Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként amiket eddig felraktam képet azokat megtalálni mindkét kamionos játékba (ETS 1 ,ETS 2) ezekbõl
skineztem. Tehát már eleve benne volt.
Elõre is köszi!😊
Hungarykum:Ide az oroszokhoz felesleges úgyse használják <#idiota>#idiota>
SimaSuna:FH13
http://kismenyus.picturepush.com
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Totoo
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
@Mandoki: A pontos jogi háttérrel nem vagyok tisztában, de ahogy Tikal mondja, ha közzéteszed a skint, mindenképp írj mellé egy rövid ReadMe-t, hogy kinek az emblémáit használod (nem igazán jogi okokból, hanem mert az illem is úgy kívánja).
Egyébként meg ha biztosra akarsz menni, érdemes e-mailben megkeresni az adott céget, hogy hozzájárulnak-e a céglogó-használathoz (a RestaCar-os modok összedobása elõtt ezt meglépte Boxer, rá is bólintottak a dologra). Azért a hazai cégek zöme halad a korral, és inkább jópofa ingyenreklámot lát a dologban, semmint jogsértést. 😉
nevére és nyomok egy jobbegérgombot és engedi hogy a képet lementsem ,utánna beszerkesztem a félpótra,
és berakom a játékba , akkor az már nekik ingyenreklám vagy nem? Írj valamit rá légyszives.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Skinezéshez:
HOW TO MAKE A SKIN WIKI
Vajo, ezt esetleg fejlécbe is rakhatnád, mert naponta háromszor jön fel a kérdés... bár ahogy nézem, még a forumotokra s lusta elmenni az emberek többsége, pedig az is ott van...
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
Csak most nem volt kedvem a hátulját javítani.
Jó ez a szürke, vagy csináljam vissza fehérre? <#idiota>#idiota>
My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
https://disk.yandex.com/public/?hash=3fDeMi3y%2BLMHCwck5xmWViRDHHRs46N/4cl0clRkvN0%3D
Hogy lehet saját kabint készíteni?
Keresek egy sima egyszínû ponyvás trélert a játékba valaki nem tud ajánlani egyet?
Valami ilyesmire gondolok csak ets 2 höz: http://www.simulatormods.com/krone-spd27/
Totoo

Oké, majd átfestem 😊

Hátuljáról nem találtam se képet, se videót, ezért most már így marad. <#circling>#circling>
Véleményeket PLS! <#vigyor0>#vigyor0>
Habár már addig eljutottam, hogy a kormányzás, és gáz/fék megy, de a kormányzással az a baj, hogy nem lineáris: mármint csak akkor fordul el, ha a kormányt egészen elfordítottam, de akkor a játékban is hirtelen és egyebet pedig nem tudom hogy állítsak be: pl jelzõlámpa, kinézés stb.
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Ez valami eszméletlen szép Scania <#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#wow1>#wow1><#guluszem1>#guluszem1><#vigyor>#vigyor>
Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység
frank007
| tegnap 23:24 | privát | válasz | #26598
Sziasztok! Szerintem egy hetet csúszni fog a megjelenés (rajtam kivül álló okok miatt), de jövõ hétvégére már 99,99%, hogy kiadom.
Addig is nem tudtok valami jó oldalt, ahova feltölthetem majd? Kb 430Mb lesz az elsõ verzió. Olyan oldal kellene, ami vezet statisztikát is, hogy honnan hányan töltötték le. Szóval még egy kis türelmet kérek és elõre is köszi a segítséget!
Te hogy fórumozol? Ezen az oldalon van leírva. Néha nézzetek vissza mielõtt kérdeztek.
Csendélet Oroszországban.
Bocsánat ha még mindig nem jeleníti meg a képeket,csak más feltöltõ oldalt használok mert a picturepush fizetõs lett.
Csendélet Oroszországban.
Át színeztem az egyik trailert, a játékban viszont bizonyos szögtõl a nem az adott színû, hanem teljesen fekete.Miért van ez?
Totoo
Vettem egy kormányt és már egész nap próbáltam, de sehogy sem tudtam beállítani... Valaki ki tudna segíteni egy tutorial linkkel, vagy valami ötlettel? Már csak azért, hogy ne vesszen kárba a pénzem, mert kizárólag a játék miatt vettem meg habár nem volt túl drága (7500 Ft) de azért jó lenne, ha be tudnám állítani, hogy mûködjön.
Köszi elõre is!
Csak a döglött halak úsznak az árral!