52658
-
krisztian1329 #31774 Van egy hiba a játékban az 1.5.2.1 patch-ben.Bratislava garázsába nem tudok venni kamiont mert a térképen amikor választanám a garázst Wien garázsára ugrik.Valaki tapasztalta már ezt a hibát?És van erre megoldás? -
Robi546 #31773 Hali!
1.5.2-es patchoz keresek Scania Straight Pipe V8 Hang módot,tehát rövid csövű V8-as SCANIA Hangot,volt nekem egy viszont nem működik az új patchal,aki segít annak előre is köszönöm. :) -
krisztian1329 #31772 Hogy kell a garázst eladni? -
#31771 Elvileg fent van a TSM map hivatalos oldalán is, de lehet, hogy ugyanoda mutat a link... Meg ráadásul most nem megy a TSM oldala, viszont ha újra elérhető lesz, érdemes oda is ellátogatnod, mert van ott egy frissítés is ehhez a modhoz, ami az ETS.lt-n nincs fent.
Különben megéri várni rá, rengeteg féle autót tesz be a forgalomba, amely végre tényleg forgalom lesz, hiszen látványosan nő a forgalomban résztvevő autók száma a modtól. -
#31770 Üdv
Ez a multi traffic mod nincs fent máshol mert 3óra mire letölti....... -
#31769 Szívesen :) -
fagy53 #31768 Hogy segít-e a kérdező problémáján azt nem tudom, de csak gratulálni tudok ehhez a korrekt segítségnyújtáshoz. -
zorba3333 #31767 Az említett 4.x verzió után, már 2 alverzió is kijött, így az általad legfrissebbnek hitt kiadás, már avultnak számít.
Ráadásul a 4.x sajátossága volt, hogy futott 1.5.2 alatt, de nem volt hajlandó együttműködni a DLC-vel, főleg egyéb módokkal megspékelve.
Nos, neked pontosan ez a probléma forrása, hogy olyan verzióval szeretnél 1.5.2 alatt, DLC-vel kiegészítve játszani, amelyik nem támogatja azt.
Amennyiben dobozos játékod van, akkor töltsd le a 4.1.0-át ez az utolsó frissítés, és jól kezeli a DLC-t is.
Ellenben, ha Steam-es játékod van, akkor érdemes a TSM 4.1.1 verzióját használnod, ugyanis ez a 4.1.0 Steam-es megfelelője, egyébként nincs térképbeli különbség a 4.1.0, és a 4.1.1 között.
Amennyiben valóban szeretnéd növelni a játékélményt, akkor dobozos játék esetén javaslom a 4.1.0 + Multi Trafic mod kombót, míg Stema-es verzió esetén TSM 4.1.1 + JPM 4.1.5 összeállítást.
A TSM mapnak érdemes külön mod mappát létrehozni, és a játékon belül új profillal kezdeni a játékot.
Az előzőekben említett kiegészítőket itt éred el:
Multi Traffic mod
TSM 4.1.0
TSM 4.1.1
-
#31766 Köszi :)
#31762: -
krisztian1329 #31765 Tsm map 4.1.1-ben Wien és Bratislava túl közel van egymáshoz ezért a két garázs csak Wien-be tudom berakni.Nem tudok rákantina Bratislavára csak Wien-re.Lehet valahogy közelíteni? -
gyurkikrisz #31764 Sziasztok!
Feltettem a TSM 4.x-et ( a legújabbbat), semmi probléma, kivéve egyet: Amikor megnyitom a világtérképet, és zoomolni akarok kidob a játékkal a szokásos "A program működése leállt" hibával. Bent van a Going East DLC is, ha ez segít a problémám megoldásban. Egyébként 1.5.2 patchel használom a játékot. -
#31763 Bejön ez a Scania :)
Gratula hozzá -
#31762 sziasztok
jó kis IVECO :D ....
egy kis pihenő kollégával valahol franciába
-
-
#31760 Nagyon baba -
SirCaesar #31759 Sziasztok!
Én egy 183 trailer packet tartalmazó modot használok. Érdekelne hogy valaki használ-e ennél több trailert tartalmazó modot és ha igen akkor mennyit és az tudna-e küldeni egy linket? -
-
#31757 Szép napot mindenkinek!!! :-)
Egy kérdéssel fordulnék hozzátok... Mivel régen elég intenzíven moddoltam GTS-t, azonban ETS 2-vel sehogy sem boldogulok. Találtam egy nagyon tetszetős Volvo modellt. Az játékban található gép fülkéje lett átméretezve XXL fülkésből XL-be, azonban ami nekem nagyon hiányzik róla, az a tetőspoiler... Ha valaki tudna nekem segíteni, egy kis útbaigazítással, hogy mit hogy kell megcsinálni ahhoz, hogy a kiegészítők listáján szerepeljen a spoiler, azt megköszönném...
Itt van a gép, amelyikről szó lenne:
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
Axtros #31756 Te inkább ne hozzál ilyen nagy felbontású képeket. Csak kisebbeket, oké?! -
matusz09 #31755 yeah ez az köszi a segítséget ;) -
Dozy2233 #31754 http://www.youtube.com/watch?v=Dl6lGdZNMZw új nyerges :) -
kisfüsi #31753 Végeztem a lefejtéssel :) -
#31752 sziasztok hozok én is 1-2 képet ..
Nagyon szép gépek készülnek itt gratulálok mindenkinek !!!!
-
Luspy, AttilaRO - -
AttilaRO #31750 sziasztok,szep gep LUSPY!!
-
vajo #31749 HDR-t kapcsold ki a játékban, és szebb lesz a fény. :D -
Mandoki72 #31748 Egy kis friss levegő szippantás aztán indulás.
-
fs9pilot #31747 Egy kis egyedi Volvo Dashboard. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Világítás nélkül.
Világítással.
-
milos620 #31746 Sziasztok!
Előre elnézést a láma kérdésemért, de most böngésztem az scs honlapját és hirdetve van egy nyereményjáték.
Sajnos a google fordítóval nem minden vehető ki tisztán ezért csak annyi lenne a kérdésem, hogy egy képet lehet csak feltölteni vagy többet is?
-
-
Rollerboy94 #31744 erre gondoltál ha minden igaz -
matusz09 #31743 Sziasztok. Újra nyomtam a windowst és elfelejtettem lementeni a modokat. Egy lényeges modot nem találok, a látható műszerfal modot. Ha valakinek megvan ez a mod, akkor belinkelhetné nekem ;)
Ez az a mod, ami távolabb viszi a kamerát a műszerfaltól -
fs9pilot #31742
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
-
Hungarykum #31740 Sajnos némely rádió nem akar szólni játék közben függetlenül attól, hogy külön lejátszóban szól. Ez van. -
#31739 Ha a Frank-féle magyar mapon történt, akkor biztos Újpesten áthaladva történt. Üllői úton zöldre fog váltani. -
Plett #31738 Elnézést a dupláért...
http://restacar.hu/xen/index.php?resources/oxxo-transport.184/ -
Plett #31737
http://restacar.hu/xen/index.php?resources/oxxo-transport.184/ -
kristóf497 #31736 Hali! Csináltam egy élő rádiót mutatja de nem szól. Mit tegyek? -
siplace2 #31735 Olvass vissza a fórumban és meglátod a megoldást