52730
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    Majd az unokámnak már biztosan lesz valami jó Euro Truck Simulator 18 XDXD
  • v43 001
    Igen, ahogy észre lehet venni, egyre jobbak lesznek a játékok. Vagyis ez mindenképpen jobb lesz mint a GTS (szvsz).
  • Szobi30
    sokszor ígért már sokmindent, és eddig azért az összes játékában csalódtam...bár az igaz, hogy a GTS már egész jó, de még mindíg nem teljesen az ígérteket valósították meg...majd kíváncsi leszek erre...és remélem, hogy öszedobnak neki egy teljesen új motort.
  • vajo
    Csak sokat ittunk a buliba, aztán........
  • vajo
    Jó lesz a játék. Legalább is abból ítélve, amit az SCS mondott. :)
  • djano
    Sziasztok!
    Már kíváncsi vagyok a játékra szerintem biztos jó lesz!
    További szép napot!
  • nenus
    A beindulás:
    tegnap 19:11 | privát | galéria | válasz erre | #236

És az 500. hsz...
    tegnap 22:22 | privát | galéria | válasz erre | #500

Nem sok ez egyszerre egy kicsit? xD
    2 óra 11 perc alatt 264 hsz... xD Abbol 150 arrol szolt h milyen kevesek vagyunk...
    [apro] Ezt meg csk mert jó ->

• gumikacsa
    Anyám mi van itt, nem is kellett várni a megjelenésig, hogy átvegyük az ETS topik színvonalát....
  • Sóschips
    Csáó
  • vajo
    Szia...jóéjt! Majd holnap kifőzünk valami jó 5letet, azt elküldjük az SCS-nek...hátha belerakják!

És én is menek alunni :D köszi mindenkinek a jelenlétet, csáó! jó8
  • Sóschips
    Neked is!Csáó
  • nenus
    MAjd gyártom neked a modelleket ;D

Cső hungaro!
  • hungaro
    Na jól van pajtik, Én le húzom mára a rolót, mert mindjárt el alszom, csak azért maradtam eddig, hogy meg legyen az 500hsz. Jó8, sziasztok!
  • vajo
    Majd csinálok jó kis térképet, vagy beleépítjük Magyarországot. :D aztán haza is mehetsz virtuálisan! :D
  • nenus
    Balatonkenese leges legutolsó utcájában lakok.. Egy-két dolgot én is eltanulok ám :P
  • hungaro
    ha hozol piát!
    nenus: ejnye, a csóró vér benned is csörgedezik!
  • nenus
    Vajo! Hétvégére szervezz bulit :D Berugunk mint az atom :D Másnep meg megyünk közösbe "agyonmodolni" a gts-t xD
  • vajo
    Ki a dzsindzsásba...
  • vajo
    Vajon a képen játszó gyereknek hányszor okozott gondott a ratyi fizika? párszor biztos szidta azt a nénit aki ott ül a Lemezek mögött XD
  • Sóschips
    nm
    Én is,csak aztán valamiért azt sem indította le a gép:S..de nagyon tetszett h lehet "tuningolni" meg ilyenek:D
  • hungaro
    hova is megyünk ünnepelni?
  • nenus
    Az asztal alol lehetett csorni xD Kiborultak a játékok xD
  • vajo
    Az AI-k sebességét bundán megoldhatod, ha átírod a road.sii-ben a számot 0-ról 2-re...akkor úgy mennek majd autópályán... :D
  • nenus
    Én is figyeltem h ott a haulin is :D
    Régen de szerettem azt is :D
  • vajo
    Nézzétek jobb oldalt azt asztalon a gémeket! Középen még ott a Haulin! Muszály volt tékelnem egyet..bocsi XD És megvan az 500!!!! KÖSZIKE MINDENKINEK
  • nenus
    Ilyenre elmennék :D
  • hungaro
    srácok bocs, hogy ennyit írok, de mindig eszembe jut valami:)
    Valamit csinálhatnának az autópályán lévő forgalommal, mert ez szerintem tök unalmas, hogy csak mennek az autók, és kész, legyen mondjuk egy kis dugó, baleset néha stb. ilyenek. Na meg a bundás úton lévő forgalommal is csinálhatnának valamit, mert az nem állapot, hogy lehetne menni 86-88-al és előtted tötymörög egy autó 50-el...
  • Sóschips
    jó persze tudom:De szerintem ez már jobban hasonlít az igazira:DEts,gts-ben túl kokcák voltak sztem:D
  • vajo
    TÉK
  • tuzfal3
    Igazad van Vajo...tényleg eléggé gány low poly a verda...:/:/
  • vajo
    Hogy élvezik már a gyerekek... XD Mi meg halálra módoljuk. Tuti itt találkoztak vele először XD

• nenus
    ŰTélleg. Most jut eszembe. Nincs is a játékban alapbol 4-es scania :D
  • Sóschips
    egy picit:Dúgy lenne megoldva mint nfs underground2ben:Dmegkell csinálni egy fuvart,aztán elveszik és venned kell helyette valami kotlát
  • nenus
    Hát a fülke magasítás elég okádék :S
    De a kisfülkés volvó az szép :D
  • vajo
    Ez lenne a kezdő kamion XD Ilyennel indítanád a karrieredet XD Kemény lenne :D

• Sóschips
    de már alakul ez a volvo is:Dnem a legszebb,de szebb mint ets,gtsben:):D..én kiváncsi vagyok rá..remélem ezt nem fogom megutálni mint gts-t:/
  • hungaro
    szerintem az elfelejthető az új motor, ahhoz sokkal több idő, és pénz kell, mint amiből gazdálkodik az scs.

thomson002: igen 500hsz kell!
  • nenus
    5... Majdnem 7.. És én voltem olyan hülye h megvegyem :S 1 halom kaki a játék
  • vajo
    Jéééé.... még 10 hsz..XDXD
  • vajo
    Vajon a módolás mennyibe fog változni??? Teljesen újra kell majd tanulni mindent? Mert ha már végre új motort csinálnak a gémnek, akkor csak nem ugyanilyent....