Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennyire bonyolult? :D hát leírom még egyszer :)
Dokumentuok/Euro Truck Simulator 2/ mod
ebbe a mappába rakod a kamionokat,majd a játékban profil szerkesztésnél a módokat bepipálod utána azt hiszem jó lesz :D
Stig95
Talán ha nem a weboldalt hanem a képet linkelnéd be jó lenne. :)

Ki mondta, hogy f??det rám?!

ennyi :)
Dokumentuok >> Euro Truck Simulator 2 >> mod
:)
Ha letöltök egy kamiont akkor azt hová kell be tenni?
Miért nem hozza be képet amit feltettem?

[

Egy kis gyors fuvar közben a kollegát is lencse végre kaptam. :)
Yusuf-féle "magyar" map? Részvétem...

Az akarok egy kicsit csalni,mert volt egy mentésem és valamilyen módon el tûnt és kellene egy kis pénz!
én innen töltöttem le Magyarországot: >> http://users.atw.hu/eurotruck/downloads.php?cat_id=37
jutiput
Szia! Kár, hogy csalással akarsz játszani, mert így elveszíted azt a dolgot, amit " játéknak" neveznek, de lehet, hogy még ebben is fog segíteni valaki!Üdv.<#rinya>

Grat, nekünk még elméletben sem sikerült, de gondolom a feloldás is elméletileg fog menni.

sirenato: mindenben lehet csalni, de nem érdemes, mert ez nem verseny. Lehet komplett save-t letölteni garázsok, pénz, alkalmazott számolatlanul, és......
jutiput
Szia! Tudod az az érdekes, hogy tök új vagy itt és már neked van elméletileg Magyarország mapod, ha jól értem! Akik, meg itt vagyunk " száz" éve , csak türelmesen várjuk a most készûlõ magyar térképet! Áruld már el lécci, hogy honnan van és milyen az a magyar map mod!? Köszi! Üdv.<#pardon1>

Sziasztok! Hogyan lehet csalni a játékban?
sziasztok
én itt tök új vagyok,most regisztráltam ide nem rég
én is jó pár napja nyomom az ETS 2öt
nos lenne egy olyan kérdésem,hogy elméletileg be raktam egész Magyarországot
meg hát vannak olyan pályák,amik le vannak zárva :( a kérdésem az lenne,hogy azokat hogy tudnám feloldani? illetve esetleg vannak hozzá mentések? ha tudtok valamit,jelezzetek (jó lenne,ha minél elõbb minden pálya nyitva lenne elõttem) :) KÖSZÖNÖM elõre is a segítségeteket.! :)
norbee46
Hát nem tudom. Ha abból indulok ki hogy Red2 is feldobja a játékot és itt a hsz-ekbõl is kiderül hogy olyan emberek is elõvették a játékot újra akik már úgymond a "sarokba vágták".
Nagy köszönet tényleg minden moddernek mert szerintem is õk azok akik életben tartják a játékot!
De ettõl függetlenül biztos vannak olyan emberek is akik megvennék a DLC-t ennyi idõ után is. (nem vagyunk egyformák)

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Szerintem azok sem tudják akiknek ki kellett volna már adniuk a korábbi infók alapján. egyébként már lassan értelmét is veszti a dolog, mivel a játékot többen már nem igazán veszik meg, akiknek meg már megvan egyre kevesebb idõt töltenek vele, tisztelet a kivételnek..
Én a kivétel vagyok.<#wink>
A csehek készülnek az újabb, fizetõs játékokkal és a pénz beszél...
Titokban azért reménykedem és ezért választom a -locsolás esõ elõtt- taktikát, hátha ennek hatására megsegít minket az ég és megjelenik végre legalább a patch, a DLC nem különösebben érdekel, mert hála lelkes moddereinknek el vagyunk és remélhetõleg el leszünk látva használható modokkal.
Legjobban frank007 munkájában bízom és nagyon nagyon várom.....
norbee46
Nem tudom mikor jön az új patch.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

Köszi ígymár megy is!:) Látszik hogy rég játszottam már vele.. Várom már az új patch-et mikor jön ki??

Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB

norbee46
Profilnál szerkeszt gomb és ott már látnod kellene a mod-okat, pipa be a red2 elé és go.

A határidõnél a 2. dátum kell (jobb oldali)
Ez alatt van még egy "Hátralévõ idõ" ami visszafele számol. Én ezt szoktam nézni leginkább, hogy mennyi idõ van a szállítási határidõ végéig.

A nehezebb rakományoknál számít a kamion ereje. A 25t-ás rakományokhoz (ha nem akarsz velük kínlódni) érdemes olyan kamiont venni, amihez van erõsebb motor.
Ilyen kamionok: Mercedes (598 LE), MAN (680 LE), SCANIA (730 LE), Volvo (750 LE)
Ezekhez a motorokhoz természetesen el kell érni egy adott szintet, hogy megtudd venni.
Persze a gyengébb kamionok is elhúzzák a nehéz pótkocsikat, de ha jön egy hosszabb és meredekebb emelkedõ, akkor némelyik kamion igen megszenved vele.

Valaki help!!
Már körülbelül 3 hónapjha nemjátszottam az euro truck-al most akartam vele újra játszani kitöröltem a REd-et beraktam a red2 õt és nem akar menni! Hiába rakom be szerintem nem mûködik mert a menü meg a betöltések gyáriak lettek!! Valamint Tudtommal régen a profilba lépésnél kilehetett választani hogy mien módok fussanak na most azt se találom..

Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB

köszönöm:))
tessék Ricsike9214

http://ets2.lt/en/marcopolo-g7-1200-4x2-bus-v-2-0/#more-10061
Hali, egy kérdés. tudnátok vmi linket küldeni, ahol normális bus okat tudok letölteni, úgy gondolom h amikor megyek vele, akk a belsõ nézet az kamion...nem bus, nem tom mi az oka, tudnátok vmit küldeni!!:) köszike
tolem is 3 kep

sziasztok kérdezném hogy van két dátum és idõ a határidõ résznél most mejik számit mejiket kell néznem a pontos leszálitás véget a másik a tréler vagyis a rakomány suja számit mijen gyenge vagy épen erös kamionom van mert gyanitom de ezt csak én gondolom egy 320 lovas kamionnal nem célszerü nehéz rakományt vinni mert ki csinálja a motort

Fehérvárra kéne menni,de a térkép neem en ge di.<#sir>
Oliverius
Ha felrakod mehetsz észak Afrikába és Európa bejárható részei is bõvültek, nem utolsó sorban több lett a dimbes dombos útszakasz.

nem tudtok valami hasznos modot bele? amit érdemes felrakni?
HAli ez a mod mit takar érdemes felrakni? TruckSim Map 2.2

Aztali gép : AMD Athlon x64 X2 5600+ 4gb ram Gainward 9800GT 512mb Chieftek 550w táp Notebook : 1.86GHz Dual-Core T2130 1MB L2, 2048MB DDR-II (667MHz) 160GB SATA ATI X2300 128MB (384MB)

Szia!

Ez a TSM Trailer Pack-ban van

TSM Trailer Pack
TaRka0107
Amit linkelt nekem zorba, total commander-ben a mappaszinkronizáció.

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

Szabi
<#fejvakaras>

"Nulla tenaci invia est via"

TaRka0107
Valaki meg tudja mondani a valódimód jelszavát? Scania mega módd-al eléggé összeakad és szinkronizálás után kéri a jelszót.

BBSTi!
Ez melyik pót mod? Válaszodat elõre is köszi!
A Hungarocamion és a Merkuros pótokat honnan lehet letölteni ?
Ugyanott, ahol az elõzõ alvázak is vannak. ets2.lt
Köszönöm szépen! a TSM 2.2 Hol tölthetõ le?
Igen, ez a TSM 2.2. Valahol Afrikában repkednek a csészeljak...

M.A.N. 8x4
Scania 8x4
Nekem az utóbbi teljesen jól müködik a TSM 2.2 Mappal, amiben sajna nincs Magyarország, sem Románia....
@Hungarykum
@fs9pilot
No én ugyaígy jártam, csak éjjel és ezzel:

Kicsit meglepõdtem, mikor egy keresztezõdés után egy enyhén felfelé és balra kanyarodó úton szembejött egy Qashqai....
Szia, ez map lenne?
Sziasztok! Szükségem lenne egy 8x4/8x6 os alvázra tudnátok linkelni egyet? Illetve egy Románia, vagy Magyarországi map ha elérhetõ valahol! Elõre is köszönöm
Volvo Fh12 460
hello!
Egy videó linket tud nekem vki adni pótkocsi konvertáláshoz Ets 2 -höz??
Köszönöm szépen elöre is a segitséget!!

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

Nekik is tetszik az ETS2<#eljen>
UFÓ!!!! <#alien>

:D
TaRka0107
Megoldottam :)))