52728
banner
banner

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Szobi30
    sokszor ígért már sokmindent, és eddig azért az összes játékában csalódtam...bár az igaz, hogy a GTS már egész jó, de még mindíg nem teljesen az ígérteket valósították meg...majd kíváncsi leszek erre...és remélem, hogy öszedobnak neki egy teljesen új motort.
  • vajo
    Csak sokat ittunk a buliba, aztán........
  • vajo
    Jó lesz a játék. Legalább is abból ítélve, amit az SCS mondott. :)
  • djano
    Sziasztok!
    Már kíváncsi vagyok a játékra szerintem biztos jó lesz!
    További szép napot!
  • nenus
    A beindulás:
    tegnap 19:11 | privát | galéria | válasz erre | #236

És az 500. hsz...
    tegnap 22:22 | privát | galéria | válasz erre | #500

Nem sok ez egyszerre egy kicsit? xD
    2 óra 11 perc alatt 264 hsz... xD Abbol 150 arrol szolt h milyen kevesek vagyunk...
    [apro] Ezt meg csk mert jó ->

• gumikacsa
    Anyám mi van itt, nem is kellett várni a megjelenésig, hogy átvegyük az ETS topik színvonalát....
  • Sóschips
    Csáó
  • vajo
    Szia...jóéjt! Majd holnap kifőzünk valami jó 5letet, azt elküldjük az SCS-nek...hátha belerakják!

És én is menek alunni :D köszi mindenkinek a jelenlétet, csáó! jó8
  • Sóschips
    Neked is!Csáó
  • nenus
    MAjd gyártom neked a modelleket ;D

Cső hungaro!
  • hungaro
    Na jól van pajtik, Én le húzom mára a rolót, mert mindjárt el alszom, csak azért maradtam eddig, hogy meg legyen az 500hsz. Jó8, sziasztok!
  • vajo
    Majd csinálok jó kis térképet, vagy beleépítjük Magyarországot. :D aztán haza is mehetsz virtuálisan! :D
  • nenus
    Balatonkenese leges legutolsó utcájában lakok.. Egy-két dolgot én is eltanulok ám :P
  • hungaro
    ha hozol piát!
    nenus: ejnye, a csóró vér benned is csörgedezik!
  • nenus
    Vajo! Hétvégére szervezz bulit :D Berugunk mint az atom :D Másnep meg megyünk közösbe "agyonmodolni" a gts-t xD
  • vajo
    Ki a dzsindzsásba...
  • vajo
    Vajon a képen játszó gyereknek hányszor okozott gondott a ratyi fizika? párszor biztos szidta azt a nénit aki ott ül a Lemezek mögött XD
  • Sóschips
    nm
    Én is,csak aztán valamiért azt sem indította le a gép:S..de nagyon tetszett h lehet "tuningolni" meg ilyenek:D
  • hungaro
    hova is megyünk ünnepelni?
  • nenus
    Az asztal alol lehetett csorni xD Kiborultak a játékok xD
  • vajo
    Az AI-k sebességét bundán megoldhatod, ha átírod a road.sii-ben a számot 0-ról 2-re...akkor úgy mennek majd autópályán... :D
  • nenus
    Én is figyeltem h ott a haulin is :D
    Régen de szerettem azt is :D
  • vajo
    Nézzétek jobb oldalt azt asztalon a gémeket! Középen még ott a Haulin! Muszály volt tékelnem egyet..bocsi XD És megvan az 500!!!! KÖSZIKE MINDENKINEK
  • nenus
    Ilyenre elmennék :D
  • hungaro
    srácok bocs, hogy ennyit írok, de mindig eszembe jut valami:)
    Valamit csinálhatnának az autópályán lévő forgalommal, mert ez szerintem tök unalmas, hogy csak mennek az autók, és kész, legyen mondjuk egy kis dugó, baleset néha stb. ilyenek. Na meg a bundás úton lévő forgalommal is csinálhatnának valamit, mert az nem állapot, hogy lehetne menni 86-88-al és előtted tötymörög egy autó 50-el...
  • Sóschips
    jó persze tudom:De szerintem ez már jobban hasonlít az igazira:DEts,gts-ben túl kokcák voltak sztem:D
  • vajo
    TÉK
  • tuzfal3
    Igazad van Vajo...tényleg eléggé gány low poly a verda...:/:/
  • vajo
    Hogy élvezik már a gyerekek... XD Mi meg halálra módoljuk. Tuti itt találkoztak vele először XD

• nenus
    ŰTélleg. Most jut eszembe. Nincs is a játékban alapbol 4-es scania :D
  • Sóschips
    egy picit:Dúgy lenne megoldva mint nfs underground2ben:Dmegkell csinálni egy fuvart,aztán elveszik és venned kell helyette valami kotlát
  • nenus
    Hát a fülke magasítás elég okádék :S
    De a kisfülkés volvó az szép :D
  • vajo
    Ez lenne a kezdő kamion XD Ilyennel indítanád a karrieredet XD Kemény lenne :D

• Sóschips
    de már alakul ez a volvo is:Dnem a legszebb,de szebb mint ets,gtsben:):D..én kiváncsi vagyok rá..remélem ezt nem fogom megutálni mint gts-t:/
  • hungaro
    szerintem az elfelejthető az új motor, ahhoz sokkal több idő, és pénz kell, mint amiből gazdálkodik az scs.

thomson002: igen 500hsz kell!
  • nenus
    5... Majdnem 7.. És én voltem olyan hülye h megvegyem :S 1 halom kaki a játék
  • vajo
    Jéééé.... még 10 hsz..XDXD
  • vajo
    Vajon a módolás mennyibe fog változni??? Teljesen újra kell majd tanulni mindent? Mert ha már végre új motort csinálnak a gémnek, akkor csak nem ugyanilyent....
  • hungaro
    Csak nehogy úgy legyen mint a Rig 'n' Roll, csinálták 5évig vagy még több ideig és piacra dobtak egy olyan játékot, hogy el sírtam magam majdnem amikor ki próbáltam, valami nagyon gány egy munkát végeztek ez alatt az 5év alatt...
  • vajo
    Csak a GTS is a Pixel Shader 1.1 nél tart modellek terén, és az NFS Shift meg már 4.0-ával készült... akkor az új Hot Pursuit??? XD