet ugyanis ugy is probáltam hogy minden modot ki vettem és akkor is.A RED " ami tegnap jött elvileg mivel lett jobb mert igy már nem szivesen kezdeném elölröl megint a játékot ha nem sokkal!!köszi
sziasztok!
tudna nekem vki.segíteni abban, hogy letöltöttem a peterbilt387-et-de nem jelenik meg egyik kereskedõnél sem!- nem úgy mint a peterbilt 379, melyet megtaláltam az ivecoban!---hol lehet a hiba' -a játékom sajna csak az ets1
elõre is köszi! sziasztok
Sziasztok! Van egy kérdésem hogy a zmodeler-be hogy kell betenni a kamiont hogy megcsináljam ? elõre is köszönöm
Az általad említett "Scania mega mod" a problémás kiegészítõk körébe tartozik. Sok felhasználónál okoz(ott) kisebb nagyobb gondokat.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Sajnos a fejlesztõ nem volt a helyzet magaslatán, mikor ezt a modifikációt készítette.
Több olyan szarvashiba is van benne, amitõl simán összeomlik / összeomolhat a játék, ha használsz egyéb olyan kiegészítõt, amit a "mega mod" is tartalmaz.
Érdemes elolvasni több felhasználó véleményét a "mega mod"-ról:
Vélemények a Scania mega mod-ról

Mindenképp érdemes a game.log fájlban az kezdetû sorokat átnézni, mert ebbõl legtöbb esetben kideríthetõ a fagyás oka.

Amennyiben teljesen elakadtál, szvsz érdemes megkérdezned Restacar-on RalphWlad-tól, hogy mit lehet ilyenkor tenni.
Igen sok kiváló kiegészítõt, leírást, és egyéb segédanyagot készített már a játékhoz, ismeri csínját bínját a programnak, és mindig segít, ha kérdezel tõle a fórumon.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Hasonló esetek vannak nálam is 😄

Nálam volt, hogy elõzött személyautó DUPLA záróvonalnál, KANYARBAN! - Indexelt visszafelé a szerencsétlen a sávomba... Mondom indexeljél csak h*lyegyerek! 😄DD Ennek tetejében még meg sem tudott elõzni, a vicc ez volt.

///M I Love BMW. :)

gomze
Van még mit tanítani az AI-knak <#nevetes1><#eplus2>

Jöhetne a magyar map mert záróvonalas elõzésbõl sincs hiány.
XD Ez a rohanás....
Azt is szeretem, mikor a busz akar elõzni, aztán valahogy mindig hátrább kerül XD

Hogy tovább fokozzam az élvezeteket:

Elölrõl:

Ugyanez, hátúlrú:

Útfelújítás címén, 1 sáv volt járható, a forgalmat pedig jelzõlámpa irányította. Zöldet kaptunk, elindultam hát, de látom hogy kedves barátom (ami a fehér kocsi elõttem az elsõ képen) lassít, majd megáll. Hát, látom hogy zöldike in front of the white car, elõzött volna, de elb*szta! Nem kicsit, nagyon! Fasírtban voltam. Mögöttem 2cm -re kamion, elõttem 2cm-re a fehér autó. Ahogy a második képen látszik, az én sávomban a kocsisor vége belelógott, így a másik sáv nem tudott átjönni oda, hiába volt nekik zöld. <#idiota><#idiota>

Képfeltöltés miatt ki kellett lépni, így az AI megúszta, hogy utólag elcsapjam 😄

Én is csak néztem, hogy mi van. <#idiota>

Szabi
sakk-matt <#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

wollnerd
LOL, már látom hogy a bal oldalon is akart valaki elõzni... XD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

wollnerd
Megunta a várakozást és inkább tolakodni akart, de szerencsétlenül járt. XD

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Ördögi kör

köszi erre voltam kiváncsi köszönöm
gomze
-Nagyobb a térkép (több város, nagyobb távolságok)
-Gazdagabb az élõ világ ( emberek a városokban, és állatok a városokon kívül)
-Jobb grafika ( pl dinamikus árnyékolás, részletesebben kidolgott objektumok)
-Több kamion márka (pl DAF Xf105, Renault Premium)
-Tuningolhatók a kamionok
-Több féle pótkocsi, és szállítmány
-Változatosabb AI forgalom
-Választható a játék nyelve (magyarországon alapból magyar)
-Egyéb újdonságok (vasúti átjáró, csalagút Franciaország és Anglia között, komp járatok angliába)

köszi a választ de mitöl jobb a grafika a játék mód vagy miért bocsi de kiváncsi vagyok.lényegébe a 2-rész meg van csak érdekel pl.nagyobb e a térkép a régibe
Egyszerûen jobb! 😊)

sziasztok mivel gondolom itt már sokan játszotatok az EURO TRUCK 2009-el valaki meg tudja mondani mi a külömbség a 2009 és a mostani 2-dik rész között köszönöm