Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frankie!
Hogy haladsz a térképpel feltöltesz pár képet?
Ez mindenkinél probléma, én lejjeb vettem a grafikát és letöltöttem ezt, ezzel kisebbek lesznek a tükrök és sztem nem is szaggat tõle annyira.
császtok
valaki tudna segíteni?
az van,hogy menet közben ha F2-vel elõhozom a vissza pillantókat,vagy épp beülök a kormány mögé,akkor kicsit elkezd akadni a játék,szóval mit állítsak be,hogy az ne legyen? köszönöm a segítséget elõre is!
Stig95
Nem lesz!

Ki mondta, hogy f??det rám?!

Sziasztok, a multiplayer mód tényleg lesz, és ha lesz akkor mikor?

gomze
Ismét Hírek a blogon !

Norby646
A köd mindenkinél ilyen?

Amikor nagyobb akkor normális...

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Sziasztok!
Az új fizetõs DLC-nél kell majd új profilt kezdeni?
elõre is köszi
Imádom ezeket a képeket nézni,nagyon szép!<#awink>

"motornak nagy gázzal, asszonynak bő nyállal!!!"

Misuka963
Nagyon szép<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

Szunya, ébredés, fül tisztítás és go...

#25818: Sry, de nem.

ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/

gomze
Remélem egyszer az SCS is megcsinálja a tandemes kamionokat, nem csak a modderek.

AudiQuattro
Köszi.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

jutiput
Köszönöm szépen a segítségedet! Üdv!<#wave>

Toby0501
Biztosan kérdezte már más is, de ezek a trailerek letölthetõek valahonnan egy pakkban? Ha egyszer megkapjuk Frank007-tõl a magyar térképet, jobb lenne ilyeneket látni játék közben.

Csoszogunk, csoszogunk, kopjon az a gumi...

Tetszetõs 😛
Ördögpalanta62
én ia adok egypár képet

Hello!

http://kismenyus.picturepush.com

Misuka963
Szép<#eljen><#eljen><#eljen>

Kétféle hûtõs van alapba . Amelyiknek 9 dds e van azt tudod mindkét oldalról szerkeszteni cool_liner kronecool 0-9 ig 5.3 M, a másiknak csak egy, azt nem, collin 682.8 k kiterjesztésû,
Vagy amit találsz hûtõst és ki tudod bontani a dds-ét és két oldala van. Szerintem
Csavarogtam jobbra-balra...

AudiQuattro
Szemerey transport /Renault premium/

maujuri
Valószínû ha újra kezded a játékot akkor lesz fuvarod. sajnos meglévõ mentéssel nem valószínû hogy találsz fuvart

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Beletettem a RED2-t, de nekem nem jött be. A napkelte, meg a napnyugta az tetszik, de a kontraszt szerintem erõs. A valóságban nem ilyen erõsek a színek. Sok esetben a sárga és piros kamionok olyanok a napsütéstõl, mintha világítanának.

A másik amivel próbálkoztam, az a TruckSim Map v2.2. Nagyon tetszik, nagyon jól megcsinálták. De nálam nincsenek az új városokba fuvarok. Azokat külön kell beletenni? Vagy azt még nem készítették el hozzá?
AudiQuattro
Valaki tudna nekem olyan modot,amivel ennek a pótkocsinak mind2 oldalát külön tudnám festeni? 1.3.0 ás verziom van!

Be van pipálva, de ez mindösszesen annyit csinál, hogy menet közben szépen lassan egyenesbe hozza a gépet.
A korábbi játékoknál ez úgy nézett ki, ha álltál a géppel, teljesen elfordítottad a kormány akkor magától visszaugrott egyenesbe. Most ha elfordítom, cseszik visszafordulni.
Így is játszható, csak folyamatosan ellenkormányozni kell, 90-es tempónál egy kanyarkombinációt követõen törtem is mindent.
TaRka0107
Köszöntem!

XBOX 360 Gamertag: TaRka94

BlueMaster
Köszi, megnézem!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

ha modot használsz akkor az scs fájlban de elõfordul hogy külön van a modell scs fájlától és külön scs-ben van
viszont van olyan hogy nincs is def egy modhoz mert a kamion modellt cseréli ki és más adatot nem ír át,ilyenkor általában jó a feloldó mód is.
"kamion" meg szemléltetésnek írtam mert persze külön néven van 1 mappába a másik márka. pl daf.xf a daf adatait tartalmazza

Scania , John Deere FAN !!!

jutiput
Szia! Bocsi, hogy közbe kérdezek, de engem is érdekelne ez a téma, csak nem tudom, hogy hol van a " def/vehicle/kamion" fájl vagy mappa! Meg tennéd , hogy elárulod? Köszi és üdv.<#nemtudom>

a def/vehicle/kamion neve(persze itt kiválasztod melyik kamiont akarod szerkeszteni,mint pl scania.r,vagy renault.magnum) és az alkatrészek mappáiban a sii fájlokat megnyitod szövegszerkesztõvel kikeresed ezt:
unlock : X (az X az a feloldás szintje,ezt kell átírni 0-ra vagy a feloldás szintjére.)

Scania , John Deere FAN !!!

BlueMaster
Sziasztok!

Én a TSM map 2.2.1-et használom, amelyben minden kamion elérhetõ az elejétõl fogva, tehát a megvételük nincs szinthez kötve. Azonban szedtem le néhányat a nemrég kiadott mod kamionokból, amelyek megvásárlása bizonyos szinthez kötött, és ez így hülyén néz ki, hogy egyik szinthez kötött a másik nem. Megnyitottam a mod kamionok .scs fájlait total commanderrel, de nem találtam, hogy hol lehetne ezt átírni.
Ez lenne a kérdésem, hogy hol lehet azt átírni, vagy át lehet-e egyáltalán, hogy melyik kamiont hányas szinten lehet megvenni?

A válaszokat elõre is köszönöm!

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Van elvileg az opciók között egy "Kormány középre igazítása" nevû kapcsoló, az be van pipálva?

Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni Tõletek!

Tegnap kipróbáltam a játékot kormánnyal, de nem nagyon vált be a kütyü, kicsit régebbi volt, így visszaváltottam billentyûzetre, de ennek köszönhetõen elszállt a szervó.
Gyakorlatilag nem ugrik vissza automatikusan középre a kormány, mint a korábbi játékoknál, vagy, mint kormány elõtt.
Tud valaki valami megoldást mondani?
A játékot újrapakoltam, minden mentést és korábbi configot töröltem, de így sem nyert.

Köszönöm a segítséget elõre is.

Köszönöm, kipróbálom 😊
Én ezt használom:

Erõsebb AI fények

A Dokumentumok/ETS2 mappában megkeresed a config.cfg-t
Megnyitod és megkeresed a következõ két sort és a 0-át átírod 1-re mindkettõnél:

uset g_developer "0"
uset g_console "0"

Elmented.
Ha a kamionnal az utcán vagy, akkor "Ö" betût nyomsz (angol billen 0-át).
Numerikus gombokkal tudod irányítani és egérrel forgatni a kamerát.

Hali

Valaki tud valami mod-ot, vagy kis belenyúlást a játékba, hogy a közlekedés többi résztvevõjének a világítása ne legyen ilyen röhejesen "visszafogott"?
Kicsit irreális, hogy én tompított fsz.-val bevilágítom az autópálya 4 (3+1) sávját, míg a többi autónak, kamionnak a lámpája alig pislákol egy kicsit?

Autópályán ez csak a valóságérzetet rombolja, de 1-1 éjszakai úton ha nem pályán megyek, akkor gyorsabb szakaszokon a semmibõl tûnik fel az elõttem menõ autó, illetve ha elõzök, akkor szintén alig lehet észre venni, hogyha valaki jön szembõl...
TaRka0107
Meghoztam a cuccost😄

Pihi utáni kép

UI: Szabad kamerát, hogy kell bekapcsolni?

Sajnos nem. Azzal, hogy kisebb szerkeszthetõ szektorokra osztották a mapot, remekül el is csesztek valamit a pályagenerálásnál, szóval most az egész béta tele van pályahibákkal (láthatatlan lyukak, az utakba benyúló falak, stb.). Ezeket mindenképp ki kell gyomlálni, mielõtt kiadják a javítást. Pár hétre saccolom a dolgot, de ne vegyétek készpénznek!

Szabi
ennyire közel lenne már ? 😄

"Nulla tenaci invia est via"

A következõ peccsel bekerül majd egy sebességlimitert ki/bekapcsoló opció is a játékba, szóval a speed limit modokat ne felejtsétek majd el kihajítani... 😉

<#phone> Egy megbízás Linzbe.
TaRka0107
Szabad kamerát melyik parancsban kell átírni?

SimaSuna
vagy valamelyik AI bárány nem okoz tömegbalesetet sávváltáskor 😄
Én sem értettem sosem azt, hogy mi a ráknak kell 200-ra, meg 150-re átírkálni a végsebességeket. Jó hogy már 330-al nem megy egy 460-as Scania. Igaz, mindenkinek magánügye hogyan használja az ETS2 -t, és milyen modokkal, de szerintem valóban NINCS semmi értelme úgy a játéknak. Mellesleg röhejessé teszi az egészet. Nálam 110 a vége, amúgy 130 lenne, csak állítottam rajta. De még a 110-et sem szoktam elérni, max. 100. Nagyon ritka amikor 110-el megyek. Max. ha valami birka miatt késésben vagyok.

///M I Love BMW. :)

<#eljen><#eljen>

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

SimaSuna
1. Az ETS2 nem níd forszpíd.
2. Ne kérdezd újra 10percenként ugyanazt. Aki tud válaszolni, segíteni fog.
3. A probléma valamilyen modnál van, amit beraktál. Felülírja a 135-t 90-re.
4. Valóságban sem repesztenek. A Convoyban is csak 74mph-val azaz 120km/h-val mentek. Ebben a játékban olyan hosszú egyenes nincs, hogy te percekig 120-130al haladj...
5. A szarrátuningolással (ami nyilván optikai) gyorsabb nem leszel.
Mivel elektronikán nem tudsz módosítani, váltóáttételen Te nem tudsz módosítani, ezért kétlen, hogy 3 reflektorral meg némi LED halmazzal gyorsulást érnél el 😊
Hiába rakod be az 1100hp-s modot, elveszted a játék élményét...
Az alapokat nem fogom neked részletezni! Nyisd meg a modokat egyenként, keresd meg bennük a game data sii fájlt. Keresd meg benne a truck_speed_limit sort, majd az utána lévõ értéket írd át a kívántra. Szerintem mindegyik modban át kell majd írni, amelyikben van ilyen sor, mert nem tudni, hogy melyik írja felül melyiket. Amúgy a késõbbiekre annyit, hogy egy kicsit nyugodj le, mert attól, hogy 5 percenként megkérdezed ugyan azt, attól még nem igen válaszolnak elõbb. Ez NEM CHAT, ezt nem nézik egyfolytában. Volt olyan kérdésem, amire 2 nap múlva kaptam választ, vagy egyáltalán nem is kaptam, de túlétem azt is, és ha tudtam megoldottam valahogy magamnak.

Hidd el, ha lenyugszol, és nem "sz@rod" tele a fórumot azzal, hogy 5 percenként megkérdezted ugyanazt, akkor az senkinek nem lesz veled semmi baja.