Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SiiNunit
{
accessory_paint_job_data : color_m0.volvo.fh16.paint_job
{
name: "Amber Glory Metallic"
price: 9500
unlock: 0
icon: "met_color0.dlc_metallics"
base_color : (0.2462, 0.0318, 0)
base_color_locked: true
paint_job_mask: "/vehicle/truck/upgrade/paintjob/paintjob_wabi.tobj"
stock: true
flipflake : true
flip_color : (0.0953, 0.0193, 0)
flake_color: (1, 0.3419, 0.063)
flip_strength: 1.7
flake_uvscale : 48.0
flake_density : 1.0
flake_shininess : 20.0
flake_clearcoat_rolloff : 4.5
flake_noise: "/material/custom/flake_noise.tobj"
flip_color_locked: true
flake_color_locked: true
alternate_uvset: false
}
}
paint_job_mask a waberer's dds fájlra hivatkozó tobj fájl legyen, hex editorral vagy ETS2 Studioval tudod szerkeszteni. A flip_color_locked és a flake_color_locked rész nem biztos, hogy true kell legyen, próbálhatod anélkül is, akkor elvileg a mûhelyben tudsz vele variálni, de nem esküdnék meg rá.
Szerintem elég lehet a saját skined sii fájlját szerkesztened, spoilerben a puska, hogy a Volvón az egyik hogyan is néz ki:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
SiiNunit
{
accessory_paint_job_data : color_m0.volvo.fh16.paint_job
{
name: "Amber Glory Metallic"
price: 9500
unlock: 0
icon: "met_color0.dlc_metallics"
base_color : (0.2462, 0.0318, 0)
stock: false
flipflake : true
flip_color : (0.0953, 0.0193, 0)
flake_color: (1, 0.3419, 0.063)
flip_strength: 1.7
flake_uvscale : 48.0
flake_density : 1.0
flake_shininess : 20.0
flake_clearcoat_rolloff : 4.5
flake_noise: "/material/custom/flake_noise.tobj"
alternate_uvset: true
}
}
A flip_color annak a színnek a kódja, amilyen a másodlagos szín, a flake_color pedig az apró szemcsék színe. Itt van egy RGB-ETS2 színkonvertáló, hogy picivel könnyebb dolgod legyen belõni a színeket.
A /material/custom/flake_noise.tobj hivatkozik a csillogás mintájára, a materialcustomflake_noise.dds tartalmazza a számodra szükséges mintát, az alpha csatornában. Ebbõl PhotoShopban csinálsz egy pattenr, majd átmásolod a Wabis skin alphájára és a fenti .sii fájl alapján megcsinálod a saját csilli-villi skinedet, a saját .dds-t pedig értelemszerûen a flake_noise textúra helyett használod.
Megjegyzem, nem próbáltam, de szerintem ilyen elven mûködhet, ebbe az irányba menj el.
Idáig eljutottam, megnyitottam a sárga metallic.dds-t.

///M I Love BMW. :)

Megjelent a Spintires, ha valakit érdekel
Team Racing Republic http://www.racingrepublic.co.uk/

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8

leszedhetõ.
Multiplayerbe tegnap óta fura dolgot észlelek. Eltûnnek a fuvarjaim, de aludni se tudok pihenõhelyen. Eddig ez megoldotta a gondot. ötletem sincs mit csináljak.. :S Valaki tudna néhány tanácsot adni?

750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
750k @4.1Ghz - 8GB DDR3 - HD7790 2GB | Xbox One S | iPhone 7 Plus | VW Golf MK4
MOD elérhetõsége
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
-Kisfiam, mi van a kezedben? -GÖRCS!!!
Most vettem meg a játékot,az lenne a kérdésem hogy melyik térképet és melyik modokat érdemes letölteni?
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Nálam így van beállítva a Global Device Settings menüben, fentrõl lefelé: 120% , 100%, 100%, 100%, 900°, alul pipa. A(z) FFB is be van kapcsolva, földúton rázós egy kicsit, de nem vészes.
| Aerocool Strike-X One, Intel Core i5 3330 3.0Ghz, ASRock Z77 Extreme 4, ASUS GeForce GTX560 DirectCUII OC 1GB, 10GB RAM 1333Mhz, Logitech G25 |
CB: Kis-dublőr | Scania R730 V8
Man tgx xlx fülkénél rámegyek a kereskedõre még fent van a tükör amint színt váltok lejjebb megy.

Indulok Salzburg-ba
Már Hollandiába
Dawe <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Patrik Jó lesz az <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Adamtrucker Van ott tapadás hééééé!De attól jó <#idiota>#idiota><#taps>#taps>
Szerintem tégedet és a pótót csak az Ige és a Szentlélek tartott!!
Lewyty <#worship>#worship><#eljen>#eljen><#taps>#taps><#hawaii>#hawaii>Volt nekem is kösz, hogy felidéztet a gépet!!!
A World of Trucks-os regisztrációval kapcsolatban merült fel bennem egy kérdés. Ugyebár azt írja, hogy külön kell regisztrálni, ha boltban vettem meg a játékot, illetve ha Steamen keresztül. Szerintetek ha boltban veszem meg, de a kóddal beaktiválom Steamen, akkor melyik változatra érdemes rámenni?
És a mostani gép magyar mapon:

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

Errõl a képrõl valamiért a TIR címû sorozat jut eszembe 😄

"You'll Never Walk Alone." LIVERPOOL FC!