52665
-
Axtros #45334 Igen, az új Euro 6-os DAF-ra gondolok. És hol láttad? Single-ben, vagy multiban? Én speciel a gépi közlekedésre gondoltam single player-ben.
De amúgy utánaolvastam az SCS fórumán, azt írják, hogy majd javítják valamelyik update-ben ezt is. (Már ha ez hiba, csak nem értem miért olyan nehéz ezt megvalósítani, mivel a korábbi modelleknél ez nem volt probléma.) -
Debilon #45333 ha az új, hivatalos DAF-ra gondolsz akkor én már láttam többször is
(bár gondolom ez téged nem vigasztal)
Utoljára szerkesztette: Debilon, 2015.01.17. 20:13:26 -
#45332 Sziasztok.
Lassan 900 órám van a játékban..
-
#45331 köszi, nagy élmény 140-150 el hasítani :D most próbálgattam a 2000-5000hp modot, engedélyeztem, de nem működik -
Axtros #45330 Azt tudja valaki, hogy az Euro6-os DAF miért nincs benne - még mindig - az AI közlekedésében? -
ntex #45329 Azt meg sem említem hogy random crash pontok keletkeznek a játékban, amit megközelítve mindenkit kivagdal a játék. Egyik fuvarommal 4 próbálkozás után másik útvonalat kellett keresnem hogy le tudjam szállítani egyáltalán. Meg akkor ott vannak a textúra alá spawnoló szállítmányok. Lenne itt még mit javítani, ehelyett inkább a havat próbálják meg betenni, ami abszolút felesleges és hülyén is néz ki hogy a semmiből esik állandóan. -
Pelsodriver #45328 Ne is mondd, te még szerencsés vagy! Rotterdamban 6-szor vágott ki, mire végre le tudtam rakodni. Parkolópályára is tettem magam... -
94Patrik94 #45327
Szép gépek
Punky -
-
ntex #45325 Nem tudom mi van, de valamit sztem borzasztóan elszúrtak a multiban. Egy fuvar alatt 3x fagyott le ill. crashelt a játékom. Eddig nem volt ilyen. Másnak is csinál ilyeneket? -
szaboz80 #45324
Valahol Tuunéziában a lerakó előtt... -
ToMM23 #45323 Sziasztok ! Azt szeretném megtudakolni Tőletek,hogy az ETS2 multi ezen új verziója miben változott ? Illetve melyik verzió jó hozzá Steamen ?Régebben játszottam vele utoljára, még tavasszal.
Köszönöm szépen a válaszokat előre is :) -
#45322 Sziasztok! Rég jártam erre!
Egyenlőre Gyuri'bá adott nekem munkát:
Szép képek! -
Bukephalos #45321 Sziasztok!
Tudnátok olyan modot ajánlani, ami kicsit rendbe teszi az AI közlekedését? Gondolok itt arra, hogy főuton 100 -as táblánál ne 50-el vánszorogjon az a személykocsisor, amit meg se tudok előzni, mert szembe meg folyamatosan jönnek? Létezik ilyen?
Előre is köszönöm a tippeket! -
szaboz80 #45320 Köszönöm azok segítségét, akik tippeket adtak. Megy, illetve megyek Görögországból Tunéziába :), mindezt a jó "öreg" Volvo-val. -
Diopapa #45319 options-ben kikapcsolhatod. -
#45318 Mert a teherautók csak 90-el tudnak menni, illetve mehetnek. Ez gyárilag szabályozva van... -
#45317 Most vettem egy volvo FH-t gondolom ez a legerősebb gép a játékban, 90 nél mégis letilt :S pedig akkor csak 10. ben vagyok :D -
#45316 bocsi, de peta válaszát jobban megértettem :D mert térkihasználás adott tér jobb kihasználása, a korlát meg korlát, van összefüggés de mégsem ugyanaz -
#45315 ja még hogy örültem, hogy majd nagyobb terhet vihetek, és még rá is költöttem, most már a legnagyobb alvázam lett :D és igen könnyebben borul :D akkor visszateszem az alapot. -
#45314 -
#45313 ez nem a steam topik, ha nem tűnt volna még fel -
LiTTLee #45312 Wow,jó kép lett,először azt hittem igazi kép
Utoljára szerkesztette: LiTTLee, 2015.01.16. 22:23:16 -
#45311 off: Bannolni kéne az alreget. HIhetetlen mennyi beteg elme van a neten.
on:
Szépek a járgányok!
-
worldoftruckhun #45310 amúgy az új steam-es profilból hogy kell törölni a megosztott könyvtárat?
csak mert nekem 2 is van és az egyiket megosztottam a másikkal -
Bazsio #45309 És én nem ezt mondtam???
Azért mert térkihasználtság?? -
peta19901010 #45308 Az amcsi kamionra vonatkozó rész tudomásom szerint nem teljesen igaz. Európában azért nem olyan kamionok járnak mint amcsiban, mert információim szerint (ha jól emlékszem az egyik youtube-os kamionos st22-lacika beszélt erről az egyik videójában) itt a szerlvény maximális hossz le van szabályozva x méterben, míg amcsiban ilyen szabály nincsen (kint olyan hosszú szerelvény húzhatsz amit a géped maximálisan elbír vagy el mersz húzni). -
LiTTLee #45307 Akkor tartson is ki jó darabig az a kedv :D -
#45306 -
Bazsio #45305 A tengelyeknek még nincsen fizikai, terhelési befolyásuk.Csak olyan lehetőség, annyi a különbség hogy a 3 tengelyesnél kisebb az üzemanyagtartály, és hamarább borul egyesek szerint.Ja és a amerikaiknak azért ilyen mert náluk nem fontos a térkihasználtság és a stílus miatt mert azt hiszik vagányabb, mert eredetileg a 70'-es évekig náluk is boxer felépítés (lásd az Eu kamion) volt. -
#45304 Köszi. azt még megmondanátok, hogy a 2x4 es alváz a jobb vagy a 2x2?
egyéb kíváncsiságom, hogy az amcsi kamionoknak miért van motorházteteje, hogy alakult ez ki, hogy az európai kamionok ennyire másképp néznek ki? -
#45303 most ez komoly ?... -
szaboz80 #45302 Köszönet! -
ntex #45301 Volvo-ba és Scaniaba lehet a legerősebbeket belerakni. Előbbibe 750-est, utóbbiba 730-as V8-as a legerősebb tudomásom szerint. -
#45300 mod nélkül melyik a legerősebb motor? nem szeretnék modolni :) -
csataric #45299 General-InterNational Transport KFT.
11 főt keres nemzetközi gépkocsivezető munkakörbe
Feltételek:
- 16 életévét betöltött
- Eredeti játék megléte
- Kresz ismeretes és annak betartása !
- TeamSpeak 3 használata
- Menetlevél kitöltés
Érdeklődni:
Ts3 : ts3.general-int.com vagy 84.0.180.153
Honlap: http://general-int.com
email: [email protected]
-
ntex #45298 Próbálj meg economy resetet csinálni.
Menj be a C:\Users\felhasználó\Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2\profiles\ mappába, ezen belül a saját profilodba, és ott nyisd meg szerkesztővel a config.cfg fájlt.
Keresd meg a következő sort:
uset g_force_economy_reset "0"
itt a 0-t írd át 1-re, mentsd el, majd indítsd el a játékot. Töltsd be a profilodat, írnia kell majd valami üzenetet. Akkor elvileg resetelődtek a munkák.
Most lépj ki, és az előbb említett sorban írd vissza az 1-et 0-ra, különben ezt minden indításnál resetelni fogja és kavarodást okozhat.
Ezután már elvileg meg kell jelennie a fuvaroknak rendesen. -
-
szaboz80 #45296 No, teszt negatív eredménnyel zárult :( Semmi fuvar... -