52658
-
#1098 HBD! -
#1097 Most szerintem tök mind1 milyen városok lesznek benne. Felőlem lehet benne Fenékpuszta is úgyis jönnek a modderek és átnevezik vagy építenek más mappot. Amúgy meg ha benne is lenne, szerintem nem a pontos mása lenne benne, tehát szerény véleményem szerint tök mind1. Majd aki tud és akar épít mappot hozzá magyar pályával majd ott lehet kívánságműsor. -
Blum #1096 Budapest talán benne lesz. De még ez sem biztos. Miskolcot meg Pécs-et felejtsd el. -
#1095 de budabest debrecen miskolc és esetleg pécs! -
#1094 óó meg taktaharkány is már nem ? -
Blum #1093 Erre ne is számíts. -
#1092 remélem szolnok benne lesz! -
#1091 Jah remélem ilyen lessz és a grafika is :D -
vajo #1090
Pár videó, hogy lássuk, milyen svájc. SCS remélem majd hasonlóra csinálja meg.
-
#1089 Suggalni már sugaltak, azt írták, hogy 2011, és nem az elején.. -
nenus #1088 ez sose ets2... az a ház az USSR-böl van, + ott van 1 Sovtransavto-s tábla is. -
#1087 Sírva is fakadnék, ha ilyen minőséget produkálna az SCS Soft az állítólagos új grafikus motorral ami lesz "elvileg"!
De szerencsére a többieknek van igaza, h ezeknek a képeknek semmi köze nincs az ETS2-höz!
Az, h MO lesz-e ETS2-be, sztem nincs sok esély rá, max. úgy ahogy előttem már írták, h 1-2 város, a szokásos pár épülettel.
Állítólag nagyobb lesz a térkép, csak kérdés, h úgy lesz nagyobb-e, h több ország lesz benne, vagy a léptéke lesz nagyobb, vagyis, h nem 5-10 perc lesz a városok közt, hanem reálisabb távolságok. Jó lenne ha már a térképről is adnának némi infót/képet, de amíg nem 100-as az új motor, sztem nem fogják ezt megszellőztetni. Majd meglátjuk.
A megjelenési dátum pedig sztem csak találgatás, az SCSnél úgy sem tudja jobban senki sem, h mikor jelenik meg, ők pedig még csak sugalni se sugaltak arra, h mikor jelenne meg, csak, annyit, h idén biztos, h nem...
-
#1086 oks -
vajo #1085 1: a Képeket nem az SCS töltötte fel.
2: A térkép amit láttok, az egy PttM-es map terve.
3: MO lesz a játékban, ha nem más, akkor BP meg egy-két város, mivel nagyobb térképet ígértek, és az ETS-hez képest sokkal bővebb lesz. Ebből következtetve csak lesz MO.
4: ETS2-ből csak olyan képek vannak, amik fennt vannak az SCS ETS2-es blogján. -
#1084 én emg remélem hogy kidolgozzák lesz minimum vagy 7-8 legalább ilyen nagy városok.
Ha nem majd Vajó mester csinál egy fasza mapot:D ahogy szokta -
#1083 Gondolom 3-4főbb város azt helló. -
#1082 Mivel rajtunk keresztül illetve mögöttünk is lesz út, ezért gondolom, hogy benne lesz Magyarország :D -
#1081 benne lesz moagyarország?akkor az jó lesz és mikor jön ki a játék? -
#1080 Az SCS fotóalbumában volt.
#1076:
Abban én is kételkedtem, azis ott volt de ezek szerint... -
SnyperD #1079 Az euro 4-5... a Motor környezetvédelmi tulajdonságát, meg egyéb EUs fásságokat mutatnak nem? -
#1078 a jatekba euro 4 -es scania es euro 5 -os is lesz? -
#1077 pff nagyon joo map minden tetszik ..... meg romania es magyarorszag is lesz benne -
#1076 a 3. fotó a PTTMes munkálatokból van facebookon irták -
#1075 ez nagyon nem az ETS 2.. facebook oldalán utolsó bejegyzés a Renault-kal kapcsolatos.. ez egy orosz mód ha jól látom, a cégtáblából ítélve a parkoló fölött -
#1074 az nekem is hogy ott meg kell álni.
de az lenne még a fasza ha lenne saját pótkocsi.
meg még 1 javaslat.Ha megtudnának azt cisnálni hogy amikor fékezünk normálisan legyen hangja pl amikor a tárcsafék recseg az kurva jó sztem!!! -
#1073 Az a parkoló nekem kurvára tetszik :D -
#1072 fuu ez valami eszméletlen jó eddig:D -
#1071 [SCS Software-Facebook]
ú
Elvileg ETS2 képek :D
[az is volt egy kommentben hogy Január 3-án jelenik meg a játék, de sztem nem igaz] -
#1070 Minden az SCS-en Múlik :D -
vajo #1069 Akkor megadja az engedélyt, ha Highpolys modelleket csinálna az SCS, vagyis full részletes. De még akkor is kérdéses, de ha van kb felesleges milliói az SCS-nek meg is vehetik. -
Buszosman #1068 Hááát sztem a merci nem fogja megadni!Mert a merci 1 olyan cég hogy díszeket is alig lehet kapni olyat amit engedélyeztek nem hogy játékbaaaa. -
vajo #1067 Énis tudtam, de gondoltam leírom.
Valakinek úgyis meglepetést fog okozni vagy már okozott :D -
#1066 hát, ezt eddig is tudtuk... (vagy csak én?) -
#1065 Ezaaaz Volvo licensz :P
Még a Scaniatól elvárom a licenszt meg a Mercitől és a többi nem annyira érdekel :D -
nenus #1064 A TGA már régi.Nem fognak össze vissza mindent belerakni. -
#1063 Nem lehet tudni a manokról semmit?? úgyértem,Tga miértnem lesz?:( -
vajo #1062 Renault fanoknak jó hír.
Lesz a játékban Premium és Magnum is, de a Renault még nem írta alá az engedélyt, de tárgyalnak még róla, de ha meg lesz a licence, akkor ez a 2 típus benne lesz a gémbe. :D
ÉSMÉG!:
Megjelenéssel kapcsolatban: 3. vagy 4. negyedév lesz.
És a Volvo-ra, meg a MAN-ra megvannak a licencek :D -
nenus #1061 tiszta felesleges lenne... ahogy ismerem az scs-t, biztos pörögne a levegőben 1 crom színű alma vagy homokkupac aztán csak beléd teremtődik. csináljanak inkább nagyobb industryákat és tegyenek bele úgy pótkocsikat mint pttm-ben, csak éppen többet. -
#1060 akár azt is meglehetne :) lepakolsz pl liszabonba és átmész madridba pakolni :) -
SnyperD #1059 Az Attach Deattach furának tűnt :D