Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://ets2.lt/en/marcopolo-g7-1200-4x2-bus-v-2-0/#more-10061

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
Ez melyik pót mod? Válaszodat elõre is köszi!
M.A.N. 8x4
Scania 8x4
Nekem az utóbbi teljesen jól müködik a TSM 2.2 Mappal, amiben sajna nincs Magyarország, sem Románia....
@fs9pilot
No én ugyaígy jártam, csak éjjel és ezzel:
Kicsit meglepõdtem, mikor egy keresztezõdés után egy enyhén felfelé és balra kanyarodó úton szembejött egy Qashqai....
Egy videó linket tud nekem vki adni pótkocsi konvertáláshoz Ets 2 -höz??
Köszönöm szépen elöre is a segitséget!!
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
😄
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
tudna nekem vki.segíteni abban, hogy letöltöttem a peterbilt387-et-de nem jelenik meg egyik kereskedõnél sem!- nem úgy mint a peterbilt 379, melyet megtaláltam az ivecoban!---hol lehet a hiba' -a játékom sajna csak az ets1
elõre is köszi! sziasztok
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Több olyan szarvashiba is van benne, amitõl simán összeomlik / összeomolhat a játék, ha használsz egyéb olyan kiegészítõt, amit a "mega mod" is tartalmaz.
Érdemes elolvasni több felhasználó véleményét a "mega mod"-ról:
Vélemények a Scania mega mod-ról
Mindenképp érdemes a game.log fájlban az
Amennyiben teljesen elakadtál, szvsz érdemes megkérdezned Restacar-on RalphWlad-tól, hogy mit lehet ilyenkor tenni.
Igen sok kiváló kiegészítõt, leírást, és egyéb segédanyagot készített már a játékhoz, ismeri csínját bínját a programnak, és mindig segít, ha kérdezel tõle a fórumon.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
///M I Love BMW. :)
Azt is szeretem, mikor a busz akar elõzni, aztán valahogy mindig hátrább kerül XD
Elölrõl:
Ugyanez, hátúlrú:
Útfelújítás címén, 1 sáv volt járható, a forgalmat pedig jelzõlámpa irányította. Zöldet kaptunk, elindultam hát, de látom hogy kedves barátom (ami a fehér kocsi elõttem az elsõ képen) lassít, majd megáll. Hát, látom hogy zöldike in front of the white car, elõzött volna, de elb*szta! Nem kicsit, nagyon! Fasírtban voltam. Mögöttem 2cm -re kamion, elõttem 2cm-re a fehér autó. Ahogy a második képen látszik, az én sávomban a kocsisor vége belelógott, így a másik sáv nem tudott átjönni oda, hiába volt nekik zöld. <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2
PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

-Gazdagabb az élõ világ ( emberek a városokban, és állatok a városokon kívül)
-Jobb grafika ( pl dinamikus árnyékolás, részletesebben kidolgott objektumok)
-Több kamion márka (pl DAF Xf105, Renault Premium)
-Tuningolhatók a kamionok
-Több féle pótkocsi, és szállítmány
-Változatosabb AI forgalom
-Választható a játék nyelve (magyarországon alapból magyar)
-Egyéb újdonságok (vasúti átjáró, csalagút Franciaország és Anglia között, komp járatok angliába)