Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>
Szia mindenkinek.
Nem is tudom mikor hoztam utoljára képet. Emiatt most hoztam egy párat ú.
Az aktuális gépem.

Nemsokkal az indulás után Debrecenben.

Kis hazánk autópályáján.

Lerakodás Tirana városában.

Szép kis út volt keresztül a hegyeken.
Azt euro trucknakminek kellene steam? De m1 kiprobálom azt kész.
LeWyTy
Én a random senki itten....

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Misuka963
<#eljen><#hawaii>

kigyi
Gondolom fel lehet rakni simán cd-rõl, nem ismerem a játékot, de amennyiben nem igényel mindenképpen steam-et és telepíthetõ külön is akkor mennie kell.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

De a másik gépen nem steam-el játszanák.
kigyi
Akár 10 gépre is, de egyszerre csak 1 gépen játszhatsz vele 😊 Persze van family Share is a világon.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Ha megvettem dobozosba a játékot, és steam-en aktiváltam ,akkor egy másik gépen fel tudom rakni a cd-vel?
Jó lesz a kód.
Sziasztok ! 😊 Mára nekem is vége 😊 Manchesterben parkol a kicsike 😊

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

bocsánat, új belsõvel megáldott* <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Gyorsan el is vittem az új külsõvel megáldott Renault-ot egy gyors fuvarra <#nyes>

Kicsit vadnak tûnik, de miután valós idõben mért 5 percet várakoztam, úgy döntöttem nem érdekel.

Aztán a rövid fuvar elhúzódott, és lám mire szállnék le a hajóról este van<#pardon1>

A belsõért ezer köszönet Mandoki72-nek <#eljen><#vigyor>

Sajnos Én is emiatt hanyagolom a kormányt és kényszerültem a billentyûzethez.. 😞

ez az, köszönöm szépen <#hawaii>

Ja és bocsánat de és Tutuhawer a Scania-val esõbe is jól látok igaz a kicsikének a tükre nagyobb!!
Csessze meg Jazzycat a tudományát...
Csapó 1 nem férek be a nyereggel a pót alá!!

Csapó 2 A pót túl hosszú és éless ebb kanyarodásnál a spoilerrel ütközik

Három az Isten igaza végre valami értelmes pót

Megyek Edinbourgh-ba

Majd onnan Salzburgba
Kisfüsi, Patrik, Mandoki <#eljen><#eljen><#eljen>
Sziasztok!

A cég építés kellõs közepén vagyok már jó kis távolsági vállalkozói fuvarokkal, eddig. Beraktam a TSM map-ot és azóta nincs távolsági ajánlat csak rövid, városon belüli. Ok, csináltam azt is egy darabig, de most már unom és a cégem sem fejlõdik.
Mit rontottam el? Vagy ez lenne a normális? Ha igen, meddig? Mert már szintet is léptem azóta

Intel Core i5-4570 3.6 GHz, 8 GB 1600 MHz RAM, ASUS R9 270X

Ja<#nyes>

http://ets2downloads.com/interiors/interior-renault-magnum

Erre gondoltál<#kerdes>
TopGun
Sziasztok! Van egy problemam: Logitech Formula Force EX FFB-s kormannyal tolom a jatekot. A felbontas 1280x1024, + meg feltettem Ultra-ra a beallitasoknal. Viszont vagy egy olyan gaz, hogy ha 40 kmh-folott mennek, a szerelveny ugy megy mint a szamar amikor bogancsot lat az ut ket oldalan, egyik oldalrol a masikra kovalyog es nem tudom mi lehet az oka? Az FFB nincs bekapcsolva, mert akkor nagyon zug es rezeg a kormany, ugy meg rosszabb menni. A kormany beallitasoknal minden alaphelyzetben van.Barmilyen beallitast is probaltam, ugyanolyan rossz volt az iranyitas. Ha esetleg valaki szinten ilyen kormannyal tolja mint En, akkor kuldje mar el a beallitasait legyen szives.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

tutuhawer
Videót csináltam hirtelen. Egy rakás videót látok a neten, és a többség használja a jobb oldali tükröt. Arra akarok kilyukadni, hogy amikor én nézem, ki tolat meg ki hogy megy a pályán, akkor számolok azzal, hogy a jobb oldali tükörben szart se látni. Esõben annyit se. Szar felbontással annyit se. A Youtube kicsit megbasztatja a videómat, de ennél én szarabb körülmények közt dolgozom:
http://youtu.be/wfQYva0JytE

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Arra a frissítésre még várni kellesz pár hetet.

Tirdi
Ez már az üléses update?
Tirdi
Remélem nem vagyok túl OFF, hogy erre válaszolok.
Én képet úgy rakok be, hogy átkonvertálom a játékban lementett képet (F10 vagy F12, hirtelen nem tudom) .png-rõl .jpg-re (mivel ide .png-t nem lehet feltölteni). Kephost.com -ra feltöltöm, alatta a kis listában a direkt linkre kattintok, és kimásolom a kapott linket. Itt, SG-n rákattintok a kép beszúrása gombra, beillesztem a linket, és kész, el lehet küldeni.
Csabi #40386 : Lehet több helyrõl, ha tudja a jelszót másnak belépni, és tud játszani. (Ha nincs telepítve arra a gépre, telepítenie kell.) De több géprõl, vagyis több ember egy Steam fiókról EGYSZERRE NEM tud játszani.
Akkor lehet offline volt a szerver, mert beléptem vele, de nem tudott csatlakozni. Na mindegy.

tutuhawer
nálam is megy, csak épp gondok voltak az EU serverrel , és trükközni kellett. De most már jó.

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

maujuri
Nálam megy...

Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10

Csak nekem a TSM vesz az FPS-bõl rendesen!!
Mit tartalmaz?
Multival nem megy. Steambe vissza kell tenni 1.10.1.7-re a multihoz.

ETS 2 új verzió: 1.10.1.12s.
Mandoki72 ez a belsõ mindent visz <#eljen><#eljen><#eljen> ha nem privát, tudsz egy linket küldeni honnan szedhetem le?😄

Frequency
Mióta várok már erre a mod-ra!
http://www.ets2hub.com/truck-tires-sound-v1-0/

Tsm MAP módba ott ki van egészítve térkép Európa déli részével. A legfrissebb TSM Map mód 4.7.2v.
EnvironmentSimulatingStudio_RED_Expert2_2013S.scs

Én ezt használom pedig már láttam jó pár ídõjárásmódot is de nekem ez a vajo mód
jött be eddig. Ettõl szép kék az ég.<#nyes>

A kártyám 1Gb így maxra van állítva a grafika.Felbontás 1440x900
Mindenkinek nincs photoshopja és 2..3...4 Gb-s videókártyája!!<#eljen><#eljen><#eljen>De attól szép!Én pl nem is tudom milyen a felbontás mert a monitorom 6 éves LCD és akkoriba még a videókártyák nem voltak ennyire erõsek és mindenki kérdezi, hogy milyen grafikai modót használok.Pedig semmilyent nem használok!!!
Koszi szepen mindenkinek <#integet2><#worship><#worship>
Kisfusi <#eljen><#eljen>
ÁH, ilyen helyen rakodni, ahol még a gaz is kinõ az aszfalton.... 😄 97Patrik94, Mandoki72 <#eljen> <#eljen>
tutuhawer
kösz az infót, nyomom a gombot: /jó erõsen nyomom 😄 /

Misuka963
Mi nem szép ezeken a képeken ? 😄 <#eljen>

Mandoki : Fasza a francia cég <#eljen>

<#eljen><#eljen><#wave>

Ez nem képszépségverseny,ne így nézd.
A technikától is függ a kép.
Köszi<#smile>
<#eljen>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

<#eljen>

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Regen raktam mar kepet, igaz az en kepeim nem olyan szepek mit Madonki, Kisfusi, Bazsio, Dawe, Punky es a tobbiek-e de hat ez van <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>
vagy ez lehetetlen?
gyerekek
nekem lenne egy olyan kérdésem,hogy aki belép a steam-embe (persze csak akkor,ha az illetõ is tudja a jelszót) akkor vszínûleg már neki is ki tárul elé az eredeti játék? anélkül,hogy megvette volna
<#vigyor2><#nyes>

Jó volna már a Dél-Eu rész megcsinálják!!