Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez sok mindentõl lehet, ezért szükség volna további információkra ahhoz, hogy tudjunk segíteni.
Valószínû, hogy kompatibilitásbeli probléma / problémák állnak a háttérben, de ez így, kellõ infó nélkül csak egy erõs tipp

Mit ír a log fájl?
Mit ír a game.crash fájl?
(Ezeket a C:/gépnév/Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2 /elérési útvonalon találod)

Melyik frissítéssel használod a játékot?
Dobozos vagy Steam verzió?
Milyen módok vannak telepítve?
Az utolsó módosítás berakása elõtt rendesen mûködött?

#33094 (orixon)

Igazán nincs mit, örülök, hogy tudtam segíteni, és sikerült megoldanod a problémát.

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Oke. Kosz a segitseget.
Erre nem tudtok megoldást? 😞
Az elõzõ hozzászólásomban az elsõ sor hibásan jelent meg ezért javítom...
Tehát:

"Megnyitod a módot, majd a def vehicle truck_dealer márkanév mappában lévõ sii fáj felsõ sorában szereplõ számokat kitörlöd, és csak azt hagyod benne, amelyik modellt szeretnéd lecserélni."

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

Megnyitod a módot, majd a defvehicle ruck_dealermárkanév mappában lévõ sii fáj felsõ sorában szereplõ számokat kitörlöd, és csak azt hagyod benne, amelyik modellt szeretnéd lecserélni.
(Természetesen amennyiben használ külön "külsõs" hivatkozást is a mód, akkor a hozzátartozó .tobj fájlban is át kell írni a számot / számokat.)

A számok a gyári modelleket jelölik megjelenítés sorrendjében, így egy "nagy szalonban" könnyen megtudod nézni, hogy melyik számhoz milyen vontató tartozik.
Az idézõjeles számok esetében eltérés van árban vagy specifikációban a kis és nagy szalon kínálata között, de a modell maga ugyanaz.
Ebbõl összesen 3db van eredetileg a játékban, tehát nem mérvadó, és gond nélkül cserélhetõ.

Példa az sii fájlban lévõ értékre:
vehicle: .tdealer.volvo_5
Ebben az esetben a mód a gyári modellverziók közül az 5. helyére illeszti be a módosításodat.

Amennyiben a fenti sorban több szám is szerepel, akkor a számoknak megfelelõ modellek helyére is az új vontató kerül behelyezésre.

Célszerû egy márkán belül egyszerre csak egy "gyári" modellt lecserélni.

Sziasztok !

Valaki tudna nekem abban segiteni hogy mit kellene atirni hogy egy moddal betett kamion nem valtoztassa meg az osszes olyan tipusu kamiont a kamionkereskedesnel, pl csak egyet irjon felul..
Koszonom.
Jó kis gép!
http://www.youtube.com/watch?v=hAY0-N4Teko volvom 😊
MexxHUN
Köszi a pótot😊

I Love DAF!

MexxHUN
Budapest-Liege:

AudiQuattro - <#eljen>
Punky - <#eljen>

I Love DAF!

AudiQuattro
Csak utas voltam,de azért kiprobáltam ezt is..😊 Az én actrossomhoz ez sehol..

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

AudiQuattro
SKO

Köszi neked és Misukának.

MexxHUN
A pót privát?😊
Amúgy nagyon szép😊

I Love DAF!

Így próbáld meg, és remélhetõleg biztos lesz a siker....

- A letöltött állományt csomagold ki, így megkapod a három mappát.

- Az scs könyvtárban lévõ Volvo FH2013 Interior Light By Alang7™.scs fájlt Total Commanderben csak simán nevezd át Volvo FH2013 Interior Light By Alang7™.zip-re, majd ezután egyszerûen kattints rá, és máris megnyílik.
Szerkesztés után ne felejtsd el visszanevezni scs kiterjesztésre, bár ha kimarad az sem gond, mert az ETS 2 olvassa a zip tömörítéseket is.

- Természetesen ugyanígy kell eljárni valamennyi scs fájl esetében, ha szerkeszteni akarod.

- Amennyiben 7.8.00 vagy újabb a Total Commander, amit használsz, akkor már át sem kell nevezned az scs fájlt zip-re, csak simán rákattintva nyitható a beépített tömörítõnek köszönhetõen.

Ezután már csak az elõzõ hozzászólásomban leírtakat kell megcsinálnod, és mûködni fog a módosítás!

Misuka963
A TIR mégis ott virít a Schmitz-en <#hehe>
Amúgy nagyon vagány <#eljen><#eljen>

AudiQuattro
Amíg a Volvo szervizben van,belföldezek 😊

BP - Debrecen

csak szerintem elég siralmas ez a magyar rendszám? :/ 😄
Misuka963
Semmi baj és nincs mit 😉

Köszönöm a segítséget!<#worship>
Tessék, zmodeler 3
Üdv mindenkinek! Tegnap tettem fel ezt a kérdést: #33047
A segítséget elõre is köszönöm!
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert kezdõ vagyok a játékban.
Elkezdtem fuvarozni, szépen csináltam is a dolgomat, mád az összes ADR képzettséget megcsináltam, elértem a 6os szintet és egyszerûen elkezdem csinálni a fuvart és mikor már csak 20-30km van hátra a fuvarból kilép és visszadob a fõmenübe. Miért van ez? HELP ME! 😞
Kösz Zorba, megpróbálom. A mod fájl megnyitása a kérdés, mert total commander szerkesztés opciója egy nagy katyvaszt adott csak.
Jó gép!
Én is targoncát viszek!
hotwheels

Mex - <#eljen>

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Jó reggelt!
MexxHUN
Jó reggelt😊
Úton:

Pihenõ:

AudiQuattro,Punky - <#eljen><#eljen>

I Love DAF!

Bár nem engem szólítottál meg, de gondolom a válasz a lényeg.... 😊

A belsõ világítást az alábbiak szerint tudod mûködésre bírni:

- A csomagban található három mappa közül a SCS könyvtárban található a Volvo FH2013 Interior Light By Alang7™.scs fájl, amit tartalmazza magát a módot. Ezt kell a mod mappába bemásolni.

- Ezt a Volvo FH2013 Interior Light By Alang7™.scs fájl megnyitva, a unit/hookup mappában van az aktuális szín .sii fájlja.
Ez alapértelmezésben a piros.

- Amennyiben változtatni szeretnél rajta, akkor a csomaghoz tartozó Colours Files mappában lévõ színek közül másold be az elõbb említett unit/hookup mappába a használni kívánt új szín .sii fájlját a régi helyére.
Ezt követõen, már az új fényt fogod látni, ha a "villogót" bekapcsolod.

FONTOS!
- Az elõzõ színt törölni kell, nem szabad felülírni az újonan használni kívánt színnel!
- Egyszerre csak egy szín lehet az említett mappában!
- Amennyiben használsz a gyáritól eltérõ segédfényeket (is) tartalmazó kiegészítõket, akkor elképzelhetõ, hogy akadni fog a szóban forgó módosítással, ezért érdemes átnézni, és szükség szerint korrigálni a fájlokat.

("Gyárilag" a vörös szín nincs benne a "Colours File" gyûjtõmappában, csak magán a módon belüli hookup könyvtárban, mint alapértelmezett szín.
Ezért, ha netán színt módosítasz, de késõbb szeretnéd még használni a vöröset is, akkor törlés elõtt, másold be az említett gyûjtõmappába, mert különben elveszik.)

#33066 (norbee46)

Az említett probléma azért jelentkezik nálad, mert van olyan módosításod, ami a gyáritól eltérõ segédfényeket (oldallámpák, fülkéhez tartozó dekorvilágítás, xenon világítás, stb) is tartalmaz, vagy hivatkozik rájuk.

Sajnos ez a szóban forgó Volvo éjszakai beltérvilágítás egy összeollózott mód, így több eltérõ értéket is tartalmaz.
Jó megoldás lehet, ha a log fájlban megnézed, hogy melyik, általad használt módosítással akad össze, és a jelzett fájlban / fájlokban javítod a "hibás" (azonos paraméterre vonatkozó, de eltérõ) értéket / értékeket.

norbee46
Na ilyen a kék beltér pilács de van kínja neki!
Ugyanis nekem ha ez a mod bent van nem jeleníti meg az oldal szoknyát "oldal takarót"

Íme a kép:

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

macleody
Üdv,

és a színváltást hogyan lehet kieszközölni, az sii fájlokkal mi a teendõ?

Ugyan olvastam az angol instrukciót, de a unit/hooker micsodát nem tudtam hová tenni. Egy kis segítség elkelne, köszönöm!
hotwheels
Estét! 😊
😄 😄 😄

Norby646
Teszek majd egy próbát, köszi!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

norbee46
Szia!

Bocsi csak most vettem észre a hsz-ed.
Köszönöm, ha megbírkózom vele akkor lesz egy skin majd.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173

AudiQuattro
Hehe tényleg 😄

Pedig csak véletlen lett ilyen,sima maszek 😄

Mexx - szép DAF

norbee46
upsz! Bocsi lemaradt a válasz gomb.

norbee46
Köszi.
Az is szép fuvar lesz! 😊
Ha van interior-os mod-od az lehet hogy bezavar neki.
Nálam müködik. Esetleg próbáld meg azt hogy kiszedsz a mod mappából mindent és csak ezt hagyod bent.

Norby646
<#eljen> Én most egy 2302km-es fuvarba kezdtem, am szép a gép!

Hát nálam nem igazán mûködik, de majd megpróbálom még1x hátha csak nem aktiváltam vagy ilyesmi. Azért köszi!

Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb

Misuka963
Elég korrekt szerelvény <#eljen>

norbee46
Brno-Plymouth 1680 Km.

norbee46
Szeva druszám!

Mûködik a mod ha a villogót bekapcsolod.

Misuka963
Maradhat 😄 <#taps><#eljen><#szeret>

MexxHUN
Szép estét😊
Mára búcsúzom.
Vélemény:

kisfüsi - <#eljen>
Punky - <#eljen>
tomi0113 - <#eljen>
AudiQuattro - <#eljen>
retoucher - <#eljen>

I Love DAF!

Hali!

Egy kérdés,1.7-es PATCH-om van és a Beállításokban be kapcsoltam a valós üzemanyag fogyasztást és például egy 730-as V8-as Motorral szerelt SCANIA többet fog fogyasztani mint egy 360-as ? Tehát az is be van programozva ? Elõre is köszi a választ.

CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222

Norby646
Próbálta már valaki ezt a beltér világítás modot az új volvohoz? Link

Hangulatos lenne sztem, de nálam még egyetlen ilyen fajta mod nem mûködött, ahogy ez sem.

hotwheels

Üdv mindenkinek! Olyan kérdésem lenne, hogy nem tudna valaki egy jó programot, amivel kamionra lehet skint készíteni?
sziasztok, valaki tud linkelni egy modot amivel már 1-es szinten feloldhatok mindent, kamiont, tuningokat, stb..?nincs kedvem teljesen újra kezdeni de level hacket nem akarok használni