52728

A játékkal kapcsolatos linkek:
Steam műhely I blog.scssoft.com I eurotrucksimulator2.com I scssoft.com I HunTruckers© ETS2-ATS fb csoport I envsimstudio.blogspot.hu
Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephost I HunTruckers fb oldal I tir-portal.com I off topik
PNG és BMP képeket NE tölts fel!
-
Szerinted elis olvassák? -
vajo #1047 Ezeket, ha tudsz angolul, vagy webfordítóvel lefordítod(értelmetlen szöveg lesz, de a lényeg megmarad azért), akkor akár leírhatod az scs blogján egy képhez kommentenk, vagy facebook a kivánság(wishes)listára. -
hát igen az is fasza lenne ha vonat hajó is lenne meg azért a hajók kicsit külömböznének.De még a legjobbnak mindig a saját pótot tartom!!! -
Megírhatná valaki az SCS-nek ami éppen egyik nap az eszembe jutott:
Mi lenne ha lehetne ROLA vonatokon is közlekedni? Mert ugye gondolom ebben a részben is lesznek kompok, akkor a ROLA vonatot miért ne lehetne megvalósítani? Az lenne a legjobb ha menetrend szerint mennének ezek a hajók meg vonatok meg fizetni és kéne mint a valóságban. Na meg ha pl. a vonatra magadnak kéne felállni a pőrekocsikra meg arról legördülni. Szerintem ezt is bele lehetne vinni a játékba. Meg ugye amiről szó volt a balesetek. Esetleg még út építések, útburkolat javítások, vagy éppen út menti fűnyírások is lehetnének mint a valóságban. De a Rola vonatos ötlettel még eddig nem láttam senkit se előjönni pedig azért van azon is forgalom... -
Nekem is holland -
Én írtam, jó lenne ha mindenre megkapnák a licensz-t persze csak igényes munkáért :) -
Valóban van némi remény erre, és arra biztatja most az SCS a rajongókat, h a blogjukba minél többen támogassák ebbe őket, h lássák a Rönónál, h lenne igény az ő márkájukra a játékba. Szal aki szeretne hivatalos rönót a játékba az írjon be a blogjukba!
#1039: amit Te nézel blogot, az valóban holland nyelvű, de az nem a hivatalos SCS blog. A hivatalos blog angol nyelvű. -
Ami a bannerban van arról beszélek -
A hivatalos blog angol, a holland szerintem rajongói blog -
Amúgy a blog csak nekem holland nyelvű?? -
hello . nagyon valoszinu hogy lesz az ets 2 ben renault premium!! -
Blum #1037 http://eurotrucksimulator2.blogspot.com/ -
ó értem... :( na mind 1 akkor milyen változások lesznek? -
Blum #1035 Nem. -
Hy nem vagyok még annyira jól informált a játékról de a 2. részben lessz multi vagy nem? -
jóak :P -
hungaryws #1032 Extreme Trucker 2 új képek az SCS facebookos oldalán. -
A saját pót nagyon nyerő ötlet. Nekem is tetszik, és biztos vagyok benne, hogy másoknak is tetszene. Szerintem az SCS isnagyobb eredményeket érne el a játékkal ha lennének benne megvehető pótok is. Tuti megnőne a játék népszerüsége! -
, és ezt nincs kedve valakinek megírni az SCS fiúknak? Szerintem is tök jó ötlet...
-
hát igen annak lenne értelme.
Ha vennél egy kamiont meg egy pótot és azt nem kellene akszgatni csak akkor ha te éppen valaminek leakarnád akasztani.Ennek lenne értelme!! -
DIESEL DOG #1028 A saját pótkocsi valóban nem lenne rossz, ha csak számba vesszük a régebbi kamionos játékokat (pl. Haulin, ALH) ezekben lehetett venni pótkocsit... egy kamion mellé miért ne lehetne venni egy saját pótot, igy legalább abszolút szabadkezet kapnánk egy tetszőleges virtuális flotta kialakitásához. -
Buszosman #1027 Nekem kisebb városok kellenének amin át lehet menni hogy ne legyen uncsi meg táj változás igaz hogy GTS/ATS be volt de több kéne meg kikötő is jó ötlet.De a saját pót az se lenne hülyeség. -
Én örülnék neki ha az ETS2-ben pl a fát nem két fatelep között kéne szállítani, hanem az erdőből ahol kivágják a fatelepre. Szerintem ahogy bányát tudtak csinálni az ömlesztett rakományoknak, úgy egy erdő részt is lehetne csinálni néhány farakással, meg egy-két favágó géppel.
Ezen kívül lehetnének megint kikötők, és onnan pedig a konténereket lehetne szállítani. -
óóó hát ez nagyon karaj!
-
DIESEL DOG #1024 Szép, igényes!
-
Nézd, én eddig is megvoltam a gyári kamionokkal. Gondolkodtam olyanon, hogy ki cserélem a kamionokat, mindegyiket arra, ami épp oda illik (C-hez valami régebbi gyengébb típust, B-hez egy újabb, átlagos teljesítményűt, A-hoz meg egy fullost), de napokba telne, hogy összeszedjem azokat, amelyek tetszenek. Így maradtam a gyáriaknál.
Szóval, ha odatesznek a fejlesztők, az nekem csak jó, nem kell állandóan azt nézni, hogy "ez a kamion csak a régebbi verzióval jó, az meg az újabbhoz"... -
Szerintem még ne írjuk le, mivel azt ígérték, lesz rendes fény-árnyék hatás, meg új grafikus motor... Még előfordulhat, hogy tátva marad a szánk.
Bár kicsit szkeptikus vagyok, mert az Scs már sokszor ígért, aztán csak a csalódás volt. De az eddigi képek alapján azt kell mondjam, úgy tűnik, most nagyon oda akarják tenni a játékot... -
lesz-e tél a játékba :D gondolom ezt akarta -
Blum #1020 parancsolsz? -
valaki nem tudja hogy tel lesze a jatekba? -
Ezekkel csak az a "baj", h jó, szép meg minden a maya render kép, csak épp játékba, h fog ez kinézni?
Mellesleg hol fog ez kijönni majd, h ilyen részletes textúra legyen a dashboard-on?! Belső nézetbe ezek a részletek sztem nem fognak úgy se kijönni, mert olyan kicsi lesz a monitoron, h felesleges sztem ennyire HQ minőséget csinálni mindenhol. Máshol persze indokolt a részletes textúrázás, de azért a légyfingot nem kell a kilóméteróra mutatóján is megcsinálni...
Ja, mellesleg ha így rágyúrnak a kamionokra az SCS-nél akkor ki fog majd módolt kamionokkal furikázni?
-
széép.
-
Tetszik
Remélem lesz műszerfal világítás,és élethű lesz.. -
Blum #1015 -
ujj kep az scs nel
-
Látod ezt nem tudom.
Annyira azért nem hiszem, hogy ismert lenne, de nem tudom. (az italeri olasz cég, világszerte adják el makettjeiket) -
"milyen elmebeteg ember az, aki az ingyen reklámot visszautasítja?"
Pl. olyan ember, aki úgy tartja magáról vagyis a cégéről, h van már olyan ismert, h sokat nem lendítene a cégén egy ingyenreklám, de a pénzért való felhasználás már inkább. Ergo, valszeg pénzt nem ajánlottak fel a héb... őő wabis fószernek, csak ingyenreklámot... -
"mert nem sok affinitást mutat a cég"
Csak egy példa arra, milyen hülyék ilyen téren a nagy cégek vezetői:
A történet szereplői: 1 makett gyár (italeri), 1 német üzletember, egy elismert hazai kamion makettező, Egy kamionos cég (héber...őőő, waberers)
Az italeri egy tárgyaláson megemlítette a német emberkének, hogy tetszenek nekik a wabis szerelvények, és szeretnének kiadni egy 1:24 makett szerelvényt wabererses színekben, de a tárgyalásokkal nem mentek semmire. A német emberke szólt a magyarnak, aki ismeri a wabis főnök lányát, és kérte, hogy beszéljen az öreggel, de a válasz így is nemleges lett. Amit nem nagyon értek, mert milyen elmebeteg ember az, aki az ingyen reklámot visszautasítja?
-
trucksimfan #1010 hali
a 984-es HSZ-ben még az is van, hogy a képeken a környezet nem tükrözi/reprezentálja a majdani ETS2-t (mivel, ahogy valaki már írta, még instabil a rendszere).
Abban valóban igazatok van, hogy a sebességérzettel bajok vannak, de nem is könnyű összehangolni, hogy az is jó legyen, a kamion fizikája is jó legyen, meg hogy ne kelljen a 3000 km-es távot valóban napokig vezetni a gép előtt ülve (tehát az arányokat nagyon össze kéne egyeztetni, ezt meg ne várjuk)
Az 1002-es HSZ lényege:
Az ETS2 komoly fejlődés lesz az eddigi termékeikhez képest, mind grafikailag, szimuláció terén, valamint a játékmélység terén, gondolom ez a "kamionos lét szimulációjára" értendő.
Türelmünket kérik, mivel a nagy fejlesztőgárda nagy fejlesztési költségeket igényelne. Folyamatosan fejlesztik a játékot, de cserébe elvárják, hogy MEGVEGYÜK a játékukat, mivel ha nem fedezi le a bevétel a fejlesztés költségét, az az SCS végét jelentheti (nekem ez alap, gondolom másnak is aki szereti a játékaikat)
A Magnum belsőről annyit írnak, hogy tárgyalnak a Renault-val, de ez még eléggé esetleges, mert nem sok affinitást mutat a cég. Az is lehet, hogy egyik járművüket se engedik megjelenni a játékban. -
Egyedül az 1x1 sávos uton érezni a külömbséget nagyonkicsit,mivel kb csak azért mert valoságban a tereptárgyak főleg fák oylanközel vannak az uthoz h szinte ráis lognak,a játékban meg eléggé távol..