Euro Truck Simulator 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hotwheels
<#worship> 😉

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

Misuka963
Pfhuuu ezek a képek <#eljen><#wow2>

hotwheels

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4

sure
Hogy senki ne maradjon le semmirõl, picture-in-picture mod (tévétuner szükséges, streaminggel nem megy!)

MOD elérhetõsége

Isten nem bottal, hanem VMware.

StephenKing
Köszönöm! Pont valami ilyesmi leírást kerestem!!<#worship><#worship>

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Szia!

Íme két hozzászólás, ami segítséget adhat:

Szelídséggel győzd le a haragot, jóval a rosszat, ajándékkal az irigyet, és igazsággal a hazugot.

A hotfix javítja ezt a hibát. A mod mappába tedd. http://www.mediafire.com/download/xx89wz5sxai87xp/zzzHUNMAP_Economy_HOTFIX.scs
Robertoo21
Sziasztok! valakinek nincs mentése Franke új Hungary térképéhez, mint már vállalkozó? 60 €-ért futnak a fuvarok, ha veszek saját kamiont, feljebb mennek majd a fuvar árak?

-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!

StephenKing
Sziasztok!
Most vettem meg a játékot,az lenne a kérdésem hogy melyik térképet és melyik modokat érdemes letölteni?

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

A piros led csíkot lekapod és a showtruck kereket és kicsit jobb lesz szerintem!!
Szia!

Nálam így van beállítva a Global Device Settings menüben, fentrõl lefelé: 120% , 100%, 100%, 100%, 900°, alul pipa. A(z) FFB is be van kapcsolva, földúton rázós egy kicsit, de nem vészes.

| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |

Ez G25-höz való, de írták páran, hogy érdemes kipróbálni Formula Force EX-szel is, ennek a srácnak EX-szel be is jött. Hátha. 😉

nekem az 1.10-es patch óta az FH-s Volvo-n csinálja ugyan ezt

CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

elülsõ bocs
az 1. tükör
Ez nálatok is így van?
Man tgx xlx fülkénél rámegyek a kereskedõre még fent van a tükör amint színt váltok lejjebb megy.

Jó utat!
Jó estét!!
Indulok Salzburg-ba

Már Hollandiába

Dawe <#eljen><#eljen>
Patrik Jó lesz az <#eljen><#eljen>
Adamtrucker Van ott tapadás hééééé!De attól jó <#idiota><#taps>
Szerintem tégedet és a pótót csak az Ige és a Szentlélek tartott!!
Lewyty <#worship><#eljen><#taps><#hawaii>Volt nekem is kösz, hogy felidéztet a gépet!!!
Sziasztok!

A World of Trucks-os regisztrációval kapcsolatban merült fel bennem egy kérdés. Ugyebár azt írja, hogy külön kell regisztrálni, ha boltban vettem meg a játékot, illetve ha Steamen keresztül. Szerintetek ha boltban veszem meg, de a kóddal beaktiválom Steamen, akkor melyik változatra érdemes rámenni?
Egy régi és szeretett gépem😞azért kellett otthagynom mert túlságosan is elvan csúszva felfele a nyerge,és így elég csúnya majd ha javítják újra vele járok)

És a mostani gép magyar mapon:
tutuhawer
hát én nagyot küzdöttem esõben, de jó volt, megoldottam valahogy 😊

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Én is most indultam Portugáliából, pontosabban Porto-ból. Megyek Franciába.
Köszi, akkor most elvileg ez jó lesz.

dawenine25
A hegyekbe fönn 😊 Ausztria - Svájc 😊

Errõl a képrõl valamiért a TIR címû sorozat jut eszembe 😄

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!

Szivesen, örülök hogy tetszik.<#eljen><#wink>
<#eljen>
Szia mindenkinek.
Nem is tudom mikor hoztam utoljára képet. Emiatt most hoztam egy párat ú.
Az aktuális gépem.

Nemsokkal az indulás után Debrecenben.

Kis hazánk autópályáján.

Lerakodás Tirana városában.

Szép kis út volt keresztül a hegyeken.
Azt euro trucknakminek kellene steam? De m1 kiprobálom azt kész.
LeWyTy
Én a random senki itten....

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Misuka963
<#eljen><#hawaii>

kigyi
Gondolom fel lehet rakni simán cd-rõl, nem ismerem a játékot, de amennyiben nem igényel mindenképpen steam-et és telepíthetõ külön is akkor mennie kell.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

De a másik gépen nem steam-el játszanák.
kigyi
Akár 10 gépre is, de egyszerre csak 1 gépen játszhatsz vele 😊 Persze van family Share is a világon.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Ha megvettem dobozosba a játékot, és steam-en aktiváltam ,akkor egy másik gépen fel tudom rakni a cd-vel?
Jó lesz a kód.
Sziasztok ! 😊 Mára nekem is vége 😊 Manchesterben parkol a kicsike 😊

Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!

bocsánat, új belsõvel megáldott* <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Gyorsan el is vittem az új külsõvel megáldott Renault-ot egy gyors fuvarra <#nyes>

Kicsit vadnak tûnik, de miután valós idõben mért 5 percet várakoztam, úgy döntöttem nem érdekel.

Aztán a rövid fuvar elhúzódott, és lám mire szállnék le a hajóról este van<#pardon1>

A belsõért ezer köszönet Mandoki72-nek <#eljen><#vigyor>

Sajnos Én is emiatt hanyagolom a kormányt és kényszerültem a billentyûzethez.. 😞

ez az, köszönöm szépen <#hawaii>

Ja és bocsánat de és Tutuhawer a Scania-val esõbe is jól látok igaz a kicsikének a tükre nagyobb!!
Csessze meg Jazzycat a tudományát...
Csapó 1 nem férek be a nyereggel a pót alá!!

Csapó 2 A pót túl hosszú és éless ebb kanyarodásnál a spoilerrel ütközik

Három az Isten igaza végre valami értelmes pót

Megyek Edinbourgh-ba

Majd onnan Salzburgba
Kisfüsi, Patrik, Mandoki <#eljen><#eljen><#eljen>
Sziasztok!

A cég építés kellõs közepén vagyok már jó kis távolsági vállalkozói fuvarokkal, eddig. Beraktam a TSM map-ot és azóta nincs távolsági ajánlat csak rövid, városon belüli. Ok, csináltam azt is egy darabig, de most már unom és a cégem sem fejlõdik.
Mit rontottam el? Vagy ez lenne a normális? Ha igen, meddig? Mert már szintet is léptem azóta

Intel Core i5-4570 3.6 GHz, 8 GB 1600 MHz RAM, ASUS R9 270X

Ja<#nyes>

http://ets2downloads.com/interiors/interior-renault-magnum

Erre gondoltál<#kerdes>
TopGun
Sziasztok! Van egy problemam: Logitech Formula Force EX FFB-s kormannyal tolom a jatekot. A felbontas 1280x1024, + meg feltettem Ultra-ra a beallitasoknal. Viszont vagy egy olyan gaz, hogy ha 40 kmh-folott mennek, a szerelveny ugy megy mint a szamar amikor bogancsot lat az ut ket oldalan, egyik oldalrol a masikra kovalyog es nem tudom mi lehet az oka? Az FFB nincs bekapcsolva, mert akkor nagyon zug es rezeg a kormany, ugy meg rosszabb menni. A kormany beallitasoknal minden alaphelyzetben van.Barmilyen beallitast is probaltam, ugyanolyan rossz volt az iranyitas. Ha esetleg valaki szinten ilyen kormannyal tolja mint En, akkor kuldje mar el a beallitasait legyen szives.

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

tutuhawer
Videót csináltam hirtelen. Egy rakás videót látok a neten, és a többség használja a jobb oldali tükröt. Arra akarok kilyukadni, hogy amikor én nézem, ki tolat meg ki hogy megy a pályán, akkor számolok azzal, hogy a jobb oldali tükörben szart se látni. Esõben annyit se. Szar felbontással annyit se. A Youtube kicsit megbasztatja a videómat, de ennél én szarabb körülmények közt dolgozom:
http://youtu.be/wfQYva0JytE

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Arra a frissítésre még várni kellesz pár hetet.

Tirdi
Ez már az üléses update?
Tirdi
Remélem nem vagyok túl OFF, hogy erre válaszolok.
Én képet úgy rakok be, hogy átkonvertálom a játékban lementett képet (F10 vagy F12, hirtelen nem tudom) .png-rõl .jpg-re (mivel ide .png-t nem lehet feltölteni). Kephost.com -ra feltöltöm, alatta a kis listában a direkt linkre kattintok, és kimásolom a kapott linket. Itt, SG-n rákattintok a kép beszúrása gombra, beillesztem a linket, és kész, el lehet küldeni.
Csabi #40386 : Lehet több helyrõl, ha tudja a jelszót másnak belépni, és tud játszani. (Ha nincs telepítve arra a gépre, telepítenie kell.) De több géprõl, vagyis több ember egy Steam fiókról EGYSZERRE NEM tud játszani.
Akkor lehet offline volt a szerver, mert beléptem vele, de nem tudott csatlakozni. Na mindegy.