52664
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • Prémium driver
    ebben egyetértek...
  • thomasz05
    + jó lenne egy normális szervíz ahova beálsz meg minden...
  • thomasz05
    meg jó lenne ha kilehetne szálni a kamionból mint pl.: a transportando brasil-ban:) meg jó lenne ha az egész fülkében körbelehetne nézni ne csak tz camera vagy stb... moddal:D
  • vajo
    Reméjjük.. xD
  • v43 001
    Remélem lesznek már normális lassító és gyorsító sávok, nem olyan szutyok lehajtók amik eddig voltak. Meg ki is lehetne rendesen táblázni mindent mert eddig azt se vitték túlzásba...
  • AudiQuattro
    Itt azlesz az izgalom,hogy 30 percen át mész és egyszer csak leszegy emelkedő ahol egyet viszakapcsolsz...
  • vajo
    Godzilla szaladgáljon és kergessen 2 raptort...Az már izgalom..és eltapos mindenkit az autópályán, és őket kell kerülgetni, közbe vigyázni a rakományra, ami nem más mint üvegpohár! :D Na ez már izgalom :D
  • Buszosman
    Meg kisebb városokat amin át lehet menni hogy ne legyen unalmas a játék hogy csak várostól városig közbe legyenek izgalmak :)
  • Gerypapa 95
    ha suzukit csinálnak már értelmesek nem lehetnek !
  • v43 001
    Csinálhatnának több fajta autót is. Például Suzukit még nem is csináltak Na nem, a lényeg hogy értelmesek legyenek. Lehetnének dugók is mint a valóságban, pl a reggeli csúcsforgalom a városok bevezetőin, meg balesetek.
  • DIESEL DOG #934
    Egyébként az eddigi kép már utalnak a fejlesztésekre... szóval hát, én remélem a legjobbakat az SCS-től. És ugyebár tökéletes semmi sem lehet... :-)
  • Blum
    Bővebb térkép lesz,meg sok új épület. Forgalomban lévő autók SZERINTEM nem lesznek újak,viszont a "viselkedésükön" már dolgoznak.
  • Gerypapa 95
    nem ! lesz benne egy kama3-as, tatra , meg 6 hengeres ifák
    ja a maphoz visszatérve egy telephelynél biztos nagyobb lesz , de nem sokkal mert sokat fogyasztanak ezek a gépsasok !
  • ForceindiaFisi
    kár:((

és a térképpel és az autókkal mi a helyzet?

gondolom több autó lesz és bővebb térkép.Ugye?
  • Blum
    Nem fog törni.
  • ForceindiaFisi
    Sziasztok!Nem tudjátok véletlenül,hogy ebben a játékban törni fog-e a kamion vagy megint törhetetlen lesz?
  • trucksimfan
    Na szevasztok.
    Olvasom itt a HSZ-eket. Szerintem nem kell aggódni. Az ETS 2008-ban jött ki. Véleményem szerint a 2010 elején kiadott GTS-t amolyan teszt jelleggel dobták ki (újítások próbája stb), nem is beszélve a nálunk hivatalosan nem kiadott ATS-ről a körforgalmaival. Ezekből kiindulva várják a userektől a feedback-et, hogy mi kéne még és mi nem. A képeket meg a híreket elnézve a játék fő váza már régen kész van, mostmár csak csiszolgatják az igényekhez, dobálják bele az apróságokat, stb. Az első ETS 2008-as megjelenése után max egy évvel látták hogy van az egész témára igény (emlékezzetek: igaz hogy más cég, de anno 2003-ban kiadták az NFS Undergroundot, megjelenés előtt kiadták a demót egy héttel, és a demóletöltések száma alapján a full game megjelenése ELŐTTI napokban elkezdték csinálni a második részt)
    Szummázva: szerintem már legalább másfél éve dolgoznak az ETS2 projekten, és mivel valamiből meg is kell élni közben, kiadták arra alapozva a GTS, ATS, UKTS gémeket, amik már fényévekkel jár az eredeti ETS előtt (tudom, mert párhuzamosan nyomom a modmentes ETS-t és a GTS-t)
  • biliard10
    +1
  • Blum
    Sok óvodás takony úgyis azt csinálná. Nem is baj,hogy nincs multi. Max akkor lenne fasza,ha lehetne szervereket nyitni,lenne 1-2 admin,aztán figyeli a népet.
  • Immigrants
    "Kotródj a szaroddal nem látod,hogy ez egy Scania..."
  • vajo
    Jah... :)
  • AudiQuattro
    Mér forumon mé anyáztok? hm?
    "Jajjmá low a képed paraszt"Meg ott a F.A.Q. a k.a.
  • vajo
    És miért anyáznának? XD "jajj mé előztéle paraszt...a k***a anyád..!" ??
    Ez nem lövöldözős játék XD.
  • AudiQuattro
    Köszi a pontositást,kár éte,bár nekem mind1,hogy van-e multi,igy kevesebb a játékchatbe az anyázás:D
  • vajo
    Lemaradt: Mert ha már ennyire a részleteknél tartunk, akkor pl napos időben a műszerfal egy kicsit ráverődhetne a szélvédőre...Mint a 3. képen.
  • vajo
    Ha már a render. Akkor ez azért már elég jó lett szerintem!

Itt a belső is.

És a turpisság :D

Ha már árnyékolás, akkor szerintem ez az egyik legjobb példa arra, mit is lehetne kihozni.
  • gumikacsa
    Nem lesz multi. Ők is megkeresték az scs-t ezzel, mint ahogy sokan mások. De Pavel Sebor azt mondta, nem lesz, mert ez meg az.... Valami olyasmi, hogy túl nagy a térkép, meg maga a játék felépítése sem teszi lehetővé a multizást.
  • AudiQuattro
    itt
  • AudiQuattro
    + egyik nemtomhhivatalose oldalon /eurotrucksimulator.pl aztirják asztem h csinálnak multit de nemtom leforditani
  • AudiQuattro
    jah elnézést,a Renault magnum uj lesz a játékban,kb az első kiadott képeken volt mint ahol az uj volvo is eddig szal uj(MAN,Volvo,Scania,Renault,Mercedes) Még a dafon meg az ivecon alakithatnénak de am jo lesz:D
  • Blum
    Még pár régebbi renderem (hiába na,első render..látszik is rajta :D)

• yokel
    Ha csak ilyen lenne ETS2-ben már azzal is kiegyeznék, mert már így is látványos változás lenne, és sokkal élethűbb lenne a gém...

Hm, nem akarsz betenni egy "jó kis rendert" amin full kijönnek az árnyékhatások?
    Csak, h együk a kefét, h ilyen sose lesz a játékba!
  • gumikacsa
    Pedig erre még csak nem is rendes árnyék van adva... (kb olyan, mint felhős időben)
  • nenus
    hát igen...azért nem kéne 3ds maxos renderkép szintű árnyékolás.. még ami a "LS 11"-ben van árnyékolás még az sem lenne rossz 1 kicsit jobb élességgel
  • yokel
    Egy kis off:

Linkelnék két képet csak érdekességként, h mennyit számítana, ha lenne árnyékolás a játékban!
    A képek fastalex munkáját dícsérik (nem gyenge)

1. render kép (árnyékokkal)
    2. ua. betéve a játékba (árnyékok nélkül)

Óriási a különbség! Ilyenkor látszik, h mennyit számítanának az "apró" részletek...
  • tuzfal3
    A kuplungos dolgot úgy értettem,hogy az is külön tengelyen legyen mint ahogy a kormányzás,gyorsítás és a fékezés.Ha a kolega nem így értette volna,akkor elbeszéltünk egymás mellett.
  • gumikacsa
    Az, hogy kuplung legyen, annak már alap dolognak kellene lenni.
  • vajo
    Mindent lehet, csak akarni kell!
  • tuzfal3
    +1
  • nenus
    én még azért 1 kis koszolódást is el tudnék képzelni a játékban :)

[apro] 2002-es MAGYAR játékban megvalósítható volt, akkor ebben is meg lehet csinálni