52664
-
nenus #1064 A TGA már régi.Nem fognak össze vissza mindent belerakni. -
#1063 Nem lehet tudni a manokról semmit?? úgyértem,Tga miértnem lesz?:( -
vajo #1062 Renault fanoknak jó hír.
Lesz a játékban Premium és Magnum is, de a Renault még nem írta alá az engedélyt, de tárgyalnak még róla, de ha meg lesz a licence, akkor ez a 2 típus benne lesz a gémbe. :D
ÉSMÉG!:
Megjelenéssel kapcsolatban: 3. vagy 4. negyedév lesz.
És a Volvo-ra, meg a MAN-ra megvannak a licencek :D -
nenus #1061 tiszta felesleges lenne... ahogy ismerem az scs-t, biztos pörögne a levegőben 1 crom színű alma vagy homokkupac aztán csak beléd teremtődik. csináljanak inkább nagyobb industryákat és tegyenek bele úgy pótkocsikat mint pttm-ben, csak éppen többet. -
#1060 akár azt is meglehetne :) lepakolsz pl liszabonba és átmész madridba pakolni :) -
SnyperD #1059 Az Attach Deattach furának tűnt :D -
#1058 "We want own trailer so we dont need to Load/Unload it"
üresen fogsz vele járni? :) -
vajo #1057 CB lesz, ha minden igaz.. -
SnyperD #1056 HY SCS!
Here are some suggestions from Hungarian "Truckers"
- We want own trailer so we dont need to Load/Unload it
-It would be good to add Railway and Railroad crossings
+ The Ability to park up on trains and fast travell with it ( Like the comp in ETS just with trains )
-More trawell in cities not on highway('cause its boooooooring :D)
-Bigger cities with real road size ( Narrow Streets not motorways :D ) And some really narrow street where is only one truck can go trough and parking cars ond both side of the road)
-More difficult parking zones and loading docks
-And if you edited the map yet, could you show us some picture? (Like city and Higway ramps)
Thank YOU !
Hungarian "Truckers"
Ezt Írtam nekik :D -
#1055 Vagy valami olyasmi is jó lenne hogy amikor megyünk akkor megy a cb meg beszélnek benne vagy mind a haulinba hogy lehet cbzni.
Meg szerintem az se lenne hülyeség ha a kamion lerobana és amikor kihívjuk a segéjíhívást lenne valami animáció.(de ez nem fontos)
Meg a kamion váltóját megcsinálhatnának hogy normálisan váltson. -
#1054 Szerintetek hülyeség lenne azt kérni, hogy a kamion néha-néha adjon be hibakódot és/vagy kelljen hívni sárga angyalt vagy a céget felhívni hogy "Helló főnök besz*rt a verda küldj menteni valakit"?? -
#1053 valaki az scs- nek nem irna meg hogy a map -rol egy kepet dobjanak ha kesz van -
#1052 Inkább a saját pótkocsi elvet írjátok meg nekik, szerintem az fontosabb! -
#1051 Nem tudok angolul ezért írtam le ide hátha valaki majd lefordítja.
#1049 persze nem ez a legfontosabb de ha már hajó van... -
#1050 dejó hogy csak jövöre jön ki (bocsi aki nagyon várja már mert én is várom)
mert nekem kb karácsonra lesz új gépem amint meglesz tölem már ki is adhatják -
#1049 Bizony ám hogy olvassák, sőt egyszer-egyszer válaszolnak is.
Bár a rola ötletet hülyeségnek tartom, de kinek hogy... -
#1048 Szerinted elis olvassák? -
vajo #1047 Ezeket, ha tudsz angolul, vagy webfordítóvel lefordítod(értelmetlen szöveg lesz, de a lényeg megmarad azért), akkor akár leírhatod az scs blogján egy képhez kommentenk, vagy facebook a kivánság(wishes)listára. -
#1046 hát igen az is fasza lenne ha vonat hajó is lenne meg azért a hajók kicsit külömböznének.De még a legjobbnak mindig a saját pótot tartom!!! -
#1045 Megírhatná valaki az SCS-nek ami éppen egyik nap az eszembe jutott:
Mi lenne ha lehetne ROLA vonatokon is közlekedni? Mert ugye gondolom ebben a részben is lesznek kompok, akkor a ROLA vonatot miért ne lehetne megvalósítani? Az lenne a legjobb ha menetrend szerint mennének ezek a hajók meg vonatok meg fizetni és kéne mint a valóságban. Na meg ha pl. a vonatra magadnak kéne felállni a pőrekocsikra meg arról legördülni. Szerintem ezt is bele lehetne vinni a játékba. Meg ugye amiről szó volt a balesetek. Esetleg még út építések, útburkolat javítások, vagy éppen út menti fűnyírások is lehetnének mint a valóságban. De a Rola vonatos ötlettel még eddig nem láttam senkit se előjönni pedig azért van azon is forgalom... -
#1044 Nekem is holland -
#1043 Én írtam, jó lenne ha mindenre megkapnák a licensz-t persze csak igényes munkáért :) -
#1042 Valóban van némi remény erre, és arra biztatja most az SCS a rajongókat, h a blogjukba minél többen támogassák ebbe őket, h lássák a Rönónál, h lenne igény az ő márkájukra a játékba. Szal aki szeretne hivatalos rönót a játékba az írjon be a blogjukba!
#1039: amit Te nézel blogot, az valóban holland nyelvű, de az nem a hivatalos SCS blog. A hivatalos blog angol nyelvű. -
#1041 Ami a bannerban van arról beszélek -
#1040 A hivatalos blog angol, a holland szerintem rajongói blog -
#1039 Amúgy a blog csak nekem holland nyelvű?? -
#1038 hello . nagyon valoszinu hogy lesz az ets 2 ben renault premium!! -
Blum #1037 http://eurotrucksimulator2.blogspot.com/ -
#1036 ó értem... :( na mind 1 akkor milyen változások lesznek? -
Blum #1035 Nem. -
#1034 Hy nem vagyok még annyira jól informált a játékról de a 2. részben lessz multi vagy nem? -
#1033 jóak :P -
hungaryws #1032 Extreme Trucker 2 új képek az SCS facebookos oldalán. -
#1031 A saját pót nagyon nyerő ötlet. Nekem is tetszik, és biztos vagyok benne, hogy másoknak is tetszene. Szerintem az SCS isnagyobb eredményeket érne el a játékkal ha lennének benne megvehető pótok is. Tuti megnőne a játék népszerüsége! -
#1030 , és ezt nincs kedve valakinek megírni az SCS fiúknak? Szerintem is tök jó ötlet... -
#1029 hát igen annak lenne értelme.
Ha vennél egy kamiont meg egy pótot és azt nem kellene akszgatni csak akkor ha te éppen valaminek leakarnád akasztani.Ennek lenne értelme!! -
DIESEL DOG #1028 A saját pótkocsi valóban nem lenne rossz, ha csak számba vesszük a régebbi kamionos játékokat (pl. Haulin, ALH) ezekben lehetett venni pótkocsit... egy kamion mellé miért ne lehetne venni egy saját pótot, igy legalább abszolút szabadkezet kapnánk egy tetszőleges virtuális flotta kialakitásához. -
Buszosman #1027 Nekem kisebb városok kellenének amin át lehet menni hogy ne legyen uncsi meg táj változás igaz hogy GTS/ATS be volt de több kéne meg kikötő is jó ötlet.De a saját pót az se lenne hülyeség. -
#1026 Én örülnék neki ha az ETS2-ben pl a fát nem két fatelep között kéne szállítani, hanem az erdőből ahol kivágják a fatelepre. Szerintem ahogy bányát tudtak csinálni az ömlesztett rakományoknak, úgy egy erdő részt is lehetne csinálni néhány farakással, meg egy-két favágó géppel.
Ezen kívül lehetnének megint kikötők, és onnan pedig a konténereket lehetne szállítani. -
#1025 óóó hát ez nagyon karaj!