Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 0.9.1H már jól játszható, de még abban is sok a hiba.
Gondolom Frank gõzerõvel dolgozik a problémák megoldásán, amihez sok kitartást és jó egészséget kívánok neki.
<#worship>#worship>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
Egész videosorozatot tervez Magyarországból, ami nem kis reklám lesz. Mégegyszer kudos Franknek, és további jó munkát a folytatáshoz!
http://www.wix.com/swatopluc/castles
Frank mapja már küföldieket is fertõz:
Illetve másik mod-kérdés, hogy tandem modot leszedtem, (kipipáltam) de semmi újat nem találok a tuningolásnál.. Tudna valaki linkelni egy mûködõ, jó tandem-modot?
Köszönöm 😊

Szerintem az privát neki,vagy ha nem akkor nézd meg az 50 keda féle Scania-kat,azok vannak általában így megcsinálva 😉
Egyszerû de nagyszerû, nem egy karácsonyfa amitõl orra bukna a millió csili-vilitõl! <#eljen>#eljen>

///M I Love BMW. :)

Nekem is van egy-két ötletem
Az elsõ lehetne olyan hamár vettél kamiont akkor vehessél pótkocsit is hozzá külön hûtõset, ponyvásat, nyitottat vagy tartályosat. Amit aztán nem kéne akazgatni csak odaállni a ki-bepakoloshoz és 'le-megpakolják' majd indulás! <#hawaii>#hawaii>
A másik Frank mapjához tartozik, Pesten ahol vannak a villamos sínek az útközépen nem lehetne úgy megcsinálni hogy kettõ db négysávos utat rak le egy más mellé és annak a közepére a villamos síneket majd a forgalom beállítást megcsinálni?
Persze így is nagyon jó a map ezt csak ötletként írom!! <#email>#email> <#worship>#worship>
egy kis piheno
AMD FX 8350 4.2GHzI 8Gb RAM I Gigabyte HD7970
Én is ma gurultam eggyet
Pihenek fizetés után

Szeretnénk összerakni egy Magyarországra jellemzõ pótkocsi csomagot, és ezúton kérnénk a véleményeteket, hogy szerintetek, mi az ami nem hiányozhat ?
Szavazataitokat hozzászólás formájában várjuk -> itt
Itt
Melyek már biztosan "elkeltek":
- TESCO
- Waberer's
- ALDI
- Fiala-Trans
- Horváth Rudolf
- BI-KA Logisztika
- Gartner KG Hungária
- SPAR
(Megnövekedett igény szerint ezek is változhatnak!)
Valaki skinezne nekem? Aki igen az privátban írjon!
Elõre is köszönöm!
i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2
5.4 map
Mario neve közismert a GTS pályák után , valamint a TSM csapat tagjaként.
Mellesleg nagyon szép pálya.
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Még hajnalban, az M0-son:
Gyõr után nagy volt a köd:
St. Pöltenben, a pirosnál:
Szép gépek srácok!
"Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket." Bruce Lee
Ez a vasam.
ha ez nem meg akkor többet nem fogom szemetelni az oldalt
ha nem jo akkor bocs
Elõször is,engem pont,hogy nem zavar ha valaki új reg,sõt!Nem szeretem,ha valaki "lenézi" ezért a másikat.Én csak azért tettem rá utalást,hogy tisztába legyél a dolgokkal.És még mielõtt szó éri a ház elejét,nem védek senkit sem.
Másodszor pedig,ebbõl a lekezelõ stílúsból baromi gyorsan vegyél vissza,mert én nem beszéltem veled így!Az meg,hogy te hol,mikor és mennyit moderátorkodtál,ne haragudj,de a lõtéri kutyát nem érdekli,annak semmi köze sincs az SG-hez.
Végül pedig,nem én adtam a 2 pontot neked és nem ütöm bele az orrom más moderátor akkori ténykedésébe,de ha tovább folytatod,akkor megválunk egymástól.Ennyi!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
TSM 5 pálya . Tapasztalatok ?
Hagyjuk az informatikai diszkriminálást és mindenki fogadja el a másikat ahogy van és amilyen Vasa van, és élvezzük a játékot és arról kellene beszélni,hogy kinek milyen Kamionja van és adjunk tippeket egymásnak.
"és az én itteni motivációmat miszerint néha nem árt helyre tenni néhány nagy arcu gyermeket akik tiszteletlenek, kötekednek, szertelenkednek, akár a külvárosi kölykök.
És tettem ugyebár ezt itt én."
Felhívnám a figyelmedet,hogy ez neked nem tiszted,mi moderátorok majd megtesszük ezt ha jelzik felénk!
Másodsorban,nem kultiváljuk itt az SG-n az ilyesfajta viselkedést.Nem kell fölösleges vitákat szítani.Lehet kultúráltan is fórumozni.Ha bajod van a másikkal(és ez másra is vonatkozik),arra ott van a privát üzenet!Ha nem fejezed be,akkor megkapod még a másik 3 elakadás jelzõt és akkor lehet egy hét pihire menni!Ez nem fenyegetés,csak ígéret!
A többieknek pedig,ha tovább folytatjátok ti is ezt az értelmetlen vitát,gondolkodás nélkül kiosztom a büntetéseket!Maradjon mindenki a topik témájánál és a játékkal foglalkozzatok ne egymással!
Itt be is fejezem,de a topikot figyelem egy ideig és ha gond lesz,akkor mennek a pontok!Legyetek szívesek normalizálódni!
Köszönöm!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp
Pihenõ Svájcban😊
///M I Love BMW. :)

OFF
Az utóbbi 1-2 hétben figyeltem, hogy több fórumon is megjelentek az unatkozó kisiskolások.
ON

My PC: SAPPHIRE HD6670 1GB PCie DDR3, 4GB 1333MHz DDR3 Corsair Value, AMD A 8-5600K 3.6GHz FM2, Gigabyte F2A85XM-HD3 FM2