52665
-
94Patrik94 #45294
Szép képek/gépek -
szaboz80 #45293 Köszönöm! Ma este megpróbálom tesztelni és utána az eredménnyel jelentkezem :) -
szotyi12 #45292 Üdv. Van egy élőállatos pótom és túl nagy a pótkocsi és a fülke közötti rész :/ mit tudok vele csinálni?
-
#45291 Illetve a config fájlban /vagy a fejelsztő módban/ lehet még játszani a
force economy reset = 0 sorral is, de majd meglátjuk, mire jutsz az alvással. OK? -
#45290 Szasz
legjobb kamion nekem a Renault, szerintem legyen neked is az. :D Meg szurkolj a Phillynek, és ne az Arizonának.
A viccet félretéve, mindegy, melyikkel mész, valamelyikbe megy erősebb motor is, lásd Volvo meg Scania. Ha mindenképpen nagy tempót akarsz menni, vannak 2000 lóerős motorok is, moddolni lehet, tudnak is segíteni itt a fórumban, van, aki használ ilyet.
Felvett sofőrök: nekem a hiteltörlesztésnél is meg-megakadt a játék, a sofőrök munkáinál meg főleg, szóval én nem játszok cégvezetőset. Idővel majd fejlődnek az embereid és utazgatással, alvással meg egyebekkel marha sok lóvéra tehetsz szert, de igazából elkölteni se lehet ésszerűen. Nekem mondjuk van 4 Magnumom, és 5 vagy 6 egyforma Premiumom. Igény szerint meg tudom indokolni, miért ésszerű ez
DE NEM multiban! Maradjunk egyelőre annyiban , hogy a moddolást, baszkurálás történjen a single playerben, és akkor nem lesz baj. Én nézegetem a multit, trükközök a pótokkal, néha bugos, érdekes, de igyekszem. -
szaboz80 #45289 Köszönöm, próbát megér -
#45288 Szasz, figyelj. Megveszed újra a játékot eredetiben, hát minek elővenni a régi mentést? Minden mindegy, hiszen 1-2 nap alatt megvan a saját autó, a kedvenced, a térképek, modok mennek, ahogy akarod, a multiplayer is megy, 1-2 nap alatt ott a saját géped, lehet hasítani. Akármi miatt is szar a régi játék és most újat vettél, kezdj új profilokat, új mentéseket, mert semeddig se tart újra elérni a szintet.
Elmondtam sokszor, gépkocsit kell vezetni előrefel gyorsan és ügyesen, midnegy, milyen szinten, milyen fuvarokkal megy az ember, a feladat ugyaanaz egyik mentett játékban meg a másikban is. A worldoftruck meg egy béta felület, még nagyon béta, semmit se veszítesz vele, ha teljesen újat csinálsz. Értsd: minden legyen új, tiszta lap, vágod? -
#45287 most kezdtem, van már egy munkásom is 1,7 osztályzattal, hát nem valami megváltás :D kettőnknek van iveco highway 2x4 es, bár nem értem ez miért jobb, de beletettem :D melyik a legjobb kamion egyébként? ez nagynehezen felmegy 90 re és tartom jó esetben. hogy lehet jobb soffőröket szerezni? nekem sokkal jobb a kilóméter/pénz átlagom mint neki meg asz osztályzatom is 5.0 -
#45286 Próbálj meg aludni. Sokaknak segített. Már a jàtékban aludni, nem a való életben. :) -
#45285 Nekem is erős a gyanúm! -
szaboz80 #45284 Sziasztok! Segítséget kérek:
Tegnap mintegy 3 hónapos szünet után újra elindítottam az ETS2-t. Ez időszak alatt volt frissítés. Azelőtt fenn volt egy komplett új térképpack és a valós logókat használó mod.
- Ha a játékot elindítottam hibával leállt a játék. Ezt a térkép okozta. Ezért a térképet kilőttem, így a kiinduló garázshoz kerültem (Debrecen). Itt azonban hiába mentem a környéken lévő 3 felrakóhoz, nem volt fuvar, de a gyors fuvarok között sem.
- Megpróbáltam a logókat is visszaállítani, de ez sem hozott más eredményt.
Van erremegoldás?
Azóta a játékot teljesen újraraktam (a mentéseket azonban elraktam magamnak). Mit tudok tenni, hogy a régi mentést visszarakva, újra használni tudjam megvett autómat és ~ 37Mio Ft-omat? Természetesen megbarátkozok a gyári mappal...
Segítségeket köszönöm! -
#45283 Szia. Rólad egy Csabi nevű illető jut eszembe. Csak nem ő vagy más nickel???? -
#45282 Szia. Én Logtech Dfgt vel játszon. Beállításai szerintem ugyanazok. Egy próbát mindenesetre megér. Este privátba átküldöm ha érdekel. -
worldoftruckhun #45281 van ugye egy új steam-es profilom,amivel megosztottam a régi steames könyvtáram
nos az új steam-es könyvtáramból h tudom azt törölni,amit "megosztottam"? -
worldoftruckhun #45280 a másik kérdésem az az lenne,hogy csináltam egy új steames profilt,és azt a könyvtáramat megosztottam az új profilommal így ott van a játék is nos ha megveszem újra,a játékot ki kell vegyem onnan? mivel újra megveszem....
-
fpurman #45279 Kormány
Utoljára szerkesztette: fpurman, 2015.01.15. 23:10:30 -
fagy53 #45278 Szia!
Csak nem nyugszol.....! -
Gerdzso #45277 Van valami mod ami az éjjelt szebbé teszi? Szebb hold, csillagok stb? -
worldoftruckhun #45276 ismételten köszönöm előre is a segítséget -
worldoftruckhun #45275 viszont lenne még egy gondom...
nos megveszem újra az ETS2öt EREDETIBEN
szóval amiket elkezdtem profilokat csinálni,azokat majd tudom folytatni egy új EREDETI játékkal? amiket a régi steames profilommal nyomtam...
játékon belül a wotra ugyan azzal az email címmel fel tudom regisztrálni azokat a profiljaimat? ugyebár amiket az eredeti steames profilommal kezdtem el
tegyük fel,hogy megvettem és ugyan azzal az emailel be akarom oda regisztrálni a játékbeli profilt amiket elkezdtem... -
Janika80 #45274 Sziasztok! G27 kormány beállítása érdekelne ha tud valaki segíteni. Elég nehéz tekerni. Mi a teendő vele? -
Bazsio #45273 És ez mire jó?? -
#45272 Haladni kell, kedvet kaptam megint. -
#45271 megveszed steam-en (!!!) vagy ott regisztrálod, ets2mp.com-on regisztálsz majd letöltöd (ez lesz a multi), felrakod és játszol.. röviden ennyi.. -
worldoftruckhun #45270 sziasztok
én itt új vagyok :) azt halottam hogy az ets2-vel lehet multizni,nos az hogyan lehetséges? köszönöm előre is a segítséget :) -
Carl Davies #45269 Egy fontos kérdés: Csak úgy működik, ha van wifi a gépnél? Gondolom a telefon nem mobilnettel csatlakozik. Mert akkor én kilőttem :S -
#45268 Igen. -
#45267 Telepítetted a Redistributable mappában lévő visual c-ket? -
#45266 Már csak arra kéne rájönnöm miért nem csatlakozik, ha egyszer megadtam neki az ip-t és mindent a tuto alapján csináltam... -
#45265 Link Rámész, aztán join to community, utána meg jobb oldalt fent "aplikacja". Rámész és be fogja adni a googleplay-t, leszeded telefonon keresztül, vagy gépen és átrakod telefonra, aztán telepíted. -
Carl Davies #45264 Én viszont még mindig vak vagyok, szóval nem tudom hogy hol keressem. Mér letöltöttem egy rar-t, de abban csak dll. file-ok vannak.
Help me! :D -
#45263 Tárgytalan, én voltam vak... :) -
#45262 És hol találjuk a telefonhoz az apk fájlt? -
#45261 De nehogy belinkeld az elérhetőségét, még a végén kipróbáljuk mi is..
ETS2 Truck Dashboard hivatalos oldala. -
LiTTLee #45260 Köszi srácok
Lassúak az olaszok,2 órát vártam a papirokra.
Ricsi végre,hogy már te is jösz valami újdonsággal,jó lesz ez
Utoljára szerkesztette: LiTTLee, 2015.01.14. 18:34:46 -
fpurman #45259 Vááá az új multi két percenként lefagy :( Vki vmi ötlet ,hogy miért? Eddig tökéletesen működött
-
Hannover Prága ,jön a Banán ...
-
#45257 hangulatos ez a droidos app, még így alfa ként is egész jól működik :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: SZABl, 2015.01.14. 20:01:48 -
#45256 Má mingyá' kész.
-
Vektor015 #45255 Sziasztok! ETS 2 Heavy Holige Hungary Kft. MP. Jó Szórakozást!