Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Liege-Groningen:
kisfüsi,Tsaba01,AudiQuattro,norbee46,ronso,hotwheels - <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
I Love DAF!

#33112 (Laca54321) (kiegészítés az elõzõ hozzászólásomhoz...)
Forgalomnöveléséhez, illetve az AI jármûvek számának jelentõs bõvítéséhez ajánlom ezt a módot:
Traffic mod
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
- Elsõ körben, ha még nem vagy tag a Restacar oldalon, akkor regisztrálj, és olvasd el a
Fórumok / SCS simulátorok - Euro Truck Simulátor 2 / Mit tegyünk ha összeakadnak a módok topikban található leírást.
Kiváló segítség Ralph Wald digitális tollából kifejezetten kezdõk részére.
Részletes, mindenre kiterjedõ, képekkel illusztrált leírás, így rengeteget lehet tanulni belõle.
Ezt olvasd el, és segítségével tedd rendbe az akadó módokat.
Mindenek elõtt nézd át a log fájlodat, hogy milyen hibát ír, melyek azok a módok, amelyek összeakadnak.
Miután végeztél, másold vissza a biztonsági mentésedbõl az eredeti állásodat, és onnan folytathatod tovább, ahonnan abbahagytad.
#33112 (Laca54321)
Igen, van az 1.7 frissítéssel kompatibilis TSM map, amelyet itt érsz el:
TSM 4.1.2a
A térképhez tartozó DLC kompatibilis kiegészítõcsomagot itt éred el:
JPM 1.4.7B for 1.7.0
Amennyiben túl élénkek a RED színei számodra, akkor próbáld ki ezt a módot:
Improved Weather
Véleményem szerint nagyon szép, valósághû színekkel adja vissza a különbözõ napszakok fényeit.
Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.
Csak akkor szokott gond lenni ha mod régebbi verzióhoz készült és olyan fájlt ír felül, amit nem lenne szabad, ilyenkor szokott fagyás lenni, de gondolom ezzel nincs gond.
Nem rég én is újra tettem a játékot. Feltettem egybõl az 1.7-es javítást, majd a DLC-t, de nem volt jó.
A DLC felülírt bizonyos fájlokat, így a DLC telepítés után újra fel kellet tenni a frissítést, de az már gyorsan ment és mûködött is a játék
Az elõzõ problémák miatt újraraktam a gamet, mivel indításnál kifagyott.
A teljesen szûz telepítésem is kifagy indításnál, pedig minden elõzményt letöröltem.
Tanácstalan vagyok.
Már az eredeti Gold Edition játékomat se tudom használni... Nemhogy a modokkal...
Nem hiszem hogy csak egyszer installálható ha megveszem.
Mit csináljaK? Vmi ötlet?
Segítsetek légyszi!
Windows újratelepítés következik???
Kivagyok teljesen<#confused>#confused>...
Köszi!
1.3.1 verzióra hol találok magyar térképet? Nem akarok a játékon frissíteni, mert az elõzõ frissítés után is kezdhettem mindent elölrõl... 😞
Most kezdenék még csak bele a játékba. Megvettem a dobozos gold verziót. Fel patch-em 1.7-re.
Segitségeteket kérném, hogy milyen használható módok vannak hozzá ami reálisabbá teszik a játékot. Valós logok, cégek, változatosabb trailerek és akár nagyobb ai forgalom.
Illetve melyik TSM map müködik vele, már ha van ilyen. Annyit még, hogy láttam a Skandinávos mappat is, de mint, ha az csak 1.4-re lenne jó?
Ja és még valami😊 Mit használtok, hogy ilyen szépek a képek? HDR vagy RED2? Vagy mi lenne a titok?😊
Nekem a RED2-õl túl élénkek a színek és már sok.
Köszönöm elõre is a hasznos dolgokat.
Üdv. Laca.
Légyszi segítsen vki!
Összeakadtak a modok amiket beraktam.
Újrainstalláltam az egészet a Going East DLC-vel és az 1.7-es frissítéssel. Bemásoltam a savegame-et a dokumentumokba de nem indul úgyse. Lehet elõlrõl kell kezdenem mindent??
Vagy csak késõbb kellett volna felülírni a mentést??

CB: Kis Lámpás Jimy
Délután kipróbálom.
Mercedes-Benz MPIV 1.6.1+
Ez hibátlanul mûködik 1.7.0 alatt, TSM 4.1.2a + JPM 4.1.7Beta kiegészítéssel.
(A DLC kompatibilitásáról nem tudok nyilatkozni, mert Én nem használom ezt a kiegészítõt.)
Amennyiben ezzel a Mercivel is gondod támad, nézz bele a log fájlodba, hogy mivel akad össze, és aszerint korrigáld a fájlokat.
1 kis segítséget szeretnék kérni Tõletek.
Beraktam a Mercedes MP4 modot a játékba, ezt: http://ets2-mods.com/ets2-mercedes-benz-mp4-multimod/
Mentem egy fuvart és nem mûködtek a visszapillantó tükreim...
Vkinek volt már ilyen? Esetleg van rá megoldás?
Vagy másik MP4 Merci mod a használható?
Bejön ez a gép de tükör nélkül 😄😄!!
Elõre is köszi!

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Ronso<#eljen>#eljen>
hotwheels<#eljen>#eljen>
Lerakón!

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Hamarosan én is rakok be az enyémrõl csak még most készítem a Skin-t,elsõ skinem lesz. 😄
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Nagyon szép szerelvény <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Valószínû, hogy kompatibilitásbeli probléma / problémák állnak a háttérben, de ez így, kellõ infó nélkül csak egy erõs tipp
Mit ír a log fájl?
Mit ír a game.crash fájl?
(Ezeket a C:/gépnév/Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2 /elérési útvonalon találod)
Melyik frissítéssel használod a játékot?
Dobozos vagy Steam verzió?
Milyen módok vannak telepítve?
Az utolsó módosítás berakása elõtt rendesen mûködött?
#33094 (orixon)
Igazán nincs mit, örülök, hogy tudtam segíteni, és sikerült megoldanod a problémát.
Tehát:
"Megnyitod a módot, majd a def vehicle truck_dealer márkanév mappában lévõ sii fáj felsõ sorában szereplõ számokat kitörlöd, és csak azt hagyod benne, amelyik modellt szeretnéd lecserélni."
(Természetesen amennyiben használ külön "külsõs" hivatkozást is a mód, akkor a hozzátartozó .tobj fájlban is át kell írni a számot / számokat.)
A számok a gyári modelleket jelölik megjelenítés sorrendjében, így egy "nagy szalonban" könnyen megtudod nézni, hogy melyik számhoz milyen vontató tartozik.
Az idézõjeles számok esetében eltérés van árban vagy specifikációban a kis és nagy szalon kínálata között, de a modell maga ugyanaz.
Ebbõl összesen 3db van eredetileg a játékban, tehát nem mérvadó, és gond nélkül cserélhetõ.
Példa az sii fájlban lévõ értékre:
vehicle: .tdealer.volvo_5
Ebben az esetben a mód a gyári modellverziók közül az 5. helyére illeszti be a módosításodat.
Amennyiben a fenti sorban több szám is szerepel, akkor a számoknak megfelelõ modellek helyére is az új vontató kerül behelyezésre.
Célszerû egy márkán belül egyszerre csak egy "gyári" modellt lecserélni.
Valaki tudna nekem abban segiteni hogy mit kellene atirni hogy egy moddal betett kamion nem valtoztassa meg az osszes olyan tipusu kamiont a kamionkereskedesnel, pl csak egyet irjon felul..
Koszonom.

- A letöltött állományt csomagold ki, így megkapod a három mappát.
- Az scs könyvtárban lévõ Volvo FH2013 Interior Light By Alang7™.scs fájlt Total Commanderben csak simán nevezd át Volvo FH2013 Interior Light By Alang7™.zip-re, majd ezután egyszerûen kattints rá, és máris megnyílik.
Szerkesztés után ne felejtsd el visszanevezni scs kiterjesztésre, bár ha kimarad az sem gond, mert az ETS 2 olvassa a zip tömörítéseket is.
- Természetesen ugyanígy kell eljárni valamennyi scs fájl esetében, ha szerkeszteni akarod.
- Amennyiben 7.8.00 vagy újabb a Total Commander, amit használsz, akkor már át sem kell nevezned az scs fájlt zip-re, csak simán rákattintva nyitható a beépített tömörítõnek köszönhetõen.
Ezután már csak az elõzõ hozzászólásomban leírtakat kell megcsinálnod, és mûködni fog a módosítás!
Amúgy nagyon vagány <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
BP - Debrecen

A segítséget elõre is köszönöm!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert kezdõ vagyok a játékban.
Elkezdtem fuvarozni, szépen csináltam is a dolgomat, mád az összes ADR képzettséget megcsináltam, elértem a 6os szintet és egyszerûen elkezdem csinálni a fuvart és mikor már csak 20-30km van hátra a fuvarból kilép és visszadob a fõmenübe. Miért van ez? HELP ME! 😞
Én is targoncát viszek!