52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • krisztian1329
    Van egy hiba a játékban az 1.5.2.1 patch-ben.Bratislava garázsába nem tudok venni kamiont mert a térképen amikor választanám a garázst Wien garázsára ugrik.Valaki tapasztalta már ezt a hibát?És van erre megoldás?
  • Robi546
    Hali!

1.5.2-es patchoz keresek Scania Straight Pipe V8 Hang módot,tehát rövid csövű V8-as SCANIA Hangot,volt nekem egy viszont nem működik az új patchal,aki segít annak előre is köszönöm. :)
  • krisztian1329
    Hogy kell a garázst eladni?
  • BlueMaster
    Elvileg fent van a TSM map hivatalos oldalán is, de lehet, hogy ugyanoda mutat a link... Meg ráadásul most nem megy a TSM oldala, viszont ha újra elérhető lesz, érdemes oda is ellátogatnod, mert van ott egy frissítés is ehhez a modhoz, ami az ETS.lt-n nincs fent.
    Különben megéri várni rá, rengeteg féle autót tesz be a forgalomba, amely végre tényleg forgalom lesz, hiszen látványosan nő a forgalomban résztvevő autók száma a modtól.
  • ronso
    Üdv
    Ez a multi traffic mod nincs fent máshol mert 3óra mire letölti.......
  • Misuka963
    Szívesen :)
  • fagy53
    Hogy segít-e a kérdező problémáján azt nem tudom, de csak gratulálni tudok ehhez a korrekt segítségnyújtáshoz.
  • zorba3333
    Az említett 4.x verzió után, már 2 alverzió is kijött, így az általad legfrissebbnek hitt kiadás, már avultnak számít.
    Ráadásul a 4.x sajátossága volt, hogy futott 1.5.2 alatt, de nem volt hajlandó együttműködni a DLC-vel, főleg egyéb módokkal megspékelve.
    Nos, neked pontosan ez a probléma forrása, hogy olyan verzióval szeretnél 1.5.2 alatt, DLC-vel kiegészítve játszani, amelyik nem támogatja azt.

Amennyiben dobozos játékod van, akkor töltsd le a 4.1.0-át ez az utolsó frissítés, és jól kezeli a DLC-t is.
    Ellenben, ha Steam-es játékod van, akkor érdemes a TSM 4.1.1 verzióját használnod, ugyanis ez a 4.1.0 Steam-es megfelelője, egyébként nincs térképbeli különbség a 4.1.0, és a 4.1.1 között.

Amennyiben valóban szeretnéd növelni a játékélményt, akkor dobozos játék esetén javaslom a 4.1.0 + Multi Trafic mod kombót, míg Stema-es verzió esetén TSM 4.1.1 + JPM 4.1.5 összeállítást.

A TSM mapnak érdemes külön mod mappát létrehozni, és a játékon belül új profillal kezdeni a játékot.

Az előzőekben említett kiegészítőket itt éred el:
    Multi Traffic mod
    TSM 4.1.0
    TSM 4.1.1

• AudiQuattro
    Köszi :)

#31762:
  • krisztian1329
    Tsm map 4.1.1-ben Wien és Bratislava túl közel van egymáshoz ezért a két garázs csak Wien-be tudom berakni.Nem tudok rákantina Bratislavára csak Wien-re.Lehet valahogy közelíteni?
  • gyurkikrisz
    Sziasztok!
    Feltettem a TSM 4.x-et ( a legújabbbat), semmi probléma, kivéve egyet: Amikor megnyitom a világtérképet, és zoomolni akarok kidob a játékkal a szokásos "A program működése leállt" hibával. Bent van a Going East DLC is, ha ez segít a problémám megoldásban. Egyébként 1.5.2 patchel használom a játékot.
  • Misuka963
    Bejön ez a Scania :)

Gratula hozzá
  • LACEJKA
    sziasztok

jó kis IVECO :D ....

egy kis pihenő kollégával valahol franciába
  • hotwheels

• Misuka963
    Nagyon baba
  • SirCaesar
    Sziasztok!
    Én egy 183 trailer packet tartalmazó modot használok. Érdekelne hogy valaki használ-e ennél több trailert tartalmazó modot és ha igen akkor mennyit és az tudna-e küldeni egy linket?
  • AudiQuattro

• akos25
    Szép napot mindenkinek!!! :-)
    Egy kérdéssel fordulnék hozzátok... Mivel régen elég intenzíven moddoltam GTS-t, azonban ETS 2-vel sehogy sem boldogulok. Találtam egy nagyon tetszetős Volvo modellt. Az játékban található gép fülkéje lett átméretezve XXL fülkésből XL-be, azonban ami nekem nagyon hiányzik róla, az a tetőspoiler... Ha valaki tudna nekem segíteni, egy kis útbaigazítással, hogy mit hogy kell megcsinálni ahhoz, hogy a kiegészítők listáján szerepeljen a spoiler, azt megköszönném...
    Itt van a gép, amelyikről szó lenne:
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • Axtros
    Te inkább ne hozzál ilyen nagy felbontású képeket. Csak kisebbeket, oké?!
  • matusz09
    yeah ez az köszi a segítséget ;)
  • Dozy2233
    http://www.youtube.com/watch?v=Dl6lGdZNMZw új nyerges :)
  • kisfüsi
    Végeztem a lefejtéssel :)
  • LACEJKA
    sziasztok hozok én is 1-2 képet ..

Nagyon szép gépek készülnek itt gratulálok mindenkinek !!!!

• hotwheels

Luspy, AttilaRO -
  • AttilaRO
    sziasztok,szep gep LUSPY!!

• vajo
    HDR-t kapcsold ki a játékban, és szebb lesz a fény. :D
  • Mandoki72
    Egy kis friss levegő szippantás aztán indulás.
  • fs9pilot
    Egy kis egyedi Volvo Dashboard. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Világítás nélkül.

Világítással.

• milos620
    Sziasztok!

Előre elnézést a láma kérdésemért, de most böngésztem az scs honlapját és hirdetve van egy nyereményjáték.

Sajnos a google fordítóval nem minden vehető ki tisztán ezért csak annyi lenne a kérdésem, hogy egy képet lehet csak feltölteni vagy többet is?
  • Luspy

• Rollerboy94
    erre gondoltál ha minden igaz
  • matusz09
    Sziasztok. Újra nyomtam a windowst és elfelejtettem lementeni a modokat. Egy lényeges modot nem találok, a látható műszerfal modot. Ha valakinek megvan ez a mod, akkor belinkelhetné nekem ;)
    Ez az a mod, ami távolabb viszi a kamerát a műszerfaltól
  • fs9pilot

• Luspy

• Hungarykum
    Sajnos némely rádió nem akar szólni játék közben függetlenül attól, hogy külön lejátszóban szól. Ez van.
  • sure
    Ha a Frank-féle magyar mapon történt, akkor biztos Újpesten áthaladva történt. Üllői úton zöldre fog váltani.
  • Plett
    Elnézést a dupláért...

http://restacar.hu/xen/index.php?resources/oxxo-transport.184/
  • Plett

http://restacar.hu/xen/index.php?resources/oxxo-transport.184/
  • kristóf497
    Hali! Csináltam egy élő rádiót mutatja de nem szól. Mit tegyek?
  • siplace2
    Olvass vissza a fórumban és meglátod a megoldást