52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    Első kép nagyba: kép.1
    Második kép nagyba:

kép.2
  • vajo

Scania belső..
    kurvajóó
  • Forolto
    Azért egy rövidke videot összedobhatnának...
  • vajo
    idáig FIFA11-miatt voltam meghülyülve, de most látva...áááá
    ETS2-ért leszek...csak erre még várhatok sokat.. :D Csak legalább tennének fel egy rakat képet...
  • gumikacsa
    Hát, úgy legyen, mert tényleg jól néz ki. Csak egy kicsit szkeptikus vagyok az ilyen képekkel kapcsolatban.
  • yokel
    De, sztem ETS2ből való a kép, a lengyel határátkelőről...
    Még azt is megkockáztatom, h az a sorompó ott majd mozgó objektum lesz.

Am az SCS már leregisztrálta az eurotrucksimulator2.com domain-t, csak kérdés, h mikor indítják el az oldalt.

Ja, azt olvastátok, h lengyelbe egy ottani kiadó kiad(ott) egy ETS:International csomagot, ami magába foglalja az utolsó verzióit az ETS, GTS, UKTS, Bus Drivernek?!
  • nenus
    hát ha megnézed a háttérben a fákat eléggé olyan mint ets2-ben
  • gumikacsa
    Viszont ha jól értelmeztem azt írják, hogy nem az ets2-ből származik a kép.
  • v43 001
  • yokel
    Közbe megtaláltam én is a képet (HTS - hardtrucksite.pl)
  • yokel
    Épp most olvastam (google translate-tel) egy lengyel blog bejegyzést miszerint felkérik a trucksim közösséget írják meg ötleteiket, h miket látnának szívesen a játékba és amik nagyon sokszor szerepelnek a kérések közt azt továbbítják majd az SCS-nek. Persze ezenkívül van még más oldal is ahol erről mennek a fórumozások (német fórum, SCS facebook oldala, stb.) de ez is csak azt támasztja alá, h igen nagy elvárásokat támaszt a nemzetközi trucksim közösség az ETS2vel szemben, ami jó okot ad arra, h egy valóban nagy változásokon átmenő játékot kapjunk jövőre. Igencsak sok helyen kérnek jó és okos dolgokat és ha ezek eljutnak az SCShez akkor van némi remény arra, h végre egy "közösen" megálmodott simulator játékot raknak le az asztalra az SCSnél. Reméljük, h a sok-sok játékosok által kért kérések bekerülnek a játékba és végre azt kapnák a felhasználók amire szükségük is lenne!
    Én sztem sok látványos változás lesz az ETS2ben, csak kár, h lényegében szinte még semmi konkrét dolgot nem tudni a játékról...

#605: Hmm ez jó kép, ha van még több új kép is, ne habozz megosztani velünk! De mi az a HTS logo a fenti sarokban? Tudsz forrás linket adni, h honnan van a kép?
  • R420
    Ez k*rva jó
  • nenus
    ez a határ vagy mi valami ku.vajó :P
  • akos
    Ok, bocsi, többet nem fordul elő...
  • gumikacsa
    Ok, de ha lehet ne dobáljátok tele a topikot képekkel, hogy ezt is, meg azt is szívesen látnám benne. Mivel ugyan úgy modolható lesz, mint az eddigi részek, úgyis lesz benne minden.
  • akos
    [IMG][/IMG]
    Ez már nem néz ki rosszul, ilyent szívesen látnék ETS 2-ben... :)
  • vajo93
    mivel ezzel vagyok bejelentkezve. 4 büntivel nem engedi az oldal a saját fórumok látogatását. és elég sokat látogatok.
  • Blum
    Vicces vagy ám itt. 2 külön regisztrációval írsz abba a topikba,ahol HG akarsz lenni.
  • vajo93
    Majd meglátjuk.....Nem fogom annyiba hagyni!
  • szabii98
    Vajo, rajtad átok ül, ide a HG jogot nem fogják megadni, van egy olyan érzésem :(
  • tuzfal3
    Ha képesek B-Double szerelvényt gyártani akkor lehetséges...
  • vajo93
    Viccesen mutatnék itthon ilyen cuccba, fél óra játékért.. XD
  • gumikacsa
    Ez nem TrackIR, de valami hasonló cucc. Fej, és kézmozgást is érzékeli.
  • vajo
    Nem biztos :D:D
  • Blum
    forgószámolyt biztos nem.
    Zsámolyt esetleg,de szinte biztos,hogy azt kihagyják...
  • hungaryws
    remélem a játék támogatni fogja a forgoszámolyt.
  • Szobi30
    a csávó tudja h mi a jó... :D(DAF)
    am, a csajra ránézve elég idegesítő lehet így játszani :/
  • Blum
    Track IR
  • vajo
    Meg rally ülésekkel :D
  • Stig95
    Logitech G27-es el nyomják már
  • vajo
    Gondolom Track IR :D
  • gumikacsa
    Vajon a csajnak mi a bánat van a fején, meg a kezére ragasztószalagozva??? Mögötte a monitoron van valami program, amire rá van kötve...
  • vajo

• vajo
    Én vagyok az áldozat...Pert indítok! :D
    Majd lejár. Így is szarnak a fejemre, úgyis. Majd lesz HG jog ha lesz. Ha meg nem, akkor majd küldök egy rohadt Levelet a Postán feladva az SG üzemeltetőjének, hogy itt úgy szarnak az emberre mint a csirkék a tyúkólba! Akkor aztán sokan mehetnek majd a vágóhídra!
  • Penge88
    Számomra is az általad említett dolgok lennének fontosak. Illetve, hogy legyen sok-sok 2 sávos út, hogy kicsit izgalmasabb legyen a dolog. Végre életszerűbb fizika, végre legyen már kicsit kihívás egy lejtős szerpentinen leereszkedni. Lehet, hogy ez diszkrimináció, hogy a vérpistik ne játszanak vele, de ha az ember megfigyeli, nagyrészt az a társaság kérdezi meg, hogy hogy lehet kikapcsolni a fáradságot, meg hogy hogy lehet skippelni az ALKALMAZOTT érát. Na ilyenek ne is játsszanak kamionszimmel.

Egy szó mint száz: igazán megérdemelnénk már egy olyan kamionszimet, amivel nem pár hétig tolunk...
  • Gerypapa 95
    kb , de komolyan ígyvan !
  • Stig95
    vajo 4 büntetőpont az durva! Mekkora low az aki azért ad büntető pontot mert nem jól irod le a nevét! -.-
  • gumikacsa
    Hehe, én 2 topikkal jártam így, kértem hg jogot, többször írtam, e-mailt is, modi topikba is. Nem kaptam meg, sem a hg jogot, sem választ, semmilyen formában.

Kicsit átfutva a modi topikot, érdekes egy dolog ez az egész. Vannak dolgok, amiket lesz**nak, és kis dolgokat pedig irreálisan magasan "jutalmaznak". Ez valami hatalom mánia lehet, aki azért ad büntit, mert elírják a nevét. Az ilyen embert otthon az asszony jól elnyomja, és itt éli ki magát... :P
  • Gerypapa 95
    már a helyesirást is büntetik ?? eléggé faszkalapok :DDD

Dátum: 2010.09.22. 20:44 Adta: SHADOWEYES7
    "Főleg Szedó-éra :D"

Tanuld meg leírni helyesen a nicknevem főleg a moderátori topicban.
  • hungaryws
    Hivatalos honlapja:
    eurotrucksimulator2.com(Hamarosan)