Euro Truck Simulator 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Egy zöldfülű kérdésem lenne.
Hogy érdemes inditani? Simán Play euro truck sim 2 64bit? vagy esetleg directX? elég sok lehetőség van.. 😄

Utoljára szerkesztette: WIM, 2015.02.18. 22:59:01
Utoljára szerkesztette: Norby646, 2015.02.18. 16:39:52
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
tutuhawer, kamionos dzsó: Köszi! 😊
- ha van modom (elsősorban map), akkor abból a legfrissebbet. Nekem a TSM MAP van, így lecseréltem a legfrissebbre (vigyázni, mert külön van az EAST DLC nélküli és külön az EAST DLC-re való), azután jó volt. A legfrissebb patchben a kereskedések modelje változott és ezért fagyogat ki a kereskedések közelében.
- ha nem oldódik meg a probléma, akkor a modokat el kell távolítani 😊
Alaplap: Asus M2N-SLI Delux Mem: 4 GB DDR2 800 Mhz Proci: Athlon X2 6000+ 3 Ghz Graf: Ati HD 5770 Tárhely: 1x 2T, 1x 1T, 1x 120 GB
Amúgy patika a verda,nagyon tetszik 😊
Czuki tiéd is fasza,csak valahogy még nekem üresnek tűnik a belseje,több mindent szoktál belerakni<#eljen>#eljen>
Egy lámpa textúrát cserélnék,kicsit homályosnak tűnik <#vigyor3>#vigyor3>
Volvo Powahhh :D Sometimes You win,sometimes You learn.
Nem értem, a készítőknek miért nehéz megvalósítani egy olyat, hogy átmegyek SK-n, akkor vennem kell autópályadíjfizető-készüléket. 50 euro kaució plusz a rátöltés és ha megyek legközelebb arrafele, szépen csak a kijelző írja, hogy levonásra került összeg. Pont, mint a hitel esetében. Hasonlóan a többi országban. Nem gondolnám, hogy nagy wasistdas lenne. Nem akarok szemétkedni, nem várom el, hogy fizikailag ott legyen az ablakon a sok GoBox, vagy a német tollcollect felöl beépítve, elég lenne, ha elképzelhetném, hogy ott van és pénzbe került az úthasználat. Elkeserítő.
Másik a naptár kérdése, restacaron asszem már épp ecseteltem. Van olyan most a játékban, hogy hétfő meg kedd, aztán a szerda, de miért nincs elnevezve, hogy február 18-a szerda, és mondjuk lenne szombat meg vasárnap, amikor tilalom van egyes helyeken, és izmos büntetés jár annak, aki meg. Hadd állítsam be az órát, a pihenőt vasárnap este 10-ig, és akkor induljak. Érthetetlen, miért nincs ilyen megoldás, és ezek aztán nem fantasztikus dolgok, csak pár apróság és már mennyit számítana
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Jelenlegi gépem 😊
Szép gépek/képek WIM, CzUKi, Tsaba01, nyuny01 😊
i7 4790k @4.5Ghz, Hyper 212 EVO, MSI Z97 Gaming 5, Corsair Vengeance Pro 16 Gb DDR3 1600 Mhz, MSI GTX 1070, Samsung 850 PRO 256GB, WD Blue 1TB, Seasonic S12G450 450W, Zalman Z11 Plus

Tsaba01: Szép!! <#eljen>#eljen> 😊
Utoljára szerkesztette: WIM, 2015.02.17. 21:26:59
Ps utómunkáért hatalmas puszi Tökinek, mint mindig. <#worship>#worship>
Tsaba: Gyönyörű <#eljen>#eljen>
"Fighting for peace is like fucking for virginity"

CB: Kis Lámpás Jimy
Viccet féletéve, meguntam, hogy "kereső..google...olvass vissza, rögzítetbejegyzés.." dolgokat kopizzam...megpróbálom nevelni, ha nem, hát szarok rája 😄
Csak kérdezem hogy ki multizik és aki igen állatalában melyik szerveren?
Előre is köszönöm
Bocsánat a késői zavarásért
Nem mintha annyira szeretném hogy essen az eső, de a változatosság kedvéért jó lenne néha. Viszont engem messziröl elkerül. Nálad vannak ilyen gondok?
Improved weather r5, és a HDR fix van fent azok közül amit ajánlottál. 😊
Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.02.17. 19:40:08
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Battlefield nick-ek: Norby646 MSI Z490 Gaming | Intel i7 11700k | Be Quiet! Dark Rock Pro 4 | MSI RTX 3070Ti Suprim | Kingston HyperX 2400MHz 16gb | Corsair RM850x | Phanteks P500a drgb
"Nulla tenaci invia est via"
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB

Utoljára szerkesztette: nyuny01, 2015.02.17. 18:17:30
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Továbbá attól, hogy kiírod, hogy Magyarok, hol vagytok, még nem feltétlen fognak válaszolni.
1. nincs körülötted senki.
2. nem értenek Magyarul
3. nincs fent Magyar user
4. lehet láttak itt SG-n, hogy mit művelsz és direkt nem válaszolnak.
Egyébként este 6-8 fele szokott tumultus lenni...nem, nem csak magyarokkal...fejlesztheted az angol tudásodat, és nem csak a noob retard player kifejezést használhatod.
Legyél türelmes, próbáld meg 1 hszben összefoglalni a mondanivalód.
1 kérdőjel is elég a mondat végére, valamint ha 1 percen belül nem válaszolnak ne akadj ki..
MELYIKEN SZOKTATOK LENNI??????
Utoljára szerkesztette: ikarusmester, 2015.02.17. 16:51:32
Utoljára szerkesztette: ikarusmester, 2015.02.17. 14:16:54
Attól, hogy percenként beírod, még nem fog neked segíteni senki.
Nem mindenki kockul, van aki tanul, dolgozik.
Google szerintem fog tudni segíteni.
ETS2 multiplayer segítség.
LÉGYSZÍVES
Utoljára szerkesztette: ikarusmester, 2015.02.17. 12:57:53