Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sajna lejárt a zmodeler 14 napos liszenszem. Tudna nekem segíteni valaki ? 😊
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
Hogy lehet feloldani a lezárt utakat a városokban és a pályákon? Nem találtam túl sok hivatalos térképet.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Nekem az 1.15 patch előtti Scania hang is király. A lényeg, hogy hasonlítson már az eredetire.
A másik meg az, hogy nem tudom mikor veszik már le azt a hányinger fekete műanyag vackot a Scania-ról. Mert a Scania oldalsó ablak mögötti kis ablak rohadtul nem fekete, hanem a kabinnal egyszínre van fújva. És így elég gusztustalan a fülke. A gyári is egyszínű a fülke színével. Nem tudom, hogy miként jött ez a fekete vacak.
De: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=90454
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.12.12. 22:14:16
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Karácsonyi küldetés pedig annyi, hogy a karácsonyi csomagos pótot kell szállítani, összesen ~2800 mérföld (4500km) távolságnyit.
Félév után ismét elkezdtem a fuvarokat és mindent újraraktam, a nulláról kezdtem mindent, alapjáték+ East. Csináltam egy profilt a kedvencemnek, a frank0007 által fémjelzett magyar térképnek, 0.9.22 verzió és folyton kivág a játék. Soha nem volt vele bajom, a kezdetektől hajtom és imádom, de most az indítókép után rögtön kivág.....
1.4.2 nálam az alapjáték legfrissebb javítása, modokat korábban sokat használtam, most ez sincs.
Nézd meg az éppen aktuális fuvarlistát, de ne szűkítsd le arra a városra, ahol éppen vagy, mert sokszor nincs az adott városból olyan fuvar ami Karácsonyi csomagok néven fut.
Meg hogyan lehet változtatni a műszerfal világítást?
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2014.12.12. 16:45:43
"Nulla tenaci invia est via"
Egy kis segítség a mikulásnak az 1.15-ben 😊
http://www.twitch.tv/maximus_vii
Megérkezett az 1.15 folt a steam-re.<#wave>#wave>
World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
Kudjétek át nekem azt a modot amivel játszotok vagy adjatok linket és megnézem. Az uj daffal biztos hogy jó mert azzal tolom én is. Gondolom hogy mi lehet a baj a Steamlin........ vel.
Nálam is ez a probléma lépett fel. 😞
Igaz, "csak" a ponyvás pótoknál. Szintén Streamline-vel tolom amin egy Low Deck mod van rajt.
olyasmi lehet mint az autosave mod vagy valami sok zzzzz -s ....valószínűleg elavult vagy nem összeférhető
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.12.11. 18:40:10
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Nálam még nem volt ilyen probléma, de melyik Scaniat használod és megnézem. Probáld majd ki egy másik kamionnal.
Az miért van hogy betettem a játékba a TSM mapot és új profilt kezdek, de amikor elkezdi tölteni a játékot akkor visszalép a profilokhoz.
Válaszokat előre is köszönöm!
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
A pót szép meg minden de hosszú előre fele amikor kanyarodok akkor a kabin elnyomásba van velem eggyütt és neki ütközik a spoilernek és sérül a pót de ez már a 8-dik pót ami nem talál a Kányával érdekes a Jazzycat nagy része igen, és a Lamberet is. A Lamberettel mehetek 90 fokkal körbe semmi nem lesz.Nem tudom mitől talán amikor a Zmodival van akkor kicsit hosszúra tervezik<#buck>#buck>
ott kevés a hely és nem tudok használni modokat
Köszi
Szép estét. Melyik térképen van ez rajta? TSM, vagy valamelyik orosz map?