52658
-
vajo #34787 -
Medwyn #34786 Nagyon tetszik neki :) Igaz, halvány fogalma sincs róla, milyen ez az ország (hiszen angol), és nyilvánvalóan azt is ebből a játékból tanulta meg, merre keresse a térképen egyáltalán (Debrecent, ami ugye benne van a Going East dlc-ben, kiszúrta egbyől), de leglább látszik, hogy akinek tabula rasa a hely, annak szinte megszólal ez a map...
Egész videosorozatot tervez Magyarországból, ami nem kis reklám lesz. Mégegyszer kudos Franknek, és további jó munkát a folytatáshoz!
-
DANIELTRUCKER #34785 Heló emberek!
Frank mapja már küföldieket is fertőz:
-
Krisz1117 #34784 Srácok. Letöltöttem egy sebességváltós modot, 6-8-10-13-15-18-20-22es fokozatúakat rak be, de a Volvo kamionom valamiért csak az alapsebességváltókat látja, a többi kamionba be lehet rakni ezeket az újakat is, ez miért lehet?
Illetve másik mod-kérdés, hogy tandem modot leszedtem, (kipipáltam) de semmi újat nem találok a tuningolásnál.. Tudna valaki linkelni egy működő, jó tandem-modot?
Köszönöm :) -
szgabe #34783 Van olyan is, ami jó a Volvo-ra is. -
#34782 Szívesen :) -
Rollerboy94 #34781 arra gondoltam igen köszi -
#34780 A sárhányójára gondolsz ugye ? :)
Szerintem az privát neki,vagy ha nem akkor nézd meg az 50 keda féle Scania-kat,azok vannak általában így megcsinálva ;) -
Rollerboy94 #34779 azt a scania felíratott oda a kerékhez hogy raktad (nem tudom mi annak a neve) tudnál küldeni esetleg egy linket ?? -
Krisz1117 #34778 Valaki tudna linkelni olyan skint, ami mindegyik márkához passzol, és egészen kulturált kinézete van? :D -
#34777 Jobb is így :) -
xmute #34776 50k Scania-ja még mindig námbőr ván!
Egyszerű de nagyszerű, nem egy karácsonyfa amitől orra bukna a millió csili-vilitől! -
#34775 A kis lámpákkal és "super" felirattal még tetszetősebb :) -
tomi0113 #34774 [center] Az előbb volt rajta egy kis szépséghiba, most már ki is javítottam, és köszönöm szépen a dicséreteket!:)
-
fs9pilot #34773 Szép! :) -
#34772 Szép szerelvény lett.Gratula :) -
tomi0113 #34771 [center] Reja Transport.:)
-
Big Driver56 #34770 Jó az ötlet!
Nekem is van egy-két ötletem [de nem tudom hogy meglehet-e egyáltalán valósítani (nem nagyon értek hozzá)]
Az első lehetne olyan hamár vettél kamiont akkor vehessél pótkocsit is hozzá külön hűtőset, ponyvásat, nyitottat vagy tartályosat. Amit aztán nem kéne akazgatni csak odaállni a ki-bepakoloshoz és 'le-megpakolják' majd indulás!
A másik Frank mapjához tartozik, Pesten ahol vannak a villamos sínek az útközépen nem lehetne úgy megcsinálni hogy kettő db négysávos utat rak le egy más mellé és annak a közepére a villamos síneket majd a forgalom beállítást megcsinálni?
Persze így is nagyon jó a map ezt csak ötletként írom!! -
motown #34769
egy kis piheno -
Bazsio #34768 Jó a Scania-d kisfüsi
Én is ma gurultam eggyet
Pihenek fizetés után
-
kisfüsi #34767 Telephelyen :) -
Deutsch84 #34766 Sziasztok !
Szeretnénk összerakni egy Magyarországra jellemző pótkocsi csomagot, és ezúton kérnénk a véleményeteket, hogy szerintetek, mi az ami nem hiányozhat ?
Szavazataitokat hozzászólás formájában várjuk -> itt
Itt
Melyek már biztosan "elkeltek":
- TESCO
- Waberer's
- ALDI
- Fiala-Trans
- Horváth Rudolf
- BI-KA Logisztika
- Gartner KG Hungária
- SPAR
(Megnövekedett igény szerint ezek is változhatnak!)
-
kamionos dzsó #34765 Sziasztok!
Valaki skinezne nekem? Aki igen az privátban írjon!
Előre is köszönöm! -
AXmen #34764 :)
-
Bazsio #34763 A kép mellé nem irtam oda de milyen a kamiononm túlzottan tuningolt vagy így jó? -
devid13 #34762 Hali ez a maop megy 1.8.25 os patchel? -
rozsola79 #34761 Helyes TSM 5 nincs hivatalosan. Van viszont Super Map 5.4 by Mario
5.4 map
Mario neve közismert a GTS pályák után , valamint a TSM csapat tagjaként.
Mellesleg nagyon szép pálya. -
BhityHD #34759 Bocs, nem működött a link. -
BhityHD #34758 Osztrák fuvar:
Még hajnalban, az M0-son:
Győr után nagy volt a köd:
St. Pöltenben, a pirosnál:
Szép gépek srácok! -
Bazsio #34757
Ez a vasam. -
Bazsio #34756
ha ez nem meg akkor többet nem fogom szemetelni az oldalt -
Bazsio #34755 [IMG]http://kephost.adatbazis.eu/images/64479670562497291086.png -
Bazsio #34754 http://kephost.adatbazis.eu/images/64479670562497291086.png[/IMG]
ha nem jo akkor bocs -
#34753 Nos.Nem akartam már ezen a témán rágódni,de még egyszer utoljára.
Először is,engem pont,hogy nem zavar ha valaki új reg,sőt!Nem szeretem,ha valaki "lenézi" ezért a másikat.Én csak azért tettem rá utalást,hogy tisztába legyél a dolgokkal.És még mielőtt szó éri a ház elejét,nem védek senkit sem.
Másodszor pedig,ebből a lekezelő stílúsból baromi gyorsan vegyél vissza,mert én nem beszéltem veled így!Az meg,hogy te hol,mikor és mennyit moderátorkodtál,ne haragudj,de a lőtéri kutyát nem érdekli,annak semmi köze sincs az SG-hez.
Végül pedig,nem én adtam a 2 pontot neked és nem ütöm bele az orrom más moderátor akkori ténykedésébe,de ha tovább folytatod,akkor megválunk egymástól.Ennyi! -
Kudawudashuda #34752 Nincs TSM 5 -
rozsola79 #34751 Kössz Bazsio.
TSM 5 pálya . Tapasztalatok ? -
Bazsio #34750 Szerintem igazad van rozsola mindenki él ahogy tud és nem kell azért valakit diszkriminálni mert nem NASA-s szuperszámítógépe, nekem is pl AMD Athlon +3000-em van 1.81Ghz, 2Gb ram amiből egyik berakott és van egy Nvidia 9400GT-ém és megy a ETS2 igaz nem ultrán de közepesen elfut.
Hagyjuk az informatikai diszkriminálást és mindenki fogadja el a másikat ahogy van és amilyen Vasa van, és élvezzük a játékot és arról kellene beszélni,hogy kinek milyen Kamionja van és adjunk tippeket egymásnak. -
Bazsio #34749 Szerintem hagyjátok az egészet van pár emberke, (nem sértésből mondom) társadalmilag egy feketelyuk én is ilyen vagyok ezért leszek kamionos mert azt szeretem és nem kell annyit udvariaskodni. -
Bazsio #34746 Sziasztok, én már rég játszom és láttam ezt a fórumot és a nagy vitákat hát nem tudom de ha lehet akkor én is bekapcsolodnék a közösségbe. -
Lack #34745 Na ez a szégyen látjátok. Amikor ide kell jönnie egy moderátornak, hogy rendet tegyen. Tiszta ovi.