Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
tudna nekem vki.segíteni abban, hogy letöltöttem a peterbilt387-et-de nem jelenik meg egyik kereskedõnél sem!- nem úgy mint a peterbilt 379, melyet megtaláltam az ivecoban!---hol lehet a hiba' -a játékom sajna csak az ets1
elõre is köszi! sziasztok
Több olyan szarvashiba is van benne, amitõl simán összeomlik / összeomolhat a játék, ha használsz egyéb olyan kiegészítõt, amit a "mega mod" is tartalmaz.
Érdemes elolvasni több felhasználó véleményét a "mega mod"-ról:
Vélemények a Scania mega mod-ról
Mindenképp érdemes a game.log fájlban az
Amennyiben teljesen elakadtál, szvsz érdemes megkérdezned Restacar-on RalphWlad-tól, hogy mit lehet ilyenkor tenni.
Igen sok kiváló kiegészítõt, leírást, és egyéb segédanyagot készített már a játékhoz, ismeri csínját bínját a programnak, és mindig segít, ha kérdezel tõle a fórumon.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
///M I Love BMW. :)
Azt is szeretem, mikor a busz akar elõzni, aztán valahogy mindig hátrább kerül XD
Elölrõl:
Ugyanez, hátúlrú:
Útfelújítás címén, 1 sáv volt járható, a forgalmat pedig jelzõlámpa irányította. Zöldet kaptunk, elindultam hát, de látom hogy kedves barátom (ami a fehér kocsi elõttem az elsõ képen) lassít, majd megáll. Hát, látom hogy zöldike in front of the white car, elõzött volna, de elb*szta! Nem kicsit, nagyon! Fasírtban voltam. Mögöttem 2cm -re kamion, elõttem 2cm-re a fehér autó. Ahogy a második képen látszik, az én sávomban a kocsisor vége belelógott, így a másik sáv nem tudott átjönni oda, hiába volt nekik zöld. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

-Gazdagabb az élõ világ ( emberek a városokban, és állatok a városokon kívül)
-Jobb grafika ( pl dinamikus árnyékolás, részletesebben kidolgott objektumok)
-Több kamion márka (pl DAF Xf105, Renault Premium)
-Tuningolhatók a kamionok
-Több féle pótkocsi, és szállítmány
-Változatosabb AI forgalom
-Választható a játék nyelve (magyarországon alapból magyar)
-Egyéb újdonságok (vasúti átjáró, csalagút Franciaország és Anglia között, komp járatok angliába)
Nélküle simán megy, úgy fél éve... :)
Még több kép (akit érdekel) <#papakacsint>#papakacsint>
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

#25506: Én Amsterdamba vettem szalonból, lehet utcai kereskedésben nincs!
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
2008 ban kezdtem kamionozni 18 Wos america acrossal,gyenge géppel kevés ideig,utánna 18 Wos Haulin 1év. 2009 ben kezdtem el az ets-t kb 2 évig 12 térképen nyomtam,de nem végig mert mindig jött utánna másik. Aztán jött a mix map 1.3-és a plus bõvitett világtérkép ezt csináltam végig kb 1 évig, munka és gyerek mellett. Majd ha az ets 2 ben is szórják a térképeket, akkor nem lesz ennyi idõ fórumozni. Bár még akkor nem is figyeltem van e fórum csak szedtem az extrákat meg játszottam.<#vigyor2>#vigyor2><#wave>#wave>.
http://www1.picturepush.com/photo/a/11487694/1024/Euro-Truck-Simulator-2/temmel3.png

Viccet félretéve...
Nagyon valószínû, hogy valami valamivel nagyon csúnyán összeakad nálad, ami a játék összeomlásához vezet.
Amennyiben még nem csináltál ilyet, itt egy kitûnõ, jól érthetõ leírás róla.
Összeakadó módok helyreállítása
Elsõ lépésként a régebben használt eredeti céglogó V1.0, és V2.0 módokat kapcsold ki ideiglenesen (persze csak ha használod õket :) mert a Lidl mód tartalmaz saját céglogókat. A leírásban említett módon megtudod nézni, melyek akadnak, ha egyáltalán akadnak, és a szükséges módosítás után simán visszakapcsolható. Ha nem használtad az említett kiegészítõket, akkor természetesen ezen a téren nincs semmi tenni valód.
Második lépésként nézd meg szintén a leírás alapján, hogy az általad használt félpótkocsik közül melyiket használja a Lidl mód is, és ezeket szintén nézd át a leírás alapján, majd javítsd a hibákat, természetesen ha van ha.
Cirka 2x5-7 perc (Lidl mód + hozzá tartozó félpót pakk átnézése) ráfordítással kideríthetõ mi a gond, miután belejössz a dologba a késõbbiekben 2-3 perc bõven elég rá.
Ez a két dolog befolyásolhatja a Lidl mód mûködését jelentõsen.
Egyébként a szóban forgó kiegészítõ helyes mûködése normál esetben mindössze annyi elõvigyázatosságot követel, hogy indítás elõtt az említett céglogók, valamint félpót kiegészítõk legyenek kikapcsolva, majd indítás után egyenként visszakapcsolva rögtön kiderül, ha valami gáz van.
Neked valószínû, hogy ez a folyamat kerülte el a figyelmedet, ezért rögtön telepítetted, ráindítottál, és megtörtént a baj.
Ha minden kötél szakad, akkor egy korábbi mentésed bemásolásával vissza tudod állítani a hibát megelõzõ állapotot, majd a helyes sorrendet betartva gond nélkül telepítheted a Lidl módot.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Gondolom akkor ez is kamu ami ezen EZEN LINKEN TALÁLHATÓ LETÖLTÉS mint a videó is.
"Nulla tenaci invia est via"
Megint napvilágot látott egy videó ETS2 multiról. Arra lennék kiváncsi, hogy ez is ugyan olyan szemfényvesztés, a közelmúltban lévõ videó?.
OLDAL LINK