52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Sóschips
    egy picit:Dúgy lenne megoldva mint nfs underground2ben:Dmegkell csinálni egy fuvart,aztán elveszik és venned kell helyette valami kotlát
  • nenus
    Hát a fülke magasítás elég okádék :S
    De a kisfülkés volvó az szép :D
  • vajo
    Ez lenne a kezdő kamion XD Ilyennel indítanád a karrieredet XD Kemény lenne :D

• Sóschips
    de már alakul ez a volvo is:Dnem a legszebb,de szebb mint ets,gtsben:):D..én kiváncsi vagyok rá..remélem ezt nem fogom megutálni mint gts-t:/
  • hungaro
    szerintem az elfelejthető az új motor, ahhoz sokkal több idő, és pénz kell, mint amiből gazdálkodik az scs.

thomson002: igen 500hsz kell!
  • nenus
    5... Majdnem 7.. És én voltem olyan hülye h megvegyem :S 1 halom kaki a játék
  • vajo
    Jéééé.... még 10 hsz..XDXD
  • vajo
    Vajon a módolás mennyibe fog változni??? Teljesen újra kell majd tanulni mindent? Mert ha már végre új motort csinálnak a gémnek, akkor csak nem ugyanilyent....
  • hungaro
    Csak nehogy úgy legyen mint a Rig 'n' Roll, csinálták 5évig vagy még több ideig és piacra dobtak egy olyan játékot, hogy el sírtam magam majdnem amikor ki próbáltam, valami nagyon gány egy munkát végeztek ez alatt az 5év alatt...
  • vajo
    Csak a GTS is a Pixel Shader 1.1 nél tart modellek terén, és az NFS Shift meg már 4.0-ával készült... akkor az új Hot Pursuit??? XD
  • nenus
    De ahogy látom van új kerék is :D
    Pótkoscikat is értelmesebbé tehetnék, meg ahogy hungaro mondja az AI-kat is.
  • nenus
    Hát a PTTM-es módszer télleg jó lenne :D
  • thomson002
    500 hsz kell hozzá ?
  • nenus
    Most nézem még csak. Az a fenyőfa valami k..a szép :D
    Még a végén jó játékot csinál az SCS :D
  • hungaro
    hát valóban fejleszthetne azért, az AI-n mondjuk Én mindenképp változtatnék, mert ez ami most van az egy kalap sz**t sem ér, az éppen csak dísznek van, hogy el menjen melletted....
  • vajo
    Meg ez...Mégis visszatérnek a jó öreg Pedal Metalhoz!

• Sóschips
    De te fizetsz
  • nenus
    Jaja. Jó lenne ilyen :D Meg nekem a matokkal úgyis mindíg bajom van úgyhogy 1 ilyet télleg bevethetnének :D
  • vajo
    Ez az utolsó kép ....

• vajo
    Ilyen króm textúra kéne...csak nekem az a bajom az SCS-el hogy túl Low Poly modelleket csinálnak!
  • nenus
    Van a játékrol új hír?
  • nenus
    Ezt tökéletes :D Köszi
  • vajo
    Akkora bulit csapunk ha meglesz.....
  • hungaro
    mindent meg teszünk, hogy vajonak meg legyen a házigazda joga!
  • vajo
    Kiváncsi vagyok mi lesz abból, hogy út zárás, mint lentebb van róla kép, vagy építkezés(erről is van), esetleg reális cégek???? :O:O
  • thomson002
    Mivan itt ?
    tegnap volt vagy 250-300 körül most meg majdnem 500 hsz
    nem lustálkodtok
  • vajo

??
  • vajo
    Neked majd elnézem...
    De majd akkor mi lesz itt ha elkezdenek jönni majd az InGame képek az SCS jóvoltából...akkor jön majd a sok láma!
  • Sóschips
    és itt is kimenőt kell kérni?
  • nenus
    Tudtok adni scania tankrol nekem képet?
  • hungaro
    kár, pedig szex kamolni akartam(nehogy komolyan vedd).
    Vajo: Most már nem mondhatod azt, hogy nem teszünk meg mindent érted! Arra a kaszárnyai fegyelemre kíváncsi leszek Én ám! xD
  • vajo
    Ebben a topikba rend és fegyelem lesz! Mint valami kaszárnyában XDXDXDXD
  • Sóschips
    De nem kapcsolok camot
  • hungaro
    persze, privátba
  • Sóschips
    akad:DKő?:D
  • hungaro
    msn?
  • Sóschips
    ne is;)Bízunk benned
  • hungaro
    Már csak 41hsz, és vajo HG! xD
  • vajo
    Ez a beszéd kollegina... :D
  • hungaro
    Bocs az előző hsz-embe nem írtam bele, most, hogy át vettem az ETS topikot már megkezdtük az átalakítását, és ha valaki rosszul viselkedik, az kapja az elakadás jelzőit vagy a kitiltást, nem fogom hagyni, hogy le süllyedjen a tamás98 emberkék végett a topik...