52665
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Bazsio
    A szezon utolsó fuvara
    GB-HU

Wabi Hagyd ez jó!
  • Wabidriver

Az MAN még nem készült el ezért marad a daf :

• norbee46

• Sordoran
    Miután lejárt a szerkesztési idő természetesen megoldódott. Újra másoltam minden profil mappát, fájl és így betöltött. De nem tudom elsőre miért nem sikerült neki jól átmásolnia.
  • Sordoran
    Üdv! Ma újra raktam a gépet, és a játékot is, de minden mentést, modot stb. átmásoltam, valami viszont mégse stimmel. Mikor betölteném a profilomat amin van TSM map és Russian map is kiírja, hogy hiányzó DLC-k nincsenek telepítve: Halloween Paint Jobs Pack és az Ice Cold Paint Jobs Pack. A poén, hogy ezeket soha meg se vettem, nem használtam, nem telepítettem előzőleg, semmi és tegnap még simán ment a játék. Más profiljaim betöltenek, de ez nem, és ha rámegyek hogy töltse be mégis szinte azonnal kifagy a játék. Valami ötlet mi okozhatja?
  • Axtros
    A DAF 100%-ban Holland márka. Az, hogy hol van még ezen kívül összeszerelő műhelye, vagy más alegysége, az nem számít.
  • Wabidriver
    Lehet, hogy már Belgiumban is gyártják de Holland cég :) utána kéne nézni....
  • MexxHUN
    Szép Jó Reggelt :)
    Hozok pár képet :)

Norby646
    Wabidriver
    LiTTLee
    norbee46
    R420
  • Bazsio
    Hagyjuk, nekem az alternatívám hogy mindig kiveszek és beteszek egy módot neki meg rosszat töltött le.
    De woroldoftruckhun azt NEM LEHET MEGCSINÁLNI!!!!Érted???NEM LEHET!!!Amíg az SCS nem csinál egy alap GPS hangot addig nem lehet!Minden mód ha megfigyeled az alap technológiának a fejlesztése vagy más SCS játékból át van véve.PL Jazzycat ha játszottál a 18 Extreme Truckeren mindkettőn akkor megismered a pótokat és a többi skinezve van.Vagy ott van a Satan Tél módja (a legjobb) a textúra az úton EXTREME Truckerből van.Amíg az SCS nem csinál egy alapot addig nem tudsz és senki más sem fog csinálni mert ahhoz teljesen felől kellene írnod a játékot meg kitudja még mi lesz de NEM LEHET!!
  • ENVE
    not gonna happen
  • worldoftruckhun
    skacok
    aki elkészíti a Jáksó Laci hangot "scs"-be (GPS-be) annak minden elismerésem és tiszteletem ;)
    az nagyon ügyes,az egy isten :D
  • fuszhi
    Üdv az árfolyamot a beállítások / játékmenet / pénznem / huf ahogy a "munkatárs" említette. Ezen a képen ki kellett mászni menetközbe és a sárga kilincsel valamit kezdeni :) mert eresztett a cucc az egyik tartályból. :) a kolléga addig tartotta a menetidőt nehogy elkéssünk. :)))
  • Norby646
    "Egy hete kérdeztem valamit és semmi válasz". Se tőled se mástól nem kapott választ. Mind1 engem hidegen hagy a dolog igazából.
  • PetiM44
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    "A DAF Trucks gyártóüzemei Eindhovenben (Hollandia) és Westerlóban (Belgium) találhatók."

Forrás: http://www.daftrucks.hu/hu-hu/about/daf-trucks-nv

Mellesleg maga a cég holland, a központjuk Eindhovenben található.
  • Ampy81
    Helló!

A DAF nem Holland hanem Belga gyártmány.
  • Bazsio
    Mert mire felléptem addigra már valaki megmondta.Csak régebb nekem volt kérdésem de nem kaptam semmi választ.
  • Norby646
    És te miért nem segítettél neki?

Egyébként nem tudom mi volt a kérdés de 1000 féle ilyen jellegű mod létezik, én már jópárszor leírtam a közel múltban, hogy milyeneket használok, ha meg egy konkrétról van szó, akkor meg annak kell írni aki rakott róla képet.

Más:

Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.03.28. 18:07:42
  • Wabidriver

Nagyon jó kis Volvo
    Búcsuzom a holland ifátol

• Bazsio
    Igazad van és tettem fel kérdéseket és semmi nem lett.
  • Fdm019
    Van egy angol verziós, azt használd.
  • LiTTLee
    Hosszú kihagyás után,irány Norvégia

• Hunter of Deer
    azt tudja valaki mitől lehet, hoyg oroszul vannak írva a rakomány nevek? Jazzycat féle trailer pack van fent
  • SimaSuna #46153
    minden megtalálható az ets2.lt oldalon.

Graf mod...irreleváns kérdés, mert kinek mi tetszik...
    V8 hang...szintén kinek mi tetszik.

jelszó, aki keres az talál..
  • kukubenko66
    Ez egy friss kerékmod. Nem tudok róla semmit, nem próbáltam, hogy működik-e.

http://ets2.lt/en/scania-wheelpack/
  • Hunter of Deer
    én ezt megértem, de azt hoyg egy hete kérdeztem valamit és semmi válasz. az idő alatt jött 30 kép linkelés + likeolgatás, és ha már tényleg a fanok / régi motorosok vannak nem hiszem, hogy nem tudták a modnak a nevét amit kérdeztem főleg hogy egyik képen sem úgy tűnik mint ha ők nem használnának olyat.
    mind1 google a barátom aztán majd csak meglesz amit még keresek.
  • Axtros
    ugylatom nem nagyon megy a topik

Megy az, csak mostanában az újabb tartalmak is ritkábban jönnek, illetve már több, mint két éves játékról beszélünk, azok, akiket érdekel a téma, már sokat játszottak, azokból ennyi idő utána lekoptak azok, akik nem fanok, csak érdeklődők. Újak ugyan jöttek, de nem túl sok, szóval mára megmaradtak a fanok és az újak.
  • Peet81
    Szia. Köszi a segítséget :)
  • Wabidriver

Indulás az utolsó útra a holland géppel :3

• Hunter of Deer
    ugylatom nem nagyon megy a topik :)
    a Brutal modot megtalaltam szal az mar nem tema.
    most vmi ertelmes kerek pakkot probalok keresni de ets2.lt-n nemigen talaltam semmi jot igy a kepek alapjan. ha vki tud vmi jot akkor johet link thx.
  • Hunter of Deer
    Hi!
    vki tudna nekem linkelni vmi jó graf modot?
    és még egy zsír V8 hangot is megköszönnék (leginkabb Scania érdekel)
    előre is köszi!!
  • tutuhawer #46145
    amikor elsőre telepítetted a játékot, akkor is ott lett a mod mappa, nem? Most egy másik telepítés után is ott lesz, az UFO-k nem viszik el a mod mappát csak úgy.
  • worldoftruckhun
    még annyi kérdésem van,hogy ha törlöm a "mod" mappát,és újra telepítem az ETS2öt,akkor autómatikusan újra ott lesz az a mappa? (EREDETI jákékom van...)
  • worldoftruckhun
    a 2.számú tipp volt a gyanús és egyben a bűnös :D
    az igazolódott be :) még meg is néztem és ott volt 7 db.mod,most töröltem
    úgyhogy köszönöm a segítséget sokat segített,remélem most már jó lesz
  • fuszhi
    Új Mercedes-Benz Actros teherautó kicsivel Scandinavia DLC kibocsátás után lesz elérhető minden Euro Truck Simulator 2 tulajdonosnak ingyen a játékfrissítés részeként.Scandinaviának bővítő kibocsátás, több új utánfutómodellt a játékosok számára fogunk hozzáadni húzáshoz, szintén több mint 80 új opcióval kiterjesztjük a rakományok listáját.A megtervezett megjelenési dátumunkkal kapcsolatos kérdések ömlenek nálunk mindennap. Mi nyugodtak vagyunk miközben tesztelünk és megszilárdulunk és javulunk, de reméljük, hogy az a minőség, amit elvárunk magunktól, hatókörzeten belül van, reméljük hogy rátermettek legyünk hogy hamarosan hivatalos megjelenési dátumot jelentsünk be. A célunknak a következő két hónapon belül a kezeidbe kell tennie Scandinavia DLC-et. kb 2 hónap írnak 3/18/2015 03:19:00 PM tehát ötödik hónapban jelenik meg és még egy kicsit várni kell rá. Addig is ide süssetek , nekem tetszene az elképzelés. a vonat hogy telibe nyomja :)

Utoljára szerkesztette: fuszhi, 2015.03.27. 02:21:35
  • fuszhi
    Nekem nem volt rá időm hogy időben induljak, és sietség nagy közepette figyelmetlen az ember. Ezért törött a szekér. :))) Mire odaértem a munkafelvételhez már -5 ezressel kevesebbet adott és utána még jobban megszívtam, mert elvállaltam a fuvart , de olyan álmos voltam hogy összetörtem megint , és az összes lé a javíttatásra ment :) Egyébként MAN-nal tolom. Ezt egy sofőrnek vettem és kicsit felújítottam. Azért hogy hozza a "zsét".
  • Zeller01
    Üdv,
    Töröld a c:/user/NEVED/Documents mappából az egész ETS2 könyvtárat. Steam-el nézd meg hiányzik e valami.
    Utána menni fog, nekem is így lett jó!
  • sure
    a mappában szinte semmi...

a "mod'" mappa tök üres

A "szinte semmi" és a "tök üres" között azért van némi különbség...

Tippek:

1. nincsenek véletlenül rejtett vagy rendszerfájl attribútummal ellátva a mod mappa fájljai? Ezeket alapértelmezetten nem mutatja a fájlkezelő, de lehet, hogy az ETS2 mégis "látja" őket

2. a játék által használt mod mappa lehet, hogy nem a sztenderd C:\Users\xxcsabi1987xx\Documents\Euro Truck Simulator 2\mod útvonalon van, hanem másik helyen (ez esetleg korábbi tört verzió használatából is eredhet)

3. Másik Windows felhasználóval vagy belépve, mint amivel az ETS2 telepítve lett
    Utoljára szerkesztette: sure, 2015.03.26. 23:02:31
  • kukubenko66
    Szia.

Ez akkor fordul elő, ha a zeneszámok nincsenek normalizálva. A normalizálás gyakorlatilag azt jelenti, hogy minden zene hangerejét közel azonosra állítja be, plusz-mínusz 1dB eltéréssel. Vannak erre ingyenes programok is, például én régebben az MP3Gain-t használtam ehhez. Különálló zenék vagy akár egy teljes mappa tartalmát tudja normalizálni rövid idő alatt.

http://csillagpor.hu/remek/programok/mp3gain-letoltese
    Utoljára szerkesztette: kukubenko66, 2015.03.26. 22:57:29
  • worldoftruckhun
    mi van,ha törlöm a "mod" mappát? újra telepítéskor létre jön egy ugyan ilyen mappa?
  • worldoftruckhun
    magyarul ott maradt nekem 7 db.mod de mondom a "mod'" mappa tök üres