Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek mutatót még ilyen marhaságokat?<#miaz>#miaz>
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Bazsio <#worship>#worship><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Maujuri Grat <#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Multiban mikor fogják kijavítani a piros lámpa hibákat nem tudja valaki??
Multiba ez a hóesés nem hiányzott,na meg ez az új nézet a közeli kollégák megnézésénél se jön be nekem...
De amúgy utánaolvastam az SCS fórumán, azt írják, hogy majd javítják valamelyik update-ben ezt is. (Már ha ez hiba, csak nem értem miért olyan nehéz ezt megvalósítani, mivel a korábbi modelleknél ez nem volt probléma.)
(bár gondolom ez téged nem vigasztal)
Utoljára szerkesztette: Debilon, 2015.01.17. 20:13:26
- Debilon - Powered by BA3 Zájc, nú págágyí!
Lassan 900 órám van a játékban..
Intel i7 3770-3,4Ghz/ASUS GeForce STRIX-GTX1070-O8G-GAMING-8GB/16GB DDR3 RAM/Samsung SSD 840Pro 128GB/Samsung SSD 850EVO 1TB/ Asus Xonar DX/FSP Raider S 650W/Windows 10
Szép gépek<#taps>#taps><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Punky<#worship>#worship>
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !
Valahol Tuunéziában a lerakó előtt...
Köszönöm szépen a válaszokat előre is 😊
Egyenlőre Gyuri'bá adott nekem munkát:
Szép képek! <#eljen>#eljen>
"Igen, félek a fájdalomtól és a haláltól is. De nem baj, a félelem még több energiát ad!" Ayrton Senna
Tudnátok olyan modot ajánlani, ami kicsit rendbe teszi az AI közlekedését? Gondolok itt arra, hogy főuton 100 -as táblánál ne 50-el vánszorogjon az a személykocsisor, amit meg se tudok előzni, mert szembe meg folyamatosan jönnek? Létezik ilyen?
Előre is köszönöm a tippeket!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
Utoljára szerkesztette: LiTTLee, 2015.01.16. 22:23:16
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
on:
Szépek a járgányok!
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
csak mert nekem 2 is van és az egyiket megosztottam a másikkal
Azért mert térkihasználtság??
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
egyéb kíváncsiságom, hogy az amcsi kamionoknak miért van motorházteteje, hogy alakult ez ki, hogy az európai kamionok ennyire másképp néznek ki?
11 főt keres nemzetközi gépkocsivezető munkakörbe
Feltételek:
- 16 életévét betöltött
- Eredeti játék megléte
- Kresz ismeretes és annak betartása !
- TeamSpeak 3 használata
- Menetlevél kitöltés
Érdeklődni:
Ts3 : ts3.general-int.com vagy 84.0.180.153
Honlap: http://general-int.com
email: [email protected]
Menj be a C:\Users\felhasználó\Dokumentumok\Euro Truck Simulator 2\profiles\ mappába, ezen belül a saját profilodba, és ott nyisd meg szerkesztővel a config.cfg fájlt.
Keresd meg a következő sort:
uset g_force_economy_reset "0"
itt a 0-t írd át 1-re, mentsd el, majd indítsd el a játékot. Töltsd be a profilodat, írnia kell majd valami üzenetet. Akkor elvileg resetelődtek a munkák.
Most lépj ki, és az előbb említett sorban írd vissza az 1-et 0-ra, különben ezt minden indításnál resetelni fogja és kavarodást okozhat.
Ezután már elvileg meg kell jelennie a fuvaroknak rendesen.
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !