52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • worldoftruckhun
    összesen 7 db.mod van ott a profil kezdésnél,de a mappában szinte semmi...
    ilyet még nem láttam nekem ez fura
  • tutuhawer #46134
    újratelepítés, mentett adatok, beállításokat nem megtartva. Idegen nyelven re-install. Ha nem akarod, elpusztítod , nem kéred, eltörlöd,stb stb, akkor újratelpítés, és kész
  • worldoftruckhun
    valaki segítene?
    ki szedtem a mod mappából az összes létező modot (ráadásul töröltem az összes profilomat is) teljesen újat szeretnék kezdeni... szóval az van,hogy profil kezdésnél még mindig vannak ott modok de a mod mappában már nincs semmi,ez miért lehet? mit lehetne tenni,hogy ott se legyen egy mod se? valaki valami tanács? normális válaszokat várok el
    köszönöm előre is a segítséget
  • BigdaweM12
    hello! most frissítette a steam a játékot láttam belekerült az új mercedes de a merci szalonban nem látom sehol. hol tudom megvenni?
  • gordon 24
    Elvileg a játék alapból tartalmazza. Beállításoknál keresgélj van ilyen gomb amit ha legörgetsz benne van a forint. (huf).

Nem emlékszem, hogy frissítés hozta-e vagy alap, de benne van. De ha eredeti a játék akkor úgy is lefrissíti, és úgy benne lesz 100%
  • adamtrucker
    Sziasztok! Sok idő után eldöntöttem hogy abba a kevés szabadidőmben amiben nem dolgozok vagy a suliba unatkozok, ETS-ezek. Csak h egy kis változatosságot vigyek a játékba, arra lennék kíváncsi honnan szerezhetném meg azt a mod-ot, ami az árfolyamot forintja állítja. Tudja valaki? Vagy lemaradtam valami update féleségről és ezt az SCS adta ki? Köszi előre is a segítséget :)
  • Bazsio
    Nekem még kamion ennyire összetörve nem volt, de nekem is vannak ilyen látványaim az úton.
  • SimaSuna #46128
    '...A pancserek, időben kell elindulni és nem vezetés közben behozni a lemaradást..." - Önmagad ellen ne beszélj :)
    ~30-al tötymörögni és majdnem félig összetörve...ejnye bejnye :)
  • fuszhi
    Most olvastam ingyenessé teszik a mercit. Annyi örült vezető van az utakon hogy érdemes előrelátó módon vezetni, mert csak előzgetnek és kész a baleset. Gondolom mielőtt odaértem volna itt is ez történhetett. A pancserek, időben kell elindulni és nem vezetés közben behozni a lemaradást.
    Utoljára szerkesztette: fuszhi, 2015.03.26. 18:48:54
  • fuszhi
    köszönöm !!! Általánosságban megemlíteném hogy szerettem volna a magyar módot kipróbálni , de nem sikerült. Ekkor gondoltam befrissítem hátha majd úgy működik, de sajnos úgy se sikerült. Ám legnagyobb meglepetésemre olyasmit tapasztaltam ami nagyon megörvendeztetett. Az erő vissza csatolást végre érezni. Új kocsikat látok , buszokat, és a menü elképesztő. Nagyot dobott az hogy a kormányzást megcsinálták , és az hogy extrákat is hozzá dobtak. Amúgy a Merci kamionhoz hogy lehet hozzá jutni? Fizetni kell érte? Kiegészítés (DLC) ? Ha igen, mennyibe kerül, és mit adnak még hozzá? Üdv
  • Peet81
    Sziasztok. Én még csak nem rég kezdtem el játszani ezzel a játékkal de nagyon jó :) Lenne egy kérdésem felétek hátha van aki tud segíteni benne. Az a problémám, hogy azokat a zenéket amiket beraktam a játékba nem szólnak rendesen, egyszer nagyon halk utána meg a következő zene normálisan szól aztán megint halk a köv. zene. Lehet ezt valahogy orvosolni vagy hagyjam a francba? Előre is köszönöm a válaszokat
  • Vektor015
  • worldoftruckhun
    köszönöm a választ :)
  • vajo
    Minek töltötted fel újra? xD
    Az eredeti nem elég? :)
  • Wabidriver

Nagyon szép autó:
    Tőlem is két kép:

• norbee46
    Hajóra várva.

• R420
    Ausztria.
  • Nesuten

MANci TGX 8x4 Irány Lyon ...

• Axtros
    Jól fog kinézni és ez legalább nem lesz bug-os, mint a külsősök által hegesztett darabok.
    Utoljára szerkesztette: Axtros, 2015.03.25. 18:06:59
  • Wabidriver

• Nesuten

• Bazsio
    2X-er F4.
    Utoljára szerkesztette: Bazsio, 2015.03.25. 06:09:23
  • fuszhi
    Tényleg ezzel mi lett? Vagy csak én vagyok annyira pancser hogy idáig a játékba/szimulációba nem is találkoztam vele? Hogy kell előhozni a tükör menüt? Van egyáltalán ilyen? Előre is köszi ha valaki tudja. Üdv.
  • fuszhi
    Üdv a sok mód több memóriát is emészthet fel hiszen az objektumok száma is nagymértékben megemelkedhet. Lehet városon kívül nem esik le az fps értéke, de ahol a tereptárgy is több a kamionéval együtt már megeshet, hogy több memóriát emészt fel. Illetve nem biztos hogy mindegyik mód optimálisan lett elkészítve. Lényegében az objektum számának emelkedése és azok valós időben történő kiszámítása az ami memória igényes, a programokat ha elkészítik igyekeznek optimálisan elkészíteni, így a tereptárgyakat optimálisan elhelyezni egymástól és amennyire lehet alacsony felbontású textúrával minél primitívebb alacsony vertext vagy ha jobban teszik alacsony poligonszámú modellel dolgozni. Az utólagos módolgatás esetében előfordulhat hogy az ilyesmire lelkes amatőr modellerek nem biztos hogy oda figyeltek, esetleg ha oda is figyeltek , az is megeshet hogy attól független egy programot nem túl jó agyon módolni. Érdemes lehet vissza venni a felbontásból, hogy kompenzálja a sok mód egyidejű használatát, illetve az se rossz ha kiválaszt az ember egy maximum két módot és azt használja csak. Üdv.
  • fuszhi
  • tutuhawer #46110
    Én nem tudom
  • worldoftruckhun
    skacok
    mi a teendő?
    folyamatosan laggol nálam a game (TSM MAP 5.4-en játszok) mellesleg sokféle moddal ráadásul menet közben úgy másfél percre be fagy mint az állat főleg ha városba érek vagy ha éppen mellék utakon megyek
    kulturált,értelmes választ kérek
    köszönöm.
  • SimaSuna #46108
    Papírozás, aztán beletaposunk...

• Norby646
    A moddolt actros kívülről ugyan jól néz ki de belül elég gagyi. Az scs változat meg mint ahogy vártam, kívül-belül egyaránt nagyon szép. Remélem a hangot is eltalálják hozzá. :)
  • Sordoran
    Csodálatos! Nagyon jól néz ki, az a belső is remek. Ha kijön újra nekilátok multizni, szívem csücske ez a gép. És végre magyar map-on is megvehetem első kamionom. (lehet hülye dolog, de mod-osat nem akartam venni, mert annak az ára is alacsonyabb, és kisebb szinten elérhető minden hozzá, én meg folyamatosan akarom építgetni majd)
  • Norby646
  • norbee46
    Klagenfurt-Brüsszel

• Wabidriver

Punky Köszi szépen :)

• Axtros
    Nem, hanem röviddel a Skandináv DLC után, letölthető update formájában.
  • Nesuten
    A Skandináv kiegészítővel érkezik a Mercédesz
  • Norby646

Bővebben: Link
  • hotwheels
  • Wabidriver

• worldoftruckhun
    na végre valaki,aki vette a fáradtságot arra,hogy segít nekem ebben...
    amúgy köszönöm a segítséged :)
    nem tudom írhatok egy privát üzit?
    (lenne egy kérdésem)
  • drago14
    Hali!
    Adott a játék ahol NINCS semmiféle mod. Felveszed fraps-sel vagy bármilyen videórögzítő programmal. Ezt a nyers videót megnyitod egy videószerkesztőbe (pl. Movie Maker, Sony Vegas). Most megnyitod mellé (a szerkesztőben) a hangot amit be szeretnél vágni. Ezek után kedvedre bevágod úgy ahogy szeretnéd. De ettől függetlenül NEM A JÁTÉKBAN LESZ BENNE. EZ CSAK EGY VIDEÓ.
    Remélem tudtam segíteni.