52664
-
#944 ebben egyetértek... -
thomasz05 #943 + jó lenne egy normális szervíz ahova beálsz meg minden... -
thomasz05 #942 meg jó lenne ha kilehetne szálni a kamionból mint pl.: a transportando brasil-ban:) meg jó lenne ha az egész fülkében körbelehetne nézni ne csak tz camera vagy stb... moddal:D -
vajo #941 Reméjjük.. xD -
#940 Remélem lesznek már normális lassító és gyorsító sávok, nem olyan szutyok lehajtók amik eddig voltak. Meg ki is lehetne rendesen táblázni mindent mert eddig azt se vitték túlzásba... -
#939 Itt azlesz az izgalom,hogy 30 percen át mész és egyszer csak leszegy emelkedő ahol egyet viszakapcsolsz... -
vajo #938 Godzilla szaladgáljon és kergessen 2 raptort...Az már izgalom..és eltapos mindenkit az autópályán, és őket kell kerülgetni, közbe vigyázni a rakományra, ami nem más mint üvegpohár! :D Na ez már izgalom :D -
Buszosman #937 Meg kisebb városokat amin át lehet menni hogy ne legyen unalmas a játék hogy csak várostól városig közbe legyenek izgalmak :) -
#936 ha suzukit csinálnak már értelmesek nem lehetnek ! -
#935 Csinálhatnának több fajta autót is. Például Suzukit még nem is csináltak Na nem, a lényeg hogy értelmesek legyenek. Lehetnének dugók is mint a valóságban, pl a reggeli csúcsforgalom a városok bevezetőin, meg balesetek. -
DIESEL DOG #934 Egyébként az eddigi kép már utalnak a fejlesztésekre... szóval hát, én remélem a legjobbakat az SCS-től. És ugyebár tökéletes semmi sem lehet... :-) -
Blum #933 Bővebb térkép lesz,meg sok új épület. Forgalomban lévő autók SZERINTEM nem lesznek újak,viszont a "viselkedésükön" már dolgoznak. -
#932 nem ! lesz benne egy kama3-as, tatra , meg 6 hengeres ifák
ja a maphoz visszatérve egy telephelynél biztos nagyobb lesz , de nem sokkal mert sokat fogyasztanak ezek a gépsasok ! -
ForceindiaFisi #931 kár:((
és a térképpel és az autókkal mi a helyzet?
gondolom több autó lesz és bővebb térkép.Ugye? -
Blum #930 Nem fog törni. -
ForceindiaFisi #929 Sziasztok!Nem tudjátok véletlenül,hogy ebben a játékban törni fog-e a kamion vagy megint törhetetlen lesz? -
trucksimfan #928 Na szevasztok.
Olvasom itt a HSZ-eket. Szerintem nem kell aggódni. Az ETS 2008-ban jött ki. Véleményem szerint a 2010 elején kiadott GTS-t amolyan teszt jelleggel dobták ki (újítások próbája stb), nem is beszélve a nálunk hivatalosan nem kiadott ATS-ről a körforgalmaival. Ezekből kiindulva várják a userektől a feedback-et, hogy mi kéne még és mi nem. A képeket meg a híreket elnézve a játék fő váza már régen kész van, mostmár csak csiszolgatják az igényekhez, dobálják bele az apróságokat, stb. Az első ETS 2008-as megjelenése után max egy évvel látták hogy van az egész témára igény (emlékezzetek: igaz hogy más cég, de anno 2003-ban kiadták az NFS Undergroundot, megjelenés előtt kiadták a demót egy héttel, és a demóletöltések száma alapján a full game megjelenése ELŐTTI napokban elkezdték csinálni a második részt)
Szummázva: szerintem már legalább másfél éve dolgoznak az ETS2 projekten, és mivel valamiből meg is kell élni közben, kiadták arra alapozva a GTS, ATS, UKTS gémeket, amik már fényévekkel jár az eredeti ETS előtt (tudom, mert párhuzamosan nyomom a modmentes ETS-t és a GTS-t) -
#927 +1 -
Blum #926 Sok óvodás takony úgyis azt csinálná. Nem is baj,hogy nincs multi. Max akkor lenne fasza,ha lehetne szervereket nyitni,lenne 1-2 admin,aztán figyeli a népet. -
Immigrants #925 "Kotródj a szaroddal nem látod,hogy ez egy Scania..." -
vajo #924 Jah... :) -
#923 Mér forumon mé anyáztok? hm?
"Jajjmá low a képed paraszt"Meg ott a F.A.Q. a k.a. -
vajo #922 És miért anyáznának? XD "jajj mé előztéle paraszt...a k***a anyád..!" ??
Ez nem lövöldözős játék XD. -
#921 Köszi a pontositást,kár éte,bár nekem mind1,hogy van-e multi,igy kevesebb a játékchatbe az anyázás:D -
vajo #920 Lemaradt: Mert ha már ennyire a részleteknél tartunk, akkor pl napos időben a műszerfal egy kicsit ráverődhetne a szélvédőre...Mint a 3. képen. -
vajo #919 Ha már a render. Akkor ez azért már elég jó lett szerintem!
Itt a belső is.
És a turpisság :D
Ha már árnyékolás, akkor szerintem ez az egyik legjobb példa arra, mit is lehetne kihozni. -
#918 Nem lesz multi. Ők is megkeresték az scs-t ezzel, mint ahogy sokan mások. De Pavel Sebor azt mondta, nem lesz, mert ez meg az.... Valami olyasmi, hogy túl nagy a térkép, meg maga a játék felépítése sem teszi lehetővé a multizást. -
#917 itt -
#916 + egyik nemtomhhivatalose oldalon /eurotrucksimulator.pl aztirják asztem h csinálnak multit de nemtom leforditani -
#915 jah elnézést,a Renault magnum uj lesz a játékban,kb az első kiadott képeken volt mint ahol az uj volvo is eddig szal uj(MAN,Volvo,Scania,Renault,Mercedes) Még a dafon meg az ivecon alakithatnénak de am jo lesz:D -
Blum #914 Még pár régebbi renderem (hiába na,első render..látszik is rajta :D)
-
#913 Ha csak ilyen lenne ETS2-ben már azzal is kiegyeznék, mert már így is látványos változás lenne, és sokkal élethűbb lenne a gém...
Hm, nem akarsz betenni egy "jó kis rendert" amin full kijönnek az árnyékhatások?
Csak, h együk a kefét, h ilyen sose lesz a játékba! -
#912 Pedig erre még csak nem is rendes árnyék van adva... (kb olyan, mint felhős időben) -
nenus #911 hát igen...azért nem kéne 3ds maxos renderkép szintű árnyékolás.. még ami a "LS 11"-ben van árnyékolás még az sem lenne rossz 1 kicsit jobb élességgel -
#910 Egy kis off:
Linkelnék két képet csak érdekességként, h mennyit számítana, ha lenne árnyékolás a játékban!
A képek fastalex munkáját dícsérik (nem gyenge)
1. render kép (árnyékokkal)
2. ua. betéve a játékba (árnyékok nélkül)
Óriási a különbség! Ilyenkor látszik, h mennyit számítanának az "apró" részletek... -
#909 A kuplungos dolgot úgy értettem,hogy az is külön tengelyen legyen mint ahogy a kormányzás,gyorsítás és a fékezés.Ha a kolega nem így értette volna,akkor elbeszéltünk egymás mellett. -
#908 Az, hogy kuplung legyen, annak már alap dolognak kellene lenni. -
vajo #907 Mindent lehet, csak akarni kell! -
#906 +1 -
nenus #905 én még azért 1 kis koszolódást is el tudnék képzelni a játékban :)
[apro] 2002-es MAGYAR játékban megvalósítható volt, akkor ebben is meg lehet csinálni