Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

A kép mellé nem irtam oda de milyen a kamiononm túlzottan tuningolt vagy így jó?
Hali ez a maop megy 1.8.25 os patchel?
Helyes TSM 5 nincs hivatalosan. Van viszont Super Map 5.4 by Mario
5.4 map
Mario neve közismert a GTS pályák után , valamint a TSM csapat tagjaként.
Mellesleg nagyon szép pálya.
Bocs, nem mûködött a link.<#zavart2>

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Osztrák fuvar:

Még hajnalban, az M0-son:

Gyõr után nagy volt a köd:

St. Pöltenben, a pirosnál:

Szép gépek srácok!

"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee

Ez a vasam.

ha ez nem meg akkor többet nem fogom szemetelni az oldalt
http://kephost.adatbazis.eu/images/64479670562497291086.png
http://kephost.adatbazis.eu/images/64479670562497291086.png[/img]

ha nem jo akkor bocs
Maximus4
Nos.Nem akartam már ezen a témán rágódni,de még egyszer utoljára.
Elõször is,engem pont,hogy nem zavar ha valaki új reg,sõt!Nem szeretem,ha valaki "lenézi" ezért a másikat.Én csak azért tettem rá utalást,hogy tisztába legyél a dolgokkal.És még mielõtt szó éri a ház elejét,nem védek senkit sem.

Másodszor pedig,ebbõl a lekezelõ stílúsból baromi gyorsan vegyél vissza,mert én nem beszéltem veled így!Az meg,hogy te hol,mikor és mennyit moderátorkodtál,ne haragudj,de a lõtéri kutyát nem érdekli,annak semmi köze sincs az SG-hez.

Végül pedig,nem én adtam a 2 pontot neked és nem ütöm bele az orrom más moderátor akkori ténykedésébe,de ha tovább folytatod,akkor megválunk egymástól.Ennyi!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Nincs TSM 5
Kössz Bazsio.
TSM 5 pálya . Tapasztalatok ?
Szerintem igazad van rozsola mindenki él ahogy tud és nem kell azért valakit diszkriminálni mert nem NASA-s szuperszámítógépe, nekem is pl AMD Athlon +3000-em van 1.81Ghz, 2Gb ram amibõl egyik berakott és van egy Nvidia 9400GT-ém és megy a ETS2 igaz nem ultrán de közepesen elfut.
Hagyjuk az informatikai diszkriminálást és mindenki fogadja el a másikat ahogy van és amilyen Vasa van, és élvezzük a játékot és arról kellene beszélni,hogy kinek milyen Kamionja van és adjunk tippeket egymásnak.
Szerintem hagyjátok az egészet van pár emberke, (nem sértésbõl mondom) társadalmilag egy feketelyuk én is ilyen vagyok ezért leszek kamionos mert azt szeretem és nem kell annyit udvariaskodni.
Sziasztok, én már rég játszom és láttam ezt a fórumot és a nagy vitákat hát nem tudom de ha lehet akkor én is bekapcsolodnék a közösségbe.
Na ez a szégyen látjátok. Amikor ide kell jönnie egy moderátornak, hogy rendet tegyen. Tiszta ovi.

Csak tudod az a durva, hogy itt osztja az észt, mikor még csak 4 napja regisztrált. Bejön rontani a légkört. Ezzel részemrõl le is zárom a vitát.

Maximus4
Na most már aztán tényleg fejezd be!Mivel most regisztráltál,nem ártana tisztába lenni a fórum íratlan szabályaival,ráadásul nem úgy kell beilleszkedni egy zárt közösségbe,ahogy azt te teszed!

"és az én itteni motivációmat miszerint néha nem árt helyre tenni néhány nagy arcu gyermeket akik tiszteletlenek, kötekednek, szertelenkednek, akár a külvárosi kölykök.
És tettem ugyebár ezt itt én."
Felhívnám a figyelmedet,hogy ez neked nem tiszted,mi moderátorok majd megtesszük ezt ha jelzik felénk!

Másodsorban,nem kultiváljuk itt az SG-n az ilyesfajta viselkedést.Nem kell fölösleges vitákat szítani.Lehet kultúráltan is fórumozni.Ha bajod van a másikkal(és ez másra is vonatkozik),arra ott van a privát üzenet!Ha nem fejezed be,akkor megkapod még a másik 3 elakadás jelzõt és akkor lehet egy hét pihire menni!Ez nem fenyegetés,csak ígéret!

A többieknek pedig,ha tovább folytatjátok ti is ezt az értelmetlen vitát,gondolkodás nélkül kiosztom a büntetéseket!Maradjon mindenki a topik témájánál és a játékkal foglalkozzatok ne egymással!
Itt be is fejezem,de a topikot figyelem egy ideig és ha gond lesz,akkor mennek a pontok!Legyetek szívesek normalizálódni!
Köszönöm!

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

daf xf
Egy baja van ennek az egész ets2 topicnak. Rengeteget szoktam olvasgatni, írni nem mert felesleges. Hogy miért is? Nos, azért mert van itt 5-6 megszokott emberek, aki állandóan rak fel a kamionjáról képet, most éppen balra fordul a kerék most éppen jobbra, most az elejérõl most a hátuljáról, most ezt a névtáblát ide raktam meg hasonló baromságok. A többi pedig húzgálja rá a pélót hogy milyen oltári jó... Attól nem lesztek még kamionosok, hogy otthon a gép elõtt a brümmögtök. Mint a youtubeon is volt az a waberers-es huszár aki rutinozgat... Hihetetlen jót nevettem azon is. Bocs ha valakit vagy valakiket megbántottam a véleményemmel..

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Pihenõ Svájcban😊
Jó lett! 😊 Melyik fájl az, amiben ezt lehet szerkeszteni?

///M I Love BMW. :)

Nagy nehezen, de sikerült megcsinálnom a hûtõmaszkot! 😊
Nagyon jó kép lett, hirtelen rápillantva valódi fényképnek tûnt (amin kiégtek a világos részek). <#taps>

OFF

Az utóbbi 1-2 hétben figyeltem, hogy több fórumon is megjelentek az unatkozó kisiskolások.

ON

Úton... <#integet2>

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2

Érdekes, hogy Windows alatt nem mûködik a gamepad force feedback, hiába van kipipálva, linux alatt viszont nagyon komolyan rezegtet. Egy-gy bukkanó, komoly élményszámba megy. Igaz, kicsit áldozni kellett a grafikán, de attól még nézhetõ így is.

nekem is az eredeti van meg.Van most rajta valami online.
Kemeny 5£ volt

AMD FX 8350 4.2GHzI 8Gb RAM I Gigabyte HD7970

Új profilt hozzal letre,es akkor jo lesz.Nekem is itt segitettek

AMD FX 8350 4.2GHzI 8Gb RAM I Gigabyte HD7970

hotwheels
Bocsi, a másodikat tényleg nem láttam. :/ (pw: ferrari)

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Az mitõl van, hogy .exe hibával kilép a játék mikor eredeti és csak egy trailer pack van bent mint mod és az is 1.8.2.5ös patchre van optimalizálva?
Üdv mindenkinek,
ezer éve nem jártam a kamionos fórumok közelében (a 18WOS sorozatot a Haulin-ig toltam, ott megálltam vagy 6 évre), de tegnap a Steam-en belefutottam az ETS2 Gold-ba és azóta nem tudok kiszállni a fülkébõl megint 😊
A fejlõdés valami óriási, érdemes néha egy 5-6 éves szünetet beiktatni, azalatt kellemes dolgok történnek... A multiplayer még mindig nagyon hiányzik, egy jófajta "együtt gurulunk / együtt építünk céget"-típusú betét (nem is értem, miért nem csinálták meg az SCS-nél még ezt, gondolom, mindenki hagosan követeli), de összességében gyönyörû és élvezetes az egész. Most kaparhatom elõ a kamionos sapkámat a láda fenekérõl... 😛
Szóval körülnéztem gyorsan, mit és hogyan érdemes hozzá feltenni a modok közül, de ebben kérnék némi segítséget a tapasztaltaktól. A magyar map 0.9-et most próbáltam ki, az állam leesett, elképesztõ munka! Nem tudom, kik csinálják, de abba ne hagyják!
Szerencsés vagyok, mert az elmúlt két magyarországi lakhelyem közt szinte háztól-házig tudtam menni, az egész út ultrarealisztikus, az épületek nagyon a helyükön vannak, még a sávok is pont ott és akkor válnak szét/futnak össze. Szóval le a kalappal, és sok sikert a továbbiakhoz (látom, egy teljes Mo azért nagy projekt!)

Örülök tehát, jó megint kamionban (is) ülni.

http://www.wix.com/swatopluc/castles

Szerintem pedig nem kéne "bele integrálni" semmit!

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Misuka963
Jó kép lett <#eljen>

http://ets2.lt/en/trucksim-map-v-4-5-2/
Hali!
Valaki nem tud valami jó térképet a Magyar mapon kivûl! 😄
Patchem : 1.8.2.3
Elõre is köszönöm Mindenkinek! 😄D
Üdv
Kamionos Dévid
Am tiszta élethû, gratula! <#eljen>
Merre felé jártál? 😄D
Olasz túra! <#wave>

Ezt én is észre vettem sajna,de az okára még nem jöttem rá.Próbáltam már a régebbi(4.1.2) TSM mappot vissza rakni,de nem az a megoldás,igy visszaraktam a 4.5.2-t. Hála istennek nem sûrûen fagy le.
Amúgy nem tudja valaki, hogy miért van az, hogy a legújabb patchel viszonylag random idõközönként megfagy a játék? Feladatkezelõvel kell bezárnom. Az elõzõ javításoknál nem volt ilyen gondom, és modok nélkül is ugyanazt csinálja. Múltkor például egy városban fagyott le, amikor épp fordultam volna a lámpánál. Annyira nem zavaró úgymond, mert ritkán csinálja. De mégis furcsa hogy az elõzõ foltokkal nem volt ilyen gondom.

///M I Love BMW. :)

köszönöm 😊

CB: Kis Lámpás Jimy

Pöpec kis gépezet. <#eljen><#taps>

Asrock B150M Pro4 Alaplap,MSI Geforce 1660 6 GB,Intel Core I5 7500 3400 Mhz, 4*4 Kingston HyperX 2133Mhz,Kingston SSD 60 GB, Western Digital 10EZEX 1TB ,FSP Hyper 700W tápegység

CB: Kis Lámpás Jimy

Nagyon szépen köszönöm. <#smile>
Ebben a két szóban is hibát ejtettél te kis 9 éves 😄
Valóban az! <#eljen>

Scania R2008 - MF Cargo Skin
Password: ferrari

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Utánaolvastam:
Lehet, hogy most hülyeséget írok(mert én nem próbáltam még ki), de az ets2.lt -rõl a srácok azt írták, hogy a jelszó: ferrari

Hali.Ok csak nézd vissza a történetet.
Te bedobtál egy MF cargo képet ami szerintem ugyanaz mint amit le lehet tölteni,
és rájöttél a jelszóra. #34616 amit akartam kérni.
utánna én megkérdeztem #34621 de szerintem, kértem?
Aztán te megint dobtál egy képet #34626
Ezután írtam azt #34650 hogy elhúztad a mézesmadzagot mivel megint beraktál
még egy hasonló képet, reagálás nélkül.
Retoucher tõl is akartam már kérni de õ írta hogy privát, amit õ csinált, mert sehol máshol nem láttam,és tudomásul vettem.
de ez egy letöltõ oldalon volt felrakva.
De nem kérem, ha szivességbõl adsz róla linket amivel mûködik megköszönöm.
Lenne egy kérdésem, Vajo: mikorra várható a R3D Ultimate?