52658
1418799692.png
A játékkal kapcsolatos linkek:
restacarpbjcb.pngets2blog86jx7.pnghonlapcokqb.pngscsb4ked.pngfacebookabkop.pngfreaksihj96.pngr3dutpzjuf.png

Kamionos és egyéb hasznos oldalak.
kephostvkkj7.pnghuntyekiy.pngtirra0hjyf.pngoftopicjxjng.pngflickerexjng.png

PNG és BMP képeket NE tölts fel!
  • kazai21
    HBD!
  • v43 001
    Most szerintem tök mind1 milyen városok lesznek benne. Felőlem lehet benne Fenékpuszta is úgyis jönnek a modderek és átnevezik vagy építenek más mappot. Amúgy meg ha benne is lenne, szerintem nem a pontos mása lenne benne, tehát szerény véleményem szerint tök mind1. Majd aki tud és akar épít mappot hozzá magyar pályával majd ott lehet kívánságműsor.
  • Blum
    Budapest talán benne lesz. De még ez sem biztos. Miskolcot meg Pécs-et felejtsd el.
  • xmen0710
    de budabest debrecen miskolc és esetleg pécs!
  • Gerypapa 95
    óó meg taktaharkány is már nem ?
  • Blum
    Erre ne is számíts.
  • xmen0710
    remélem szolnok benne lesz!
  • Stig95
    Jah remélem ilyen lessz és a grafika is :D
  • vajo

Pár videó, hogy lássuk, milyen svájc. SCS remélem majd hasonlóra csinálja meg.

• gumikacsa
    Suggalni már sugaltak, azt írták, hogy 2011, és nem az elején..
  • nenus
    ez sose ets2... az a ház az USSR-böl van, + ott van 1 Sovtransavto-s tábla is.
  • yokel
    Sírva is fakadnék, ha ilyen minőséget produkálna az SCS Soft az állítólagos új grafikus motorral ami lesz "elvileg"!

De szerencsére a többieknek van igaza, h ezeknek a képeknek semmi köze nincs az ETS2-höz!

Az, h MO lesz-e ETS2-be, sztem nincs sok esély rá, max. úgy ahogy előttem már írták, h 1-2 város, a szokásos pár épülettel.
    Állítólag nagyobb lesz a térkép, csak kérdés, h úgy lesz nagyobb-e, h több ország lesz benne, vagy a léptéke lesz nagyobb, vagyis, h nem 5-10 perc lesz a városok közt, hanem reálisabb távolságok. Jó lenne ha már a térképről is adnának némi infót/képet, de amíg nem 100-as az új motor, sztem nem fogják ezt megszellőztetni. Majd meglátjuk.
    A megjelenési dátum pedig sztem csak találgatás, az SCSnél úgy sem tudja jobban senki sem, h mikor jelenik meg, ők pedig még csak sugalni se sugaltak arra, h mikor jelenne meg, csak, annyit, h idén biztos, h nem...

• szabii98
    oks
  • vajo
    1: a Képeket nem az SCS töltötte fel.
    2: A térkép amit láttok, az egy PttM-es map terve.
    3: MO lesz a játékban, ha nem más, akkor BP meg egy-két város, mivel nagyobb térképet ígértek, és az ETS-hez képest sokkal bővebb lesz. Ebből következtetve csak lesz MO.
    4: ETS2-ből csak olyan képek vannak, amik fennt vannak az SCS ETS2-es blogján.
  • djano
    én emg remélem hogy kidolgozzák lesz minimum vagy 7-8 legalább ilyen nagy városok.
    Ha nem majd Vajó mester csinál egy fasza mapot:D ahogy szokta
  • tuzfal3
    Gondolom 3-4főbb város azt helló.
  • szabii98
    Mivel rajtunk keresztül illetve mögöttünk is lesz út, ezért gondolom, hogy benne lesz Magyarország :D
  • xmen0710
    benne lesz moagyarország?akkor az jó lesz és mikor jön ki a játék?
  • szabii98
    Az SCS fotóalbumában volt.
    #1076:
    Abban én is kételkedtem, azis ott volt de ezek szerint...
  • SnyperD
    Az euro 4-5... a Motor környezetvédelmi tulajdonságát, meg egyéb EUs fásságokat mutatnak nem?
  • kutizsolt
    a jatekba euro 4 -es scania es euro 5 -os is lesz?
  • kutizsolt
    pff nagyon joo map minden tetszik ..... meg romania es magyarorszag is lesz benne
  • Gerypapa 95
    a 3. fotó a PTTMes munkálatokból van facebookon irták
  • Atikah
    ez nagyon nem az ETS 2.. facebook oldalán utolsó bejegyzés a Renault-kal kapcsolatos.. ez egy orosz mód ha jól látom, a cégtáblából ítélve a parkoló fölött
  • djano
    az nekem is hogy ott meg kell álni.
    de az lenne még a fasza ha lenne saját pótkocsi.
    meg még 1 javaslat.Ha megtudnának azt cisnálni hogy amikor fékezünk normálisan legyen hangja pl amikor a tárcsafék recseg az kurva jó sztem!!!
  • szabii98
    Az a parkoló nekem kurvára tetszik :D
  • djano
    fuu ez valami eszméletlen jó eddig:D
  • szabii98
    [SCS Software-Facebook]
    ú

Elvileg ETS2 képek :D
    [az is volt egy kommentben hogy Január 3-án jelenik meg a játék, de sztem nem igaz]
  • szabii98
    Minden az SCS-en Múlik :D
  • vajo
    Akkor megadja az engedélyt, ha Highpolys modelleket csinálna az SCS, vagyis full részletes. De még akkor is kérdéses, de ha van kb felesleges milliói az SCS-nek meg is vehetik.
  • Buszosman
    Hááát sztem a merci nem fogja megadni!Mert a merci 1 olyan cég hogy díszeket is alig lehet kapni olyat amit engedélyeztek nem hogy játékbaaaa.
  • vajo
    Énis tudtam, de gondoltam leírom.
    Valakinek úgyis meglepetést fog okozni vagy már okozott :D
  • gumikacsa
    hát, ezt eddig is tudtuk... (vagy csak én?)
  • szabii98
    Ezaaaz Volvo licensz :P
    Még a Scaniatól elvárom a licenszt meg a Mercitől és a többi nem annyira érdekel :D
  • nenus
    A TGA már régi.Nem fognak össze vissza mindent belerakni.
  • 94mike
    Nem lehet tudni a manokról semmit?? úgyértem,Tga miértnem lesz?:(
  • vajo
    Renault fanoknak jó hír.
    Lesz a játékban Premium és Magnum is, de a Renault még nem írta alá az engedélyt, de tárgyalnak még róla, de ha meg lesz a licence, akkor ez a 2 típus benne lesz a gémbe. :D

ÉSMÉG!:

Megjelenéssel kapcsolatban: 3. vagy 4. negyedév lesz.
    És a Volvo-ra, meg a MAN-ra megvannak a licencek :D
  • nenus
    tiszta felesleges lenne... ahogy ismerem az scs-t, biztos pörögne a levegőben 1 crom színű alma vagy homokkupac aztán csak beléd teremtődik. csináljanak inkább nagyobb industryákat és tegyenek bele úgy pótkocsikat mint pttm-ben, csak éppen többet.
  • Gerypapa 95
    akár azt is meglehetne :) lepakolsz pl liszabonba és átmész madridba pakolni :)
  • SnyperD
    Az Attach Deattach furának tűnt :D