Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
A korábbi játékoknál ez úgy nézett ki, ha álltál a géppel, teljesen elfordítottad a kormány akkor magától visszaugrott egyenesbe. Most ha elfordítom, cseszik visszafordulni.
Így is játszható, csak folyamatosan ellenkormányozni kell, 90-es tempónál egy kanyarkombinációt követõen törtem is mindent.
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
viszont van olyan hogy nincs is def egy modhoz mert a kamion modellt cseréli ki és más adatot nem ír át,ilyenkor általában jó a feloldó mód is.
"kamion" meg szemléltetésnek írtam mert persze külön néven van 1 mappába a másik márka. pl daf.xf a daf adatait tartalmazza
Scania , John Deere FAN !!!
unlock : X (az X az a feloldás szintje,ezt kell átírni 0-ra vagy a feloldás szintjére.)
Scania , John Deere FAN !!!
Én a TSM map 2.2.1-et használom, amelyben minden kamion elérhetõ az elejétõl fogva, tehát a megvételük nincs szinthez kötve. Azonban szedtem le néhányat a nemrég kiadott mod kamionokból, amelyek megvásárlása bizonyos szinthez kötött, és ez így hülyén néz ki, hogy egyik szinthez kötött a másik nem. Megnyitottam a mod kamionok .scs fájlait total commanderrel, de nem találtam, hogy hol lehetne ezt átírni.
Ez lenne a kérdésem, hogy hol lehet azt átírni, vagy át lehet-e egyáltalán, hogy melyik kamiont hányas szinten lehet megvenni?
A válaszokat elõre is köszönöm!
Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!
Egy kis segítséget szeretnék kérni Tõletek!
Tegnap kipróbáltam a játékot kormánnyal, de nem nagyon vált be a kütyü, kicsit régebbi volt, így visszaváltottam billentyûzetre, de ennek köszönhetõen elszállt a szervó.
Gyakorlatilag nem ugrik vissza automatikusan középre a kormány, mint a korábbi játékoknál, vagy, mint kormány elõtt.
Tud valaki valami megoldást mondani?
A játékot újrapakoltam, minden mentést és korábbi configot töröltem, de így sem nyert.
Köszönöm a segítséget elõre is.
Megnyitod és megkeresed a következõ két sort és a 0-át átírod 1-re mindkettõnél:
uset g_developer "0"
uset g_console "0"
Elmented.
Ha a kamionnal az utcán vagy, akkor "Ö" betût nyomsz (angol billen 0-át).
Numerikus gombokkal tudod irányítani és egérrel forgatni a kamerát.
Valaki tud valami mod-ot, vagy kis belenyúlást a játékba, hogy a közlekedés többi résztvevõjének a világítása ne legyen ilyen röhejesen "visszafogott"?
Kicsit irreális, hogy én tompított fsz.-val bevilágítom az autópálya 4 (3+1) sávját, míg a többi autónak, kamionnak a lámpája alig pislákol egy kicsit?
Autópályán ez csak a valóságérzetet rombolja, de 1-1 éjszakai úton ha nem pályán megyek, akkor gyorsabb szakaszokon a semmibõl tûnik fel az elõttem menõ autó, illetve ha elõzök, akkor szintén alig lehet észre venni, hogyha valaki jön szembõl...
Pihi utáni kép
UI: Szabad kamerát, hogy kell bekapcsolni?
XBOX 360 Gamertag: TaRka94
///M I Love BMW. :)
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
2. Ne kérdezd újra 10percenként ugyanazt. Aki tud válaszolni, segíteni fog.
3. A probléma valamilyen modnál van, amit beraktál. Felülírja a 135-t 90-re.
4. Valóságban sem repesztenek. A Convoyban is csak 74mph-val azaz 120km/h-val mentek. Ebben a játékban olyan hosszú egyenes nincs, hogy te percekig 120-130al haladj...
5. A szarrátuningolással (ami nyilván optikai) gyorsabb nem leszel.
Mivel elektronikán nem tudsz módosítani, váltóáttételen Te nem tudsz módosítani, ezért kétlen, hogy 3 reflektorral meg némi LED halmazzal gyorsulást érnél el 😊
Hiába rakod be az 1100hp-s modot, elveszted a játék élményét...
Hidd el, ha lenyugszol, és nem "sz@rod" tele a fórumot azzal, hogy 5 percenként megkérdezted ugyanazt, akkor az senkinek nem lesz veled semmi baja.
...::: http://www.g10design.hu/ :::...
mondjuk raktam be sokféle módot (állítólag némelyik miatt van az) bár nem tudom,de minden módot ki vettem belõle,ugye ETS 2bõl és csak egyet raktam vissza és szintén csak 90-el tudok menni pedig eddig 130 meg 135öel is tudtam,és kicsit többel is most valamiért nem tudok kihozni többet egyik kamionból se,hiába tuningolom õket szarrá,ugyan úgy 90-es tempó 😞 sõt a játékot is eddig kétszer raktam újra,szal csináltam már mindent,és megmaradt az a 90km/h. ... nos valaki tudna valamit mondani? esetleg valami ötlet? KÖSZÖNÖM elõre is !!
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Suba1993: Angliából Afrikába indultam (ebben benne van 2 komp) , de lesz ez még hosszabb is!
Itt egy link ezt letöltöd és benne lesz a leírásban, hogy hogyan kell, de nekem még nem kellett használnom 😊
http://data.hu/get/5890337/Cheat_Engine_hasznalata_ETS2_1.zip
egyébként valami mod okozza a "problémát"...
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
vki tudna segíteni?
autópályán nyomom 90-el,eddig lehetett többel is
ilyen 130 körül és még többel,most miért csak 90-el?
valamit elállítottam?
meg van olyan gondom,hogy a banknak vissza kell fizessek xx kölcsön fölvett összeget de nem tudok sajnos 😞 így elajándékozzák a kamionomat meg mindent,ami hozzá tartozik
mit csináljak? hogy az ne következzen be... köszönöm elõre is a segítséget