52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • vajo
    Ohhh...Az MRT csapat. Ők adták ki a kamu multit ugye?
  • kazai21
    Komoly cucc:DD
  • gumikacsa
    Remélhetőleg azért, mert a gts-ben tesztelik...

off

láttátok, ki írta az első hozzászólást? :P (bár nem tudom, másnak mond-e valamit a név...)

on
  • yokel
    Pláne, h azt írják ez még nem is a végleges változat...

Sajnos a környezeten semmi változást nem lehet látni, az első időkben megjelentetett "fás képeken" látottaknak se híre se hamva!
  • Buszosman
    Tetszettős!!!!
  • Gell97 kolega
    elvégre.. nem rossz :)
  • Stig95
    Egész jól néz ki
  • vajo

Volvo fülke...nem rossz..
  • vajo
    igaz......
  • gumikacsa
    Látom, nem nagyon érted a lényeget.

-az egyik dolog, és talán a legfontosabb, az scs-től ennyi telik.
    -második, játékokba legtöbször lowpoly modelleket szoktak tenni (nincs mindenkinek fullos gépe), szerintem ennél szebbnek ehhez a játékstílushoz nem kell lenniük.
    -harmadik, érdekes módon, amikor játszom, soha nem látom, hogy néz ki a kamionom kívülről. Mivel szimulátort belső nézetben szoktak játszani.
  • vajo
    Ezek a fák már nem rosszak. De...még ratyik.
    Na meg a Volvo. Neked mint modellezőnek, ránézésre is azt kéne mondanod, hogy "lowpolys"..

1.2.3.

Ezek azért szebbek, de tudom. Majd kicserélem ha nem tetszik. :D
    Ki is fogom

Amúgy visszaolvasa tényleg kicsid morbidan fogalmaztam, de a lényeg azért érthető. Te is szimet akarsz gondolom és nem csocsót...
  • gumikacsa
    Nos, végigolvastam, mit forgalmaztatok...

Szívesebben játszanék én is egy normális kamion szimulátorral, ám sajnos úgy néz ki, ha lesz is ilyen, nem az scs-től. Ők maguk írták az oldalukon, hogy mivel a játékosok legnagyobb százaléka a gyerekek, így nem fognak hard core szimulátort készíteni. Szerintem ez csak duma, inkább csak nem tudják megcsinálni.

Bár, nekem már az ets-el sem lett vola bajom, ha az irányítás, és a fizika normálisan működik.
  • gumikacsa
    Fúú, nincs veled bajom, de az utolsó mondataid alapján lehet jobb hogy nem lettél házigazda...

Nem értem mi bajod a fákkal....

és hát tulajdonképpen a volvoval sem értem mi a gondod, játékba ennél jobb nem kell...
  • vajo
    Jah, és mi nehéz abba, hogy E-vel motorstart, H-val kéziféket engedsz ki. Shiftel felvele kapcsolsz és nyomod az előrét? Mert körülbelűl ez lenne akkor ha kőkemény valósághű szimet adnának ki. Én részemről leszarom a 10 éves kiscsávót. Ha tetszik neki a képek alapján, majd könyörög a faternak...De én 18-évesen nem LegoRacerezni akarok, hanem egy olyan szimet mint akár a MS Flight Simulator. Igaz, hogy leszedtem hozzá egy valósághű repülőt, és fél évig gyakoroltam, meg a fóniát tanulgattam, és vágom valamilyen szinten, de meg lehet tanulni..nem unja meg az ember. Bocs a sok hibáért csak gyorsan írtam. Meg ha én, aki a fizetésemből veszem meg a játékot,(még nincs fizu, de sokaknak van)akkor had kapjak már egy olyan szimet mint a valóság. Igaz! a-ból b-be szállítani unalmas..De ha ha úgy kell elvinni nehogy defektet kapj, vagy ne szarjon be a váltó, úgy izgalmasabb játszani..Ez csak a hülye reklám duma, hogy "nagyon körben legyen szerepe". Így jó hogy nem veszi meg senki ezt a szart. Még egy normális fát sem tudtak eddig lemodellezni....Hiába ETS2..az a Volvo modell akkora fos hogy áááááá.
    Érthető ha az emebr egy kicsit felmérgesedik a dolgokon. A 10 éves kiscsávó inkább figyeljen nyelvtanórán, és tanuljon meg írni, olvasni.( Most van sok hiba tudom...de már írtam).
  • vajo
    Majd ha megnyeri valami kamionbuzi az 5-ös lottót, és rákolt 400 millót a jáékra, majd akkor lesz nomrmális HardSimulator itt. Addig nem. Vagy az EA-nak kéne könyörögni.
  • yokel
    Van igazság abban amit írsz de a jelenlegi infók ill. a múltbéli játékkiadások nem ezt sugallják, legalábbi ssztem.

Na majd jövőre meglátjuk, h az SCS milyen filozófiát követ...
  • Forolto
    Ezért kellene az scs-nek is inkább egy komolyabb stuff-ot kiadnia,nem évente egy ilyen 400K-s 3000 forintért adható valamit.

Azért kiskorú az összes modder,mert ők azok akik unják meg elsőnek az eredeti tartalmat.Persze fogsz egy kamiont egy pótot elviszel A-ból B-be a cuccot és ennyi.Unod a kamiont kicseréled,unod a pótot kicseréled,unod az utat,kicseréled,de maga az alap ugyanaz.Elvinni a-ból b-be.Igy nem fejlődik a játék,ja most azért vegyek ETS2-öt mert ez szebb?Veszi a franc hisz ugyanaz mint a GTS.
    Lásd Fifa.
    Elindult egy fociprogi és hol tart ma már?Simán el lehet adni managernek is.Fejlesztik.Minden évben megveszed pedig a játék ugyanaz focizol,de mégis más.Ugye érted mire gondolok.
    Ezt kellene megérteni és ilyen úton elindulni.Most kamionozol,holnap egy raktárbázist vezetel.
    El lehet mondani az egészet olyan nagyléptékben,hogy egy iskolás is megérti.
  • yokel
    Én értem, h mire gondolsz és nem is vagyok ezek ellen, csak én nem ámítom magam ilyenekkel, mert a csalódásnál nincs rosszabb, mikor majd jövőre megjelenik és akkor ezek mind nem lesznek benne, majd elmorzsolom a "bajszom" alatt, h na bakker akkor talán majd a kövibe úgy 1-1,5 év múlva, ami kiba sok idő.

"Szerintem ez nem gyerekjáték,mert az a gyerek az első leszállított árú után már unja is.Ugyanazt ujra és ujra megcsinálni?"

Erre csak azt tudom mondani, h a legtöbb modder kiskorú, nem csak itthon, hanem külhonba is, akik ontják magukból a modokat a játékhoz. Vagyis az a réteg aki foglalkozik a játékkal, gyerek. Nem mondom azt, h nincsenek felnőtt modderek és játékosok mert persze vannak, de a többség nem ők és ezt az SCS is tudja.
    Tudod, régen vki mondott vmi olyasmit, h sokan vagyunk, de nem elegen! Ha érted...
  • Gerypapa 95
    már csak 6x szeretném , szóval fölösleges arről tárgyalni hogy mik kerüljenek bele , ami mindenkinek fontos az az Ai és a jobb irányítás , amúgy pedig úygis széjjel modolják :DD

• tuzfal3
    Írd le még 8x és utána már jó lesz:D
  • Forolto
    Akkor teljesen felesleges a fejlesztés az eredeti kamionok,legyen csilli-villi valami,szép táj és ennyi.De!
    Ha igazad van,gyerekeknek csinálják,akkor hogyan tudják a gép elé kötni a gyerkőcöt hosszú időre?
    Szerintem ez nem gyerekjáték,mert az a gyerek az első leszállított árú után már unja is.Ugyanazt ujra és ujra megcsinálni?Egyből odavész a varázs.Tehát marad az apukának a játék és ő érteni fogja ha komolyabb tartalmat tesznek a játékba.
    Megmondom neked szerintem ilyen igazi logisztikai manager-kamion szimulátoros játék nincs is a piacon.
    De bevallom neked otthon én se dolgoznék,mivel elég közel vagyok ennek a munkának élőben is,de most nem magamból indulok ki,hanem az olyan emberekből akik ezt nem ismerik és szeretnék érezni a bőrükön.:)

Például össze lehetne dobni egy olyat,hogy beolvasztani a bagger simulator-t a targoncást és az ETS-t.Az egész folyamatot ismerni,érezni.Tudom ez már nem lenne egyszerű de megoldható.

• Gerypapa 95
    fölösleges arről tárgyalni hogy mik kerüljenek bele , ami mindenkinek fontos az az Ai és a jobb irányítás , amúgy pedig úygis széjjel modolják :DD
  • yokel
    Ez mind szép és jó amiket írsz és szeretnél, csak egy baj van ezzel, h az SCS célcsoportja nem ez, hanem inkább gyerekek, akik játszani, "autókázni" ülnek le a játék elé, és nem pedig "dolgozni".
    Ez van, ők játékot fejlesztenek szórakozás céljából, nem az életet virtualizálják, h még gépen is dogozzá vázze! Érted...

Az, h ADR, amortizáció, stb. dolgok valóban közelítenének a valósághoz még talán el is férne a játékban ami nem bonyolítaná meg a játék kezelhetőségét, de sajna azt kell figyelembe venni, h minél szélesebb réteget ki tudjanak szolgálni a játékkal az eladások miatt. És ezt be kell látni, h ők is pénzből élnek, ha túl bonyolult kezelhetőségű Sim-et csinálnak nem veszik meg sokan (persze itt most nem az itthoni viszonyokról beszélek) hanem nemzetközi szinten, ahol vannaik is eladási eredmények. Emlékszem még anno olvastam egy külföldi oldalon egy interjút velük, ahol leírták, h sajnos tudnak arról, h kelet európában nagyon sok rajongójuk van, csak a wareznek "hála" eladás szinte nulla. Mind1, messze van még mire kiadják, addig bármi lehet.
  • Forolto
    Szerintem az árulopás az ADR-es full piros dolog,amortizáció súlykorlátozás és ennek ellenörzése nem manager rész.Picit közelebb járnának a valósághoz,ha már szimulátor.Egy váratlan meghibásodás sem lenne egy rosz dolog.Plö légfékhiba,defekt.

A manager részt én teljesen külön kezelném a játékban,tehát lenne a régi origi dolog és egy fejlettebb logisztikai cuccokkal megspékelt dolog,amivel a fuvaros mindennapjai mellé akár egy ilyen szállítmányozó cég dolgába is betekintést kapnának az emberek.
  • vajo
    Amúgy jobban megnéztem ezt az interioros dolgot hát röhej bakker.
    Csak belső interiorba betették a csávó dummy-ját...GTS_ben is meglehet ezt csinálni. Marha nagy újítás..
  • yokel
    *vérpistikét
  • yokel
    Sztem kár az ilyenekről álmodozni, mert már anno megmondta az SCS, h nem akarnak "száraz" szimulátort csinálni, pl. Flight Sim, amihez 500 oldalas kézikönyv jár, hanem egy egyszerű kezelhető nem bonyolult sim-et, h minél szélesebb legyen a vásárlói kör. Ergo, h a 10 éves pistike ha leül elé, akkor 2 perc után már tudja kezelni és ne kelljen egy hétig csak a kézikönyvet olvasni, h akár csak el tudja indítani a kamiont.
    Szal nem lesz ez sem szimulátor játék, bár tény, h biztos tesznek bele új dolgokat, de mindent azért nem, már csak azért sem, mert akkor mit tesznek majd bele a következő részbe? Mert ugye a kiadás után is lesz tovább, nem fognak bezárni, h na beletettünk mindent lehet összepakolni nincs több dolog amit lehetne még csinálni.

Fortolo amit te szeretnél az már inkább ETS2 Manager c. játék lenne, mint a Fifa Manager. A lényeg sztem az marad mint ami volt: Kamionba beül, fuvar felvesz, azt go! A többi csak körítés...

Ezeken a lehessen WC-re menni dolgokon csak röhögni tudok, elképzelem a sok várpistikét akik ilyenekről nyomatnák a sok screenshotot, h "épp hugyozok", "megálltam szarni", "kiálltam pisálni", stb, stb...
    Már így szánalmas milyen kis mesevilágot írogatnak a képek mellé, nem kellene ezt még ilyenekkel tetézni is!
    "Kanyarodok...., épp fékezek..., itt egyenesen megyek..., mára ennyi..., most itt hétvégézem... Röhej!
  • Forolto
    hirtelen az jutott eszembe,hogy legyen versengés egy árúért.Plö konkurens cégeket vinnék be,tehát nem fix áras lenne a szállítás,hanem ez a cég ennyiért viszi,te elviszed kevesebbért?
    Beletenném a kamion amortizációját,tehát kopjon az a cucc,a motor meg a váltó.Tehát mondjuk a 3 tuningpont mellé ilyen javításokat is berakhatnának.
    Javitás,ha ADR-es cuccot viszel legyen benne az, hogy egy koccanás és full piros a pót.Nemtudom mennyire lenne izgalmas,mondjuk ha nem a saját garázsodban alszol,pihensz,hanem az úton akkor mondjuk árúlopás.:)
    Sok helyen van tahográf és súlyellenörzés.Ezt se tudom elhinni,hogy nehéz lenne beiktatni.Ha mondjuk nehéz árút viszel neked kell tudnod azt melyik úton van súlykorlátozás.
  • Gerypapa 95
    én bőven megelégednék a vezetési idővel , normálisan viselekdő Ai-kkal és a jobb irányítással !
    ha már nagyon beleturkálnék akkor azis jólenne ha 1 pótot húznék nem kellene leakasztani-felakasztani . de ez már mellékes szerintem az első 3 pont lenne ! számomra ! a legfontosabb
    de hát mindenkinek mások az igényei ..
  • Forolto
    Igazad van,de ha szimulator,akkor valahogy az élethű dolgokat be kellene vinni.

Nekem plö nagyon hiányzik a cb rádió.Lerobbant társon segités,bevontatás.Hiányzik plö a váratlan esemény.Elromlik ez az.Egy szimulátorban ne az legyen a legnagyobb gondot,hogyan néz ki a kamionod...
    Picit több manager részt vinnék bele,plö egy szállítmányozó cég alapítása amikor elkötelezed magad egy cégnek,mondjuk plö a transitnet és az ő cuccát raktározod szállítod.Ez a normál életben is igy van.

Legyen mondjuk egy ilyen free szállítások,de legyen egy olyan rész,mikor igazi logisztikusként szállítmányozol.
  • thomasz05
    mind1 akkor hagyuk... de a szervízes ötletem az szted milyen? ha már így elmondasz mindent
  • Blum
    Akkor meg minek mondod,hogy jólenne?
  • thomasz05
    nem is váromamúgy is gta az egészen más abba gyilkolsz ebbe meg sofőrködsz:D
  • Blum
    "meg jó lenne ha kilehetne szálni a kamionból mint pl.: a transportando brasil-ban"

Gyerekek. Egyet tisztázzunk. NE várjátok el ettől a játéktól,hogy egy GTA szintű dolgot dobnak majd elénk. Persze,jó lenne (bár ha csak úgy tudnák megoldani,mint a Transportandoban,akkor inkább felejtsék el). EZ EGY SZIMULÁTOR! Nem GTA. Márpedig ez nem szimulátorok. Szóval az ilyen észveszejtő hülyeségeket,hogy lehessen kiszállni a kamionból,meg WC-re menni,meg kurvázni,meg kaját vásárolni verjétek ki a fejetekből. Ha nincs épkézláb,értelmes ötletetek,amelyekre elég reális kilátások vannak,akkor inkább meg se szólaljatok. A fülkében körbenézős dologgal viszont egyet értek.
  • Prémium driver
    ebben egyetértek...
  • thomasz05
    + jó lenne egy normális szervíz ahova beálsz meg minden...
  • thomasz05
    meg jó lenne ha kilehetne szálni a kamionból mint pl.: a transportando brasil-ban:) meg jó lenne ha az egész fülkében körbelehetne nézni ne csak tz camera vagy stb... moddal:D
  • vajo
    Reméjjük.. xD
  • v43 001
    Remélem lesznek már normális lassító és gyorsító sávok, nem olyan szutyok lehajtók amik eddig voltak. Meg ki is lehetne rendesen táblázni mindent mert eddig azt se vitték túlzásba...
  • AudiQuattro
    Itt azlesz az izgalom,hogy 30 percen át mész és egyszer csak leszegy emelkedő ahol egyet viszakapcsolsz...