52658
-
#697 és szerinted van olyan kamion ami leszabályoz 84-nél ? minden sofőr amelyik szervizbe megy egyböl a gépre rakatja és 88-ra húzzák -
#696 az meg hol van es mit kell atirni -
vajo #695 Szerintem felesleges. Majd átírod a chasis fájlokat, aztán kész.
És légyszíves a magyar helyesírásnak megfelelően írjál. Köszi. -
#694 Hö?
Még a rábák is jobban kotornak, nemhogy a mai kamionok... (tudom, le vannak szabályozva, de akkor is...) -
#693 scs-nek -
#692 valaki az scs meg irna hogy a kamionok vegsebesege 84-89-92km/h legyen (szeriankent) -
#691 még nagyon keveset lehet róla tudni...de amit eddig tudunk, azok alapján jó :) -
5martin85 #690 Sziasztok!
Ez most egy új euro truck lesz?
Ez milyen lesz? -
#689 Ez annak fényében főleg érthetetlen, hogy a modderek úgyis telenyomják a játékot szebnél szebb pótokkal... -
nenus #688 le vannak a pótok is licenszelve..rajta van a schmitz logo mindegyiken...meg ez megint egy marha nagy hülyeség h azok is legyenek licenszelve...meg amúgy is az xD
nem tökmind1 mi van ráírva? -
#687 Jó lenne ha az ETS2-ben a pótkocsik is megkapnák a licenceket,és valósághűbben megcsinálnák őket, de abból semmi nem lesz szerintem, mert eddig sem foglalkozott vele az SCS, és úgy néz ki hogy egy darabig nem is fog. -
vajo #686
This asset still has not been textured obviously, so it's just displayed with basic shading. With the help of hi-res photos that we took in Hannover a few weeks ago, texturing it should not be such a big problem hopefully.
One of the comments from a previous post raised the question if we have all the brands licensed already. Sadly, we don't yet - it's a long process with uncertain result. We are trying to talk to the "big guys" of the truck industry now, keep your fingers crossed for us!
At the moment, the work on any truck models that we do is based on the assumption that we will eventually persuade the brands owners to be officially involved. However, we may end up the same way as before releasing Euro Truck or German Truck/UK Truck generation games, and have to hastily remove all the brands and all the real names shortly before release so that we don't risk being sued.
Well if this blog happens to be followed by anyone with access to employees or even decision makers in the transportation industry and you can help us connect, or if you have any tips of whom to contact about brand licensing, we would certainly appreciate hearing your suggestions.
Csak a végét írom le magyarul:
Nos, az SCS szotver szeretné megkérni azokat a rajongókat, akik tudnak nekik segíteni abban, hogy eredeti licenceket kapjanak a kamionok, vagy ennek elérésében segíteni tudnak, azok írjanak neki. (nem pont ilyen szavakkal írták.) -
vajo #685 Tárgyalnak a licencekről. -
#684 Nem lenne rossz, pláne ha licensz-t szereznének... -
nenus #683 csak lenne highpolybb :D de am fasza -
#682 jaja...én már csak arra leszek kíváncsi, hogy a DAF/MAN/Iveco fülkéket is újratervezik e, vagy azok maradnak a régiek...
bár a DAF-ra igazán rakhatnának rámpatükröket :D
és igaz ez nemide tartozik, de úgylátom h írnak egy utolsó patch-ról a GTS-hez...vagy ATS-hez :) -
vajo #681 Készülő Volvo fülke. :D fasza lesz, csak texteljék már fel :D
-
kobi14 #680 -
nenus #679 jó lenne, mert régen láttam a munkáidat :D -
vajo #678 Kezdheted befejezni szerintem :):) -
#677 jóleszez -
#676 Az biz az. Ha tényleg jól sikerül a játék, talán befejezem, ami már majdnem kész.
-
vajo #675 Az érdekes lenne szerintem. :) -
#674 én meg S22-re -
vajo #673 scania is jó volt gts-be... de ez még jobb. ilyen szintűre is meg lehet a merciét. De még akár a DAF, meg a MAN-t is tudják javítani...és tuti hogy fogják is! Ez a dolguk! :) -
#672 szerintem a mercin nem sok mindent fognak már csinálni :) az már az ets-be is jól sikerült nekik szerintem , max egy háttérvilágítást vagy a fed computeren alakitanak picit
kb ez lesz a volvoval is . -
vajo #671 Én meg Mercire :D -
#670 mar egy volvo inetriorra lennek kivancsi -
Látom kiis lett cserélve :D -
vajo #668 jó lett. Már írtam is a játékos modi topikban, hogy cseréljék ki.. -
#667 Hm, jó ez az új logó, gyorsan meg is csináltam vele a bannert, ha gondoljátok lehetne csere... -
#666 ezeket a kepekt honnan szedtetek?? -
#665 ooooo de jo a scania interriorja alig varom hogy mar jelenjen meg -
trucksimfan #664 ja, találtam én is jót, lehet már valaki beküldte: (angolul van)
Lights, horns, beacons, bars, shields, mirrors...
One of the features that we are concentrating on for Euro Truck Simulator 2 is customization of trucks. Here is an example:
We are trying to design the system to be very flexible. In addition to the tuning parts that the game will come with and that will be available "out of the box," it should be possible to cleanly add more parts via mods, without making a mess of it. The game should recognize additional parts and offer them for purchase in addition to the original ones. -
trucksimfan #663 pl stopposok a rig'n'roll-ban is vannak.... -
trucksimfan #662 Hali
Nem akartalak se téged, se mást megbántani ezzel a HSZ-el. Fater nem kamionos, sose volt az, de vannak kamionos ismerőseim bőven. Nem azt mondom, hogy a kamionozás=kurvázás, de az út mellet látsz belőlük dögivel.
-
vajo #661 Ha apád kamionozik, akkor hányszor kurvázott? Szerintem egyszer sem. Tehát érthetetlen a hozzáállásod. Ha pedig nem kamionozik senki, akkor meg megértem ezeket a hülyeségeket.... Ez szánalmas.
És megkérnék mindenkit, hogy a jövőbe az e-fajta baromságokat mellőzze.
Köszönjük szépen. -
trucksimfan #660 ha csak ezeket hagyják ki, akkor még nem gond, csak ezekkel lenne úgymond "teljes", ha már "szimulálja a kamionozást" -
Blum #659 - emberrel bejárható fülke
- emberrel bemehetek a benzinkútra (olyat még nem láttam, hogy valaki fizetéshez nem száll ki az autóból)
-kajálás, wc-zés (éhes vagy bexarni készülő sofőr hasonlóan veszélyes mint a fáradt)
- zsaruk (kapjanak el ha már büntetni akarnak)
- esetenként defekt
- stopposok, k*rvák
Ezeket kapásból el is felejtheted. -
trucksimfan #658 Ja, valaki tudna nekem egy nem facebookos kívánságlistához linket adni?
Lenne egy pár dolog amit beleírnék:
- emberrel bejárható fülke
- emberrel bemehetek a benzinkútra (olyat még nem láttam, hogy valaki fizetéshez nem száll ki az autóból)
- vekker a kamionba (ne mindig adott időt aludjak, hanem ahogy a szállítási határidő engedi, ha még a vezetési időt is be akarom tartani)
- részletes térkép több várossal, az oké, de részletesebb, bonyolultab városok (pl mint a Rig'n'Roll-ban)
- optikai tuning lehetőségek a kamionra (amiket láthatunk az életben is, pl: kis fények, "Zabagép", "I love my truck" és társai kisrendszámok, króm díszek, TV, magnó, stb)
- kajálás, wc-zés (éhes vagy bexarni készülő sofőr hasonlóan veszélyes mint a fáradt)
- zsaruk (kapjanak el ha már büntetni akarnak)
- esetenként defekt
- stopposok, k*rvák
- stb