52658
-
#817 Én öcsém(most 8) magának tölti a cuccokat(természetesen mesefilmek...) a torrent accomról, prímán vágja a jelszómat is O_o , a mai világban bármit eltudok képzelni :D -
Blum #816 Van ncore reg-je :) -
Immigrants #815 Azért nyugodt szívvel nem engednéd be Ncorod-ra! :D -
Blum #814 9 éves unokaöcsém keni-vágja a gép témát..:) -
SnyperD #813 Sajnos a mai fiatalok (én beszélek XD) többet tudnak mint amit kéne -
vajo #812 De a 8 éves kiccsávó nem tud torrentezni, ha csak nem egy hacker fia. -
SnyperD #811 Az nem baj :D Amúgy meg idősebbek is sztem játszanak mert ha nem tehetik meg hogy az életbe vezessenek ilyen szépségeket akkor marad a gép és idősebb korosztály inkább megveszi monthogy torrentezzen :) -
Immigrants #810 Fiukról lenne szó! -
SnyperD #809 egy 7 éves gyereknek a szabadban kéne játszani és nem otthon ülni :)
+ egy kisgyerek játszon a hello kitty adventures el :D XD -
Immigrants #808 Nem neked, de egy 7 éves gyereknek nem célszerű egy Hc játékot a kezébe adni! És azért azt se hiszem hogy a játékkal játszó életkor átlagban 20+ (bár egy 15+-ot is megkockáztatok)lenne! -
vajo #807 Hát ha az editorhoz is lehet szólni, akkor én még a fuvar->cég->város dolgot is egyszerüsíteném, mert bonyolult(nekem nem), és idő igényes a fuvart, céget a városhoz adni. -
SnyperD #806 Még én is gyerek vagyok (15) Kamionosnak készülök, de nekem is szimuláció kell nem egy need for speed -
#805 Hát, én most egy kicsit kezdek megint félni, hogy a fontos részét elnagyolják. Mert a friss hírben, ahol megköszönik a sok jó ötletet, megint elmondják, hogy mindent megtesznek, de ne várjunk egy hard core szimulátort, mert félnek, hogy elvesztenék a fő piacukat (gyerekek)...
Még mindig nem fogom fel, miért nem lehet megcsinálni, hogy választható legyen arcade a gyerekeknek, és a pancseroknak, és szimulátor azoknak, akik szeretnének már egy igazán élethű kamionos játékot.
Most én is írnék egy kevésbé fontos dolgot, amit szívesen látnék a játékban:
- Világítást is jobban szétbonthatnák: végre külön gombra dobhatnák a fényszórót, és a tompítottat, jöhetne a ködlámpa, ilyesmik.
Illetve írnék egy fontosat is, ami modder szempontból fontos:
- A prefabokat (kereszteződéseket) lehessen a játékhoz hozzáadni, hogy tényleg olyan pályát szerkeszthessen az ember, amilyet szeretne. -
vajo #804 Az AI-kat én szerintem nem nagyon fogják javítani, max korigálnak rajta egy picit. Valószínű, hogy a belsőket és a térképet fogják jól megcsinálni, esetleg a fizikán csiszolnak valamit. -
#803 jo hogy megirtad en is ezt akkartam megirni nekuk. -
thomasz05 #802 hát most bizzunk benne :D -
SnyperD #801 Igazából amit mi akarunk az egy teljesen új valósághű SZIMULÁTOR nem pedig "szimulátor".Nagyon sok aprósággal lehetne javítani dehát ez a pénzen meg rajtuk múlik :( Meg hogy minen kis apróságot amit kérünk berakják-e -
thomasz05 #800 jólvan hár reméljük a legjobbakat -
SnyperD #799 Jaja. Végül is ezen akadtam ki a fék miatt a jobboldali sávba megyek és ott előttem a forgalom valami érdekes módón 90km/h ról 1 másodperc alatt lefékeznek -
#798 És sokkal-sokkal jobb fizika, meg nem ilyen gyökér Al-ok. -
SnyperD #797 Ment nekik az üzi :)
Írtam hogy legyen jobboldalt +2 tükör, jobb fékek, max sebesség 90km/h és h lassabban gyorsuljon a kamion. -
thomasz05 #796 hát akkor anyi csak nemakartam túl keveset írni -
vajo #795 Szerintem meg csak 10% alatt. -
thomasz05 #794 hát írj nekik üzit de szerintem még az egész játék csak 40-60% között van -
SnyperD #793 Nos szerintem a féken lenni mit javítani.
Szerintetek reálisan működik v lehetne mit javítani még? -
thomasz05 #792 -
#791 kosz -
vajo #790 Ez nem MSFS! XD ne várjunk ilyen komoly dolgokat, de tény, hogy jobb lenne. -
thomasz05 #789 http://blog.scssoft.com/ -
trucksimfan #788 Na nem volna rossz. Amit én nagyon hiányoltam (persze Magyarországon kívül) az a skandináv régió (Dánia, Norvégia, Svédország, esetleg komppal Izland elérhetősége) vagy pl. Skócia, Írország, meg Olaszban a szigetek (Szicília, Szardínia) csak hogy teljes legyen a (tér)kép. Meg ugye szomszédaink, valamint a balkán országai.
Ja, meg a kamion kis apróságainak működtetése is sokat dobna a dolgon (lehúzható ablakok, mozgatható tükrök, zenehallgatáskor -mp3- kiírná a rádió a zeneszám címét) stb. Defekt lehetőség, sok km-t futott szekereknél 1-2 meghibásodás néha... ha már szimulátor -
#787 azt az oldalt valaki le adna ahonan toltitek a kepeket
-
nenus #786 nincs benne mod xD alap bugja a játéknak... megy egyenes úton, és kivág elé 1 másik, és ott áll az örökkévalóságig... ráadásul ha kamion karambolozik akkor arra is van ideje a sofőrnek hogy leakassza a pótkocsit...nevetséges dolgok vannak az alap játékban is ... -
thomasz05 #785 hát én is tudok balesetet okozni!XD amugy meg azt utálom ets1.ben hogy megyek és hajt föl a pályára a buzi és nemhogy lassítana van valami hanem rámhuzza a kormányt aztán megy tovább nekem meg összetörte a gépet -
#784 Az meg milyen mod?:P Egy videot láttam,ahol két kamion karambolozott és mintha hírtelen a emergency 4be csöppentem volna ott termett a rendőrség a tűzoltóság mentők.:D -
nenus #783 nálam gts-ben van rendesen -
vajo #782 Esetleg néha lenne baleset.... -
thomasz05 #781 akkor bocsánat... nemtudtam -
Buszosman #780 Jaja meg azt kéne felírni facebookra , hogy igen ne csak ez legyen hogy elindulunk a városból egész végig autópálya max 1-2 mellékút aztán beérkezünk a városba ahova vittük a rakományt.Legyenek kis városok amin át kell menni.Mit tom én legyyen 4-5 lámpa az kész meg pihenőhely depó nem iskell de lehet hogy nagyobb város amin áttmész és ott legyen.
Sztem ez jó ötlet és nem esz unalmas hogy csak autópályán mész végig. -
#779 Az jó lenne!Meg az is ha bele raknák Magyarországot is. -
vajo #778 Hát már hogyne lenne??? XD Ezzel kezdték az informálást, hogy hatalmas térképet fognak építeni.( Ha minden igaz, akkor az ETS alap mapjánál is nagyobb lesz!)