52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
  • Medwyn
    Nagyon tetszik neki :) Igaz, halvány fogalma sincs róla, milyen ez az ország (hiszen angol), és nyilvánvalóan azt is ebből a játékból tanulta meg, merre keresse a térképen egyáltalán (Debrecent, ami ugye benne van a Going East dlc-ben, kiszúrta egbyől), de leglább látszik, hogy akinek tabula rasa a hely, annak szinte megszólal ez a map...
    Egész videosorozatot tervez Magyarországból, ami nem kis reklám lesz. Mégegyszer kudos Franknek, és további jó munkát a folytatáshoz!
  • DANIELTRUCKER
    Heló emberek!

Frank mapja már küföldieket is fertőz:
  • Krisz1117
    Srácok. Letöltöttem egy sebességváltós modot, 6-8-10-13-15-18-20-22es fokozatúakat rak be, de a Volvo kamionom valamiért csak az alapsebességváltókat látja, a többi kamionba be lehet rakni ezeket az újakat is, ez miért lehet?

Illetve másik mod-kérdés, hogy tandem modot leszedtem, (kipipáltam) de semmi újat nem találok a tuningolásnál.. Tudna valaki linkelni egy működő, jó tandem-modot?

Köszönöm :)
  • szgabe
    Van olyan is, ami jó a Volvo-ra is.
  • Misuka963
    Szívesen :)
  • Rollerboy94
    arra gondoltam igen köszi
  • Misuka963
    A sárhányójára gondolsz ugye ? :)
    Szerintem az privát neki,vagy ha nem akkor nézd meg az 50 keda féle Scania-kat,azok vannak általában így megcsinálva ;)
  • Rollerboy94
    azt a scania felíratott oda a kerékhez hogy raktad (nem tudom mi annak a neve) tudnál küldeni esetleg egy linket ??
  • Krisz1117
    Valaki tudna linkelni olyan skint, ami mindegyik márkához passzol, és egészen kulturált kinézete van? :D
  • Misuka963
    Jobb is így :)
  • xmute
    50k Scania-ja még mindig námbőr ván!
    Egyszerű de nagyszerű, nem egy karácsonyfa amitől orra bukna a millió csili-vilitől!
  • Misuka963
    A kis lámpákkal és "super" felirattal még tetszetősebb :)
  • tomi0113
    [center] Az előbb volt rajta egy kis szépséghiba, most már ki is javítottam, és köszönöm szépen a dicséreteket!:)
  • fs9pilot
    Szép! :)
  • Misuka963
    Szép szerelvény lett.Gratula :)
  • tomi0113
    [center] Reja Transport.:)
  • Big Driver56
    Jó az ötlet!
    Nekem is van egy-két ötletem [de nem tudom hogy meglehet-e egyáltalán valósítani (nem nagyon értek hozzá)]
    Az első lehetne olyan hamár vettél kamiont akkor vehessél pótkocsit is hozzá külön hűtőset, ponyvásat, nyitottat vagy tartályosat. Amit aztán nem kéne akazgatni csak odaállni a ki-bepakoloshoz és 'le-megpakolják' majd indulás!

A másik Frank mapjához tartozik, Pesten ahol vannak a villamos sínek az útközépen nem lehetne úgy megcsinálni hogy kettő db négysávos utat rak le egy más mellé és annak a közepére a villamos síneket majd a forgalom beállítást megcsinálni?
    Persze így is nagyon jó a map ezt csak ötletként írom!!
  • motown

egy kis piheno
  • Bazsio
    Jó a Scania-d kisfüsi
    Én is ma gurultam eggyet
    Pihenek fizetés után

• kisfüsi
    Telephelyen :)
  • Deutsch84
    Sziasztok !
    Szeretnénk összerakni egy Magyarországra jellemző pótkocsi csomagot, és ezúton kérnénk a véleményeteket, hogy szerintetek, mi az ami nem hiányozhat ?

Szavazataitokat hozzászólás formájában várjuk -> itt
    Itt

Melyek már biztosan "elkeltek":

- TESCO
    - Waberer's
    - ALDI
    - Fiala-Trans
    - Horváth Rudolf
    - BI-KA Logisztika
    - Gartner KG Hungária
    - SPAR

(Megnövekedett igény szerint ezek is változhatnak!)

• kamionos dzsó
    Sziasztok!
    Valaki skinezne nekem? Aki igen az privátban írjon!
    Előre is köszönöm!
  • AXmen
    :)

• Bazsio
    A kép mellé nem irtam oda de milyen a kamiononm túlzottan tuningolt vagy így jó?
  • devid13
    Hali ez a maop megy 1.8.25 os patchel?
  • rozsola79
    Helyes TSM 5 nincs hivatalosan. Van viszont Super Map 5.4 by Mario
    5.4 map
    Mario neve közismert a GTS pályák után , valamint a TSM csapat tagjaként.
    Mellesleg nagyon szép pálya.
  • BhityHD
    Bocs, nem működött a link.
  • BhityHD
    Osztrák fuvar:

Még hajnalban, az M0-son:

Győr után nagy volt a köd:

St. Pöltenben, a pirosnál:

Szép gépek srácok!
  • Bazsio

Ez a vasam.
  • Bazsio

ha ez nem meg akkor többet nem fogom szemetelni az oldalt
  • Bazsio
    [IMG]http://kephost.adatbazis.eu/images/64479670562497291086.png
  • Bazsio
    http://kephost.adatbazis.eu/images/64479670562497291086.png[/IMG]

ha nem jo akkor bocs
  • Maximus4
    Nos.Nem akartam már ezen a témán rágódni,de még egyszer utoljára.
    Először is,engem pont,hogy nem zavar ha valaki új reg,sőt!Nem szeretem,ha valaki "lenézi" ezért a másikat.Én csak azért tettem rá utalást,hogy tisztába legyél a dolgokkal.És még mielőtt szó éri a ház elejét,nem védek senkit sem.

Másodszor pedig,ebből a lekezelő stílúsból baromi gyorsan vegyél vissza,mert én nem beszéltem veled így!Az meg,hogy te hol,mikor és mennyit moderátorkodtál,ne haragudj,de a lőtéri kutyát nem érdekli,annak semmi köze sincs az SG-hez.

Végül pedig,nem én adtam a 2 pontot neked és nem ütöm bele az orrom más moderátor akkori ténykedésébe,de ha tovább folytatod,akkor megválunk egymástól.Ennyi!
  • Kudawudashuda
    Nincs TSM 5
  • rozsola79
    Kössz Bazsio.
    TSM 5 pálya . Tapasztalatok ?
  • Bazsio
    Szerintem igazad van rozsola mindenki él ahogy tud és nem kell azért valakit diszkriminálni mert nem NASA-s szuperszámítógépe, nekem is pl AMD Athlon +3000-em van 1.81Ghz, 2Gb ram amiből egyik berakott és van egy Nvidia 9400GT-ém és megy a ETS2 igaz nem ultrán de közepesen elfut.
    Hagyjuk az informatikai diszkriminálást és mindenki fogadja el a másikat ahogy van és amilyen Vasa van, és élvezzük a játékot és arról kellene beszélni,hogy kinek milyen Kamionja van és adjunk tippeket egymásnak.
  • Bazsio
    Szerintem hagyjátok az egészet van pár emberke, (nem sértésből mondom) társadalmilag egy feketelyuk én is ilyen vagyok ezért leszek kamionos mert azt szeretem és nem kell annyit udvariaskodni.
  • Bazsio
    Sziasztok, én már rég játszom és láttam ezt a fórumot és a nagy vitákat hát nem tudom de ha lehet akkor én is bekapcsolodnék a közösségbe.
  • Lack
    Na ez a szégyen látjátok. Amikor ide kell jönnie egy moderátornak, hogy rendet tegyen. Tiszta ovi.