52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • szilveszter86
    Sziasztok egy kérdésem lenne: ha pechelem a játékot az 1.8.2.5 ös versióval akkor a mostani mentéseimnek annyi ???????
  • fagy53
    Kösz, ez tényleg nem olcsó,sőt...! Mint korábban írtam, én nem a játék árát méltattam és a mondás sem arról szólt, de ennek fényében látom cseh barátainkat sem kell félteni.
  • gumikacsa
    A sok fals infó...
  • Dévid112
    Valaki vállal Zmodizást? Interiort kellene csinálni csak, egy-két cuccot belerakni, és kész, nem nehéz! Előre is köszi, aki megcsinálja!!
  • Ördögpalanta62
    Köszönjük megrendelését!

A megrendelés éppen feldolgoz. Kap további információkat pedig egy külön e-mailt.

1 Euro Truck Simulator 2
    Total: 29,95 €

Köszönjük megrendelését!

A megrendelés éppen feldolgoz. Kap további információkat pedig egy külön e-mailt.

Rendelési szám: SCS130920-5319-74648
    1 DLC - Going East!
    Total: 9,95 €
  • Ördögpalanta62
    sziasztok

mit kell módosítani a válton ahhoz,hogy nagyobb fordulat számnál kapcsoljon fel illetve le?
  • Tuningtrabi
    Hali!

Megkérdezhetem, hogy hol lehet letölteni ezt a kamiont?
    Választ előre is köszi!
  • Bazsio
    De azt is nézd, hogy kis csapat.Kettő -Kis a bevétel mert kevesen veszik meg mert a kamionos játék nem egy FPS vagy NFS tehát nem volt nagy eladási rekord!
    Három-Az a kis csapat is két részre van osztva!
    Négy-De azért jó, hogy mindig frissitik mert mi volna ha az 1.00 Verzió olyan lett volna a mind a 1.8 vagy 1.9 akkor az lett volna a BAJ mert akkor nincs újítás akkor sok gyerek megunja mert nem változik semmi 2 év alatt.Ők megcsináltak egy alapot és azt mindig újítják és ált.-ba a felhasználó kedve szerint mert ők játszanak és úk tudják mi kell még!!Ha mi is addig zaklatnánk az SCS-t avval, hogy lehetne felező meg stb.akkor egyszer kiadnak egy 2.0-át úgy!!Az olcsó hús híg leve pedig nem igaz, mert ára az van és 10/8-as az össz játék szerintem.Ha akarsz olcsóbatt ott van a Haulin meg ezek azok olcsók!!És a maguk kora szerint azok is jók!Ha pedig nem teszik akkor töltsd le a King of The Road-ot azon kicsit gurulsz és akkor aztán nem lesz olyan rossza ETS2 sem a sok javítás!Ha pedig nem tetszik a motor....csinálj eggyett és akkor menj avval vajon az milyen lesz??
  • fagy53
    Nem tudom minek az ára a 12k és milyen devizanemben van, de én a játék Prism3D motorjáról beszéltem, erről az 1997-ben szerkesztett és azóta jócskán leamortizálódott szoftverről, amivel szenvednek most a csehek...
  • Ördögpalanta62
    12k át nem nevezném olcsó husnak
  • fagy53
    Rekorddöntögetés az SCS-nél, a legrövidebb idő alatt kiadott béta patch-ek száma azt hiszem a korábbi saját rekordjukat temeti...
    Pozitív kicsengése is van a dolognak, legalább is felénk, hogy nem felejtettek el minket!
    Mennyivel egyszerűbb lenne az élet, ha nem azt az ócska kódhalmazt kellene toldozgatni foltozgatni amit a játék motorjának neveznek és gondolom itt köszön vissza az - olcsó húsnak híg a leve - mondás...
  • laszlocsabes
    Ez mi, bővebben? Tudtok linket küldeni, mit installáljak fel? Az eddigi mentésem megmarad, szóval a sok lóvé meg a cég nem veszik el?
  • Szabi #36958
    1.9.6s
  • Berserker8814
    Nem kell berakni balesetet, csinál azt magától a gép. :)
  • laszlocsabes
    Igazából azok érdekelnek, hogy hogyan lehet megcsinálni, hogy kibőviteni a terkepet, meg ilyen baleseteket berakni....???
  • Norby646
    Dobtam neked is egy privit. ;)
  • Berserker8814
    A beltér nekem is nagyon tetszik. :)
  • Norby646
    Szia!

A vontató gyári, csak megastore-al tuningoltam+ beraktam egy dartomeks-es skint, amin picit javítottam. A beltér pedig szintén egy letöltött mod amit átdolgoztam. Ha tetttszik szívesen átküldöm neked privátban.
  • laszlocsabes
    Sziasztok, nem vagyok nagy számítógép fan, de nyomom a gammát ezerrel. A ETS2 Going East 1.8.2.5 van letöltve, mit huzzak le hozzá amiben minden benne van, vagy hogy vannak ezek a kiegészítők, léci segítsetek.
  • Gábor55
  • Gábor55
    [IMG]http://www.kephost.com/images4/2014/3/9/a1_2014_3_9_pxvsg9mxqj.jpg[/IMG

Berserker8814, Mandoki72, The Best, Bazsio, kisfüsi

• kisfüsi
    Jó éjt! :)
  • Fokker
    Szia!

Megkérdezhetem, hogy honnan töltötted le a Volvót? Nagyon szép, főleg a műszerfal tetszik, ami a gyári verzióban valahogy nem az igazi.
  • Rollerboy94
    Valaki tudna nekem abba segíteni hogy, leszedtem ezt de igy nem tudok fuvar vinni vele. valaki nem tud esetleg egy olyan modot ahol ez orvosolva van ??
  • csaba90
    sziasztok! Letöltöttem a MAN-hoz az XLX interiort, viszont az a baj, hogy azt az XXL fülkébe teszi :S nem az XLX méretűbe, ne mtudjátok hogyan lehet orvosolni ezt a problémát? mert így elég gáz :D
  • Bazsio
    Jó estét az uraknak!!
    Mandoki
    Pokmike Van Merci jeled?
    Gábor
    Két Nagy Fehér

Pihi van Németország első parkolójában Lengyelektől számítva

Baszzus!!Nem ég a hátsó lámpa egy éjjelt így jöttem Németben.....nahát?!

Mannheimben

Itt lesz a hétvége!!
  • The Best
    Hali pár kép tölem :)

• Mandoki72
    Jó Volvo, szép idő, sexi nő.

• Norby646
    Köszi!
  • Berserker8814
    Sziasztok srácok. :) Haverommal szállitunk Németbe.

• bigmacHD
    üziben ment a lnk
  • TopGun
    IGO-hoz magyar hangokat nem nehez talalni, de Jakso nincs kozte tudtommal, csak Moha ba.
  • aurél64
    Arra gondolok ami az IGO-hoz van ha megtalálnám akkor esetleg lehetne összerakni ahogy
    ˆ bigmacHD Fórumtársunk is teszi.
  • Mandoki72
    Oh bocs, már vágom.
  • TopGun
    Hello! Ez mit jelent? "Igen de én magát a Jákso GPS Hangot sem tudom elérni sehol pedig már rég óta kutakodok a neten!" hogy van toltheto magyarul beszelo GPS mod az ETS2-hoz?
  • TopGun
    Kar, pedig szivesen kiprobalnek egy ilyen modot!
  • Gábor55
    Köszi srácok!

kisfüsi:

Mandoki72: Én a Wabis Volvód miatt írtam.
  • aurél64
    Helló!

Igen de én magát a Jákso GPS Hangot sem tudom elérni sehol pedig már rég óta kutakodok a neten!
  • Mandoki72
    Szép napot.

Gábor55: Ne temess,csak két napja nemraktam képet. #36921

Most csak dicséretet nyomok. kisfüsi, Gábor55, punky, Norby646, Maujuri, pokmike997,
    Bazsio,

• bigmacHD
    Szia, nincs ilyen mod jelenleg, szerkesztővel raktam össze.