52658
-
JohnBart #31088 Bocs a dupláért...
Szabi, ha itthon is kiadják dobozosan, akkor remélem a PlayON-nak lesz annyi sütnivalója, hogy ne annyiért adjon egy 13 városos kieget, mint a 69 várost tartalmazó alapjátékot... :) -
JohnBart #31087 Pl. hogy nem eredeti a játék. -
orixon #31086 Mar volt szo rola, tudom, csak nem kapom a hozzaszolast. Mi okozza hogy menet kozben eltunik a fuvar, a trailer eltunik es annyi, megy tovabb a jatek..Koszonom elore is a segitseget.
-
Axtros #31085 "Azt nem hiszem, hogy túlzottan díjazná az SCS. Hiszen akkor mindenkinek "ingyen" meglenne a DLC csomag, ők meg X bevételtől elesnének. "
A TSM map az eredetiből indult ki, kissé feljavítva. Éppen azért nem a keleti oldalt fejlesztik a TMS-es srácok, mert tudják azt, hogy azt a SCS majd megcsinálja. Nekik pedig azt majd csak be kell építeniük a saját változatukba. A TSM map nem más, mint az eredeti térkép kibővített - és most már jócskán feljavított - változata.
Ez a DLC semmit sem ér így magában. -
kisfüsi #31084 Már csak 8 perc :) -
kisfüsi #31083 Ilyen is volt ma :) -
#31082 Óóóó pedig milyen jó is az mikor van kraft abban a kamionban. :P
Vannak jó kis tuning MOD-ok, bár extra erőre irányulót keveset találtam. :) Meg hát rövid a váltó. :D
Amúgy miért nincs FFB-em a progiban? Minden be van kapcsolva, fel is van húzva, de csak ütni, meg rázni tud, kanyarban meg semmi ellenállása... :( Tipp? -
#31081 a videók elvették egy kicsit az én kedvem is, 3ezer ft-ért tuti nem veszem meg, majd ha lesz jóárasitott verzió akkor esetleg.. -
fs9pilot #31080 Azt nem hiszem, hogy túlzottan díjazná az SCS. Hiszen akkor mindenkinek "ingyen" meglenne a DLC csomag, ők meg X bevételtől elesnének.
Nem mellesleg támogatom az SCS-t, de ezt a DLC-t fix, hogy nem veszem meg. Semmi Magyarországra jellemző táj, út nincs. Hol maradnak a kátyúk? ... Teljesen sima, új aszfalt?! ... Áh, túl szép hogy igaz legyen! -
Axtros #31079 Majd a TSM map-be beépítilk a fiúk a DLC új pálya részeit, aztán mindenkinek mindene meglesz. -
#31078 Ez a DLC szerintem valami összecsapott izé lehet. Keressünk egy kis pénzt elv szerint. -
Pelsodriver #31077 Ezt a kiegészítőt tutira nem veszem meg, egy óvodás a homokozóban jobban megformázza Budapestet!
Frank 007 újabb térképkiterjesztéseire várok, na azok igen!!! -
#31076 Pihi
-
#31075 Lehet alkalmazniuk kellene Fran007-et:)
-
#31074 Hát lehet bennem van a hiba de én nem ismertem volna fel Budapestet vagy Debrecent ugyan olyan minden város: monoton. -
#31073 Meh. Adott volt a lehetőség, hogy minden országot egyedire megcsináljanak, a saját építészeti-úthálózati jellegzetességeivel, ehelyett az egész Európa térkép olyan, mintha egy ország lenne az egész. Lehetsz Debrecenben, Varsóban, Párizsban, a pár odabiggyesztett híres épületen kívül ugyanolyan minden. -
retoucher #31072 Itt van egy kis videóanyag a DLC-ről 3 x 1 órás összeállításban!
Akinek van fölös 3 órája és érdekli milyen lett a DLC-s táj nézze végig őket:
0:17-től Budapest:
0:21:50-től Debrecen:
-
#31071 -
laco1999 #31070 man euro 6
-
laco1999 #31069 ez nem lenne jó -
#31068 -
kukubenko66 #31067 Tudna valaki linkelni tutira működő MAN interiort ? Teljesen mindegy, hogyan néz ki, csak ki szeretném próbálni, mert amiket én összeszedegettem, egyik sem változtat semmit a fülke beljesén. Próbáltam normál és különleges kabinnal is, de semmi. Nem tudom, mi lehet a baj, de hogy 6db modból egyik sem jó nálam, az kissé gyanús. -
#31066 Kicsit ügyködtem a gépen
-
zbalazs2 #31065 Sziasztok.Tudnátok küldeni egy linket egy autóshop nevezetű módot?Valami olyan a mód hogy felveszek mondjuk egy férfit,és azt el kell szállítanom valahova.Szóval ha tudnátok küldeni egy linket akkor azt nagyon megköszönném. Előre is köszi. -
#31064 A franc akkor azért nincs fent a honlapjukon. Csodálkoztam is hogy csomó hír, de letölteni nem lehet. Akkor várunk.. Köszi. -
#31063 Szeptember 20.-án jön.
Kedvcsináló ITT -
mzsolti21 #31062 Az -
#31061 Magyar Dlc kijött már? Nem találom sehol, de olvastam hogy 10 euro vagy mi fene. megvenném :-) -
drago14 #31060 THX! -
#31059 Pl. ezt:
Link! -
drago14 #31058 Jó reggelt!
Milyen grafikai modot használsz? -
#31057 Jó reggelt!
Dánia
-
#31056 -
Gázfröccs #31055 Még pár kép! -
Gázfröccs #31054 Sziasztok!
Új gép! -
#31053 Én ezt használom, de mellé még fent van a Waberer's, Lidl, Spar, Tesco trailerek is.
Trailerek -
burger12 #31052 Sziasztok!
Tudtok ajánlani jó és bevált modot ami a pótokat cseréli le? Van olyan ami mindet kicseréli? -
kisfüsi #31051 Egy kis retro :) -
ch4o1 #31050 Szép helyek vannak a TSM 4.x modban. (pihi után indulás tovább)
-