52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • tuzfal3
    Azt nem lehet tudni hogy milyen programmal csinálják ezeket?
  • vajo

Vajon ilyen lesz? :D
  • szabii98

+sztem bőven megússzuk Scania embléma nélkül is ezért méég ne sírjatok annyit.
  • gumikacsa
    "és ez így elég tré ezzel az üléssel." ... már megint baromságokon vagytok felakadva. Teljesen jó az a belső úgy ahogy van. Fölösleges ilyen dolgokkal túlbonyolítani a fejlesztést, lassítani a játékot. Persze ahogy Vajo mondja, akinek nem tetszik, majd cseréli...

Egyébként nekem most a GTS van fent a gépen, osztrák kiegészítővel megtoldva. Szinte minden nap megyek egy két kört, csak így pihenés képen, amíg az asszony kulturálódik a barátok közt-el..... De én ebben a részben már nem cseréltem le semmit, igaz, csak a 3 új géppel játszom. Szóval arra akarok kilyukadni, hogy én tökéletesen megvagyok addonok nélkül is, ez a rész már elég jó alapból. És ha kijön az ETS 2, ahogy eddig kinéz, pláne megleszek addonok nélkül. Na, azért ha valami finomság akad a 70-es, 80-as évekből.....
  • vajo
    Nagy valószínűséggel, ezt a belsőt már így fogják hagyni, és ez így elég tré ezzel az üléssel. Majd cserélem max ha nem tetszik... ami egyértelmű, mert nem tetszik :D:D
  • DIESEL DOG #732
    Szvsz ezek még csak az első szkeccsek, lehet ez még jobb, nem kell még temetni a játékot...
  • Stig95
    Azok az ülések tényleg trék! Jobban oda kéne figyelniük a részletekre mer azoktól a részletektől lesz a játék valósághűbb.
  • vajo
  • vajo

Van egy kicsike hasonlóság. Amúgy szerintem ez tuti, hogy megint az Exkluzív fülke lesz...

PL:

Az ülések sztem kakik. A műszerfal nincsen bedöntve. meg stb, stb..
  • vajo
    :D
  • Sóschips
    jó gyerek vagy te a magad módján
  • vajo
    A franciák is :D De a Vajo még új nekik. :):)
  • szabii98
    Hát a németek alaposan megjegyezték xD
  • vajo
    Én is...kiráz tőle a hideg :P
  • DIESEL DOG #723
    Ezt a nevet is régen hallottam már... :D
  • vajo
    Az a csúnya Contrecast bácsi.. :D
  • DIESEL DOG #721
    Tudnék mesélni ne aggódj, mialatt anno az ETS topikban én voltam a házigazda sokszor meggyűlt Vajo-val a bajom, de igazából Yokel leirt mindent amit tudni kell.

Mindenki képes változni...
  • Stig95
    Nem is tudtam hogy vajo ilyen "rossz kisgyerek" volt. ---> Ebből következik hogy vajo megváltozott. Ez teljesen új nekem!
  • Sóschips
    hazucc!még mindig lopkodod a homokozó lapátot
  • gumikacsa
    Üdv!

De rá gondoltam, és így már tudom is nagyjából kicsoda. remélem, tényleg megváltozott. Eddig úgy néz ki.
  • Gerypapa 95
    áhh holigaz ? :DDD
  • vajo
    Így igaz. :D Amúgy 18 évesen az embernek csak nem a baromkodással kéne kitűnnie, meg megtanultam a normális fórumozás alapjait is. :D
  • yokel
    Hm, elsőre azt hittem, h ilyen lesz, de aztán elolvastam amit aláírtál...

#714: Hogy "vajo" kicsoda? Hát nem emlékszel rá a régi szép időből ETS topikból? Rengeteg multireg, topik rombolás, Magyarország legjobb ETS moddere, rengeteg bannolás, vita kiváltók királya, anyázások sorozata, zárt pmg feltöréssel való megvádolás, stb. Nem ismerős?

Én bízom benne, hogy tényleg változik a srác ahogy "idősebb" lesz és már nem az a 15 éves gyerek aki itt anno "tombolt" SG-n.

Ha esetleg nem ő rá gondoltál akkor viszont passz!
  • gumikacsa
    Most már fel kell tennem a kérdést:

Mer' amúgy ki ez he?
  • DIESEL DOG #713
    Még abban az időben amikor anno én voltam az ETS topik házigazdája...
  • vajo
    Arról jobb nem is beszélni XD
  • szabii98
    Jajj mi volt itt régen :F
  • RS
    Így igaz, ezért mondom hogy reméljük a legjobbakat!
  • vajo
    Sok embernek van itt sg-n rossz múltja. Ide keveredtem, hülyültem, rongáltam. Ez volt. Kaptam érte pár büntipontot. Aztán abba hagytam és fórumoztam normálisan. Most se rongálok, max néha ki jön belőlem is a hülyeség. A Múlt múlt. A téma a jelen. A tét a jövő.
  • vajo
    :D
  • RS
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem a Te múltaddal nem leszel HG egy ilyen kaliberű topikban.
    Legalábbis a modik nem adják meg, de reméljük a legjobbakat!
  • vajo
    Nyugi. GTS topikba szabad, de itt nincs szekálás. Majd ha HG leszek(ráérek..)akkor majd kap 1 felkiáltó jelet amíg nem tud írni.
  • szabii98
    Madzsarul comprende?Vagy esetleg románul írjam le?
  • kutizsolt
    en vagyok magyarorszagi hogy urizaljak
  • DIESEL DOG #703
    Hát nem lenne rossz...
  • Szobi30
    tanulj már meg írni PLS...

#700:szép álom...mellesleg TÉK-ed volt ;)
  • kutizsolt
    pfff mar a volvot tesztelike h nezzem meg hogy milyen a belseje:P:D
  • vajo

Ilyen grafika kéne. :D
  • kutizsolt
    bocs de 90 es 91 elozeskor egy percen at
  • vajo
    Még sehol.