52658
-
BhityHD #34744 Csak tudod az a durva, hogy itt osztja az észt, mikor még csak 4 napja regisztrált. Bejön rontani a légkört. Ezzel részemről le is zárom a vitát. -
#34743 Na most már aztán tényleg fejezd be!Mivel most regisztráltál,nem ártana tisztába lenni a fórum íratlan szabályaival,ráadásul nem úgy kell beilleszkedni egy zárt közösségbe,ahogy azt te teszed!
"és az én itteni motivációmat miszerint néha nem árt helyre tenni néhány nagy arcu gyermeket akik tiszteletlenek, kötekednek, szertelenkednek, akár a külvárosi kölykök.
És tettem ugyebár ezt itt én."
Felhívnám a figyelmedet,hogy ez neked nem tiszted,mi moderátorok majd megtesszük ezt ha jelzik felénk!
Másodsorban,nem kultiváljuk itt az SG-n az ilyesfajta viselkedést.Nem kell fölösleges vitákat szítani.Lehet kultúráltan is fórumozni.Ha bajod van a másikkal(és ez másra is vonatkozik),arra ott van a privát üzenet!Ha nem fejezed be,akkor megkapod még a másik 3 elakadás jelzőt és akkor lehet egy hét pihire menni!Ez nem fenyegetés,csak ígéret!
A többieknek pedig,ha tovább folytatjátok ti is ezt az értelmetlen vitát,gondolkodás nélkül kiosztom a büntetéseket!Maradjon mindenki a topik témájánál és a játékkal foglalkozzatok ne egymással!
Itt be is fejezem,de a topikot figyelem egy ideig és ha gond lesz,akkor mennek a pontok!Legyetek szívesek normalizálódni!
Köszönöm!
-
#34740 Egy baja van ennek az egész ets2 topicnak. Rengeteget szoktam olvasgatni, írni nem mert felesleges. Hogy miért is? Nos, azért mert van itt 5-6 megszokott emberek, aki állandóan rak fel a kamionjáról képet, most éppen balra fordul a kerék most éppen jobbra, most az elejéről most a hátuljáról, most ezt a névtáblát ide raktam meg hasonló baromságok. A többi pedig húzgálja rá a pélót hogy milyen oltári jó... Attól nem lesztek még kamionosok, hogy otthon a gép előtt a brümmögtök. Mint a youtubeon is volt az a waberers-es huszár aki rutinozgat... Hihetetlen jót nevettem azon is. Bocs ha valakit vagy valakiket megbántottam a véleményemmel.. -
siplace2 #34736
Pihenő Svájcban:) -
fs9pilot #34732 Jó lett! :) Melyik fájl az, amiben ezt lehet szerkeszteni? -
kisfüsi #34731 Nagy nehezen, de sikerült megcsinálnom a hűtőmaszkot! :) -
Lack #34728 Nagyon jó kép lett, hirtelen rápillantva valódi fényképnek tűnt (amin kiégtek a világos részek).
OFF
Az utóbbi 1-2 hétben figyeltem, hogy több fórumon is megjelentek az unatkozó kisiskolások.
ON -
AXmen #34723 Úton...
-
metaxx #34718 Érdekes, hogy Windows alatt nem működik a gamepad force feedback, hiába van kipipálva, linux alatt viszont nagyon komolyan rezegtet. Egy-gy bukkanó, komoly élményszámba megy. Igaz, kicsit áldozni kellett a grafikán, de attól még nézhető így is.
-
motown #34716 nekem is az eredeti van meg.Van most rajta valami online.
Kemeny 5£ volt
-
motown #34715 Új profilt hozzal letre,es akkor jo lesz.Nekem is itt segitettek -
#34714 Bocsi, a másodikat tényleg nem láttam. :/ (pw: ferrari) -
FlyLuna #34710 Az mitől van, hogy .exe hibával kilép a játék mikor eredeti és csak egy trailer pack van bent mint mod és az is 1.8.2.5ös patchre van optimalizálva? -
Medwyn #34709 Üdv mindenkinek,
ezer éve nem jártam a kamionos fórumok közelében (a 18WOS sorozatot a Haulin-ig toltam, ott megálltam vagy 6 évre), de tegnap a Steam-en belefutottam az ETS2 Gold-ba és azóta nem tudok kiszállni a fülkéből megint :)
A fejlődés valami óriási, érdemes néha egy 5-6 éves szünetet beiktatni, azalatt kellemes dolgok történnek... A multiplayer még mindig nagyon hiányzik, egy jófajta "együtt gurulunk / együtt építünk céget"-típusú betét (nem is értem, miért nem csinálták meg az SCS-nél még ezt, gondolom, mindenki hagosan követeli), de összességében gyönyörű és élvezetes az egész. Most kaparhatom elő a kamionos sapkámat a láda fenekéről... :P
Szóval körülnéztem gyorsan, mit és hogyan érdemes hozzá feltenni a modok közül, de ebben kérnék némi segítséget a tapasztaltaktól. A magyar map 0.9-et most próbáltam ki, az állam leesett, elképesztő munka! Nem tudom, kik csinálják, de abba ne hagyják!
Szerencsés vagyok, mert az elmúlt két magyarországi lakhelyem közt szinte háztól-házig tudtam menni, az egész út ultrarealisztikus, az épületek nagyon a helyükön vannak, még a sávok is pont ott és akkor válnak szét/futnak össze. Szóval le a kalappal, és sok sikert a továbbiakhoz (látom, egy teljes Mo azért nagy projekt!)
Örülök tehát, jó megint kamionban (is) ülni.
-
vajo #34700 Szerintem pedig nem kéne "bele integrálni" semmit! -
#34699 Jó kép lett -
highdanger #34696 http://ets2.lt/en/trucksim-map-v-4-5-2/ -
Kamionos Dévid #34695 Hali!
Valaki nem tud valami jó térképet a Magyar mapon kivűl! :D
Patchem : 1.8.2.3
Előre is köszönöm Mindenkinek! :DD
Üdv
Kamionos Dévid -
Kamionos Dévid #34694 Am tiszta élethű, gratula! -
Kamionos Dévid #34693 Merre felé jártál? :DD -
AXmen #34692 Olasz túra!
-
siplace2 #34691 Ezt én is észre vettem sajna,de az okára még nem jöttem rá.Próbáltam már a régebbi(4.1.2) TSM mappot vissza rakni,de nem az a megoldás,igy visszaraktam a 4.5.2-t. Hála istennek nem sűrűen fagy le. -
fs9pilot #34689 Amúgy nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy a legújabb patchel viszonylag random időközönként megfagy a játék? Feladatkezelővel kell bezárnom. Az előző javításoknál nem volt ilyen gondom, és modok nélkül is ugyanazt csinálja. Múltkor például egy városban fagyott le, amikor épp fordultam volna a lámpánál. Annyira nem zavaró úgymond, mert ritkán csinálja. De mégis furcsa hogy az előző foltokkal nem volt ilyen gondom. -
Tsaba01 #34687 köszönöm :) -
peti178 #34684 Pöpec kis gépezet. -
Tsaba01 #34683
-
Mandoki72 #34682 Nagyon szépen köszönöm. -
highdanger #34679 Ebben a két szóban is hibát ejtettél te kis 9 éves :D -
xmute #34677 Valóban az!
Scania R2008 - MF Cargo Skin
Password: ferrari -
#34675 -
BhityHD #34673 Utánaolvastam:
Lehet, hogy most hülyeséget írok(mert én nem próbáltam még ki), de az ets2.lt -ről a srácok azt írták, hogy a jelszó: ferrari -
Mandoki72 #34672 Hali.Ok csak nézd vissza a történetet.
Te bedobtál egy MF cargo képet ami szerintem ugyanaz mint amit le lehet tölteni,
és rájöttél a jelszóra. #34616 amit akartam kérni.
utánna én megkérdeztem #34621 de szerintem, kértem?
Aztán te megint dobtál egy képet #34626
Ezután írtam azt #34650 hogy elhúztad a mézesmadzagot mivel megint beraktál
még egy hasonló képet, reagálás nélkül.
Retoucher től is akartam már kérni de ő írta hogy privát, amit ő csinált, mert sehol máshol nem láttam,és tudomásul vettem.
de ez egy letöltő oldalon volt felrakva.
De nem kérem, ha szivességből adsz róla linket amivel működik megköszönöm. -
BhityHD #34671 Lenne egy kérdésem, Vajo: mikorra várható a R3D Ultimate? -
Stewen1967 #34670 Csináltam 2 motort váltóval együtt és mind a 2-nek 300 körül van vége és 20.000 Lóerősek.
az egyik szekvenciális 4 fokozatú a másik automata.
egyszerre vagy ezt vagy azt a mod-ot használjátok csak.
kipróbáltam 25 tonnával is lehet suhanni, de a fékerőt én pl ezekkel max-on használom.
próbálgassa aki akarja :)
stewen.hu/22K-HP-auto.scs
stewen.hu/22K-HP-Secvencial.scs
na szép napot. -
zbalazs2 #34669 Szia.Az interior privát?Ha nem,tudsz adni egy letöltő linket privátba? -
motown #34668 szep ez a Volvo..Grat -
#34667 De nem kérték... -
vajo #34666 -
#34665 Ohh, 1000 hála, kisé gyorsan olvastam anno a HSz-t, úgy értelmezvén, hogy ez pusztán a temp lét. Na remélem így teljes lesz az öröm, bódottá. -
szgabe #34664 Én tudok segíteni. Ha kéri, add meg neki! Nem drága.