52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Axtros
    Igen, az új Euro 6-os DAF-ra gondolok. És hol láttad? Single-ben, vagy multiban? Én speciel a gépi közlekedésre gondoltam single player-ben.
    De amúgy utánaolvastam az SCS fórumán, azt írják, hogy majd javítják valamelyik update-ben ezt is. (Már ha ez hiba, csak nem értem miért olyan nehéz ezt megvalósítani, mivel a korábbi modelleknél ez nem volt probléma.)
  • Debilon
    ha az új, hivatalos DAF-ra gondolsz akkor én már láttam többször is

(bár gondolom ez téged nem vigasztal)
    Utoljára szerkesztette: Debilon, 2015.01.17. 20:13:26
  • maujuri #45332
    Sziasztok.
    Lassan 900 órám van a játékban..

• Palinko
    köszi, nagy élmény 140-150 el hasítani :D most próbálgattam a 2000-5000hp modot, engedélyeztem, de nem működik
  • Axtros
    Azt tudja valaki, hogy az Euro6-os DAF miért nincs benne - még mindig - az AI közlekedésében?
  • ntex
    Azt meg sem említem hogy random crash pontok keletkeznek a játékban, amit megközelítve mindenkit kivagdal a játék. Egyik fuvarommal 4 próbálkozás után másik útvonalat kellett keresnem hogy le tudjam szállítani egyáltalán. Meg akkor ott vannak a textúra alá spawnoló szállítmányok. Lenne itt még mit javítani, ehelyett inkább a havat próbálják meg betenni, ami abszolút felesleges és hülyén is néz ki hogy a semmiből esik állandóan.
  • Pelsodriver
    Ne is mondd, te még szerencsés vagy! Rotterdamban 6-szor vágott ki, mire végre le tudtam rakodni. Parkolópályára is tettem magam...
  • 94Patrik94

Szép gépek
    Punky
  • Nesuten

• ntex
    Nem tudom mi van, de valamit sztem borzasztóan elszúrtak a multiban. Egy fuvar alatt 3x fagyott le ill. crashelt a játékom. Eddig nem volt ilyen. Másnak is csinál ilyeneket?
  • szaboz80

Valahol Tuunéziában a lerakó előtt...
  • ToMM23
    Sziasztok ! Azt szeretném megtudakolni Tőletek,hogy az ETS2 multi ezen új verziója miben változott ? Illetve melyik verzió jó hozzá Steamen ?Régebben játszottam vele utoljára, még tavasszal.
    Köszönöm szépen a válaszokat előre is :)
  • botto0604
    Sziasztok! Rég jártam erre!

Egyenlőre Gyuri'bá adott nekem munkát:

Szép képek!
  • Bukephalos
    Sziasztok!

Tudnátok olyan modot ajánlani, ami kicsit rendbe teszi az AI közlekedését? Gondolok itt arra, hogy főuton 100 -as táblánál ne 50-el vánszorogjon az a személykocsisor, amit meg se tudok előzni, mert szembe meg folyamatosan jönnek? Létezik ilyen?
    Előre is köszönöm a tippeket!
  • szaboz80
    Köszönöm azok segítségét, akik tippeket adtak. Megy, illetve megyek Görögországból Tunéziába :), mindezt a jó "öreg" Volvo-val.
  • Diopapa
    options-ben kikapcsolhatod.
  • Ryder159
    Mert a teherautók csak 90-el tudnak menni, illetve mehetnek. Ez gyárilag szabályozva van...
  • Palinko
    Most vettem egy volvo FH-t gondolom ez a legerősebb gép a játékban, 90 nél mégis letilt :S pedig akkor csak 10. ben vagyok :D
  • Palinko
    bocsi, de peta válaszát jobban megértettem :D mert térkihasználás adott tér jobb kihasználása, a korlát meg korlát, van összefüggés de mégsem ugyanaz
  • Palinko
    ja még hogy örültem, hogy majd nagyobb terhet vihetek, és még rá is költöttem, most már a legnagyobb alvázam lett :D és igen könnyebben borul :D akkor visszateszem az alapot.
  • Norby646
  • ocskoszilard
    ez nem a steam topik, ha nem tűnt volna még fel
  • LiTTLee
    Wow,jó kép lett,először azt hittem igazi kép
    Utoljára szerkesztette: LiTTLee, 2015.01.16. 22:23:16
  • Norby646
    off: Bannolni kéne az alreget. HIhetetlen mennyi beteg elme van a neten.

on:

Szépek a járgányok!

• worldoftruckhun
    amúgy az új steam-es profilból hogy kell törölni a megosztott könyvtárat?
    csak mert nekem 2 is van és az egyiket megosztottam a másikkal
  • Bazsio
    És én nem ezt mondtam???
    Azért mert térkihasználtság??
  • peta19901010
    Az amcsi kamionra vonatkozó rész tudomásom szerint nem teljesen igaz. Európában azért nem olyan kamionok járnak mint amcsiban, mert információim szerint (ha jól emlékszem az egyik youtube-os kamionos st22-lacika beszélt erről az egyik videójában) itt a szerlvény maximális hossz le van szabályozva x méterben, míg amcsiban ilyen szabály nincsen (kint olyan hosszú szerelvény húzhatsz amit a géped maximálisan elbír vagy el mersz húzni).
  • LiTTLee
    Akkor tartson is ki jó darabig az a kedv :D
  • akos25
  • Bazsio
    A tengelyeknek még nincsen fizikai, terhelési befolyásuk.Csak olyan lehetőség, annyi a különbség hogy a 3 tengelyesnél kisebb az üzemanyagtartály, és hamarább borul egyesek szerint.Ja és a amerikaiknak azért ilyen mert náluk nem fontos a térkihasználtság és a stílus miatt mert azt hiszik vagányabb, mert eredetileg a 70'-es évekig náluk is boxer felépítés (lásd az Eu kamion) volt.
  • Palinko
    Köszi. azt még megmondanátok, hogy a 2x4 es alváz a jobb vagy a 2x2?

egyéb kíváncsiságom, hogy az amcsi kamionoknak miért van motorházteteje, hogy alakult ez ki, hogy az európai kamionok ennyire másképp néznek ki?
  • Szabi #45303
    most ez komoly ?...
  • szaboz80
    Köszönet!
  • ntex
    Volvo-ba és Scaniaba lehet a legerősebbeket belerakni. Előbbibe 750-est, utóbbiba 730-as V8-as a legerősebb tudomásom szerint.
  • Palinko
    mod nélkül melyik a legerősebb motor? nem szeretnék modolni :)
  • csataric
    General-InterNational Transport KFT.

11 főt keres nemzetközi gépkocsivezető munkakörbe

Feltételek:

- 16 életévét betöltött
    - Eredeti játék megléte
    - Kresz ismeretes és annak betartása !
    - TeamSpeak 3 használata
    - Menetlevél kitöltés

Érdeklődni:

Ts3 : ts3.general-int.com vagy 84.0.180.153

Honlap: http://general-int.com

email: [email protected]
  • ntex
    Próbálj meg economy resetet csinálni.

Menj be a C:\Users\felhasználó\Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2\profiles\ mappába, ezen belül a saját profilodba, és ott nyisd meg szerkesztővel a config.cfg fájlt.

Keresd meg a következő sort:

uset g_force_economy_reset "0"

itt a 0-t írd át 1-re, mentsd el, majd indítsd el a játékot. Töltsd be a profilodat, írnia kell majd valami üzenetet. Akkor elvileg resetelődtek a munkák.
    Most lépj ki, és az előbb említett sorban írd vissza az 1-et 0-ra, különben ezt minden indításnál resetelni fogja és kavarodást okozhat.

Ezután már elvileg meg kell jelennie a fuvaroknak rendesen.
  • Nesuten

• szaboz80
    No, teszt negatív eredménnyel zárult :( Semmi fuvar...
  • hotwheels