52730

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
vajo #529 Majd az unokámnak már biztosan lesz valami jó Euro Truck Simulator 18 XDXD -
Igen, ahogy észre lehet venni, egyre jobbak lesznek a játékok. Vagyis ez mindenképpen jobb lesz mint a GTS (szvsz). -
sokszor ígért már sokmindent, és eddig azért az összes játékában csalódtam...bár az igaz, hogy a GTS már egész jó, de még mindíg nem teljesen az ígérteket valósították meg...majd kíváncsi leszek erre...és remélem, hogy öszedobnak neki egy teljesen új motort. -
vajo #526 Csak sokat ittunk a buliba, aztán........ -
vajo #525 Jó lesz a játék. Legalább is abból ítélve, amit az SCS mondott. :) -
Sziasztok!
Már kíváncsi vagyok a játékra szerintem biztos jó lesz!
További szép napot! -
nenus #523 A beindulás:
tegnap 19:11 | privát | galéria | válasz erre | #236
És az 500. hsz...
tegnap 22:22 | privát | galéria | válasz erre | #500
Nem sok ez egyszerre egy kicsit? xD
2 óra 11 perc alatt 264 hsz... xD Abbol 150 arrol szolt h milyen kevesek vagyunk...
[apro] Ezt meg csk mert jó ->

-
Anyám mi van itt, nem is kellett várni a megjelenésig, hogy átvegyük az ETS topik színvonalát.... -
Sóschips #521 Csáó -
vajo #520 Szia...jóéjt! Majd holnap kifőzünk valami jó 5letet, azt elküldjük az SCS-nek...hátha belerakják!
És én is menek alunni :D köszi mindenkinek a jelenlétet, csáó! jó8 -
Sóschips #519 Neked is!Csáó 
-
nenus #518 MAjd gyártom neked a modelleket ;D
Cső hungaro! -
Na jól van pajtik, Én le húzom mára a rolót, mert mindjárt el alszom, csak azért maradtam eddig, hogy meg legyen az 500hsz. Jó8, sziasztok! -
vajo #516 Majd csinálok jó kis térképet, vagy beleépítjük Magyarországot. :D aztán haza is mehetsz virtuálisan! :D -
nenus #515 Balatonkenese leges legutolsó utcájában lakok.. Egy-két dolgot én is eltanulok ám :P -
ha hozol piát! 
nenus: ejnye, a csóró vér benned is csörgedezik!
-
nenus #513 Vajo! Hétvégére szervezz bulit :D Berugunk mint az atom :D Másnep meg megyünk közösbe "agyonmodolni" a gts-t xD -
vajo #512 Ki a dzsindzsásba... -
vajo #511 Vajon a képen játszó gyereknek hányszor okozott gondott a ratyi fizika? párszor biztos szidta azt a nénit aki ott ül a Lemezek mögött XD -
Sóschips #510 nm 

Én is,csak aztán valamiért azt sem indította le a gép:S..de nagyon tetszett h lehet "tuningolni" meg ilyenek:D -
hova is megyünk ünnepelni? -
nenus #508 Az asztal alol lehetett csorni xD Kiborultak a játékok xD -
vajo #507 Az AI-k sebességét bundán megoldhatod, ha átírod a road.sii-ben a számot 0-ról 2-re...akkor úgy mennek majd autópályán... :D -
nenus #506 Én is figyeltem h ott a haulin is :D
Régen de szerettem azt is :D -
vajo #505 Nézzétek jobb oldalt azt asztalon a gémeket! Középen még ott a Haulin! Muszály volt tékelnem egyet..bocsi XD És megvan az 500!!!! KÖSZIKE MINDENKINEK -
nenus #504 Ilyenre elmennék :D -
srácok bocs, hogy ennyit írok, de mindig eszembe jut valami:)
Valamit csinálhatnának az autópályán lévő forgalommal, mert ez szerintem tök unalmas, hogy csak mennek az autók, és kész, legyen mondjuk egy kis dugó, baleset néha stb. ilyenek. Na meg a bundás úton lévő forgalommal is csinálhatnának valamit, mert az nem állapot, hogy lehetne menni 86-88-al és előtted tötymörög egy autó 50-el... -
Sóschips #502 jó persze tudom:De szerintem ez már jobban hasonlít az igazira:DEts,gts-ben túl kokcák voltak sztem:D -
vajo #500 TÉK -
Igazad van Vajo...tényleg eléggé gány low poly a verda...:/:/ -
vajo #498 Hogy élvezik már a gyerekek... XD Mi meg halálra módoljuk. Tuti itt találkoztak vele először XD 
-
nenus #497 ŰTélleg. Most jut eszembe. Nincs is a játékban alapbol 4-es scania :D -
Sóschips #496 egy picit:Dúgy lenne megoldva mint nfs underground2ben:Dmegkell csinálni egy fuvart,aztán elveszik és venned kell helyette valami kotlát -
nenus #495 Hát a fülke magasítás elég okádék :S
De a kisfülkés volvó az szép :D -
vajo #494 Ez lenne a kezdő kamion XD Ilyennel indítanád a karrieredet XD Kemény lenne :D
-
Sóschips #493 de már alakul ez a volvo is:Dnem a legszebb,de szebb mint ets,gtsben:):D..én kiváncsi vagyok rá..remélem ezt nem fogom megutálni mint gts-t:/ -
szerintem az elfelejthető az új motor, ahhoz sokkal több idő, és pénz kell, mint amiből gazdálkodik az scs.
thomson002: igen 500hsz kell! -
nenus #491 5... Majdnem 7.. És én voltem olyan hülye h megvegyem :S 1 halom kaki a játék -
vajo #490 Jéééé.... még 10 hsz..XDXD -
vajo #489 Vajon a módolás mennyibe fog változni??? Teljesen újra kell majd tanulni mindent? Mert ha már végre új motort csinálnak a gémnek, akkor csak nem ugyanilyent....