Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem sorrend 1 Scania 2 Volvo 3 Mercedes 4 Man 5 Daf 6 Iveco 7 Renault.
Csak most új és az emberek nagy része ezt használja az E6-os Dafot.
Utoljára szerkesztette: Bazsio, 2014.12.14. 18:01:54

Kellemes ünnepeket mindenkinek! 😊
https://www.facebook.com/ETS2magyar/posts/660926844041717

Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Utoljára szerkesztette: Béluska74, 2014.12.14. 12:14:33
If you give a little love you can get a little love of your own
Valószínűleg régebben volt már erről szó, hogy az eredeti játékot hányszor lehet telepíteni ugyanarra a gépre. Elképzelhető, hogy egy bizonyos telepítési alkalom után már nem indul el a játék? Mert nálam ez történt! Szeretnék vissza lépni az 1.12 -es frissítésre, de ez csak úgy lehetséges gondolom, hogy leszedem ezt az 1.14-es frissítéses verziót és felteszem újra a játékot és rá, a kívánt frissítést! Ha valaki tud tanácsot adni, hogy jól gondolom e vagy sem, és ilyenkor mi a teendő, mert nagy szívás lenne, hogy jó pár ezer forintért megvett játékot nem lehet korlátlanul újra feltelepíteni, bármilyen okból kifolyólag! Köszi, ha valaki segít! Üdv.<#conf>#conf>
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 2400G|G.Skill Aegis 2*8Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|Seagate Barracuda 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3 Plus|Philips 243V7|Windows 10 Home 64bit|Ess10
Az ajándékokat is megtaláltam amúgy XD Csak nálam nem eredeti skin van rajtuk, hanem valami más ... 38%-ot gyors meg is csináltam.
Karácsonyi fuvar még alkalmazottként, de már megvan rendelve az új járgány.

World of Trucks | My page https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=402173
összejött 107000 euróm, milyen kamiont vegyek elsőnek?
Uplay: Rakkimcer_HUN Steam: Rakkimcer
Csak elhamarkodtam a kijelentést. 😄 Egy olyan cég mellet dolgozom ahol nagyon sok kamion fordul meg. Meg gyakorlatilag ipari park elég nagy logisztikával. És akár mennyi Scania-t láttam. Egynek sem volt az a fekete valami. Mind egyszínű volt a fülkével. Ezért írtam úgy. De aztán felmentem a Scania oldalára és ott láttam, hogy valóban van fekete része. Még a Streamline-nak is. Ezért is javítottam utána. Jó lenne, ha festésnél azt is fújná.
Tutuhawer: Jól mondod. Én mondjuk csak Scania-t vezetek. 😊 Szóval a többinek nem tudom a hibáit. Én nem is emlékszem, hogy láttam volna élőben fekete színű részt akármelyiken. De ez az új Scania V6 hang. Te jó isten. Mekkora egy fos valami. Nem is tudom mihez hasonlítani. Na mindegy.
A hangra senki nem tud semmit? 😊
Sziasztok !!!
Megjelent a HUNGARY MAP 0.9.22+ Frank007 gondozásában!!!
v0.9.22+ - 1.14.2 kompatibilis!!!
EZ A VERZIÓ NEM TARTALMAZ ÚJ VÁROSOKAT, csak frissítettem a 0.9.22-es verziót 1.14.2 alá!
A következő, bővített verzió is készül, de arra még várnotok kell egy kicsit...
Utoljára szerkesztette: Nesuten, 2014.12.13. 13:06:29
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Akit érdekel esetleg lesz egy kis ETS2 Stream 15:30 -tól. Az alábbi linken lesz elérhető a csatorna: ETS2 Stream
Kommentár nélküli fuvarozgatás. - Rövidebb útvonalakon. Akit érdekel azt várom a csatornára. 😊
///M I Love BMW. :)
Sajna lejárt a zmodeler 14 napos liszenszem. Tudna nekem segíteni valaki ? 😊
TeamSpeak : ts145.nitrado.net:10050
Hogy lehet feloldani a lezárt utakat a városokban és a pályákon? Nem találtam túl sok hivatalos térképet.
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Nekem az 1.15 patch előtti Scania hang is király. A lényeg, hogy hasonlítson már az eredetire.
A másik meg az, hogy nem tudom mikor veszik már le azt a hányinger fekete műanyag vackot a Scania-ról. Mert a Scania oldalsó ablak mögötti kis ablak rohadtul nem fekete, hanem a kabinnal egyszínre van fújva. És így elég gusztustalan a fülke. A gyári is egyszínű a fülke színével. Nem tudom, hogy miként jött ez a fekete vacak.
De: https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=90454
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2014.12.12. 22:14:16
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Karácsonyi küldetés pedig annyi, hogy a karácsonyi csomagos pótot kell szállítani, összesen ~2800 mérföld (4500km) távolságnyit.
Félév után ismét elkezdtem a fuvarokat és mindent újraraktam, a nulláról kezdtem mindent, alapjáték+ East. Csináltam egy profilt a kedvencemnek, a frank0007 által fémjelzett magyar térképnek, 0.9.22 verzió és folyton kivág a játék. Soha nem volt vele bajom, a kezdetektől hajtom és imádom, de most az indítókép után rögtön kivág.....
1.4.2 nálam az alapjáték legfrissebb javítása, modokat korábban sokat használtam, most ez sincs.
Nézd meg az éppen aktuális fuvarlistát, de ne szűkítsd le arra a városra, ahol éppen vagy, mert sokszor nincs az adott városból olyan fuvar ami Karácsonyi csomagok néven fut.
Meg hogyan lehet változtatni a műszerfal világítást?
Utoljára szerkesztette: Carl Davies, 2014.12.12. 16:45:43
"Nulla tenaci invia est via"
Egy kis segítség a mikulásnak az 1.15-ben 😊
http://www.twitch.tv/maximus_vii